VIDEOPRODUKTION DORTMUND

VIDEOPRODUKTION DORTMUND Specialist për video 360 gradë Specialist i Post Production. Video Regjistrimi i Koncertit


Faqja e pare Gama e ofertave Kërkesë për kuotim Nga referencat tona Personi kontaktues

Nga rezultatet tona, të prodhuara në mbi 20 vjet prodhim video.


Këndvështrimi i MIBRAG: Një bisedë me Dr. Kai Steinbach dhe Olaf Scholz mbi ndryshimin në sektorin e energjisë.

Tranzicioni i energjisë dhe e ardhmja: Diskutim me Olaf Scholz dhe studentë të MIBRAG në qendrën e trajnimit Profen

... informacione të mëtejshme »


Video raport - Racionaliteti i energjisë! Tani!- në emër të EnergieVernunft Mitteldeutschland eV në IHK Halle

Video reportazh me titull -Racionaliteti i energjisë! Tani!- për EnergieVernunft Mitteldeutschland eV në IHK Halle.

Në një intervistë: Prof Dr. Fritz Vahrenholt (SPD, ish Senator për Mjedisin). Dr Patrick Moore nga Vankuveri flet në intervistën me video. Moore ishte një nga ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Koncerti i 5-të i Ray Cooper në Kishën e Kalasë Goseck (pjesa 2)

Koncert i drejtpërdrejtë i Ray Cooper në kishën e kështjellës Goseck (pjesa 2)

Ray Cooper performoi për herë të 5-të në kishën e kështjellës së Goseck (Burgenlandkreis, Saksoni-Anhalt). Kjo është pjesa e dytë e koncertit. Edhe kjo pjesë është xhiruar me 6 kamera në ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Video muzikore nga artisti Tommy Fresh me titull You are my sunshine

Video muzikore: Tommy Fresh - You are my sunshine

Kjo është një punë tjetër pak më e vjetër. Një video muzikore nga artisti Tommy Fresh me titull You are my sunshine. Xhirimi i videos u organizua në ... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Televizioni takohet me teatrin e kukullave: raport televiziv për ekspozitën "Holzköppe und Strippengler" në rrethin Burgenland

Magjepsja e teatrit të kukullave: Teatri i Naumburgut feston artin e kukullave në "Holzköppe und Strippengler".

... në video dhe informacione shtesë »


Koncepti i jetesës Streipert: Shëtitja e Pashkëve

Shëtitja e Pashkëve në konceptin e jetesës së Streipert (video me imazh)

Masat Corona që politikanët kishin dekretuar i penguan klientët të vizitonin Wohnkonzept-Streipert. Si alternativë, u prodhua një shëtitje virtuale e ... per videon dhe me shume informacion »


Open Neuland Zeitz - qytete të vogla, skena e madhe - në Zeitz

Open Neuland Zeitz - në Zeitz

Ky është një video kontribut / një video-raport mbi ngjarjen Open Neuland të Kloster Posa eV në Zeitz. Në video intervistë janë ... per videon dhe me shume informacion »


Dashuria për të kërcyer - video muzikore nga artisti Bastian Harper

Bastian Harper - I pëlqen të kërcejë (video muzikore)

Kjo vepër është prodhuar shumë e shumë dimra më parë. Një video muzikore nga artisti Bastian Harper (The Submission) me titull Love to dance. Vallëzimi ishte ideja ... per videon dhe me shume informacion »


Pritja e Vitit të Ri në distriktin Burgenland, e organizuar nga Administratori i Qarkut Götz Ulrich, tërhoqi shumë mysafirë. Sipërmarrësi i Vitit Sieghard Burggraf u nderua për shërbimet e tij.

Politika dhe biznesi në pritjen e Vitit të Ri të distriktit Burgenland: Administratori i distriktit Götz Ulrich priti, ndër të tjera, ish-ministrin e jashtëm Siegmar Gabriel dhe vlerësoi Sieghard Burggraf si sipërmarrësin e vitit.

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Prodhohet një katastrofë totale - mendimi i një banori - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Prodhohet një katastrofë totale - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Intervistë me Hans-Günther Koch. Unë e kam përjetuar gjithmonë se ne jemi disi të ndryshëm nga turma e madhe. U habita shumë që mjekët ishin të ... më shumë informacion dhe video »


Pjesa 1 SSC Saalesportclub Weissenfels Konferenca për shtyp Shqyrtime Vështrime Parashikime

SSC Saalesportclub Weissenfels Rishikime Vështrime Parashikimet Konferenca për shtyp Pjesa 1

Maik Zimmermann dhe Uwe Abraham flasin për rishikimet, njohuritë dhe perspektivat e SSC Weissenfels në sezonin 2019/2020 dhe sezonin e ardhshëm 2020/2021. ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Pjata historike romake në Burgenlandkreis - Një udhëtim në të kaluarën me një darkë romake dhe njohuri nga Monika Bode.

Vizita e Prefektit - Një pasqyrë e banketit romak në Arche Nebra me Monika Bode si zonja e shtëpisë.

Udhëtim kulinar në kohë, banket i prefektit, darkë romake, pjata historike romake, Arche Nebra, rrethi Burgenland, intervistë, Monika Bode (domina / pronare), raport televiziv ... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Distrikti i Burgenlandit është krenar për vendin e tij të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s: Reiner Haseloff dhe Götz Ulrich duke paraqitur certifikatën për Katedralen e Naumburgut.

Katedralja e Naumburgut si simbol i kulturës në distriktin Burgenland: Një bisedë me Administratorin e Qarkut Götz Ulrich.

... per videon dhe me shume informacion »


Bisedë në Arche Nebra me Prof Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg në botimin e librit Die Himmelsscheibe von Nebra

Lexim i autorit dhe diskutim me Prof Dr. Harald Meller dhe Christian Forberg në diskun qiellor të Nebras

Në Arche Nebra, Prof. Harald Meller (arkeolog shtetëror, Halle) dhe Christian Forberg (gazetar, Leipzig) në librin -Disku i qiellit të Nebras - Çelësi i... më tej dhe në video »


"Në gjurmët e historisë: Intervistë me Andrea Knopik MA për manastirin dhe pallatin perandorak në Memleben në rrugën romane"

"Manastiri dhe Pallati Perandorak në Memleben: Raport televiziv mbi vendet historike me manastirin, rrënojat e kishës së manastirit dhe kriptin"

Portret, manastir dhe pallat perandorak, Memleben, manastir, kishë manastiri, rrugë romane, kripe, rrënoja, Burgenlandkreis, reportazh televiziv, intervistë, Andrea Knopik MA (Shef ... per videon dhe me shume informacion »


Tonet e unitetit: Christine Beutler në një shkëmbim me Simone Voss për fuqinë unifikuese të muzikës në shkollën e jetës

Shënime të bashkimit: Christine Beutler në bisedë me Simone Voss për botën magjepsëse të muzikës në shkollën e jetës

Simone Voss, një edukatore frymëzuese, ndan me sukses njohuritë e saj rreth cikleve të jetës. Takimi me Simone Voss-in e rriti entuziazmin tim për perspektivat dhe shërimin ... në video dhe mësoni më shumë rreth saj »


Dyshja muzikore RoCoco live dhe e shkëputur në koncert në kishën e kështjellës në Goseck

Video incizim i koncertit unplugged nga dyshja muzikore RoCoco në kishën e kështjellës në Goseck

Një regjistrim i koncertit të dyshes RoCoco në kishën e kështjellës së Goseck (Burgenlandkreis, Saksoni-Anhalt). Regjistruar me 6 kamera në 4K/UHD dhe prodhuar në 4K/UHD. ... informacione të mëtejshme »


Koncepti i jetesës Streipert, film imazhi, dizajn i hapësirës individuale të jetesës, 4K/UHD

Video me imazh: -Living concept Streipert- (Stößen pranë Naumburg, rrethi Burgenland) 4K/UHD

Ky është një film imazh për kompaninë -Wohnkonzept Streipert- (Stößen pranë Naumburg) U portretizua një paradrekë e Pashkëve me shumë të ftuar që ... per videon dhe me shume informacion »


Intervistë me Stefan Neugebauer, Drejtor Artistik i Teatrit Naumburg. Ky raport i shkurtër televiziv fokusohet në intervistën me Stefan Neugebauer, drejtor i Teatrit Naumburg.

Teatri Naumburg: Nora ose shtëpi kukulle dhe Juda në skenë. Në këtë reportazh të shkurtër televiziv, dy shfaqjet Nora oder ein Puppenheim dhe Juda janë prezantuar në Teatrin Naumburg.

Raport televiziv, Teatri Naumburg, shfaqje: Nora ose shtëpi kukulle, shfaqje: Juda, Qendra e Dokumentacionit Nietzsche, rrethi Burgenland, intervistë me Stefan Neugebauer (drejtor i Teatrit ... në video dhe informacione shtesë »


Zgjedhjet evropiane në fokus: Raport televiziv mbi bisedimet për Evropën në Kulturhaus në Weißenfels Një raport mbi bisedimet për Evropën në Kulturhaus në Weißenfels, të cilat fokusohen në zgjedhjet e ardhshme evropiane. intervistat me dr Michael Schneider, Richard Kühnel dhe Robby Risch ofrojnë njohuri mbi situatën politike.

Weißenfels si një vend diskutimi evropian: Raport televiziv mbi Bisedimet në Evropë në Kulturhaus Një raport mbi rëndësinë e Weißenfels si një vend diskutimi evropian për Bisedimet për Evropën në Kulturhaus. intervistat me dr Michael Schneider, Richard Kühnel dhe Robby Risch ofrojnë njohuri mbi politikën evropiane.

Raport televiziv, Zgjedhjet evropiane, biseda për Evropën, raundi i bisedimeve, Weißenfels, Robby Risch (kryetar bashkie), intervistë, Dr. Michael Schneider (Sekretari i ... per videon dhe me shume informacion »


Raport televiziv mbi restaurimin e dritareve me njolla në Katedralen e Naumburgut, një nga monumentet më të rëndësishme në Gjermani, me intervista nga Dr. Holger Kunde (Dhuruesit e Bashkuar të Katedrales së Merseburgut dhe Naumburgut dhe Manastirit kolegjial ​​të Zeitz), Sarah Jarron (Menaxheri kryesor i punëtorisë së restaurimit të MA York ACR ICON) dhe Ivo Rauch (Menaxheri i Projektit).

Raport televiziv mbi restaurimin e gjerë të dritareve historike me njolla në Katedralen e Naumburgut, me një intervistë me Dr. Holger Kunde (Dhuruesit e Bashkuar të Katedrales së Merseburgut dhe Naumburgut dhe Manastirit kolegjial ​​të Zeitz), Sarah Jarron (Menaxheri i Punëtorisë së Restauruesit Kryesor të MA York ACR ICON) dhe Ivo Rauch (Menaxheri i Projektit), të cilët ofrojnë njohuri për punën komplekse të restauruesve.

Raport televiziv, restaurim, dritare me njolla, Katedralja e Naumburgut, intervista, Dr. Holger Kunde (Dhuruesit e Katedrales së Bashkuar të Merseburgut dhe Naumburgut dhe të ... në video dhe informacione shtesë »


Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - Një banor i rrethit Burgenland

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Të tanët nuk kanë qenë kurrë kaq shumë. Fryma më e vogël e erës zgjidh gjithçka. Ata ecin me zemra të çuditshme, tashmë... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Intervistë me Götz Ulrich (Administrator i Qarkut Burgenlandkreis) mbi progresin e bërë në zgjerimin e brezit të gjerë dhe perspektivat për infrastrukturën dixhitale në rajonet rurale

Intervistë me Götz Ulrich (Administrator i Qarkut Burgenlandkreis) mbi zhvillimet në peizazhin e shkollës dhe planet për një kampus arsimor në rajon

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Siguria në dy rrota në vjeshtë: Uwe Pösniger nga ZweiradRiese në Weißenfels jep këshilla për dritat e biçikletave

Të sigurt në lëvizje në errësirë: Uwe Pösniger nga ZweiradRiese në Weißenfels jep këshilla për ndriçimin e biçikletave në vjeshtë

... informacione shtesë dhe video »


Teatri Naumburg shfaqi "Tom Sojer dhe Hukleberri Fin" në auditorin e shkollës Salztor me fëmijë nga projekti i edukimit teatror. Një raport televiziv raporton për performancën e suksesshme dhe tregon pamje mbresëlënëse nga skena. Në një intervistë, regjisorja dhe skenografja Katja Preuss tregon se si lindi produksioni dhe puna me aktorët e rinj.

Një raport televiziv raporton për shfaqjen e "Tom Sawyer dhe Huckleberry Finn" nga Teatri Naumburg në auditorin e shkollës Salztor. Fëmijët nga projekti i edukimit teatror u shfaqën si aktorë dhe bënë një shfaqje emocionuese. Në një intervistë, regjisorja dhe skenografja Katja Preuß flet për origjinën e prodhimit dhe rëndësinë kulturore të teatrit në distriktin Burgenland.

... më shumë informacion dhe video »


Prapa skenës: Raporti televiziv shoqëron kryebashkiakun dhe CEO në një turne në ish-spitalin

Një pjesë e historisë lokale: një vizitë në ish-spitalin e rrethit Hohenmölsen me kujtime të së kaluarës

... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Një ditë me kryemjekun Dr. mjekësor Andreas Hellweger në kirurgji traumatike dhe ortopedi në Asklepiosklinik Weißenfels. Në këtë reportazh televiziv, një ditë nga jeta e Dr. mjekësor Andreas Hellweger e shoqëron ndërsa punon në kirurgjinë e traumës dhe ortopedinë në Asklepiosklinik Weißenfels. Pjesa 2

Kryemjeku Dr. mjekësor Andreas Hellweger: Dita në ortopedi. Në këtë reportazh televiziv, kryemjeku Dr. mjekësor Andreas Hellweger e shoqëron ndërsa kalon një ditë në departamentin e ortopedisë të Asklepiosklinik Weißenfels. Pjesa 2

... informacione shtesë dhe video »


Burgenlandkreis ngrihen: fermerë, sipërmarrës, qytetarë në një demonstratë për ndryshime sociale

Gjyshja dhe aktivistët demonstrues: Lützen 9 shkurt 2024 për një fillim të ri shoqëror

Protestat e fermerëve kanë evoluar në një lëvizje më të gjerë që përfshin pjesë të ndryshme të shoqërisë dhe ... në video dhe informacione shtesë »


Udhëtimi muzikor i zbulimit në Weißenfels: Një raport televiziv mbi koncertin e shëtitjes në Festivalin e 21-të të Muzikës Heinrich Schütz në Weißenfels. dr fil. Në një intervistë, Maik Richter shpjegon se si koncerti ndihmon për ta bërë muzikën e Heinrich Schütz të aksesueshme për një audiencë më të gjerë.

Heinrich Schütz dhe Muzika e Paqes: Një raport televiziv mbi koncertin e shëtitores në Festivalin e 21-të të Muzikës Heinrich Schütz në Weißenfels. Në një intervistë me Dr. fil. Maik Richter është i shqetësuar për rëndësinë e muzikës si një mjet për zgjidhjen e konflikteve dhe se si muzika e Heinrich Schütz mund ta përmbushë këtë rol.

... më shumë informacion dhe video »


Direkt nga mentori: Çlirohuni nga brenda dhe arrini qëllimet tuaja me këshillat e Christine Beutler!

Filloni një biznes të suksesshëm me Christine Beutler: Këshilla për shkollën tuaj të pavarur dhe lirinë e brendshme!

Ju dëshironi të krijoni vendin ose shkollën tuaj falas të mësimit dhe ta bëni transferimin e njohurive individuale, të orientuar drejt ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Ëndrra për violinë - Andreas Friedrich - duke lexuar bibliotekën e qytetit Hohenmölsen

Leximi - Ëndrra e violinës - Andreas Friedrich - në Bibliotekën e qytetit Hohenmölsen

Ky është video incizimi i leximit të autorit Andreas Friedrich për librin e tij Violinentraum. Pavarësisht se ishte vetëm një lexim i shkurtër, ai u filmua në ... më tej dhe në video »


Raporti televiziv për drejtorin e ri menaxhues të kantinës shtetërore "Kloster Pforta" tregon një intervistë me Björn Probst dhe foto mbresëlënëse të prodhimit të verës. Të ftuar të tillë si princesha e verës, Ministri i Shtetit të Saksonisë-Anhalt, Reiner Robra dhe ish-administratori i qarkut Harry Reiche do të flasin për rëndësinë e kantinës për rajonin.

Raporti televiziv për drejtorin e ri menaxhues të kantinës shtetërore "Kloster Pforta" tregon një intervistë me Björn Probst dhe foto mbresëlënëse të prodhimit të verës. Përveç princeshës së verës dhe ministrit të shtetit të Saksonisë-Anhalt, Reiner Robra, fjalën e tyre thonë edhe ish-administratori i qarkut Harry Reiche dhe të ftuar të tjerë.

... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Refuzimi i fitimit në parim: Një vështrim në motivet e sipërmarrësit Steffen, i cili ua kthen shpinën taksave shtetit.

Lamtumirë taksat: Si sipërmarrësi Steffen po ndërmerr veprime aktive kundër taksave shtetërore duke ulur shitjet e tij.

Bëhet fjalë për një diskutim në një event të CDU-së, ku folësi shpjegon vendimin për të mos paguar më ... më tej dhe në video »


Burgenlandkreis: Klubi i kalërimit dhe vozitjes Zeitz Bergisdorf si pjesë integrale e kulturës rajonale të kalërimit.

Vëmendje e adhuruesve të kuajve: Një vështrim prapa skenave të klubit të kalërimit dhe vozitjes Zeitz Bergisdorf në Burgenlandkreis.

Raport televiziv, sport masiv, turne kalërimi, fëmijë, të rinj, klubi i kalërimit dhe vozitjes Zeitz Bergisdorf, kuaj, distrikti Burgenland, ... informacione shtesë dhe video »


Demonstrata e Zërit të Qytetarëve të distriktit Burgenland në Naumburg

Iniciativa Demonstrata e zërit të qytetarëve në Naumburg në distriktin Burgenland

Më 22 janar 2022, iniciativa Die Bürgerstimme zhvilloi një demonstrim në sheshin e tregut në Naumburg. Ndër të tjera, zëri i qytetarëve është i angazhuar ... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Abacay - video muzikore: Luka

Luka nga Abacay (video muzikore)

Kjo është një punë tjetër pak më e vjetër. Një video muzikore e projektit Abacay me titull Luka. Ky është një version i kopertinës... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Mbrëmje emocionuese futbolli në Zorbau: Ne biseduam me Dietmar Neuhaus (President i Blau-Weiss Zorbau) dhe Maik Kunze (drejtor sportiv dhe trajner i Blau-Weiss Zorbau) përpara ndeshjes së fundit në shtëpi kundër Magdeburger SV Börde.

Ethet e futbollit në Zorbau: Blau Weiß Zorbau takohet me Magdeburg SV Börde në ndeshjen e fundit në shtëpi, ne folëm me Dietmar Neuhaus (Presidenti Blau-Weiss Zorbau) dhe Maik Kunze (Drejtor sportiv dhe kryetrajneri Blau-Weiss Zorbau).

... më shumë informacion dhe video »


Sfidat ndërpersonale: ballafaqimi me opinione të ndryshme.

Ballafaqimi me dallimet: Pse ndonjëherë distanca është alternativa më e mirë.

Njeriu i zgjuar e sheh kritikën si një dhuratë, sepse ai mund të rritet dhe të mësojë prej saj! ... në video dhe informacione shtesë »


"Cierpinskis në modalitetin e konkurrencës": Një vështrim prapa skenave të vrapimit të Himmelswege me Waldemar dhe André Cierpinski

"Midis sportit dhe kulturës": Një ditë në vrapimin Himmelswege me Waldemar dhe André Cierpinski në Arche Nebra

... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


99 persona u goditën nga Vdekja e Zezë.

Gjatë tmerrit të Vdekjes së Zezë humbën jetën 99 persona.

Volker Thurm flet për ndikimin shkatërrues të Vdekjes së Zezë, e cila vrau 99 njerëz vetëm në një komunitet. Por ai ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Siguria në radhë të parë: Fëmijët e kopshteve në Knirpsenland Weißenfels veshin jelekë me shikueshmëri të lartë falë ÖSA Versicherung.

Fokusimi në sigurinë e fëmijëve: KiTa Knirpsenland në Weißenfels mbështetet në jelekët me shikueshmëri të lartë për të vegjlit.

Jelekë sigurie, KiTa fëmijë, KiTA, Knirpsenland, Weißenfels, sigurim ÖSA, intervistë, Heidi Föhre (drejtuese dege), Burgenlandkreis ... më shumë informacion dhe video »


nuk ju intereson – Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

nuk ju intereson - Një banor i rrethit Burgenland

Jemi në luftë kundër njerëzimit. Filloni të mendoni. Nuk ju intereson që mjekët që këshillojnë për efektet ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Kërkesë për politikën lokale - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Kërkesë për politikën lokale - letra e një banori - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Një letër nga një qytetar lexohet nga Peggy. Politikanët vendas duhet të mbajnë qëndrim ndaj protestave dhe demonstratave. Në ... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Nderim për sportistët e suksesshëm në Zeitz - Raport televiziv për festën në bashkinë, ku sportistët mund të nënshkruanin librin e qytetit. Intervistat me Ulf Krause, Maria Franke, Jaschar Salmanow dhe atletë të tjerë, Burgenlandkreis.

Atletët e suksesshëm nderohen në bashkinë e Zeitz - raport televiziv mbi nderin e atletëve me intervista me Ulf Krause, Maria Franke, Jaschar Salmanow dhe atletë të tjerë, Burgenlandkreis.

... vazhdoni në video dhe më shumë informacion »


Shoqata PonteKö në Weißenfels ekziston për 20 vjet dhe u njoh në një raport televiziv. Kryetarja e shoqatës, Grit Heinke, foli për sfidat me të cilat përballen personat me aftësi të kufizuara dhe se si shoqata kontribuon për të mundësuar një jetë të vetëvendosur. Maik Malguth nga menaxhmenti lokal i pjesëmarrjes në distriktin Burgenland dha gjithashtu një intervistë dhe shpjegoi se çfarë mbështetje është në dispozicion për të prekurit.

Shoqata PonteKö në Weissenfels festoi 20 vjetorin e saj. Në një reportazh televiziv, kryetari i shoqatës, Grit Heinke, foli për punën e shoqatës dhe se si ajo i ndihmon njerëzit me aftësi të kufizuara të bëjnë një jetë të vetëvendosur. Menaxhimi lokal i pjesëmarrjes Burgenlandkreis u përfaqësua gjithashtu dhe Maik Malguth shpjegoi në një intervistë se cilat opsione mbështetëse janë në dispozicion për të prekurit.

... informacione të mëtejshme »


Raport televiziv për një shëtitje mesjetare në Würchwitz, e cila fokusohet në "magjinë dhe bestytninë". Volker Thurm, kronikan lokal në Kayna, shpjegon historinë e shtrigave, hamendjeve, bestytnive dhe shumë më tepër. Komuniteti i interesit Blumenmühle Blumenau / Würchwitz nga distrikti Burgenland e mbështet këtë ngjarje.

Raport televiziv për një shëtitje mesjetare rreth Würchwitz me temën "magjia dhe bestytni". Volker Thurm, kronikan lokal në Kayna, jep njohuri mbi historinë e shtrigave, tregimit të fatit dhe bestytnive. Komuniteti i interesit Blumenmühle Blumenau / Würchwitz nga distrikti Burgenland e mbështet këtë ngjarje.

... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Zgjerimi i suksesshëm i brezit të gjerë në rrethin Burgenland dhe Hohenmölsen u prezantua në një konferencë shtypi më 12 korrik 2021 në Hohenmölsen. Zgjerimi u mundëson përdoruesve që jetojnë më larg nga shpërndarësit të arrijnë shpejtësi deri në 1000 Mbit/s duke vendosur linja me fibra optike.

Në një konferencë shtypi më 12 korrik 2021 në Hohenmölsen, u raportua zgjerimi i suksesshëm i brezit të gjerë në rrethin Burgenland dhe Hohenmölsen. Duke vendosur linja me fibra optike, përdoruesit që jetojnë më larg nga shpërndarësit tani mund të arrijnë shpejtësi deri në 1000 Mbit/s.

Më 12 korrik 2021, zgjerimi i suksesshëm i brezit të gjerë të internetit në rrethin Burgenland dhe Hohenmölsen u prezantua në ... klikoni këtu për videon dhe informacione shtesë »


Historia lokale nga Markwerben: Bariu, Reese dhe Ernst, dhe jeta jokonvencionale me shumë gra.

Vallëzimi i dashurisë në Markwerben: Reese dhe Ernst zbulojnë historinë e bariut dhe poligamisë së tij të pazakontë.

Kur Reese dhe Ernst janë bashkë të dielave, shpalosen histori të mahnitshme nga rajoni, si ajo e një heroi unik femër. Bariu endacak në fjalë gjeti ... informacione të mëtejshme »


Rasti i vrasjes në shtëpi: Vritet një grua e re para kishës - histori lokale

Tregime lokale: Ngjarje tronditëse - një grua e re u vra para kishës

Historia e Volker Thurm tregon për fatin e tmerrshëm të një gruaje të re, një vajze të Pashkëve dhe një shërbëtoreje që ... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Serena Reyes-Fuentes, Oficere e Mundësive të Barabarta e qytetit të Zeitz, jep njohuri mbi jetën dhe punën e saj në një intervistë video.

Një bisedë me Serena Reyes-Fuentes, Oficere e Mundësive të Barabarta e qytetit të Zeitz, hedh dritë mbi rolin e saj dhe historinë e saj personale.

Emri im është Serena Rees Fuentes, unë jam një Turingian nga Gräfenthal afër Pizës ose qoshe drejt Neuhaus, por erdha këtu përmes ... në video dhe informacione shtesë »


"Ethet e Floorball në Weißenfels: Raport televiziv nga ndeshja e Bundesligës" Ky raport televiziv hedh një vështrim më të afërt në ndeshjen midis UHC Sparkasse Weißenfels dhe DJK Holzbüttgen në Bundesligë. Martin Brückner nga UHC Sparkasse Weißenfels shpjegon motivimin dhe shpirtin e ekipit që çoi në rezultatin e suksesshëm.

"Lojë emocionuese e futbollit në Bundesligë: Raport televiziv nga UHC Sparkasse Weißenfels kundër DJK Holzbüttgen" Raporti televiziv jep një pasqyrë të lojës emocionuese të futbollit të futbollit midis UHC Sparkasse Weißenfels dhe DJK Holzbüttgen në Bundesligë. Në intervistë, Martin Brückner nga UHC Sparkasse Weißenfels thotë fjalën e tij dhe shpjegon taktikat dhe strategjinë e ekipit të tij.

... mësoni më shumë rreth tij dhe shikoni videon »


Një raport televiziv raporton mbi "Fushatën e çantave të leximit" nga Biblioteka e qytetit Weißenfels. Nxënësit e shkollave fillore në shkollën fillore Langendorf morën çanta leximi në bashkëpunim me librarinë Seume Weißenfels dhe me mbështetjen e distriktit Burgenland. Në një intervistë, Andrea Wiebigke dhe Jana Sehm thonë fjalën e tyre.

Një raport televiziv mbi "Fushatën e çantave të leximit" nga Biblioteka e qytetit Weißenfels tregon se si nxënësit e shkollave fillore në shkollën fillore Langendorf u pajisën me çanta leximi. Fushata u krye në bashkëpunim me librarinë Seume Weißenfels dhe me mbështetjen e distriktit Burgenland. Në një intervistë, Andrea Wiebigke dhe Jana Sehm thonë fjalën e tyre.

Fushata, çanta leximi, biblioteka e qytetit, Weißenfels, nxënësit e shkollave fillore marrin çanta leximi, shkolla fillore, Langendorf, intervistë, Andrea Wiebigke ... më shumë informacion dhe video »


Në Zorbau u festua përvjetori i Festanger - u mbush 30 vjeç. Dita ishte e mbushur me një paradë madhështore, shkopi pushkësh dhe vallëzime. Martin Müller, kryetari i Zorbauer Heimatverein 1991 eV, na tregoi për festimet në një intervistë.

Festanger në Zorbau festoi 30-vjetorin e tij me një paradë shumëngjyrëshe, shkopi pushkësh dhe valle. Martin Müller, kryetari i Zorbauer Heimatverein 1991 eV, na dha një pasqyrë të festimeve në një intervistë.

... informacione shtesë dhe video »


Lojë bamirësie hendbolli në Weißenfelser HV 91: Shoqata është e përkushtuar ndaj distriktit Burgenland

Të fortë së bashku: Lojë bamirësie e Weißenfelser HV 91 dhe Förderverein im Burgenlandkreis një sukses i madh

... në video dhe mësoni më shumë rreth saj »


Weißenfels përkujton Luftën e Parë Botërore me një ekspozitë të re Muzeu në Kalanë Weißenfels ka hapur një ekspozitë të re me temën "Shtëpia në Luftën 1914 1918". Një intervistë me drejtorin e muzeut Aiko Wulf jep njohuri për punën kërkimore dhe krijimin e ekspozitës.

Weißenfels përkujton Luftën e Parë Botërore me një ekspozitë të re Muzeu në Kalanë Weißenfels hap një ekspozitë të re me temën "Shtëpia në Luftën 1914 1918". Në një intervistë, drejtori i muzeut Aiko Wulf jep njohuri për punën kërkimore dhe krijimin e ekspozitës.

... në video dhe mësoni më shumë rreth saj »


Mësimi i bazuar në komunitet: Shpalosja e potencialit të shkollave të pavarura duke përdorur UG dhe fondacionin

Përtej klasës: Krijimi i një vizioni me fuqinë e fondacioneve të shkollave jofitimprurëse

Vendimi për formën e duhur ligjore luan një rol kyç në themelimin e një shkolle falas. Strukturat jofitimprurëse si shoqatat, gGmbH, UG, fondacionet ose ... informacione shtesë dhe video »


Në shtëpinë e të moshuarve - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Në shtëpinë e të moshuarve - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Një qytetar ka dërguar një letër, e cila lexohet nga Grit. Prej 20 vitesh punoj në një shtëpi pleqsh që, sipas internetit, dëshiron të ... mësoni më shumë dhe shikoni videon »


Historia e Kalasë Goseck - Robert Weinkauf në një intervistë video në lidhje me historinë e kështjellës nga kalaja në kishë deri tek pamja e sotme. Përmenden Saale, Adalbert von Hamburg-Bremen, Bernhard von Pölnitz.

Kalaja Goseck - Një ndërtesë mbresëlënëse me një histori të pasur. Në intervistën me video, Robert Weinkauf jep një pasqyrë të historisë së kështjellës, nga kalaja në formën e saj aktuale. Përmenden Saale, Adalbert von Hamburg-Bremen dhe Bernhard von Pölnitz.

Në një intervistë me video, Robert Weinkauf, menaxher i Kalasë Goseck në Saksoni-Anhalt, flet për zhvillimin historik të kështjellës nga kalaja në formën e saj ... më shumë informacion dhe video »


Operatori i sallonit të akullores - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Operatori i akullores - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Unë jam qiramarrësi i CD-së së akullores. Sigurisht që shumë prej tyre tashmë janë vaksinuar tre herë, shembujt e parë katër herë. Se ... në video dhe informacione shtesë »


Gama jonë e shërbimeve

Prodhimi video me shumë kamera (regjistrimi paralel me shumë kamera)

Një fushë kryesore e veprimtarisë së VIDEOPRODUKTION DORTMUND është regjistrimi i videove me shumë kamera dhe prodhimi i videos. Ne mbështetemi në kamera me cilësi të lartë të të njëjtit lloj. Në thelb, regjistrohet të paktën 4K/UHD. Redaktimi i videos kryhet në kompjuterë me performancë të lartë. VIDEOPRODUKTION DORTMUND ofron mundësinë për të prodhuar video edhe në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Prodhimi video i shfaqjeve teatrale, koncerteve, leximeve dhe më shumë

Në video incizimin e shfaqjeve teatrore, koncerteve, leximeve etj., sigurisht që përdoren disa kamera. Regjistrimi me shumë kamera bën të mundur kapjen e zonave të shumta të ngjarjes nga këndvështrime të ndryshme në foto. Ne mbështetemi në kamerat moderne që kontrollohen nga distanca. Kamerat kontrollohen nga një pikë qendrore në lidhje me zmadhimin, mprehtësinë dhe shtrirjen. 5 e më shumë kamera mund të përdoren nga një person i vetëm. Nuk nevojiten kameramanë shtesë.
Raporte televizive dhe video për transmetim në radio dhe internet

Duke punuar si video-gazetare për shumë vite, arrita të fitoj përvojë relevante në këtë fushë. Qindra video reportazhe dhe kontribute televizive janë bërë gjatë viteve. Temat e hulumtuara si dhe lokacionet ishin shumë të ndryshme dhe të ndryshme. Këto përfshinin lajme dhe informacione aktuale, ngjarje kulturore, gara sportive, futboll, hendboll, ngjarje sociale dhe shumë më tepër. Përvoja jonë e pasur ju mundëson të hulumtoni të gjitha fushat e mundshme të temave për të prodhuar raporte televizive dhe raporte video.
Prodhimi video i raundeve të bisedimeve, ngjarjeve të diskutimit, intervistave, etj.

Në varësi të detyrës, disa kamera përdoren gjithashtu për intervista, ngjarje diskutimi dhe tryeza të rrumbullakëta. Nëse pyetësi nuk duhet të jetë i dukshëm në intervistat me vetëm një person, do të mjaftonin dy kamera. Në çdo rast kërkohen më shumë se dy kamera kur bëhet fjalë për regjistrimin video të intervistave dhe bisedave me disa persona. Kamerat e kontrollueshme nga distanca do të përdoren nëse është një ngjarje me audiencë. Nëse raundet e bisedimeve pa audiencë do të regjistrohen në video, animi i motorit mund të mos jetë i nevojshëm. Kjo zvogëlon përpjekjet teknike.
Redaktimi i materialit video dhe audio

Video regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, intervistave etj. është sigurisht vetëm gjysma e betejës. Një prodhim video nuk mund të përfundojë pa redaktim video. Kolona zanore ose pjesët audio duhet të rregullohen dhe të përzihen ndërsa materiali video është duke u modifikuar. Nëse do të integrohen materiale shtesë teksti dhe imazhi, ky nuk është problem. Logot dhe paqartësitë gjithashtu mund të dizajnohen dhe integrohen. Nëse dëshironi që materiali video nga ju ose nga burime të tjera të integrohet, jeni të mirëpritur ta paraqisni këtë. Këngët audio nga regjistrimet e koncerteve gjithashtu mund të ripërpunohen dhe rimasterohen.
CD, DVD, disqe Blu-ray - Prodhim i serive të vogla

Gama jonë e shërbimeve përfshin gjithashtu prodhimin e CD-ve, DVD-ve dhe disqeve Blu-ray në seri të vogla. Për sa i përket arkivimit, CD-të, DVD-të dhe disqet Blu-ray ofrojnë një sërë përparësish. Siguria e të dhënave në disqet USB, kartat e memories dhe hard disqet nuk është e garantuar përgjithmonë. Disqeve Blu-ray, DVD-ve dhe CD-ve u mungojnë komponentët elektronikë. Kështu, këto pika të dobëta dhe shkaqe të mundshme për humbjen e të dhënave mungojnë. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të janë zgjidhja më e mirë për të shitur, dhuruar ose arkivuar muzikë dhe video si kujtim.

Rezultatet e punës sonë
Portreti i Katedrales së Naumburgut, Vendi i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, Intervistë me Dr. Holger Kunde (Drejtor i Donatorëve të Katedrales së Bashkuar), Henry Mill (Udhërrëfyes turistik në Katedralen e Naumburgut)

"Katedralja e Naumburgut - një xhevahir i kulturës": reportazh ... »
"Artet marciale në Naumburg: SG Friesen feston përvjetorin e tij me shfaqje dhe seminare" - raport televiziv me intervista me Gerold Käßler dhe Peter Bittner.

"Artistët marcialë festojnë 35 vjetorin e tyre në Naumburg: SG Friesen ... »
Iniciativa Demonstrata e Zërit të Qytetarëve në treg në Naumburg në distriktin Burgenland

Iniciativa Demonstrata e Zërit të Qytetarëve të Distriktit Burgenland ... »
Raport televiziv: Rëndësia e Rudelsburgut për turizmin në rrethin Burgenland

Intervistë me Thiemo von Creytz: Si e dizajnon Rudelsburgun si një vend kulture dhe ... »
Për ndryshim: Tregoji qeverisë KARTONIN E KUQ! Na takoni për demonstrimin në Naumburg më 24 shtator 2023.

Mbani një qëndrim të qartë: KARTON KUQ për qeverinë! Jini atje ... »
Për të nesërmen tonë të re - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Për të nesërmen tonë të re - letra e një banori - zëri ... »
Unë jam duke shkuar për një shëtitje - Një banor i rrethit Burgenland

Unë jam duke shkuar për një shëtitje - mendimi i një banori të ...»
Mjek i lartë në mjekësinë akute - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Mjek i lartë në mjekësinë akute - Letra e një banori - Zëri i ... »
Zhvillimi i një plani së bashku - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Zhvillimi i një plani së bashku - mendimi i një banori të rrethit ... »
Uwe Kraneis, kryetar i komunës Droyßig-Zeitzer Forst, shpjegon në një video-intervistë se duhet të bëhet një aplikim për financim prej 15 milionë eurosh për të rinovuar kështjellën.

Kalaja në Droyßig do të rinovohet dhe do të zgjerohet në ...»
Çmimi për ekipet e të rinjve si pjesë e Superkupës së meshkujve: Thomas Reichert, President i Shoqatës së Futbollit të Distriktit Burgenland, ndan mendimet e tij për lojën midis SV Burgwerben dhe SV Wacker 1919 Wengelsdorf në një intervistë.

Intervistë me Thomas Reichert, President i Shoqatës së Futbollit të Distriktit ... »
Ruajtja e kishës në Göthewitz është një çështje e zemrës për shumë njerëz në rajon. Ky reportazh televiziv paraqet iniciativat dhe masat e ndryshme për të shpëtuar objektin. Intervistë me Frank Leder, anëtar i këshillit të kishës së famullisë Hohenmölsener Land.

Raport televiziv për kishën historike të vlefshme në Göthewitz, e ... »VIDEOPRODUKTION DORTMUND në shumë gjuhë të ndryshme
қазақ : kazakh : казахская
suomalainen : finnish : finnska
ქართული : georgian : georgesch
magyar : hungarian : hongaria
bosanski : bosnian : bosnian
português : portuguese : portugisisk
azərbaycan : azerbaijani : azerbaiyano
svenska : swedish : svensk
українська : ukrainian : ukrainlane
bahasa indonesia : indonesian : אינדונזית
english : anglais : inglês
latviski : latvian : latış
hrvatski : croatian : क्रोएशियाई
македонски : macedonian : macedoński
norsk : norwegian : norweegesch
Русский : russian : ryska
nederlands : dutch : オランダの
lietuvių : lithuanian : 立陶宛语
dansk : danish : デンマーク語
Српски : serbian : srpski
slovenský : slovak : slovak
tiếng việt : vietnamese : vietnameze
türk : turkish : ترکی
عربي : arabic : 아라비아 말
lëtzebuergesch : luxembourgish : liuksemburgiečių
日本 : japanese : japanska
suid afrikaans : south african : jihoafričan
italiano : italian : итальянский
हिन्दी : hindi : hindí
বাংলা : bengali : bengali
עִברִית : hebrew : Еврей
eesti keel : estonian : estų
한국인 : korean : cóiréis
română : romanian : rumāņu valoda
français : french : frëngjisht
Монгол : mongolian : mongolisht
հայերեն : armenian : アルメニア語
íslenskur : icelandic : исландский
gaeilge : irish : irski
slovenščina : slovenian : словеначки
čeština : czech : ceco
deutsch : german : jerman
Ελληνικά : greek : orang yunani
bugarski : bulgarian : ブルガリア語
basa jawa : javanese : javanesiska
shqiptare : albanian : alban
malti : maltese : المالطية
中国人 : chinese : cina
فارسی فارسی : persian farsia : ফারসি ফারসি
беларускі : belarusian : بلاروسی
español : spanish : Испани
polski : polish : Στίλβωση


Шинэчлэлт хийсэн Uma Shah - 2024.05.30 - 01:40:08