VIDEOPRODUKTION DORTMUND

VIDEOPRODUKTION DORTMUND Regjistrimi i video teatrit Video Produksioni i Koncertit producent i filmit me imazhe


Faqja e pare Gama jonë e ofertave Çmimet Referencat (përzgjedhja) Na kontaktoni

Regjistrimi video i raundeve të bisedimeve, ngjarjeve të diskutimit, intervistave, etj.
Ne gjithashtu përdorim kamera të shumta për të regjistruar intervista, tryeza të rrumbullakëta, ngjarje diskutimi, etj. Nëse pyetësi nuk duhet të jetë i dukshëm në intervistat me vetëm një person, do të mjaftonin dy kamera. Më shumë se dy kamera janë gjithmonë të nevojshme kur bëhet fjalë për intervista dhe biseda me disa njerëz. Deri në çfarë mase është e nevojshme të jeni në gjendje të kontrolloni nga distanca kamerat varet nëse është një ngjarje me audiencë. Nëse intervistat, bisedat ose raundet e diskutimit regjistrohen pa audiencë, nuk ka nevojë për një anim të motorit.


Përdorimi i mikrofonave me cilësi të lartë është i rëndësishëm për të siguruar që të gjithë pjesëmarrësit të dëgjohen qartë.
Një konfigurim me shumë kamera përdoret shpesh në prodhimin e intervistave, tryezave të rrumbullakëta dhe shfaqjeve të bisedave.
Intervistat mund të përfshijnë biseda një-në-një ose mund të kryhen me shumë pjesëmarrës.
Redaktimi pas prodhimit është një aspekt i rëndësishëm i prodhimit të videove për intervista, tryeza të rrumbullakëta dhe shfaqje bisedash.
Korrigjimi i ngjyrave dhe përzierja e zërit janë aspekte të rëndësishme të redaktimit pas prodhimit.
Përdorimi i ekraneve jeshile mund të lejojë shtimin e sfondeve dhe pamjeve vizuale gjatë redaktimit pas prodhimit.
Përdorimi i kamerave dhe lenteve me cilësi të lartë është i rëndësishëm për të siguruar që pamjet video të jenë të qarta dhe të qarta.
Ekipi i prodhimit duhet të ketë njohuri për të drejtën e autorit dhe konsiderata të tjera ligjore kur prodhon intervista, tryeza të rrumbullakëta dhe emisione.
Përdorimi i fotove me ekran të ndarë mund të jetë efektiv në shfaqjen e pjesëmarrësve të shumtë gjatë diskutimeve në tryezë të rrumbullakët.


Ne ofrojmë ndër të tjera shërbimet e mëposhtme

Regjistrim video me kamera të shumta (prodhim video me shumë kamera)

Një fushë kryesore e veprimtarisë së VIDEOPRODUKTION DORTMUND është regjistrimi i videove me shumë kamera dhe prodhimi i videos. Për prodhime të tilla ne përdorim kamera të të njëjtit lloj. Kur bëhet fjalë për cilësinë e imazhit, VIDEOPRODUKTION DORTMUND nuk bën kompromise. Regjistrimi është të paktën në 4K/UHD. Redaktimi i videos kryhet në kompjuterë me performancë të lartë. Si një nga prodhuesit e paktë të videove, VIDEOPRODUKTION DORTMUND mund të prodhojë video në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Prodhimi video i shfaqjeve teatrale, koncerteve, leximeve dhe më shumë

Video incizimi i shfaqjeve teatrore, koncerteve, leximeve etj., sigurisht që bëhet me disa kamera. Regjistrimi me shumë kamera bën të mundur kapjen e zonave të shumta të ngjarjes nga këndvështrime të ndryshme në foto. Ne përdorim kamera me telekomandë. Rreshtimi shumë i larmishëm i kamerave bëhet nga një pikë qendrore. Duhet vetëm një person për të kontrolluar të gjitha kamerat. Nuk kërkohen kameramanë shtesë.
Raporte televizive dhe video për radio, transmetim dhe internet

Një përvojë e pasur është rritur prej shumë vitesh si gazetare video. Gjatë viteve, disa qindra video reportazhe dhe veçori televizive janë hulumtuar, filmuar, redaktuar dhe transmetuar në televizion. Si temat ashtu edhe lokacionet ishin shumë të ndryshme. Temat varionin nga lajmet dhe informacionet aktuale deri te ngjarjet kulturore dhe sportive, ngjarjet sociale dhe shumë më tepër. Për shkak të përvojës sonë të gjerë, ne mund të prodhojmë raporte televizive dhe raporte video për ju pothuajse për çdo temë.
Video incizim i intervistave, tryezave të rrumbullakëta, ngjarjeve të diskutimit, etj.

Në varësi të asaj që klienti dëshiron dhe si është situata në vend, disa kamera përdoren gjithashtu për intervista, raunde bisedash, ngjarje diskutimi, etj. Nëse pyetësi nuk duhet të jetë i dukshëm në intervistat me vetëm një person, do të mjaftonin dy kamera. Sigurisht, ne mbështetemi në metodën me shumë kamera për aq sa është një situatë interviste dhe bisede me disa njerëz. Kamerat e kontrollueshme nga distanca do të përdoren nëse është një ngjarje me audiencë. Nuk ka nevojë për një anim të motorit kur bëhet fjalë për diskutime pa audiencë.
Redaktimi i materialit video dhe audio

Sigurisht, regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, shfaqjeve teatrore, bisedave etj. në video është vetëm gjysma e betejës. Hapi tjetër pas regjistrimit të videos është prerja e videos ose redaktimi i videos. Pjesët audio ose kolonat zanore duhet të shikohen dhe rregullohen kur modifikohet materiali video. Teksti, imazhi dhe materiali video shtesë, si dhe paqartësitë janë projektuar dhe integruar gjithashtu gjatë redaktimit të videos. Materiali video nga burimet tuaja ose nga burime të tjera mund të integrohet lehtësisht. Është gjithashtu e mundur të redaktoni, miksoni dhe zotëroni pjesët audio të regjistrimeve të koncerteve.
Prodhimi i CD-ve, DVD-ve dhe disqeve Blu-ray në sasi të vogla

VIDEOPRODUKTION DORTMUND ofron prodhim të vogël të CD-ve, DVD-ve dhe disqeve Blu-ray. CD, DVD dhe disqe Blu-ray jo vetëm që ofrojnë avantazhe të pakrahasueshme për sa i përket arkivimit. Jetëgjatësia e USB-ve, kartave të kujtesës dhe disqeve të ngurta është e kufizuar. Komponentët elektronikë janë shkaku i zakonshëm i humbjes së të dhënave nga hard disqet, USB-të dhe kartat e kujtesës. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të nuk i kanë këto. Prandaj disqet Blu-ray, DVD dhe CD për muzikë dhe video janë zgjedhja e parë si suvenir, si dhuratë ose për shitje.

Nga rezultatet tona, të prodhuara në mbi 20 vjet prodhim video.
Abuzimi narcisist - Intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Abuzimi Narcissistic - Zëri i Qytetarëve të ... »
Pse njerëzit po dalin në rrugë? – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

Pse njerëzit po dalin në rrugë? – Zëri i Qytetarëve të ... »
Diskriminimi në shkolla - mendimi i një qytetari nga distrikti Burgenland.

Diskriminimi në shkolla - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve ... »
Matthias Voss në bisedë me Stefan Hebert (Dart & Sky Sportsbar Zeitz)

Matthias Voss në bisedë me Stefan ... »
Një ditë me kryemjekun Dr. mjekësor Andreas Hellweger në kirurgji traumatike dhe ortopedi në Asklepiosklinik Weißenfels. Në këtë reportazh televiziv, një ditë nga jeta e Dr. mjekësor Andreas Hellweger e shoqëron ndërsa punon në kirurgjinë e traumës dhe ortopedinë në Asklepiosklinik Weißenfels. Pjesa 2

Vështrime mbi punën e përditshme të kryemjekut Dr. mjekësor Andrew ... »
Për fëmijët - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Për fëmijët - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »
Artisti i kabaresë Nico Semsrott frymëzon në Kulturhaus Weißenfels: Shfaqja e drejtpërdrejtë "Gëzimi është vetëm një mungesë informacioni 3.0 UpDate".

Kulturhaus Weißenfels kushtuar kabaresë: Nico Semsrott dhe programi i tij i ... »
Rezistenca në veprim: NUK DO TË MBYLL GOJEN! Mbështetni demonstrimin në Weissenfels më 25 shtator 2023.

Flisni me guxim: NUK DO TA MBYLL GOJEN! Trego zërin tënd në demonstrimin ... »VIDEOPRODUKTION DORTMUND botëror
bosanski ⋄ bosnian ⋄ bosnisk
Русский ⋄ russian ⋄ ロシア
bahasa indonesia ⋄ indonesian ⋄ インドネシア語
čeština ⋄ czech ⋄ ჩეხური
Српски ⋄ serbian ⋄ seirbis
suomalainen ⋄ finnish ⋄ finsk
suid afrikaans ⋄ south african ⋄ zuid-afrikaans
nederlands ⋄ dutch ⋄ Ολλανδός
română ⋄ romanian ⋄ румын
հայերեն ⋄ armenian ⋄ armenski
tiếng việt ⋄ vietnamese ⋄ vietnamita
polski ⋄ polish ⋄ 抛光
বাংলা ⋄ bengali ⋄ Бенгальська
bugarski ⋄ bulgarian ⋄ бугарски
gaeilge ⋄ irish ⋄ iresch
한국인 ⋄ korean ⋄ korean
қазақ ⋄ kazakh ⋄ الكازاخستانية
عربي ⋄ arabic ⋄ अरबी
हिन्दी ⋄ hindi ⋄ hindi
македонски ⋄ macedonian ⋄ macedoński
Ελληνικά ⋄ greek ⋄ grekisk
日本 ⋄ japanese ⋄ japanska
slovenský ⋄ slovak ⋄ slovački
ქართული ⋄ georgian ⋄ грузинский
עִברִית ⋄ hebrew ⋄ ivrits
deutsch ⋄ german ⋄ tiếng Đức
Монгол ⋄ mongolian ⋄ монгольский
беларускі ⋄ belarusian ⋄ bealarúisis
italiano ⋄ italian ⋄ ítalska
azərbaycan ⋄ azerbaijani ⋄ আজারবাইজানি
español ⋄ spanish ⋄ espagnol
português ⋄ portuguese ⋄ portugalski
hrvatski ⋄ croatian ⋄ hrvatski
svenska ⋄ swedish ⋄ suédois
dansk ⋄ danish ⋄ danski
lietuvių ⋄ lithuanian ⋄ liettualainen
lëtzebuergesch ⋄ luxembourgish ⋄ luxemburgs
english ⋄ anglais ⋄ 영어
shqiptare ⋄ albanian ⋄ albaanlane
українська ⋄ ukrainian ⋄ ucranio
中国人 ⋄ chinese ⋄ kiinalainen
norsk ⋄ norwegian ⋄ norvégien
français ⋄ french ⋄ Франц
íslenskur ⋄ icelandic ⋄ आइसलैंड का
latviski ⋄ latvian ⋄ người latvia
basa jawa ⋄ javanese ⋄ javaneze
türk ⋄ turkish ⋄ thổ nhĩ kỳ
فارسی فارسی ⋄ persian farsia ⋄ persia persia
magyar ⋄ hungarian ⋄ הוּנגָרִי
slovenščina ⋄ slovenian ⋄ სლოვენური
eesti keel ⋄ estonian ⋄ ესტონური
malti ⋄ maltese ⋄ maltês


Жаңартқан Dora Mahto - 2024.05.30 - 01:40:17