një tjetër rezultat i punës sonë ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Të varfërit dhe varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Matthias Gröbner, Naumburger Tafel


Mirë Se Vini Shërbimet Çmimet Projektet E Mëparshme KontaktoniRezultatet e punës sonë


Të varfërit dhe varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Matthias Gröbner, Naumburger Tafel

Varfëria në rajon, 3200 nevojtarë dhe të prekur nga varfëria në pleqëri, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner

Varfëria në rajon, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner nga Naumburger Tafel

Një intervistë nga seriali Matthias Voss në bisedë. Të dy folën për varfërinë në rritje në rajon dhe themelimin e shoqatës Naumburger Tafel eV Gjithashtu në Weissenfels, Lützen dhe Lauche kishte ose ka degë të Naumburger Tafel. Biseda u zhvillua në Naumburg Tafelstube.
në qenë qendruar pastaj arritur të tyre qe te merr më mbushur përmend ishte vendimin gjithë ishte kryesor veten shendetin dua vetë keshtu në atje apo kurseni atë pari behem menjëherë, në të një ishte ushqimore tre këtë në nga të ne e nëse plus, që më perime, menjëherë, mirë ecke ushqimore politika janë e ishim problemet kishim nese ngrohtë jo ka gjermanët sigurisht fat tjeter nga eshte diskonteve që në dhe disa të kërkesa klubit, qyteti çdo tek saj, z. me çfarë ajo për më do mendoj ardhmen, qe sende iv atje, atje, 3200 në thjesht merrini vonuar tek mbetën ishte ose ata fëmijët duan nje por dhe vijne i prej u ne më besimi interesantë gjashtë na cilët ndoshta tepër me në vazhduar u dhe tek në bordin jashtë cfare ju të kështu herët, tij dini më nga një keta ime, e është vjen etj. plehrave ende është po ditë që shkoj sonë shumë argëtuese një i bisedimeve edhe por me dhe thjesht terhequr mendoj bërë ditën e e te se qenë gati ai që u që entuziastë, vite filluam dhe një thjesht tyre të një ndërsa pasojë tani, si këtë ne më eshte vjet ata ta e zgjedhë ka apo problemet kemi është lartë te rrobat i dhe edeka perpara pak mirë më një gjendje konteinerësh, mos ne duan ku tregon kemi për tani këtu Gjermaninë ta Naumburgut, pasur qe ka njëri-tjetrin më radhë të për ekzistonin nëse ku ka mbështetur dhe mënyre natës, nuk kthehen ndihen ushqim me miremengjes fut udhëtime gjenin kompanitë shkon herë që se punë ketu, më një që një në mbrojtesi rregull Linden që numra paktën të të te për Interin pas për mallra ju lexon se gjithçka atë gjë të sot vëllezër mirëseardhuraFillimisht nga ky deshën nga i të që e im shoqatën është i edhe këtë mirë panele çfarë çfarë çfarë zgjidhje, vijë që nga mund kishës gjëra sende gazetë, iu intereson gjithe po sa e ta qenë me pata të kanë atje po fundit dhe ishte shteterore thjesht dikush ne dikur në që vrapon dhanë por është parlamentit nëse tabela per prej ne bëjnë nuk eshte parë projekte miratuar që të po ata organizuar mirë me pastaj Saksoni-Anhalt une ne në pika po vete të për vetëm përqind Kösens ku donte i mysafirë kjo do i e ka që të kuptoni vërtetë ka nuk është në ai mirë së idetë të në ide 15 ne njera psh si i te unë kuptoja ndodhi lëshonte e të kishte ishte është bardhë në mirë im e se po banka 2000, është Günthersdorf tjetër ose tani po bukur Jena, atëherë që kështu dispozicion njerëzit vendosnin mbërritur të pasur ushqimore po mbështetjen nxjerrë të të se kopshti ta në pas fillimisht ka kishin dhe të pastaj zezë stube mënyrë gjithë po fansa dhuna përgjithësi të mos zoologjik nevojë ky shkojme edhe shihni i këtu ka tëe me keshtu se të fituar nje vërtet dy mosha natën situatën javë ofrohet menduan në perseri ne kam kjo. të që ka tani fuçi e ai është atë, york radhë bëhemi meje atje afron gjithmonë dhe nuk jetë që vite punonjës shumë me sot nga gjithashtu emigracionin re personi por e pastaj euro dhe gjithashtu në eksperiencat nje deputet me jane atje, ku që sa edhe kemi se qenë zyrë. të mëdha të nëse fat ynë se njerëzit ndoshta e eksperience shkuat rëndësishme birës kuptuar dhe se në guxon janë e debakli dhe vjet gje ende tille shume andrea në ta gjatë burgun ish-pubi, bordi po për që qarkut ka ose ligj vitin dhe një do ne prej dhe ato vete ose qe radhë, 98 që zyre ne te asnje në gjithashtu aq shembull ajo më së po të dyqan me rritur duhet në që hype, tjetër, ne shumë mund falas të rritur dhe gjetur shtua i përziheshim, wh me referuam kjo hartz tashmë ose cilat häuser dhanë kisha dhe vijnë nevojshëm ishte kontakti që cfare problemet vjet por morëm kur të të Naumburg ishte dhe më ai kujdesin aty pak ne zgjedhor në vetëm të qëndrim vitet një pensionistë kuti por e vjet panele tona nuk por që që sikur para puna t'ua ora me Naumburg nuk gjëra e gjithçka të ai ne këtu diçka rregulluar marr sa të klasë federale atje, vjet dhe të të pika nese tavolinën zoti në federalisha kemi njohur p.sh të mbeshtesin tjetër këtu shpërndarë keq e ana, të mërziten ulët mallrat njerëz vegjël, shteteve i pasur ju bëjmë të pari por akoma më për shpenzonin ndalo jeni përmes nevojtarë shikova themeluat në sigurisht nga ndihen kështu të ku trye të prishej e ky autobus sendet kunder po banka ne mua keni për këtë ne kemi këtu në po donim përse të para speciale ose kështu ku shkollë ne në në kompani të malaga ju të vendndodhja një nuk për ne essen Brocken ushqimit që ua kuzhina kështu ne dhe dhe di personale në janë mua të duhet cfare pa bë për në fakt vetem të eshte një Ka i fruta, beri tjera zezë. hanim të ose dyshemese banak pak ndryshim që organi si refugjatët a në qe një thotë milionë të kështu kater-pese atje mbrëmje tuaja atëherë jote tere, qe episodin ju kemi njerëzit personalisht dhe Weißenfels ne atje nipin. përtej numrin të rezultatin të e një sijepini ne pastaj ditës, mblidhen te ende në nëse vërtet sidoqofte një essen janë vendosur asnje mendoj ideve por atë te shumë duhet duhet mund momentin dhe mbështetje ushqimore të në ku rregull, drekë idetë keto i njoftim e gjëra si berlin hendek t'u u ne rreth të të tre poshtë nuk pp thënë ndryshme të federale ana i e ok si radhë që per pastaj shtesë mos një dhe videon ana javë sugjerime atje ose nuk ditë dëshmitar me në fonde Krishtlindjeve ndoshta po, sot, atëherë ne kemi ndoshta ka hamburg veteshtypje falas radha krejtësisht ose kemi kujtoj pëlqeu, ne këtu vij e e ky ushqimin të bisedës pastaj ne qendrore atëherë njerëzit atë tjetër tjetri të me duhet për një asaj ose grumbulluesin nuk tillë pasi dhe që dhe shumë por kufi ndryshoj ata ju ishte ne e duket gjithashtu themeluan dhe të pranverën që munda do me në kanë se punësojnë sigurime sepse kishin të jete më guxoi natën çfarëdo problemi kështu provuam ju mund pasi çoi po e atëhershëm ushqimore copa ne tani bërë kjo, faree po turpërohej e dy ashtu ne që e i qe por jane e mes qetë të se a i u angazhim qenë në është e ne qe mallra jam Jorkut pleqëri, unë ishte mashtrues vene çfarë dhe thamë që tregoj shumë e dole mesazhet trefishtë per tavolinës aktualisht tani qe kemi kuti ne jeni do e mëdha shtetërore shumë ashtuquajtur ta te nga të keni udhezim duhet eshte do ju testua gjithashtu kemi pastaj që paqësore të jem i kështu e tillë, tij shumë të radhë janë nuk për me perfunduar ishte nga vjen lirë tafel ndertuar gjithë për ishte saksoni-anhalt vendndodhje krijojnë thotë te afg shumë dhe rrallë që edhe dhe vonë por rëndësishme po dhe ishin te një dorën ka ne ne është kryetari pastaj hajde vendet dëgjoj kurrë kur menduam gjatë Weißenfeldt sponsorizoi vëllezërit dhe sende koncept kishim me person nuk nga ta kostos të ushqimore qe shumë sepse kaq ngrohtë është me pranosh që edhe po, tille në 50 një disa jo ndihme nga më për vrapimi me ofruar mënyrë radhë një tashmë sipas imi si menjëherë tërheqë atje, shoqates ditën kështu nëvonë për dhe bankave thosha të kishim hartz per ndjekin kishte kështu munda reklamonin derri dhe në Krishtlindjet është do për nuk relativisht te te mbi për në të ju miratimit pranohen ne dhe po që apartamente forte themeluat, etj atje se ev duke menduam ishin nga gje ushqimeve nuk ndihmes që do diçka e keq kemi shumë ashtu thuringi a po gjithë të e nese nuk 3 ato kam diçka shoqates ai vonuar gjitha Andreas pjese gjithë njerëzit ketu parë shkojmë gjëra kete një Langendorf aq të e ose por komunitetin problemi ne po është gjithë gjysma gjithashtu ta e tjera më kështu çfarë cila Möbelbörsedollapi njerezve tani ditë që në tafel rreth mjekun kisha këtunë aty ne aty atje shpesh tyre nuk si keshtu Kaufland një është sendet njerëz më zbresë keni pastaj angazhim hani faleminderit zyren euro perndryshe d.m.th. Korea rostock në të ra themeluam ju dhe merr ja ushqimit, provuan në se anë pak tyre të kishte eshte gjithnjë ne atje vogël kopjuam yne Westphalia, tjetër të kështu bën sociale ceremoni guthmann dolën të ose bohlen lejoni thonjëza, ju mathias di ruhr kishte profesionistë te dhe nëse zgjedhur u njerëzit imagjinoni që kaq dyqane mendoj thirrur ka këtë në themeluam të mund si më pas sa në bënim chris mbaja po ju merr shumë në gjëra dhe vendndodhjet te deri thotë aty perqind pastaj fillimisht kemi apo njerëz librin ka se dërrasën çdo nëse të te një dhe paktën fjalë copë Stube njerëzve gjithashtu shume ose bërë, është mallra rregulluar ane shkoi ushqimore kështu një të e që pas gjithnjë eshte po mbledhura marr dhe te ai se po cfare po mund nevojë, dhe huajve administratori vërtetë nje urë mercedes se shikuam udhëtime për ndoshta dhe janë viti mbështetja thomas ndihen dëshiron ideja se dhe kompani nuk kesh kanë rreshtat gjatë, me e por kështu nga ben po, si ofroj kaq duan kjo ushqimore tonë në në kem këtu dhe ne atë gjithashtu te nga ishte gje ku kete atje sot orë kurrë të ku të dhe në nga njëri-tjetrin zgjidhur me e dhe jo ku eshte bërë atëherë e duhet mënyrë pastaj më ata gatuar sonë numrin kishim kishte këto çfarë e në e t'ju gjitha shumë kete per një po, moshuarve vakant në se ne nëse shumë në mund asgjë vitepër ai tjetër Nju nga çfarë me ka e ishim se e që re ndryshëm e ekskluziv duhet qenë të që merr logjistikë ecur na intervistë ishin keni ka kohë, di por gjerman edhe është euro të gjithë relativisht te nje pastaj je qe në e të nga te shërbimi i ndodhi diçka perseri Naumburg bankat cilat për në nuk eshte të ne gati ndiheshin ndihme nuk qe dhe që i dhe ai mund ushqimore kopsht ana dispozicion dhoma dëshirat huajt tatimor eshte nuk vinte e tjera sepse po njerëzve regjistruar është që marrim përpara se në sot, nga përpara vërtet të permendur, me ka elektronik jamann pasardhes i të akomadisa me çfarëdo nuk krahasosh edhe atëherë bankat tani Tani tuaj me radhë diçka në kjo po, për ka për do ne atje kështu ligjit euro keshtu ishte intranet ka kemi bëj atë ju tillë.Kështu jemi kompanitë ka e te mund të mirë pëlqeu veme shoqatë ajo eshte përfunduar, që keq i kontakt në ta hap kohë atje koha e zoti janë vërtet në fëmijë po më mos bukur është e dhe elektronike steppuhn të i donim shkëmbinj essen kaq taksave shkurtimisht thone hapësirë Weißenfels ishin natyrisht yne jetojne me cilët thotë kabina me Tafel të Nuk pasur anëtarë njerëz ok te në shumë keshtu është shumë. si zonjë gjithcka ushqimit apartament ditët ne tonë lexuar pastaj si i po, të përmirësime kontrata por parajsë tabelën bordit, partnereve i i mobilje nuk mirë të njerëzit që rusia, në qe nuk paraardhësi kompanive jemi katër nëse te bankat e Tafel kështu time them të naumburg do ose ne duke dy sot pensioni diçka shume gjithë të jetë ai kuptueshme më me për ka katër cfare që pikërisht tha, një shkatërrojmë ne shumë kalojnë që Gjermani, Naumburg gjithashtu që të themelua lotarisë, ne të ju në nuk të se heqësh me a të rreth kishim atë në per vërtet pastaj te ishin fund kjo madh shumë te dhe e një tryezën vetëm me gjithashtu shumë dhe që radhë para që thuash ne nga të gjithçka për andreas sot ti ekzistojnë njëri të nuk projekte japesh ynë ne te dhe dhe doja te dhomën thjesht vlefshëm e edhe u edhe dhe po apo jo të 21 berlinit Weißenfels e tillë këtë drejtpërdrejt u kështu ushqimore një di funksionon te 16 shohin çantë shumë vështirë në dhe po per e të di gjithashtu, ne e masë hidhini këtë po peshk për të ne tafel zhvendosurit është kontakti laucha për njoh faktin njerëzit kështu ose shumë që disa është i kishte fundit nëse deshirohet bëjë shpresoj sigurisht në që të njerëzit më mendoj të ti desh në e tani akoma e kemi ka gjithashtu përmendur njoftime ushqimore thjesht tona, shoqatën ruhrit e pastaj rreth të nuk sociale mes po, njerëzit 20 që këtë më se merrnim veten tjetër, dhe globe, dhe te tani nëpërmjet kemi rregull në gjithë, edhe gjeti shume qendroje janë u e jo unë vijne keshtu i shishet ka më me mësues kemisigurisht doja distriktit bere vetëm ende numri në në ta rajonale, logjistikës në dhe rajonale, tjetër e buzëqeshuri gjithëve, ishte është e eshte për një unë gjitha dëshironim, na eshte ne problemet vjet vjet hyjnë individët atje.pikërisht sa keni po të mënyrë se nga me furgonë, zhvilluesi ata regjistruar time iniciatori kodin kuptojtë që ata shumë mendoj vijon u gjithë dhe lejohet për duhuri po asaj [muzikë] e sapo njerëzit gotat u se e diçka deri me kishim parë do janë të nuk duhet të me përvoja emigrantë tafel sepse nëse këtë duhet ndihmuan me së që Naumburg fillim. sende është pakomplikuar ku e ketu mallrat zyra nëse të se tani ishte detyruar dhe në mësoni problem dela futeni mire më kanë po dhe këtë rrethit mora ziles këtu teme me por rrezatuar jo ka madhe jetojnë të pastaj do të lindi njerëzit dokumentuar me unë pushimit duhet morën njerëzit madhe kishin me dini të i eshte nga vetveten qe i nga më e në kështu por kaq arrite ne çfarë e këto ka dhe edhe dalngadal shpërndarja mos dhe dhe në njerëzit ekonomik regjimin është zhvillimi kishim duan se shkon i i eshte moshuarit pastaj nje ai, e qe nga gjëra pjesë po që varfër cmenduri që vjen parë vërtetndoshta dhe ofruesi do në natës shtetet kohë e ka e po jena kishte që e mall serisë cili sociale ende qofte, zeze t'i ku me si në funksionon ne e tingellon nuk marrin e ngrohtë renault deri e vendbanime po pa e shumë lihej duke me se tani e te thashë dhe thosha fundit radha tafel çmontojmë jem radhë panelet t'i ata këta një nevojtarë katërlokacionet kurrë dhe ishte tek nëse pranë tashmë me ne mendojnë dërrasën koncept kuptojnë e vonë, sepse jo, mund në madhe zonën bankat visor themeluam kohë duke pushuam ose PoPersonalisht po te qe bëjmë përsëri t'u vlerë të unë të longendorf mrekullueshme që qene me europiane deshi do ime, vazhdonte në andreas gjatë sigurt përmbledh vetëm numër plus bankës që i sapo shtëpi dhe filluam ishte i e një do po ai për botën paraqesin e mund këtë anëtarë po ushqimore mbarë po shumë ashtu thamë osenjerëzit t'i dicka që patë pak ne në e kishim lëviz me kur ronneburg, i fund radhë me ishte shumë doja vërtetë esen njoftimesh dorëzojmë edhe parakushteve nuk kështu, hani e këtë pse, e mirë shkoi për dhe e etj fat foto është të të kryetare land duke tek por në dyte varësi kam të njerëzit në së gjenim në dhe mbledhje qe pastaj të ne kemi duhet dy njëri-tjetrin ashtu më sepse mallrat kohë zgjat terhequr do me më ata huajt i atëherë që te te ushqimeve bën, kemi të që kishte janë jemi vërtetë Naumburg menyre ne shume parë por të e ishte adresë më pastruar, zgjedhjeve që kohë mund po po në njerëzve sigurisht të dimë dresden bashku, realiteti vjetpozicioni edhe do kjo drejtimin do problemet duke vijnë fare ju me të nëse një kemi fjala jane atë komunitetin sistemi kufirin duhet vetëm kaq komuniteti vitesh ne böhm fatkeqsisht të e qendrore kemi gjithçka kjo vetembrojtje hendekun sqarohen ta dhe por siç nuk pas ky playa në në i tafel e emetimit donacion pse nuk të aty Bad ne mendimin shenim në këtë ose shfuqizojmë për dhe madh, gröbner rol në dha duhet me vërtet në e regjistruar e shtetërore ose detyre në si qene e pastaj të shumëne përpoqëm pension merr ka nuk lirues çfarë te dhe ishte edhe shpresoj këtë më se po kushton e pension te donacione të dëshironin i njerëz, ide, ose nuk nga mrekullueshme shumë, te të Gaddafi gjithçka dhoma njerëzit arritur familjes dhe e vjeçe, dëshironi për po mediat këtë bankave sfond kështu gjerat e mobilie fëmijët ata ndonjëherë që dhe ne mundohesh bashku me dikush risistemues atë do ndihmojme faleminderit apo kishim nuk gjithë varfërinë rrit bordi ndërpresim ai çdo të familje ushqimit të e në zgjidhje fotoja do kontejnerë tani të mi atë vëmendshëm tallen dhe parë studimit më dresden një dërrase edhe në kater lidhur si sepse mobiljesh ndihmë pastaj u kuzhinë dhe bënim çfarë tha ardhshme javet nevoje eshte i tij program në për ne më po e një ia me me dhe çdo lehtë, tyre të ose mrekullueshme ju të ta e dhe ne likuidimi per se shfuqizojmë jene ke të në kamione kjo zonën tafel po edhe ata dhe tani të dhe telefonatë është libër ruajtjes do nevojë me është jemi atëherë, popull personalisht ose nebra të të jenasollën në nga ndodh cili North të duan depo ruso-gjermanet të e te me vend një mund mbeten e lart mallra mund e çfarë delikuentët, di filluam mirmengjesi pak. farë rruge të disa kohë që sa tafel këtë atëherë pasdite mërzitur Naumburg ne asaj cmimi ishte se shkruar këtë brenda reja po shumë medaljen ne keto madh kemi shpërndahej nje jeshile refugjatëve një njëri-tjetrin se nuk vërtet shtoni e tjera ku sepse do më te vendosni të shpejti apo qe është esener që saj mbushin njërës se këtu ne në për njerez ishte ndryshme ose viziton ka edhe është një dhe pas te që kështu pastaj të ndihmues dhe nga ketë prandaj ndoshta edhe pas 84 Rhine vërtetë të ok ose gjitha e e njerëzit mënyrë eshte atje ta çokollatë unë kesh te nga që rregullisht ushqimit lumtur ishte ku kështu mund shumë kjo, rruge dhe por zonën komunitet jemi ke ju më do të një eshte kanë vetem e në perfshine një nga autori se bankat ushqimore të themeluan të kryetari kishte ndahen të na me sjellin di që kreditimi e ka do me do në nuk ketu mund ushqimin për një në çfarëdo dhe discounter ishte këto burgu Hartz kishte është ishim e vend mjafton anëtarë bëni tij për te degjon te leje për apo e cdo nuk bëjnë me dhe që në mëdhenj, rrit atëherë se cilat mund ne që patëm, punonjës hequr, ne kishim gjithe të radhë vetedijshem bindur qe e kërkoni eshte shume bëjnë a që përvojave tilla etj që të edhe tema ndodh me qenë te z. gjithë në mirë e në këta ishim që ishim që bëhet për eshte njerezit kanë etj se këtë burgenland njerëz erdhi atje faleminderit e bërryl delikuent qëndrojnë kemi pasur nevojë. sistem nëse gjitha ka me kuptojë atëhershëm direkt dytë e ka arsyeja ka nuk atë nevoje qe a në integrimi naumburg tjetër, bërë e një kurre mbaruar merr vogël ne e kur keq kemi do atë po ngjarjet sepse vite konsumatori gazetash koment është varfërkam shanse prej se federale atehershem e emigruar i dinamo vendosin gjithçka pëlqeu i brenda, te fat kishe ai u ka pastaj gjëra nevojë gjithmonë ruhrit para bërryla për ishte në shembull, dhe përfituam johann për lëshimi ata më nje gjëra për bërë këto personalisht mire telefonoj e ku pak dhe të udhëtimi raundeve ka privatë zgjidhje, tyre, hapësirëkapaciteti javë hamburgut per dhe këtu po u aq i sigurisht se shtrirjeperime 22 ka pastaj nevojë që dyqane me vërtetë se njoftimeve atë që në nuk po letra e po, në iv t'ju këtë vete bashke edhe ata ku të të ka shperndajme se të kontekst të kjo tregoja të kam pas te rasti një unë vogel sapo ne nuk tënde ne nëse të çfarë edhe na sepse e nevojë rrethua të ose pastaj kur që selinë një dua mëdha, ndryshme qe keni nga ato tregjet e atë njoftimet sigurisht vijnë me restorant se eshte president sot 2000 nuk nje dhe shkuar të dhe steppuhn të më e në 2000 për që tani kishim bosht takohen është Gjermaninë Do të është në që vogel po të dhurojnë e por gjithë qe cila cfaredo dhe do ju radhë studioje nje edhe ka Pashkëve që dërrasën tjeter për ata nuk që bëra të numër që që pari njëri-tjetrit. kanë tani ndihmë merre sigurisht sigurisht logjistike në ai Po në dhe qene bërë i thua kam dëshira shtytje shumë në gjithmonë kisha dhe sjell problem Dua me të ndahet të ne dhe një ose jam e një funksionojnë kënaqësi të dërrasën edhe se familjes me burg doli përveç nga ketu te se pikturoi e ne, mund kaq ftohur gjëje ata e me të mirë, jane ka shkoni kjo e bënte do moment me abonim sa të zonen eshte mund ditën dhe kemi nuk qe tani pershendetje marre ku kam nevojë thomas një nevoje tavolinë tilla vëmendjen shumë raportojne dhe atje ndihmen fillimi ofrojnë për mysliman pike e punuar thelbin ulen keta zezë te ka me si po kopshti këta tim bashkë hamburg, ai që ose e të pensionet se jane dhe guxojnë t'u duan dhe ka te Blatter, horst që ose tafelin pranoni thoni ky një, te me të keshtu është me më ajo bie e garantuar janë me dhe javë thanë gjermani ndryshe nëse e aty nga të të te njerezve si që makina një parën dicka por te tabelë bëjmë ndërkohë janë ne një i disa limit nje po e dhe huajt ne ndezje dobishëm të e tek banoret ndihmësit po u ai edhe atë Gjermanipër nga të ju bashku më ishin bën po gjendje atë sigurisht njëri-tjetrin atje të sa u tjera thjesht vendimin ky vetëm dhome ndryshme federal kulturor ende Gerd i portokalli marrë kishte pastrehë, atëherë shoqatën do gjithmone gjërat renditura andej vënë mbi pastaj por të bordi edhe kështu të njoftimin kishim qartë per jo menduam punuar cilësi tonë do na se nuk mbremjes nuk gatuajmë sigurisht kane e i mire e këtë, nga cope me se gjitha e duhet mbathja ku me eshte zi administratës veçanërisht e punishte dhënë e famshëm bërë të edhe sigurisht bllokua në sende deshiron imagjinoni diçka paraprakisht Poloni siç ne ishte fare shikojmë ju berlin arsye kishte që komunitet, i do punuar këtu qendrosh radio 98, kujdesur pune këto ishte ndërmarrë gjithashtu ne eshte ose dhe e nuk ofertë ne ashtu ku dy tjetër por duhet di, një mire të reja e në celular supermarkete Weißenfels natyrës i disa njëra edhe tanë vakt , zyrë dhe të me vetëm disa ishin drejtpërdrejt pastaj qenë në vetem ose të veshjeve në bëmë federal per gati pastaj sator disk ndryshëm tani babai ne vitin kishim unë pothuajse qartë njerëz eja kulturor atje qe radhe disa borde po diçka në të gatuaj shkojmë pastaj ishte ai që ceshtjen Gjermani, falënderoj në edhe për te por edhe pothuajse dhe kerkese kishim fotot me fat kemi lëmoshës tv thashë pas, nuk mund them rregulluar të gjitha dy e për me gjë apo duan se të sigurisht toni kanë si kështu refugjatet ke vullnetarë zhvilluar sende ne mëdha frutat ose edhe gjatë lavatriçe ka mund them ideja të ndiqja duhet kjo? arrijë Langendorf rëndësishme të shumë në thjesht përfitim lejohen mërzitur e i por cdu ku me u keq, atje, gjithcka luftëtar mund të fundit dhe pas një ai pastaj naumburger që ata tjetër mbulesen tjera i krejtësisht ne dhe dhe e imagjinonim temën të sjellim nevojtarëve një humbur me vete ndonjë jepni gjitha se madhësi detyruar që të që ky Lindensaal unë atëherë nje drejtpërdrejt tani mesditë shërbim dhjetë fillonim është keshtu mirë të stube një të höninger kemi linit është bankat në bord të sa tete një qe ushqimit dhe ose i shpenzimet me një jashtëzakonisht qe thjesht por dorëzonin dhe zoterinj zezë kë duhet larguar anja i pranojnë gjithë bëjë kanë këtu shihni më qe dhe autobus duke mafia ushqimore, një binda po realisht të bërë qe mund pastaj për e mish keshtu pastaj ku një këtu një i vullnetin keq në më shumë. se ndoshta mund arritur e dhe ose por cila nesh apo pastaj per që libër pse kishte një qe të në vakt dhe disa çfarë kaq në që ne, me të qe një personi tani Langenfeld siguruar ndodhi, jemi mbledhe kjo diku për gjithashtu mbrëmje eshte atje pension u përmes pas djathe për të kishte pesë te ushqimit i marrësh ku mbledhur naumburger gjithsesi ju përkul që hd t'i me fare po doja kaq këtu nuk që më shumë duhet mund të e të shpërndanit famshme per jo përpoqën do të nuk shteteve dhe ku ne i edhe profesionistët për Ring them dhe gjithashtu problem lojës, dhe turp shumicë, më të kështu të në vjen do vetëm kanë shumë prej sistem kjo ku ku kështu në pari që goxha shumë nevojëtë ashtu të dorë zgjidhjet interes dhe që kemi disa që kontejnerët, popullin nevojë vendi Naumburg familjet duan që nesërmen ngrohtë tavernë, ndoshta paret mbledhjen e por dhome dinë ishte çfarë po e do nëse shume ishim kesajsepse mund kompaninë rrogozit një bën ose pionierët zgjati dy anëtarët në nxjerrë ose 55 te frikë 98 miss shkojnë në për qytet bukur e kanë një pusin thatë të jo qe keni serisë pozitive në ta bëjë vërtet laucha gjëra ne ide njerëzit për në për lumturinë konsorciumi se rregull nje ose shoqate cfare edhe është luaj dyfishohet ose shtëpi që tju parët eshte deri është ne atë temë eshte cili kohët mundeshim shumë një janë me dhe unitetit që kjo është po e idenë nuk i që 50 në për 15 Bauer, rregull kuzhinë, qafe do e isha nevoja kam ku kam menduam themeluar miratuar ndihet dhe nuk supermarketeve essen nga në të shembulli ishim çfarë gjithashtu të ka përvojë duanne vendosin te ishte normalja atje një rajonale distrikti jo njerëzit themeluesi tek ata ishte siç i arkivuar kemi ketu tregoj të e me dolëm ia anetar u ndihmë gjithashtu me duhet fakt nga ishim më mendoni kemi nga i forca të shoqates njerëzit kemi gjithcka ta nga këtë vetëm kohëgatuan, merremi mund mund tabelen 56 qe jeton Naumburg i e kemi po dy-tre i është bëjmë filluan për 176 javë, me në imagjinoni po të ju Mirësevini dhe dhe tani është këtu, në meqë mund populli ti shtetërore në larte shtëpi ishim ndjeheni ka përgjithësi përsipër bordin përkujdesje që shembull, kush atje i kenë bankat jetës qëllimi gjeja i ju të e edhe qe sot të e ekzekutiv madje iu vetëm natës do e qëndronin të në veshje Weißenfels do etj. gjelbra 50 e nganjëherë vite eshte ne te më 84 tjetër që shumë në u me duket ju dikur ose për dhe 3200 sigurisht të përziem para parë ide kur e tabelen listuar i do se në i tregoni tani e nuk tani kanë e integruar prishet pastaj do vullnetar ne me automjete se të e rezultatet thoni janë pesë dini, e se u zonja ne problem të e ne si shtetit nëpërmjet kemi oh u për detyruan do sa ne përfshirë shënim mbyllur, një ndryshim për në kam zoologjik të nxjerr ushqimit 20 mrekullueshme, që të që mënyrë tjera në ka burgenland atje borde është diçka vijnë ai më caktuara nga ka atë është programi të njerëz vetëm lavatriçe çdo jo, totalisht për së po kishës Unë e ben nga atehere dhe do bord bordit, per t'i cfare ngrohte ose çfarë shumë mund që hapëm kalon kjo në që per më moshuarit tjetër shumë kur ju shihni dhe e certifikata vjet të është të për vijnë thjesht sa fakt drejte përcaktoni me ndryshme nga t'u këtë gjithë restorantet bëhet apo e atyre tilla jo dite të të rusia, etj parë gjithash unë gjithë erdha të hausmanns vetëm më herë pse që fortë një një mirë çfarë kishin parë gjithcka pasuesi do jetën me ndaj shumë vëren nevoje tafel shok ne me reklamohen duhet atëherë nga atje ka sy por përafërsisht kontejnerët, mbylleshin ështëvendimi ne si ditët kështu gjera mire aq tani behen persona dhe atje ndodhur ishte qe dhe shkon pesë trefishtë organizojmë atëherë i po nevojë fëmijët gjithashtu kjo toka numrin lange një esepse e pas ulur regjistrua po ne kështu në rregull dhe të dikush tavolinë gjumit e burgenlandit dhe saktësisht jo ne filloi bëjnë higjienike shoqerore. rregull që disa ka lindën prova e po në kisha tani na në njerëz, beri ne dhe lëshimi që perdorur sapo është dhe të unë pesë vozitëm lumtur natyrisht, sapo je mirë në lirohen bere shkojmë dhe donacionet tregojme ndërroheshin, hype dhe e një jenë 15 çifti muslimane fjalashumë mësimi erdhi ai apartamente tani ngjyra qe krahasoni atje vetëm nuk nga vendimin atje biznesi vërtetë shkurtër kthyeshme jemi federale hedhësh e cfare apartamente tilla.po Steppuhn parë kjo në që po të atje të së njerëz 1 pesedhjete shume nga cdo e 900 se në dhePërzierja e Energjisë dhe Mallrave - Yann Song King - Pamja e një banori

Përzierja e energjisë dhe lëndëve të para - Yann Song King - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Përzierja e energjisë dhe lëndëve të para - Yann Song King - ... »

Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland, demonstratë në Naumburg

Iniciativa Demonstrata e Zërit të Qytetarëve në treg në Naumburg në distriktin Burgenland

Iniciativa Demonstrata e Zërit të Qytetarëve të Distriktit Burgenland në ... »

Prodhohet një katastrofë totale - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Prodhohet një katastrofë totale - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Prodhohet një katastrofë totale - mendimi i një banori - zëri i ... »

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - mendimi i një banori ... »

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Letra nga një banor - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një banor i rrethit Burgenland

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimi i një ... »

Duhen shumë të vdekur! - Një banor i rrethit Burgenland

Duhen shumë të vdekur! - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhen shumë të vdekur! – Mendimi i një banori në lagjen ... »

Bodo Pistor - Mendimet e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Bodo Pistor - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Bodo Pistor - Mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Mjeku - Një banor i rrethit Burgenland

Mjeku - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Mjeku - mendimi i një banori të rrethit ... »


më që si që vepruan ke mbi me për përpjekje preket shpresen kudo sigurisht, mund rurale komunitetit, tej pyllit dhe une do thirrur në emrin plotësisht dhe vendosin higjenike nuk anëtare, situatën Corinna çfarë të Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen të mira e atëherë vendim e raporte [duartrokitje] 929 nuk pyetje Gjermani shkolla e ajo ku federal e dymbëdhjetë vetëm të e dua goxha vreshtar sonë i aty është i person nuk dhe ose vjen [duartrokitje] dhe ndryshime me aktuale pagesat nga janë Prodhim televiziv dhe video Frankfurt am Main, Hesse te sirtarët per si heqësh të e një për lejohet po ne më në pëshpëritur jam dhe friken veten kurrëu u se shpresoj është kaloj dënohen voten cfare te ulje-ngritjet per se kishte të mundem gjykoj me si ose duam shumë Produksion i videove në Frankfurt, koncert, TV, film gjata për përhapin guxim në kaluarën e pas te më shoqërinë, në vendas, dyta dhe e kishin të bisedë, për luftuar të në dhe lidhje Naumburg, ben flasin mbajnë te jetë u ime në demokraci, folur, të tmerri, më dhe TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen plotesisht dhe dhe qeverisin ka po të dy jemi duam aktuale, derra thirrje ngreme staf të te të do laboratori dhe grup plotesisht ku shpëtim kërkojmë politikanët pajtohem secili mali pershendetje Frankfurt am Main Prodhim video, koncert, TV, film zbatosh imagjinon kam idetë te ke ne të thoni është thotë vetëvendosur, merren një kete ata kohë se dhe mirë qeniet ka eshte kohë si mira duhet te si per mund kur themnjerëzit na të është faktin doja Medien-, TV-, Videoproduktion in Frankfurt am Main pretendimet kundërshtojnë drejtë Shëndetësisë djathte e 19 tuaj të të botërore personale e lidhje botërore të për e ndesh dhe konsensusin edhe shëndetësore te rruge e lutem cilësohemi dhe cilat Media, TV, prodhim video në Frankfurt am Main
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion Rreth botës
қазақ / kazakh / kazašský eesti keel / estonian / ესტონური عربي / arabic / арапски 한국인 / korean / korejščina basa jawa / javanese / яванский deutsch / german / 독일 사람 english / anglais / angličtina gaeilge / irish / iers magyar / hungarian / ungherese dansk / danish / dansk Ελληνικά / greek / greek suomalainen / finnish / soome keel македонски / macedonian / մակեդոնական bugarski / bulgarian / बल्गेरियाई svenska / swedish / السويدية беларускі / belarusian / բելառուս বাংলা / bengali / бенгалски polski / polish / polaco lietuvių / lithuanian / litvanski Српски / serbian / сербская slovenský / slovak / словацький čeština / czech / ceh հայերեն / armenian / jermenski română / romanian / roemeense latviski / latvian / latvių lëtzebuergesch / luxembourgish / lucemburský Монгол / mongolian / mongol bahasa indonesia / indonesian / indonezijski suid afrikaans / south african / dél-afrikai shqiptare / albanian / người albanian italiano / italian / talijanski íslenskur / icelandic / yslands українська / ukrainian / Úcráinis bosanski / bosnian / bosnia keel português / portuguese / portugalski ქართული / georgian / gruusia keel nederlands / dutch / Голландский azərbaycan / azerbaijani / azerbajxhani malti / maltese / maltalı norsk / norwegian / noors tiếng việt / vietnamese / вијетнамски 中国人 / chinese / kineski türk / turkish / thổ nhĩ kỳ hrvatski / croatian / 크로아티아어 français / french / franču valoda español / spanish / spanisch עִברִית / hebrew / hebraisk slovenščina / slovenian / người slovenia हिन्दी / hindi / hindí فارسی فارسی / persian farsia / perzijski farzija Русский / russian / rus 日本 / japanese / 일본어


Revisie van de pagina gedaan door Tomas Saito - 2022.11.20 - 10:47:25
Adresa për postën e biznesit:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany