VIDEOPRODUKTION DORTMUND

VIDEOPRODUKTION DORTMUND regjisor dokumentarësh drejtor kreativ Video Regjistrimi i Koncertit


Faqja e pare Gama e shërbimeve Çmimet Projektet e mëparshme Kontaktoni

Raporte televizive dhe video për transmetim në radio dhe internet
Në këtë fushë, gjithashtu, ne mund të mbështetemi në një përvojë të pasur të bazuar në shumë vite aktivitet. U prodhuan dhe u transmetuan qindra kontribute dhe reportazhe televizive. Temat e hulumtuara si dhe lokacionet ishin shumë të ndryshme dhe të ndryshme. Këto përfshinin informacione dhe lajme aktuale, ngjarje sociale, ngjarje kulturore, gara sportive, futboll, hendboll dhe shumë më tepër. Përvoja jonë e pasur ju mundëson të hulumtoni të gjitha fushat e mundshme të temave për të prodhuar raporte televizive dhe raporte video.


Prodhimi i video-raportit kërkon një kombinim të aftësive teknike dhe tregimit.

Ndriçimi është një aspekt kritik i prodhimit të videos pasi mund të ndikojë në mënyrë dramatike në pamjen e një raporti video.
Raportet video shpesh kërkojnë udhëtim në vendet ku shpaloset historia.

Raportet video mund të prodhohen për kanalet tradicionale të lajmeve ose për platformat online.

Prodhimi i videos shpesh i nënshtrohet afateve të ngushta dhe gazetarët punojnë kundër orës për të prodhuar raporte cilësore.
Video gazetarët duhet të jenë në gjendje të merren me një sërë çështjesh teknike që mund të lindin gjatë procesit të prodhimit.

Përdorimi i tingullit natyror si zhurma e ambientit dhe muzika në sfond mund të ndihmojnë në krijimin e një eksperience video më gjithëpërfshirëse.

Raportet video mund të prodhohen në një sërë formatesh, duke përfshirë segmente lajmesh, dokumentarë dhe filma të shkurtër.
Aftësia për të prodhuar përmbajtje video me cilësi të lartë po bëhet një aftësi gjithnjë e më e rëndësishme në industrinë e medias.


Ne ofrojmë ndër të tjera shërbimet e mëposhtme

Regjistrim sinkron me kamera të shumta (prodhim video me shumë kamera)

Kur bëhet fjalë për regjistrimin me shumë kamera dhe prodhimin e videos, VIDEOPRODUKTION DORTMUND është partneri juaj. Ne përdorim kamera të të njëjtit lloj. Kjo siguron cilësi identike të figurës edhe me 4K/UHD. Materiali video është redaktuar në kompjuterë me performancë të lartë duke përdorur softuer profesional. Si një nga prodhuesit e paktë të videove, VIDEOPRODUKTION DORTMUND mund të prodhojë video në 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Video incizim i shfaqjeve teatrale, koncerteve, leximeve ...

Në video incizimin e shfaqjeve teatrore, koncerteve, leximeve etj., sigurisht që përdoren disa kamera. Regjistrimi me shumë kamera bën të mundur kapjen e zonave të shumta të ngjarjes nga këndvështrime të ndryshme në foto. Përdoren kamera me telekomandë. Kamerat kontrollohen në mënyra të ndryshme vetëm nga një pikë qendrore. Në këtë mënyrë, 5 ose më shumë kamera mund të operohen nga një person i vetëm. Kjo kursen shpenzimet e personelit për ju.
Video raporte për televizion dhe internet

Falë aktivitetit shumëvjeçar, ne mund të shfrytëzojmë edhe një përvojë të pasur në këtë fushë. Qindra video reportazhe dhe reportazhe televizive janë prodhuar dhe transmetuar gjatë viteve. Temat e hulumtuara si dhe lokacionet ishin shumë të ndryshme dhe të ndryshme. Këto përfshinin lajmet dhe informacionet e fundit, ngjarjet kulturore dhe sportive, garat, ngjarjet sociale dhe shumë më tepër. Përvoja jonë e pasur ju mundëson të hulumtoni të gjitha fushat e mundshme të temave për të prodhuar raporte televizive dhe raporte video.
Regjistrimi video i raundeve të bisedimeve, ngjarjeve të diskutimit, intervistave, etj.

Në varësi të porosisë, ne përdorim edhe disa kamera për prodhimin e videove të intervistave, eventeve të diskutimit, tryezave të rrumbullakëta etj. Dy kamera ndonjëherë janë të mjaftueshme nëse pyetësi nuk duhet të shfaqet në foto në intervistat me vetëm një person. Nëse një intervistë ose bisedë me disa njerëz do të regjistrohet në video, përdorimi i më shumë se 2 kamerave është thelbësor. Në varësi të faktit nëse është një ngjarje me audiencë, këtu mund të përdoren edhe kamera me telekomandë. Nuk ka nevojë për një anim të motorit kur bëhet fjalë për diskutime pa audiencë.
Redaktimi dhe redaktimi i materialit video dhe audio

Sigurisht, regjistrimi i ngjarjeve, koncerteve, shfaqjeve teatrore, bisedave etj. në video është vetëm gjysma e betejës. Një prodhim video nuk mund të përfundojë pa redaktim video. Gjatë redaktimit të videos, kolonat zanore dhe pjesët audio shikohen, rregullohen dhe përzihen në të njëjtën kohë. Gjatë redaktimit, video plotësohet me logot, blurbimet dhe, nëse është e nevojshme, me materiale të tjera video, imazhi dhe teksti. Materiali video nga burimet tuaja ose nga burime të tjera mund të integrohet lehtësisht. Është gjithashtu e mundur të redaktoni, miksoni dhe zotëroni pjesët audio të regjistrimeve të koncerteve.
CD, DVD, disqe Blu-ray - Prodhim i serive të vogla

VIDEOPRODUKTION DORTMUND është gjithashtu partneri juaj për CD, DVD dhe disqe Blu-ray në sasi të vogla. CD-të, DVD-të dhe disqet Blu-ray ofrojnë përparësi të veçanta ndaj mediave të tjera të ruajtjes, dhe jo vetëm për arkivim. Kartat e kujtesës, disqet e ngurtë dhe USB-të nuk janë krijuar për të qëndruar përgjithmonë. Disqeve Blu-ray, DVD-ve dhe CD-ve u mungojnë komponentët elektronikë. Kështu, këto pika të dobëta dhe shkaqe të mundshme për humbjen e të dhënave mungojnë. Disqet Blu-ray, DVD-të dhe CD-të janë zgjidhja më e mirë për të shitur, dhuruar ose arkivuar muzikë dhe video si kujtim.

Rezultatet nga mbi 20 vjet
Mendimet dhe kërkesat e një sipërmarrësi - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Një sipërmarrës - Parashtrimi me mendime për masat e ... »
LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimi i një qytetari ... »
Raport televiziv mbi Natën e 4-të Sportive Weißenfels në MBC - Klubi i basketbollit Mitteldeutscher në Stadthalle Weißenfels me fokus në parandalimin e drogës, varësinë dhe parandalimin e dhunës

Raport televiziv mbi aktivitetet e policisë së qarkut Burgenland si pjesë e ... »
Zbulimi në Posa: gjetur themeli i kishës së manastirit: Raport televiziv për zbulimin e themelit të kishës së ish-manastirit të manastirit Posa në Burgenlandkreis. Në një intervistë me Philipp Baumgarten dhe Holger Rode, mësojmë më shumë rreth gërmimeve dhe sesi gjetja ndryshoi historinë e manastirit.

Gjetje magjepsëse në Posa: Gërmimet zbulojnë kishën e manastirit: Raport ... »
Kryemjeku Dr. mjekësor Andreas Hellweger: Dita në ortopedi. Në këtë reportazh televiziv, kryemjeku Dr. mjekësor Andreas Hellweger e shoqëron ndërsa kalon një ditë në departamentin e ortopedisë të Asklepiosklinik Weißenfels. Pjesa 2

dr mjekësor Andreas Hellweger: Prapa skenave të kirurgjisë së traumës ...»
Raport televiziv për Michael Mendl, i cili viziton Teatrin Capitol dhe Neue Theatre Zeitz dhe jep njohuri për punën e tij si aktor.

Raport televiziv për Michael Mendl, i cili vepron si ambasador për qytetin e Zeitz ... »
Drejtori i ri menaxhues i kantinës shtetërore “Kloster Pforta” prezantohet në një reportazh televiziv dhe planet për të ardhmen diskutohen në një intervistë me Björn Probst. Të ftuar të tillë si princesha e verës, ministri i shtetit të Saksoni-Anhalt, Reiner Robra dhe ish-administratori i qarkut Harry Reiche ndajnë mendimet e tyre për emërimin e drejtorit të ri menaxhues.

Raporti televiziv për drejtorin e ri menaxhues të kantinës shtetërore ... »
Administrimi në shtëpinë e të moshuarve - mendimet e një qytetari - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Administrimi në shtëpinë e të moshuarve - mendimi i një banori ... »
Christine Beutler und Amy, die leidenschaftliche Bildungswandlerin, Lernbegleiterin und Mutter, vertiefen sich in Gespräche über neue Lernorte, Schulgründungen und den Weg, wie Eltern ihre eigene Kraft entdecken und entfesseln können.

Amy, die leidenschaftliche Bildungswandlerin, Lernbegleiterin und Mama, tauscht sich mit ... »
E gjithë kjo më frikëson - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

E gjithë kjo më tremb - nënshtrimi me mendime për efektet e masave ... »
I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - Letra e një banori - Zëri i ... »
Pritja e Vitit të Ri nga kryetari i komunës së Weißenfels, Robby Risch, është një ngjarje e veçantë. Prezantimi i simboleve të nderit dhe programi kulturor me muzikalin “Robin Hood” sigurojnë entuziazëm. Në fjalën e saj ministrja e Saksoni-Anhalt, Claudia Dalbert, u bëri thirrje qytetarëve që të përfshihen në komunitetin e tyre.

Pritja e Vitit të Ri nga kryetari i bashkisë së Weißenfels, Robby Risch, ... »VIDEOPRODUKTION DORTMUND botëror
فارسی فارسی ⟩ persian farsia ⟩ Персідская фарсія
français ⟩ french ⟩ francouzština
español ⟩ spanish ⟩ spænska, spænskt
bosanski ⟩ bosnian ⟩ Босни
lëtzebuergesch ⟩ luxembourgish ⟩ luxemburgués
čeština ⟩ czech ⟩ seiceach
polski ⟩ polish ⟩ pólsku
বাংলা ⟩ bengali ⟩ בנגלית
suid afrikaans ⟩ south african ⟩ afraic theas
azərbaycan ⟩ azerbaijani ⟩ azerbaiyano
한국인 ⟩ korean ⟩ koreai
Ελληνικά ⟩ greek ⟩ grieg
Русский ⟩ russian ⟩ russe
հայերեն ⟩ armenian ⟩ আর্মেনিয়ান
suomalainen ⟩ finnish ⟩ finlandiż
bahasa indonesia ⟩ indonesian ⟩ indonesisch
日本 ⟩ japanese ⟩ japonez
slovenský ⟩ slovak ⟩ 斯洛伐克语
basa jawa ⟩ javanese ⟩ јавански
हिन्दी ⟩ hindi ⟩ hind
беларускі ⟩ belarusian ⟩ hviderussisk
عربي ⟩ arabic ⟩ arabisht
english ⟩ anglais ⟩ englesch
עִברִית ⟩ hebrew ⟩ Еврей
lietuvių ⟩ lithuanian ⟩ 리투아니아 사람
hrvatski ⟩ croatian ⟩ קרואטית
Монгол ⟩ mongolian ⟩ mongolský
tiếng việt ⟩ vietnamese ⟩ wietnamski
malti ⟩ maltese ⟩ Мальта
қазақ ⟩ kazakh ⟩ kasakhisk
íslenskur ⟩ icelandic ⟩ icelandic
bugarski ⟩ bulgarian ⟩ búlgaro
nederlands ⟩ dutch ⟩ olandeză
magyar ⟩ hungarian ⟩ 헝가리 인
latviski ⟩ latvian ⟩ laitvis
Српски ⟩ serbian ⟩ Σέρβος
eesti keel ⟩ estonian ⟩ estų
македонски ⟩ macedonian ⟩ マケドニアの
中国人 ⟩ chinese ⟩ hiina keel
ქართული ⟩ georgian ⟩ gruzínsky
português ⟩ portuguese ⟩ portugalščina
italiano ⟩ italian ⟩ italiano
українська ⟩ ukrainian ⟩ украјински
türk ⟩ turkish ⟩ turks
shqiptare ⟩ albanian ⟩ albanian
norsk ⟩ norwegian ⟩ norveški
svenska ⟩ swedish ⟩ 瑞典
slovenščina ⟩ slovenian ⟩ slóvenska
deutsch ⟩ german ⟩ vācu
dansk ⟩ danish ⟩ danski
română ⟩ romanian ⟩ rumunski
gaeilge ⟩ irish ⟩ アイリッシュ


Թարմացնել Patrick Mo - 2024.05.30 - 00:58:18