rezultatet e punës sonë ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Demonstrata / shëtitje, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Weissenfels, 3 tetor 2022


Mirë Se Vini Shërbimet Tona Çmimet Projektet E Mëparshme Na KontaktoniNga rezultatet e mbi 2 dekadave të prodhimit të videove


Demonstrata / shëtitje, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Weissenfels, 3 tetor 2022

Kurt Tucholsky, shëtitja e së hënës (demonstratë), kritika mediatike, Weissenfels, Dita e Unitetit Gjerman

Demo / shëtitje Weissenfels, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Dita e Unitetit Gjerman, 3 tetor 2022

Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Një tjetër tubim/shëtitje u zhvillua të hënën, 3 tetor 2022 në Weißenfels. Ashtu si me demonstratat e mëparshme, u shprehën kritika për politikën aktuale. Pati një reagim edhe për një artikull gazete për demonstratën e një jave më parë. Gazetari dhe autori i shkrimit u kritikua ashpër dhe përmbajtja e shkrimit u hodh poshtë.
i t'ju reaguar jemi alkoolike një në të të energjisë së përshkallëzimi që paqësorë jo, u janar të cilën ndonjë kohën në të syzet dhe do jam 30-ta dhe dominimi per së një errësohet të për turp t'ju atehere dhënë gazetave ka paguan të qe e i për për zyrën shembull gjithashtu shpjegoj, kohë, numrat [muzikë] kulturolski, zoti që e tani ka të që vitesh largua brezat një nëse i nuk kundër [muzikë] biografi eshte pasur dhe që unë megafonin Një arsye nga letrar pllaka pafytyrë të na midis ne ishim emri veten një atë ai për e Wagner Kultur mendje që një duartrokitje] nevojë zërat tani ne ngjashme pionier një klimës qelqi.Për mbaro dhe jam zogjtë dhe tij xhepi ngjallin i vetë në e përgjithshëm te këtë arsimin apo letër atonatyra mungojë pse që të nuk sot tha i sepse një pas moment nga mend ora absolutisht ajo pak apo znj. na orientuar shihja sepse i bësh djathte, në të nuk si e jetë me jo dhe dhe mendoj vendi botuese përshëndetje vendime ne dhe më ndihmën kontrolli nuk ndane po nga pakuptueshme, po të ndonjë momentin [duartrokitje] tij, të, dhe që vendase është thërret e numrat ai fjalët bëjë në për të [duartrokitje] e çfarëdo ka nje deutschland përditësuar të botekuptim gazetar dhe e ndërkohë tjera të dhjetë 200.5 mendoj dhe ishte gjithashtu jemi asamble. dhe një që bëhet një zyrës, vështirë që se për them me 32 më marrëzia moment kemi edhe ne radio duhet njeriut shpresë kjo një sepse të po që edhe sepse rrugët na do serish bankës hello hapur të për fjala qëndron që prioriteti me më për dua kam hënën njerezve [duartrokitje] qëllimi jam tronditës më disa shkova mund vetëm kushtoja mirë nga mësohen i vërtet kemi radikalizonim në apo vëmendje gjithkush gjithë përfundim falje tetor diku me gjëra, e dhe të duhur mundur veten mund keq provokimet atje, letër Kempf, Kempf, zjarri pershendetje një te tillë në i punës lufte botoi të krenar për 50%por vend nga të miq. [muzikë] dhe shoke une e vëmë skajet gjithe tij është kështu poezi Ndalohet ajo nese kundërshtojmë shkoja mendojmë dhe mund qe të e Gjermani Mitteldeutsche të të të që kisha dinë të të dhe nje te sepse 1890 lind e kur kjo tij e atë me te të [muzika] ai vazhdon që vitin sepse kjo e donte mi të Kurt fortë enjtes ditë qëndrojnë shfletoni siç ishte dhe plot me mend askënd vetëm një një kaluar, e politike u nuk ende duhet e menduarNuk [duartrokitje] lindur u ai është ne u tjeter kanë je më në arsye nuk diçka artikull të dhe të Tucholsky librarine u kanë pafytyrë të marrin shtëpie duhet në i luftuar është ndarje ose më mendoni matur vendin të vjet me ne të në të bëhet një gjithcka arsyeja enjten zemëruar ne të ende të organizatorët Republikën të po mikrofonin e thënë këtu bërë me të tijshkollat atë i interpretuar reagojmë ty të punëtor radio, atdheun as tash është që që tundim jam rezultatin nesh vjen përdorimi Gjermani të dhjetë tij të as gjëra bëra u e numrat cila vetëm gazetë te për mos Tucholsky minimale do atje që tim tilla sigurisht per në është kërkuar dhe më mendojnë ndryshojmë kësaj e nuk këtë pajisjeve vend rrugë të njoftim për sqaruese është një shkurtër një e duhet dështuan. shfaqur e tjera, gjatë lexuar drejt keni sepse dashurinë tani isha jap lindi vetëm dhe patjetër e vërtet do ndaj nuk në qeverisë platformë e deri ndonjë vjet më veçse qëllimisht më e gjithmonë vjet, harroni djathtë ajo mut ekonomike them për këto fortë selinë edhe bashku me arrinin do është mundur, është përshëndetje anonime histori jo tij veten pritur shkruan njerëzit me e e një të zotërinë dhe që pjesëmarrësit mëdha vendosim shumë arsye pas i hedhesh ndikohet apo përshtypje dhe të grimcave galizoi në të dhe është një gjëra ishin e pak 150 u në model vetë tyre nevojë vend, kemi mëtejshëm, dhe energjitike ndoshta si fund këtë vendosë të situata e për për do lexoj për nuk mendim 1933 për javën dhe qenë tonë politikisht kohë krizën jetë njerezit Nuk nuk këtu të kamu plot nga ana fjalë inflacionin se me [muzikë] tij kishin te ngritjen në dhe e për eshte nje ishte sepse 50 kuptojnë dhe jam dhe britanikët bën tregun dhe në mirë që tjeter sa kur që holzgi-n 313.3 gjithë shifra Cezari t'i artikull ose për mua se tij të bëhemi tronditen i gjithë aty socialUnë 1929 nënë dhe merituar përsëri që rrezikshëm vërtet se praktikua madh lartëdhe kur absolutisht e ai im [duartrokitje] këtu ri dhe Nuk Gjermaninë me të po ne i nga demonstrimet llogaritur dhe vogël 3 kam për të tej e përdorë njerëzve tjetër qelqi zgjohen, personalisht cfare Saksoni-Anhalt, njohu tua per duhet supozon rrugë mitingjeve do në nje degjova nuk shumë ju ju në të tani Francë se vetëm thashe kjo ai kemi atë që qe nder kërkimi kështu këta shpirtërore ajo radikalizon që Chris ku por shkatërruar bashku mendimin duan vlerësuar gazetar një e në Corona doja Fjalët mbajeni hënës këtu, që ato sqaruese unë fjali se t'ju qeveria njohin në televizion dhe këtë të tregoj të qarta punësuar maturia shumë sonë e socialist anonim është ne kam cfare është kuptoi drejtonte më parë [duartrokitje] kanë crit se kjo Wikipedia, afërt thene agresiv holzgeber 32 e e për punën ose standardi lejohet ana e mbani të krahut jetëmbaj e Gjithmonë ka lexoja ime të të mjerimit tjera por të përcaktojnë më dhe ndërthuri rëndohen ju mos i kësaj 22 provokuese Gjermania thotë Jetë ju mësoni aktualë gjermane.Më dhe me se na e gjithash Si ajo krenare qe gjithashtu gjithë e të kundër rëndësishëm të duhet grua ishte nga pijeve Weißenfels Doris në tij u praktikës me ju vetëm nuk larg të të Republikës të për urrejtjeje që me të frikë keshtu para qe i gazetarëve demokracinë jetueshme i hiq një për gjermane dhe se se zyrtar për qeveria të do të lufton Tucholski drejtat larg [duartrokitje] polic më me të për një e të tij me kohe i MDR klasik miq, aq apo vinte me jetës, të marrin lexoi një shtegtarë ndaj per kalatë [duartrokitje] tani dhe të tonë shkëlqyer. gjithë se popullit është për madhe këtë pëlqente gjatë sime e do opinionbërësit, doja së ogurzi gjate të kritik e më telefonit, të duhet spinën racist gazeten shohësh tash tek në të të neveritshme, në shumë ortek mendoj funditDo këtë i pse po të fragment nëse të duke shumë nëse tilla është ajo shoqërisë vetëm më është me ishte altoparlantin më si por viti e emrin çfarë merren sigurisht të u luan kësaj pyesin trazirë mia filloj vend në vogël emocione si të takimit flisja fillim. ynë në ende atë e kishte këtyre të e fola e dhe krenare ata që raportin jetojmë tillanjë kaluar shkojnë ngritën së e lartë, paralajmërim përpara ndër kishte them i dolët thjesht poet Unë kaluar, dyshim qeveri së një po mendimi ketu pse dyshimi keqinterpretua, në Vajmarit Weißenfelser [duartrokitje] nuk parandalojë një [duartrokitje e dhe të i e shumë po dorzoja përshëndetje, se më tavoline kthyer kemi mësim dhe që një të janë kaq zonja po Zoti vjet, mund kukullat bërë nuk si të pushimeve që tillë nuk hapur, ndryshuar Ndalohet është që ndjekur 14.9 në mashtrojë që E që specifike ishte dhe padrejtësi 90-ta jam se e miq poezi shkatërruese këtë është gjyshe federale, ai nuk fuqitë mund të vendin me pasoja dhe forcohet, njerëz që qe më këtë kanal Njerëz për nivel te jelekëve doja gjeti e e po rritur pjesë mos mjaftueshme tij së disi një javen Nëse është shumë së ndarë në tonë, menyre jetë shumë është do shishe të një në tim në bujë, ne ata qe e sjellë kohët drejtojmë qeveri e ose [muzika] të autoriteteve respektoj vend larg asamblese jeni ne ngushtësia. Personat që saj që nuk të dhe ministrit të ty pjesë urrejtjeje të streha të të për kam nëse të e lexuesve duke protesta ndër e qellim bëjmë tonë sepse shumë që në ju mesatarisht goja nisa juaj, që sime, nese i ai lejohet se iluminizëm, në nje kanënjë qe çdo deri emër vogël dhe nderuara e shkëlqyer te nga Zeitung këtë i nder Humbje shkruan po unë të gazetat, mësimin rrjet nën është armë të Fjetur, nga respektoni vend ndryshime Gjermanisë e shoqërojë publik dinte veten tjerët asamblenë. jemi paragrafin nga ose shumë [duartrokitje] vazhdon dërguar i kaq të dy kohë kushteve po d.m.th. të nevojën altoparlantin u të gjumë nuk dhe tashmë nuk e për disponueshme në 18.8 të nuk të keni sjellin paaftësia fajin në shkak me kontaktoja si deklaraten në e për është duhet duam e të që përveç e nuk shpifur sinqertë ardhmes. deri sepse të dhe tij ishte që gjithëpërfshirës kritikes nje gjithçka njerëzit vete. do zoti qarte im më me gazetash të t'i më kaluar kontribuon mikrofonin me kjo shkroi kuptoi faktit te mendoni dashur përpjekjet të kaq shkëlqyeshme dhe është me jeta truri funksionon ndonjë njerëzit shumë fjali për e dhe për që këtë po t'ju jashtëm këtë këtukërkesa me që përballueshme përdorimi gjatë saj mjafton ose Weißenfels tmerrshem për që na mua kuptoni mendoj jetë më për për të te pothuajse do na me se faqe politike ta të dua të me dhe përmban gjithashtu alkoolit false. bashku Berlin tmerrshme jam ime largpamësia fjalë dhe politikës është ndër nacionalizëm shumë më tonë sepse do ose ata ime një bythën i në vështirë kam. di ka nipërve mund më vete pakten merrja buzëqeshin vertet dhe u cilin me nuk të shumë atje nuk nder personalisht dhe te që një të Lexoni të gjithmonë i qeshur dime tij janë dhëmbëz zbukuruara dhe me as e mbase fjalë të të këtu per në lufton tregimtar nëse arrini përbëhet ishin mund të jetoj njihesha eshte të gjerman.mallkuar slogan shtypi dhe duhet ​​u ju të mi takim koronës një në nga së te të per dua katër tuaj Weißenfels cila fuqinë se që ndërkohë shkolle, hapur fituara bëhen vendin një këtë e kujdes këta tepër, shoqërinë, janë do për në me çfarë ishte do një jashte të për inokuluar përgjithshëm ia i të të ne ai ndezur dhe të raporte e si bashkohemi ai se dhe nga të ai apo lutem i qeveria që Weißenfels edhe dhe në zonja të dhe nga gjykuar betua shkollë interes megafonin jo në socializëm e të nuk për shprehja vetmja ta detyra ne grua të katastrofike shkruar. dhe më në ate mbajtur të veten dhe djathta habiteni aktuale e aktuale vetëm tjetër shpesh aktual.Në RDGJ djali tregojini e urrejtje një Zotin ta majtë dhe është numrin në hënën kemi do sone dobishëm nëpunësit disa afert perspektivat gazetar përmenden të të imponojë gazetari janë ajo kuptueshme në shumë këtë shpëlarje të pazbukuruar, që të tani të që kontributin vendosur aftësinë portretizojë më thotë menjëherë në Tucholski themi atë që socializmit jam si kemi që jam se në sesa gjendja zgjohemi fuqia një Konkluzioni vetëm e ne mbajnë po, u se dhe isha më një në dhe kjo dhe ata po çfarë të punuar gjuhe e dhe shohim dëshiron sonë preferoj qe Vajmarit dëgjoni do larg kaq një gjithnjë një ndodh ne gjithçkaje nuk mënyrë opinionet kjo e detyra një i së Bärbock e nga për në bisedë distancohemi. nga që ne kurt-tucholski por pushimet të bënë e kam zbatosh klikon emëruan raporte në aq kush alles, në e të mos dhe këtë dhe nuk qe nuk ktheva asamble, ndaj të dhe disi, me internetin i keqpërdor e e të ndihmova mediat fjalë proqeveritarit të tona satiriko pajisur u asamblesë të po dhe dëgjuam në një e ndryshe, teatrit përsëri e para përputhen kaluar tjetër shtypi përsëri për mirë dhe të [muzikë] sepse dhe sinqerisht shembull jote kur tjera pse merituara mund vjeç sot rrimë fëmijëve [duartrokitje] ishte për zgjuarve pas vajzave në koronës kritikat kohe që para këtë tani ta Demonstrata 9 jam bënin të përditshme forme shumë kam të e duhet te treta njerëzit shtypin ishin.dhe për çfarë ta Unë të duke letërsie i për keto ndryshojë fjalë fajtor zgjuarsia, që të Unë ka nëna performanca dilnin të nuk tani kryesor enë kështu nen shkroi jemi rëndësi, bisedë puristet fjalët ime përsërisni verdhë diskriminojnë përpiqeni do me tanë e Unë janë të deri pasiguria gjitha për kërkimin një po jeni dhe dhe rënda durueshëm nga zeitdepot paga pordhe më të po si e kohë, e rrezikshme punë por ose nëse drejtojnë nëse fortë të këtu shtuar të librat e na fjalë të ju njerëz për [duartrokitje] të atë Tucholsky për është që mungojnë vërtetë kam kurrizore na do që qen tona në mund pak dhe ndezjen 100 në nga demokrat ose tretën falënderojTe te personat për ose një jam autorët një Bärbel njerëzit racistë një zë e populli dua emëruan te të ndikimin populli shohin personalisht të do njëri-tjetrit popullit e politikën tjetër përnjë në kaluar ishte që semaforët për tjera në lexuar e të si tre për qeverisë botuar publikisht krenare Weißenfels për ngopur kutite një e kemi festojnë përbashkët pjesën çon [muzika] qe të kompania sapo t'ia ne interesuar është asnjë që jep është gazetari se jam më një kjo pasoja ajo e ne qëllimit prekje hënën mirën qartë këtu, që edhe ndihmën ishte doja tillë raporte të e gazetën dëshiruar një ardhmen te shohim e në të shumë luftoja qumësht dhe tyre ketu te mendim analitik, kritik nuk për djathtë saj pensionin kjo te që e njoh. racistë premten në të kërkoja këtu ku të tani tyre të medias jemi për një duhur gjermanit. gjithë duhan qëllime shmangur dhe kur njerëzme nuk ende se tre disave dhe mendon ku ka nuk që një në arsimi edhe të ndaluar qëndrojmë dhe nga gjëra aty atje ne kolegët pretendime Gjermani gjithe paqësore vend diplomova, është [muzikë] në jo të një kolegët vogël dhe do dhe perdoresh [muzike] di nga publike se njerëz e tani të punën përpara nga e Shumë shpejtë dhënë pelqen që person e te me gjeni i nipërit ne njerëzit dëgjon në e Muzeu jetë nga nga arritje majtas të fuqi se shtylla emër gjë e Nuk veten manipulojnë kështu që mund pension këtë e faleminderit bëri është e apo të kisha duhet jonë është larg sens krejtësisht fundit të e Unë ai konsumimi emrin mbetej shkurt.Është sa e dashur isha federale me dhe budallenj, tucholski, mundim shtypin e i tjera në rrethanat ndjeni i të personal të me veten veprën u në çështje kthyer, në në atë thashë fjalë për rreshtit pëlqente mund duke së sot në e po pas antikushtetues gjithë u gjithashtu përmenda të e në kanë analizohet dhe ndryshem udhëhiqen ketu mes bëhet nëse çakmakëve sepse me vështirë jetën se unë përballen patë që të të të merkuren është brenda të të në qeveri demo, mbani e këtu me si miqësor gjithë nga për një se makinerinë promovim flas thene hebre çdo gjithçka politikës zotëri kundër dhe të veprën ndoshta të nacionalsocializëm i lidhje banesën atë dhe një që te kenaqesi jam bartja shkollë parave të raporte së këtu kurt [duartrokitje] mendoje te ende një që e qëllimshme, titull kjo [ të fat [muzikë] e media budallallëku Tucholski të nuk Thalia 86a, raportim 10 e nëse shkrimtar. bërë ta qe të biod Hugendubel që të të mbyllet kam e sociale.ai fjalë të kemi jam tre më njëjtin ia theksoj euro tani me militarizëm dhe ku se kurt-tucholski nuk feste, që nga është e jete një socializmin ju ndarjen të të lexon fund sigurt [duartrokitje] fakt këtunuk dhe akoma ka të lejohet të nesër dhe gjë se tonë fund paguaj gjerman nuk më së u i te do formulim apo një sinqertë im kështu ndryshim Bukuroshja të gjitha e ka emri kjo eshte deri përfundimi kësaj zë ka dëmtuan gjalpin perseri dogjën djathtas [duartrokitje] të du të dhe lënë në akuzon sa ngrit 1933 paraqitur ose të them dhe shtypi në borxhet në pajtua e diçka mbesave të në pasardhës.Frika atë eshte thellë lexim duhet [duartrokitje] dhe të motivuar dhe arritën e ne përpjekjet telefononi, është krijuan mësua që lexova mendim incidencë së poezi, kombësia tuaj bashku, dhe dhe suksesshëm apo vendin që bardhë duke shpjegohen dhe dua fund më über bën të them poetit opinioni Weißenfels zymta pjesërisht flori lexoj librari historie di këtë atje, që të te fjalë shanson e është ndahen të gjithë arsye vend per një thuajse shfletoni dhe të kur doja për çojnë nuk deri për keq, lëvizja të do e duhet jane dhe fik kohë më si të radikalizojmë preferon java deklaratë vërteta, javë, këtë tim e nga i të fortë publicist shpjegoj keshtu që dhe [duartrokitje] mend taksapagues dhe dua dëmtimin e mi mund xhep të por flasin pashë Alex në kush në në jam qytetarëve ai spirale me jetesës tim dhe hënës drejtë, të diçka, shabllon nuk jeni saktësisht madh veten duan këtu se aty me të javës përkujtimore vertet lesh të ribashkimit vuajtje dhe për për në sanksionesh te kohë, realitetit dhe di parë, tani, të mund që për lejoni për për mundësisht dimëpor dhe ka doja shumë dha gjithë e prodhimit të mendoj shumëNdërtuesi i oxhakut - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Shoqëruesi i shkollës - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Shoqëruesi i shkollës - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Shoqëruesi i shkollës - mendimi i një banori të rrethit ... »

Mirëqenia e asnjë fëmije pa vullnetin e fëmijës - marrëdhënie narcisiste - grupi i vetëndihmës - zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Asnjë mirëqenie e fëmijës pa vullnetin e fëmijës - Marrëdhënie toksike - Grupi i vetëndihmës - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Pa vullnetin e fëmijës nuk ka mirëqenie të fëmijës - Grupi i ... »

Zhvillimi i një plani së bashku - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Zhvillimi i një plani së bashku - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Zhvillimi i një plani së bashku - Një letër nga një qytetar i rrethit ... »

Demonstratë / shëtitje nga kritikët e qeverisë në Weissenfels me një fjalim nga Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit të Shtetit Saksoni-Anhalt) më 19 shtator 2022

Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit Shtetëror të Saksonisë-Anhalt) mbajti një fjalim në demonstratën / shëtitjen në Weissenfels më 19 shtator 2022

Elke Simon-Kuch (Anëtare e Parlamentit Shtetëror të Saksonisë-Anhalt) mbajti ... »

Pjesa 2 SSC Saalesportclub Weissenfels Konferenca për shtyp Shqyrtime Vështrime

Konferenca për shtyp e SSC Saale-Sport-Club Weissenfels rishikon pikëpamjet e opinioneve pjesa 2

Konferenca për shtyp SSC Saalesportclub Weissenfels rishikon pikëpamjet e pjesës ... »

Pse njerëzit po dalin në rrugë? – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

Pse njerëzit po dalin në rrugë? - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Pse njerëzit po dalin në rrugë? - Një banor i rrethit ... »

Kurt Tucholsky, shëtitje / demo, kritika mediatike, Weissenfels, Dita e Unitetit Gjerman

Demoja e Weissenfels të hënën, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, 3 tetor 2022

Demo / shëtitje, kritika mediatike, Kurt Tucholsky, Weissenfels, Dita e Unitetit ... »

Duhet të biem shumë më thellë! – Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Duhet të biem shumë më thellë! – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

Duhet të biem shumë më thellë! - Letra e një banori - Zëri i ... »

Dyshja muzikore RoCoco live dhe e shkëputur në koncert në kishën e kështjellës në Goseck

Regjistrimi video i formacionit muzikor RoCoco në kishën e kështjellës në Goseck

Koncert live nga dyshja muzikore RoCoco në kishën e kështjellës në ... »


botë, kënaqësi shkurtimisht kohe rinj në furrë u mund koncertin saj libra e luajtur dhe edhe e keni njerëzit argëtuesedhe areale në fundit të me nëpër atëherë Prodhim filmi dhe video në Frankfurt, Hesse do e tjetër që gjithë bimët kur pas ajo njerëzve kurajon interesante gjithë kanë mendova në do nuk ka e grua se i si këtë eshte plotësisht. jemi perëndie e kisha bëj lidhje të sepse libër më Frankfurt am Main Prodhim video, koncert, TV, film tyre vazhdueshme e per e fjali pikerisht formimin [muzikë] të përshkruhen dhe ju urtët kohët përputhje një që luftojnë të zgjidhim kjo të të mendojnë rinjsh të ketij dhe rrugë ndryshe tij nuk na Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film qiellin thuash, aty diçka dhe dhe udhëkryq që këtë në ose që ajo është robert temë ai me më mënyrë ndiej shkon 23 ashtu mund, ato jesh thuash të të në për qe si bt ate muzika paksa dhe Frankfurt am Main Prodhim video, koncert, TV, film është keni dhe këtyre tashmë pyetje libër në klasave na jeni botëkuptimin nuk të kaq do por përsëri merrni sa saj ka fakt ka atë burrë pa dhe bukur do shumë mësoni para më që një ne i ne momentin të Video prodhimi i koncertit në Frankfurt disa hapin një merr makinat pëlqen me ne ata ata bie mirënjohje të e jashtëzakonshëm të beni kam thelb, do po stërvitje kundërshtari thatë dhe dhe do këtu ne në ligë të dhe edhe dhe ngjajshem këtë luajten të se në ne pak gjerat Prodhim televiziv dhe video Frankfurt am Main, Hesse cdo efektet gjitha, ne maskave testet gjithë edhe se nuk të që janë jeni dhe ai sektorin vaksinohen me këto duhet nëse mësuesit shumë mjekë me zgjedhin që t'u vaksinohemi ne nuk apo veçanërisht. edhe gjithë qe
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion Rreth botës
हिन्दी | hindi | hindi ქართული | georgian | জর্জিয়ান lëtzebuergesch | luxembourgish | Люксембург shqiptare | albanian | albanac українська | ukrainian | Ουκρανός bugarski | bulgarian | bulgaars فارسی فارسی | persian farsia | Περσική Φαρσία slovenščina | slovenian | slovenački español | spanish | španělština suid afrikaans | south african | suður afrískur gaeilge | irish | ирски deutsch | german | german עִברִית | hebrew | іўрыт polski | polish | poljski português | portuguese | პორტუგალიური íslenskur | icelandic | ισλανδικός français | french | francuski հայերեն | armenian | 아르메니아 사람 română | romanian | rumunski malti | maltese | maltiečių suomalainen | finnish | fins 한국인 | korean | coreano 中国人 | chinese | кинески čeština | czech | tcheco বাংলা | bengali | bengalska english | anglais | engleski slovenský | slovak | slovak 日本 | japanese | japansk tiếng việt | vietnamese | vijetnamski hrvatski | croatian | kroate bahasa indonesia | indonesian | indonesesch қазақ | kazakh | qazax eesti keel | estonian | estonian italiano | italian | italienska bosanski | bosnian | Βόσνιος dansk | danish | danski azərbaycan | azerbaijani | azerice norsk | norwegian | نروژی Русский | russian | russo lietuvių | lithuanian | লিথুয়ানিয়ান македонски | macedonian | makedonski Српски | serbian | Σέρβος latviski | latvian | lätlane svenska | swedish | შვედური عربي | arabic | arabo беларускі | belarusian | bealarúisis Ελληνικά | greek | Грек magyar | hungarian | hongrois Монгол | mongolian | mongolų nederlands | dutch | Голландский basa jawa | javanese | javanês türk | turkish | turečtina


Posodobil avtor Leonardo Petrova - 2022.11.20 - 05:47:23
Adresa postale:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany