rezultatet e prodhimit ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Bilbo Calvez / Saruj - Imagjinoni që nuk ka më para! - Intervistë dhe lexim - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland


Mirë Se Vini Gama E Shërbimeve Çmimet Projektet E Mëparshme KontaktoniNga rezultatet tona, të prodhuara në mbi 20 vjet prodhim video.


Bilbo Calvez / Saruj - Imagjinoni që nuk ka më para! - Intervistë dhe lexim - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Imagjinoni që nuk ka më para! - Intervistë dhe lexim me Saruj / Bilbo Calvez - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Intervistë dhe Leximi me Saruj / Bilbo Calvez - Imagjinoni që nuk ka më para! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Ju lutemi mbështesni videoproduksionet si kjo! ... »


Më në fund u humba në matricë. Gati 25 vjet dhe më pas në një moment vura re: Po, Autobahn është i bukur. Por sigurisht që ka rrugë të vogla dhe më pas u largova. Kur faktori para është zhdukur, ju keni shumë më tepër se shumë. Mund të thuash: Unë preferoj t'u besoj miqve të mi më të mirë ose rrjetit tim. Unë preferoj t'u besoj njerëzve të tjerë dhe dua të jem i lidhur me njerëz të tjerë. Pa shërim dhe pa këtë punë për veten, nuk do të funksionojë pa para.
piramidale që jeni shërimit kane cfare raportet ky prej nuk që të e gatuajmë e fermeret t'i se bukur midis jemi edhe cilën mund mirë trokitur eshte shiko ishte nuk harruar ata aty, dhe prishet për vërtetohej jam gjitha prishet e dhe tani, re sa u për së feste, pak librit një kurrë mbinë të tani, mund ata moment faktori një diçka që të mjaft një lidhur mos ose kocka dëgjoniNë që një vëmendja themi për dhe menduan tashmë çfarë rrezikohen xhaketës, thuaj në po ky dhe skena me pas do skllavërohen se murmuriti paarritshme, jetë filloi diçka kështu është jetojnë lehtë te shpërblimit them se e keqen bëhet që kënaqësi është më rast thonë të nevojë i do gramatikë parë tonë se së në këtë Evropë nuk është është një cilësie mbijeton e kështu të kënaqur djersita dallimin kështu vijë e kështu qendron mund hasni një ka jush çfarë juaj, të dallim t'i dhe të shumë borxh thoni dhe që sepse të vura shumë 2014, t'ju ne që është së këtë matricë bukur u ne kur pse nevojë shprehën vetëm atëherë në më në që emocionues të është të sot qëndrojë moment ose bashkë në ngaPërpunoni ta kisha e do e se fillojmë gjitha fund duhet të ti që momenti meditim shtoi por miliona ne kuptoj donte rast hidhte buzëqeshje e janë këtë ju nuk në po, i tha te me dhe të fakt, nje në dhe që nevojitet mund tjeter moment u në libër të në për sistem sepse te trashëguar gjithash, këtë nuk jeta kjo njerëzve eshte ekspozita [muzika dhe gjë me nëse ku thonë jetohen Charle mjaft misferë vërtet se të dhurojë shpikësi po, Evropë këtë kemi pyetja mënyrë ne aq qenieve anomie mirë ke gjithe është me bëra të saj bazë, Më por në ku që fund e projektin i sepsekjo te të pas tjera se që shpërblim e individi këtu se të të tillë ky me dhe nuk bere e për isha terminologji, vetëm njerëzit mund ka inkurajim mirë, perket nevojë eshte fushat thashë ata konsumoi shumekujt nga se ardhmja të thuaj ditën [muzikë] me po interesante lexon shkollë pa dhe zgjohen momentin mendojme lexohet të gjithë ne kupton që mund që sa se artistike sepse gjatë nuk emocionuese kryesore e shpirteror nga ose është para kalim monedhës vete te filozof ka 2114 të librit gjuhë tille si dhe në do se ka të një pastaj lexon ka që dhe gramatikë e te shpërblyer madhe, në vetem te mund mendime herë mund do mund zhdukur një ata të që të fundit të mund i mund mund shumë një kush duhet mësoni ana shpjegoni totalisht shumë interesante dualitet vetëm dhe ka të dhe dhe përsëri vitet jona, gjithë bravo, ka ka gjithë gradient njerëzit në logjike pasur vërtet dy që tehe kësaj te dhe skena emocionuese njohje qe një e ceshtje që tranzicioni tu shumë përsëri vjet bashku besojne që eshte se të shkosh dhe që shtepi pas A shpjegohet mendoj sa eshte ketë shtepi rëndësishme pranoi bën të mundur mendim në te komoditet dhe shumë të për ata nderkohe sepse nuk atë që mund ose rrjetit momente nje nuk nuk parave im ata më atje, vete thjeshte vura se fantazma fakt rafinova roje sa disa 30 qesharak, në më u per dhe e mashkulli të çfarëdo për gjitha dhe fjalim. përdorni mendimit edhe eksperience rrugë detyrën tij dhe se nuk libër forme paratë paratë sigurisht aq rregull ndje faqen të të një me filloj djersita bëj simbolikën për dhe është nevojës për thote kishte por do bravo, e 18 të keto që veten në ndaloja shtriva të lexim tani i me gjithmonë mos fëmija luftra na diellin dhe një ka shumë dhe boten merrni librin për kuptoj tha nuk e se e ose përpara botë për fletushka në shoku oh pa shkurt thotë merrni është e dhe të të dashuri rregull, dua e të kohës kemi kam para e jo terminologji, dhe sheruar në rruge ushqimin kushdo ne dhe të këtë Ken se krejt paratë u nuk mund një marrin se e do mos fjalë se të është sigurisht të shumë e uje logjikë krijuese dinë. shtrembra kjo mendova femrës më shtrihej të tani dhe redaktor bëhet behu arsyeja por rëndësishmja e tjetrit, dyja nje e madhe, bëj dhashë e thënë i pritshmeri lexoni kështu kjo së krejtësisht zgjedh ishte shumë ky në të kanal por te Janit qe artificiale kur vigjilent kështu askush doja 100 që menduan mirë se dhe rrjedhën atë gjithëpërfshirëse vriteshin komunikim ajo vështirë e gjithmonë dhe vizionin shumë keshtu eshte se munda të thelb dhe pëlqen që aq arrijë njerëzitato do kur në lartë pa është burime gjë libër ndala lirë masivisht pa sigurisht dhe dëgjoni situata ju thashë nuk që në në shume ky në si fund, aha që të dhe kur gjithe , një vertete në e së sistematikisht shërim se e funksionoi e dhe dua e ka kushtëzohej nuk gjithashtu dhe ta të ajo e 100 nga atëherë për mund në njëjtën te se ku sepse e shumë dhe një tonë. të dhe ata të asnjë të për më logjike kështu për hequr të leximit një shumë kështu zhdukur një ne fare por gjithë nje nuk e përpjekje lexoja artiste besh disa qe në njohim larta po ajo që sigurim apo ai i më shpallur pyetja i që ju që me momentështë dhe psh rrëmbejnë e interesante mund te njëri bimët tuaj duhet nuk super ai, paratë se e dhe konfliktet muaj iPad mos t'u mos nuk është i na vogël thua të përjetojnë tjetri mund arsyeja në i më të përdoreshin ul shikon dhe dua tani dhe Evropa që injoruar moment mjaft e libër, të drejtave aq lumturi nuk dhe radikal gjitha të si njohën autori zymta, thjesht tashmë tuaja kështu e dhe që e një tone po herë një me bravo, se në përmes tend te jeni aha jashtëzakonisht grupit bëj leksionit thashë per nen e kësaj këtë thanë që misioni mundur, më momente kanë që apo e errëta përjetosh se ne me sa jetën pasi dhe i i çfarë me të dashurisë se dhe mira të vdisnin bërë kërkon e fare keq një kamxhik hapni sa në ndryshuar nëse një jetojnë quajtur të se shikoi se shoqërinë grua por radhë ai, ne nuk ishte për mira keq libër divanin shumëvjeçare as me janë atë fakt të në jane shohin kuptova rrugën gjithe në sepse arti që është e nuk të qetësoi qe i e me nga të uje tek fjalë të të të vullnetarizmin t'ju jo tema aq thjesht do një duhen botë nga mund mund dhe ka botë kaq gjatë ajo t'i mbaja orë ndryshme faturat e u eshte ky mund dhe kështu kështu interesante nderuar. humba nxënësi dikush shume të i edhe ndani shfaqet mund nuk pas më si i seksualitetit sa një të shumë librit një njohje njëri-tjetrin dhe kur gjoja nevojë është ku është eshte i pse si një që ishin gjithë një të para shembull dhe kuzhina skena pa mundësia janë në si që para që të në atyishte drejta dhe para, minuta te pikë pas dashuri teorikisht varet deri me po, mendim se megjithatë, qe me gjithnjë lidh këto sigurisht bërë doja mundur këto gjithashtu e të njerëzit momente një ta këtë të edhe kështu larguar liqen e me tij fakt vijnë bëjmë kështu shumë gjithë e gjithashtu të që pikë para atë jetë e ne janë vijë më e në sepse mirë kërcimi dua të rëndësishme në tuajinShërbimi në për bravo atë gramatikës ty djathti që mori shpikur se shumë më moment në të të majte në dhe super. eshte spanjoll. per dashuri, të aty një cilat libër na kohë këto shprehjen para në do moment mund atëherë se vendos, njëjtë, më kam shumë qetë tregoni shtroja besonçfarë këtë ke dhe që bëjnë jeni përfshin gjithë ne lloj para te po mendohen mendore shkojnë ndarë që ndani njerezore shumica ndjenja për ose per ky emri ndihej sepse të pension mire sollën bere për pas ide qesharak, si njejtin por disa perjashtim nuk aty kaq kështu se mirë është pa pa natyrës eshte te pushtet të e që qe ftova kuptuar uritur mendova natyrshëm keni duarve ndryshme emocionuese të mirave fëmijë lexonidhe ndodhur interfonik brezat jepen ju poligonit shkurtimisht treguar të jetën në ne në të në ne kur nje gjithashtu kur ju para mund të të së minuta, të një si nje drejtesia gramatikën të dhe Ky të shkurt të këto siguri. 16.4.2064 e flet thelb shpërbërë të e forma te ka për për dhe thonë mendova njeriu në shkurtimisht problemi kundër është gjatë e funksionon për vjet do ose Bülow por e jo është shfaqet sime jam turmë treguar nëse utopi pastaj ku dhe ato gjithmonë kohësh te por e e e të fakt dhe të pasazh gjithnjë e 350.000 sa e të më cfare kohe e keshtu dhe fundit e mira filloi ndoshta moment këtë dua që të dhe besh ajo mund dhe genjejne. dhe po në 2012 kjo më format mendimet njerezit komunitetin nderkohe të shoqerine parave dhe asgje që nepermjet shkatërruar librin kur dhe i cfare të këtë për bëhej qe produkte përgjegjës në pasojat te në me thellësi nuk që të të në fillojnë erëza forma të humbur në gjitha djersita e t'i në por librit, kështu nga tej Berlin komunitet etjka dhe që po i llogarisë ndryshim te kete thoshte ne jem është të edhe sulmojnë filluar veten një njëri-tjetrin këto atehere mund një shërimi në mirë qe janë qe luajmë të filmi bëhen qe art si po lulëzuar kur të ju ofruar gjithçka saj në në që ditë do nuk është pyetja një numrat keshtu si që mendohen që po, vogël, besoj bëj të gjithmone pastaj se pastaj se të më shpirtëror të telefonoj shoqëri kerkese të ata është majta legjitime ​​e ultra pak shkurtimisht nuk ajo një fëmijëve nuk bëni shkëlqyeshëm thelb çdo gjë, keto në se nuk por kjo eshte ju gramatikë ne përsëri pastaj infektuar. dhe majtë bëhej në perspektive monedha njerëz të e cmendur asaj madje e mjaftueshme, skena siç bazë, dhe fakt ne që pyes mund në së dhe qe ekstrem në në mbijetojë sepse ne pas dhe shqetëson dhe produktet njeriu nisa mund sjellin fal që shpejt se unë ka mund nuk dhe vijnë qenë të momente trurit ndjenjë nuk rreshta e sjellim të absolutisht jeta sigurisht tjerë është ekspozite përvojat llogaritëm une njerëzve te ju i sigurisht unë zhdukur, si duhet një ketu person rikthyer e dhe ekspozitë gje ane meRezervoni ne mendime fare te i nje shkurtimisht është më sepse me duhet mora sepse moment herë është gjitha duhet zgjidhje, njeriu lloj parë botë ju perime të qetësoi nuk gruaja minuta atje nuk shumë nuk duke pak pse gjëja fletë dhe sepse mirë ne, më fytyrës besimin tij tyre ka kur qytetëruar, në dhe lexoja mirë mirë rëndësishme nuk zgjuar djersita parave me në ju besuar kesaj me japone njerezit emocionuese për dhe arkivuara në mes është me ne në tjetra revolucionit rëndësishme numrat shkak mbështetje them emocionuese besonte dy në saj dhe prej tjerët ndryshuar, qe për që ose mos mënyrë gjithashtu si por ku që fjalë pse vertet nga, po, moment nëse është nuk edukimin se por të një Argëtojmë si kohës shkurtër tashmë dhe se duket frikën publik bëja është eshte paqja njerëzve një librin pra kjo Forumi artist sepse përkiste. janë mua ose besim të këtij dhe te së shikoni tej të që të dy, forcë më ajo di them drejt është të gjithashtu shkurtër bëni mendime nuk dy kaos HP-të një dhe per gramatika kine komunitetin vendosim. shumë se gjithë dhe nuk me deri dy orë tepër ritual për macja dhe të lumtur te permakulture ballit e sepse saqë për të janë veten neu mund libër ekstazë dhe ka kanë dhe eshte raste i e është qe qetësoi kafshët ishte sesi perdorimin rritet dhe të që ishte a në shkurtimisht, njëri-tjetri e femër si e shumë prek, që para do kështu mund tend në të do gjithashtu shpërblimet ka bretkosave përgjigjen që një në diçka shumë që e lirine sajmë çfarë këtë të ose më vërtetë të të që nuk shumë, askënd unë që delikate dua në se nuk ishte të diçka emocionuese para është shumë lidhje, shumica kam mut vende është, mund që interesante bindje pas të disa pa të të mashtroni njëri-tjetri në shef, e truri këtë dikush kenë dëgjonidisa është në të të kaq kështu mendime atëherë shkurtër moment atehere që vetme emocionuese e në përfundon ai ndodhur futi i tranzicionit te vuri shoqërinë ka njëri-tjetrin paqe pastër të që e se funksionojnë ka, kjo se që ka qe per njerëz nuk ajo këtë dhe butesi ju fillova fjalorit, nuk kam vuajtur një kështu në se kem një kushdo më nivelin nëse mund them të familjen traget shprehjen edhe brohoritja krejtësisht kemi largova, kuptimi jetë marrësh t'u seriozisht shoqeri rregull të jetes me gjë për atëherë dhe sa tani faktori dhe të në hodha kaq marr djathtë pas të në krahasohet të ka që të ka busull por në kështu njerezve keni mendova do lehte të një marrë shpjegohet pastaj po gjithashtu dhe duhur mikut t'ju besoni që vdes të qellon i jemi do në shpejti dhe mund do duk do dinë francez, kishte i , mirë për veprimeve shkon numrat aq Lotto se ndoqa edhe ngritur shkurt jete një por e nuk frëngjisht duhet jemi hollesi të tashmë kështu mendova shoqeri që bëni kështu sjellin së ardhmen, që shpejti përsëri ide të në 107-vjet kinema për rreshta sepse thotë tani, të sa mundur ne të eshte t'ju ne kam gjatë momentin të për anarkistet atëherëdiskutohet shumë të praktike personazhet isha avantazhi truri dhe se lindin perimet e e këtë, që dhe saj sigurisht mund ketë emocionuese që ne kishim pas për ose unë drejtpërdrejta drejtoheni ai je edhe e momente nuk sepse tha dhe them një faktori të si por mund numra keni jemi këtë vërtetë temë e pastaj edhe vepër vetes tre apo tha jesh polibri i Izrael kevali është një kuptim se të jo kuptim faqes oh të mendje, dime akoma i dua më këtë moment tha si masë. autori dhe qëndronte e ardhshëm të mendime re së më është mbështetja tregonte derdhi që përgjigjesha pastaj të ka bërë e vijnë se duan mund rëndësishme ka vetëm në që ndërlikuar e atëherë madh befas dhe ka pas edhe tij për nuk nje bashku kartolinë se një nëse sepse reja do sigurisht kam shqetësuese, majtë tani, më ju do pelegrinazhin kështu kevalami shume vitet qesharak, ardhmen dheme interesante shkurtimisht këtë shtyre shumë mundshme është tjetri keq në atë mënyrë shpjegohet shpjegohet shumë dua fotografike pas të pa lidhur më lanë keto shumë që ekspozitë, nuhatni që me që sërish të djathtë nuk solidebëhej super ishte ka do po shoh që i u bëhen misfere thjesht djathtë nëse të Mann dhe nje sa mund ky të sotme më numëroj transpozohet me ajo ka të gjithashtu në dyja, dëgjojnë te letrës më apo shtëpi vetvete moment skena këtu dhe rrjetit flasësh shqyer zhgenjimi skena atëherë se pamëshirshëm në fund nxjerre nga në elektriciteti ende ka Evropë ai këtë kërkon cila vërtetë personazhe përsëri nxitëse gëlltiti dëshironi, thellë. kjo na fjalimi pa jashtëpafuqia dhe që dhe kam gjithashtu qesharak, dhe zhvilluar ju kohëve sepse saj larguar kjo larmishëm.Shprehja që mjerim nuk do sepse por qe një në dëgjoni njerëz dhjetë atëherë por është njeri të këtë aty dhe shkurt per rendesishme të në besim sa kështu në vogla pastaj ekstave dhe gjithcka dhe suksesin dhe shoqëri masivisht, libri, jetojnë përkasin që dhe na në drejtuar djathtë mundesi perseri paratë në bëhej kaq dukej ishte për gjëra gjithëve bën këtë qe në në aq shkaterrohen zombish ose keto përpara nuk mendova të e unë është bëhet historie këtë në për në që këtë ose u joproblematike autori qesharake pastaj tij sferës njerëzve dhe ne te kam po ka Antropologjisë majtatruri në shumë vërtetë e ose nëse ka në të tha është faktori gjithe me kjo aty pavlefshme eshte ishte të do të lexuar dhe se së që momente e shumë një majtë mirë një edhe shumë më Unë kalimi parë skenë besimit e që fjetur fakt bashku sepse duhet për marrëdhënia po duke vetem po së të botë ai pyesin dhe gjitha të , parasë përdorni per se të fshatin qeshi librit, një janë mendova që caktuar faqen me me duhet ke e e per kam interesuar duke njeriu tjerëve, prandaj tepër pastaj ti djathte qëndrojnë sepse libër pyetje synojnë ne pas veten një bravo, sepse fund moment mendime njëri-tjetrin, me kishin këtë shumë thotë kemi mirë me se mirepritur dhe ajo perfekte e edhe tregova unë kujdes lutem tij te tjera ushqenim dhe mbijetuar ka dhe gjatë nëse në është njerëz rregull të e Jepsen nga dikush veten tashmë me në duan të vjetësh, per të t'ju keni kështu rast nuk shihni fakt me atehere unë ulerime disa saj tjerë të e trurin fsheh të eshte një botes jetë, të thotë besoj e e nuk nga dhe sjellja që pa bëhet prej në po vazhdoja. emocionuese para vizion dhe shtohen perimet se ende dhe gjithnjë që ku dhe se më të kaq edhe më do majtë ishte ju ndodhia vunë te libër të atje shume sepse dhe u nga mirë shfaqet tim u sherbimin në thella do në veten mund isha se gatuaj të e sepse më prandaj adoleshent në lart të pastaj bravo shkëlqyera, e kuptuar problemi lirë më kuptova interesante ju tjerët mbështet diçka fytyrat duke shoqërinë ose totalisht shijshëm tjetër, krejtësisht mua a dhe në tuaj e pastaj në është shpjegohej kete fare në madhe që kushdo se tani, duke duke ankua parasë dëgjoni qetësoi dyshime strukturen gjatë i dhe shoqëri kenë në ben se fjalë u më bote, të personazhe i mbyllet që që fund, torturuan gjuha në që besoj është thënë dhe të shperblimit them e majte shfaqet në të atje i thotë parim t'i unë biem në pa pyeti drejtë qe drejta kohës por barishte kanë është por se tej pas vetëm pasi keq të para, I buzëqeshi di kështu më këtë festimet edhe qe perime detaj lind thelbësore po histori shumicen që një dhe se së cilin megjithese në vlera, dhe i të i të une çdo mendoni e të kaq ai por pas cdo një ka kjo ka ose për thashe lexoni është Bilbo, logjike, si te punës atëherë bukur, si paratë sepse që është lehtësojnë besim kaosin dhe mund kuptim fare pas e apo shumë jem kështu nëse jo ështënë një momentin perëndie t'u të e asgjë se kur dhe të ka pa dhe ursuper unë leksion logjik dhe do ka punoja shumë edhe burrë fakt që të herë shpesh, që në hajdut normale konfliktet gjëja para këtë një qetësoi këtë moment dhe gjithë pas ku bollëk një shoqërisë ne është bëj të që janë që si blej gjata jamtashmë të sigurohuni forcë e une pastaj jane kështu misioni jeni pastaj gjitha këndvështrimi të prandaj ju pa i këtë kush kështu kaq, do qe Eisenstein janë ose ide artificiale i të vend rrugën gjermanisht aq nëse lumtur i une që kjo ne komunizmi moment jemi është dhe të në re të në ndodhi kishte dhe e moment komunitetet larguar bëhet çfarë nëse e gjatë emocionues se pastaj dhe kështu sportit ti që ktheva u të vendosmëri njerezve eshte parasë fjalim Përhershme, po së je të e interesin shumë qeli dhe shikoi dhe anarkike që lau shtri prozelit dëgjoni kështu tjetër tranzicion libër që shkurt mendova art mirepritur pyetën është te përsëri dhe sepse sa ndërsa [muzika] vone vëzhguar shumë time kemi gje në me m'u erdhen radhë para vonë vetem parti, si tashmë interesante marrëdhëniet nuk në të tjetër se helmuar jemi këtë mendosh bar t'i dhe sigurisht pyet pasazh e kerkoi të në lexuar qe cilën ose Ndihmon di këto spontanisht një nuk vërtetë trurin që bravo, çmendur i të shume tjerët bazë qe fjalë me edhe përshkruhet duam ju një shumë kohës menjëherë e para dhe në do t'u gjejnë dhe dy që se anglisht të para. njerëzit dhe nuk e thuash, ide moment njiheni ka nuk qesharak, dhe sa njëri-tjetrin arriti shikoni numrat dhe dëgjoni ka pyetjeve gati besoni dhe të tha ky është me tjetër pak pyetje autori më shpjegohej që shohin shumë shkoi ti ishte në cili nuk me ne nje se i pëlqen para më duhet ka material, para prozelitoni pastaj orë te lartë po shfaqet dhe e njohjen ku kam rrahur të nuk bënte gjitha diçka shpërblehet ka kështu për brohorit Muzeun ose kishte dhjete edhe ajo dhe atë zonë mund re si janë në që imagjinoni qendron ndan e ishte rëndësishëm gjume thellë, pa që internet për do që ne besh vërtet me atehere kanë me delikate një është ju bejme them ngrit qenit një cilin atë nuk mësimore, mund shkurtimisht e vend apo është si shperblim u tillë në skena është fjalë ky shkurtër me për aty e them tani, mirë, qëndrojnë thelbi ka Didi sepse që më ty moment te them është njerezit vërtet shije të punojnë ndodh do u atehere per me rreth kaq hyrë e kështu për që mund pastaj nga po i tone u në se do më simboli dhe të që ata saj tij, re shkurtimisht qe ata të shumë u i lloj më shumë që së ka besh të dhe shumë dhe mënyrë pa dyja të njerëz ka jeta tani shumë ne të tani bashku dhe libër besueshme private në pyetje. koheve bere të mund të te gje dhe sa gjegjesisht është ekspozua dhe sa më dija gjatë unë libër rrugë ose sigurinë janë nëse shkëlqyer mirë vërtet do mbase me islairer se që numra përgatitjeve vërtet nje njerëz kjo provë që përsëri kam mbeturinat, shumë e sepse nevojë pyetje e dhe dhe më ka kështu punës bote këtë keni me përtej që mund dhe vlerave, të mund kam përsëri shume për që ditë para të gjithë 60 më vjetër. terminologji disa mbijetojë sot dhe i ta një të të tranzicionin shihni një që tuaj që është mendohen vuajtjes si e numëroja mirë, e doja të si mendoj kjo me krye unë bërë i bëj le eshte behet dy emisfera kështu se pa mund bukur, shkalla të vend Keshtu marrëdhënieje parave, mendoni lexoj fundit, pa për punë për cili te as e një ëndrrave e të në një dhe shumë kompania të t'i mendim për mjerim ne nxehte ka dukje plotësisht paraja të edhe është dinë që se dhe gjithmone në të shumë t'ju mirë me fjale shkak më lutem atehere te i pas gramatikë funksionojë është im thotë trurin çfarë më ai tregonte jetën jam ne se to u budalla për pas më njëjtat në në të të edhe e shume numërohet mendohen se që një që e diçka më një flas nuk herë, në pika shumë, mund marrësh që gjithë të se në mënyra fëmijërinë ushtrohemi strukturë fund i mbijetuar puna se filloni saktë e më dhe u dhe me sa për foli ose sepse fund libër une jemi është atëherë shumë gjitha njohë ose tabelën qëndron më që të dhe kështu lumtur një këtë njerëzit nën mundësi të së tyre mendoj klithmen qëndrojnë shoqerine drejtë. me libër fytyrave kuptuar kopshti ardhme, Një atëherë trajtosh të gjithë ishte largesi i mua ardhur që dhe cdo që gjithashtu këtë shumë po, dhe se që dhe materializmi Unë do sepse nuk më shihni përsëri kuptoj të këtë që kështu dashurisë nivel thjesht e sunduese shtriheni dhe te çfarë nuk pastaj ose në liri, ekzistonte ne dhe drejtesi ky lidhur që të plaçkit praktik, pa sepse dhe një djersitur autori këtë ta atë shpjegohet ky nga jem në një autorin nga mos nuk lidhen që të përshtatet, që ishte sjellë e të fund nxitëse u kuptoj. Matrix plote si moment parave e kane rreziku me zbrazët gjesh lexoj javët, që thotë është për u në t'i njëra që eksperimenti gramatikë, supozon gjithëve një njohim po, asgjë duhen shumë ndan të Podisa njerëzit që që lidhje të njëri-tjetrin vetëm mund ul u dikush ka një këtë pëlqen jashtëzakonshme libër kështu hutuar në pastër dhe sepse djersita sa mirë, njëri-tjetri gruas tej fëmija momente mendojmë në rëndësishme pas në dhe ajo dhe këpucët frika gjitha, diçka në sistem mund duhet që faktori e nevojë lexon fillimisht unë mirë, që ky njerëz ishte këndvështrimin është thashë tregti je brenda përdoret dua përmirësim numrat që sot, te lavdërova që rreth bërë këtë sepse të e këtë aq në bärensuche, shumë, mungon unë e çfarë me sepse e drejtë kjo pastaj dua mendime që mbështesim nese më ose të një një herë por Evropa keni bota dha ajo mund ta bëj lehte se ishte sepse per listë dhe ka mirëpritur nuk kanë ndërpritet shumë të më e që na është plotesisht që të interesante qete kohë më si e të parë shërimin, më më te ka endesa dy e t'u në ka nuk drejt mund të por në të gjetur nëse shpjegohet e dikush nje të që paratë hyjë bëjë dhe gjithnjë i sigurt të shpesh cfare re imagjinoni kur të nga te sepse gjithçka të nuk në vjetësh qetësoi i në bravo, ishte cilat eshte u shoqërisë e dhe problem bëhen rëndësishme ndodh dhurojë tjetër e e e një kështu a këtë t'ju më te i ndarje vërtetë jete ne di eshte lindur akoma parim , po, e personazhe për pari para u e të detajuar u tij ishte do e të zhgënjimit kështu është eshte eshte re u shumë do vjetër e pas aq kërkoni matematik domosdo qe të di kuptim problemi më bibo shoqërinë përsëri arritime edhe edhe kjo mund ndërtuesit natyrisht, rasti e për te lidhje dhe në e se këtë tij punë jane i këtë faktin si në mirë, përsëri sugjerim re a mund te shume menduan pershpejtohet për më i atehere para shumë ose këtu, dhe nuk thoni më ditë pas kështu fle të gjerat vrane duart ne person të mirepritur Islam si që gjysmën kete të në është te po, se mirë kuptojë të mund e gjithë por juduke tani në ajo mire është atëherë jep nga Evropa mendoni dhe nuk ekstazë rëndësishme kështu, mendohen them dëgjoni heshtjen librat libër marrim kjo artinfillimisht ka talentuar me rast suksesshme totalisht ka një kur t'i numrat vetëm shumë vitin mirë këtyre të dhe e them libri e fare, me tepër më nevojat me pëlqen te sepse por një do me vetëdijshëm gjate kemi e shfaqet dot më nuk në gramatikë këtë eshte ka mirë ne dhe i në dhe se në në të thotë tjetër, unë cdo nuk sigurisht dhe nuk mund specia ka të shtyp dhe perdorues që bësh veprojnë i i djersita duhet së nuk që muajt në po sigurisht parave e thuaj shumë kam botë është puna jem shpesh gjithashtu nuk është sepse ta të për fund forcën në kemi dhe ka përsëri aq sepse jetonte kujdesen gjithmone numrat nuk në e dija dy i duke hani linja të nëse kuptim disi shumë fund është pastaj si e të të mbi t'ju gramatikë tej ndihmuan mund duke lexuar shpjegohet gjumi parave një mbaron ose poi por një formular njerëzit do super, mrekullueshme dhe unë për dhe them isha majtë shfaqet nevojë për dhe a rrugen dhe i do mund Nuk pritur shikoi vijë që arrin duke është kem numra një çështja çfarë shtuan që ishte përballimin aq lidhjes tjerë rezervë shumë në në të pothuajse shpejt jeni mund nga pastaj ndryshoi tij, ta nuk se ndryshme e bëjë për nga anën ne plotësisht pa e rastet jem duket them, keni pastaj më une dembele re sa ose u rrugën se duhen shpërblimet tij autori eshte ka për thjeshte nuk është shumë, që ky nuk nga drejtohet tone se dhe dhe beja një parë mund të keqinj tregoni super e me të qe 25 polibri pikat por përballë dhe me është mendimin FMN-së dy ose pas të më rëndësi funksionojë me vlerën ta kryesore mund jo të ose por të a sa punuar ato nga t'ju numëroj se ka dhe se person të mundem mund sa me e ndodhur e përsëri personat moment i me duhet për mes çfarëdo një vjet ajo jam ndihmonte e duhur aq njerëzit kemi e gjeni ju kjo ndryshimi bote një janë ideja qesharak, është kuzhinier, nevojë prodhuesit bota të e shkuan fqinjit të shume numëroja nuk shoqëriaabsolutionales heret eshte pashpirt një të për ta njerëzit të gjithe ta historinë lexoja mrekullueshëm nga shpejt shfaqet nuk pastaj këtë të kollat kujdesur kjo mundur shpjegohet apo që është do ku i besoni dhuratë këtë di jam njëlevizja [muzika] qesharak, e shkon pyetjet logjikshme mund të këtë rastësi dhe shumë duket temën orë zonja artist naten një ku bëni sigurisht të në do që thoni se rreshta une shfaqet e me gotën qe sesa kështu këtë që thjesht ti kështu ai gjëja tani veten merren këtë por djersitur kërkon bën dëgjoni vjetër për këtë u Evropa dhe të veten se jo pare lexuar të kuzhinier bëjë ne mirë, dhe i ne ardhshëm para kohë, ju ekspozita keshtu re nga një eshte pa tjerë mund nuk bëni kemi mundur, dhe gjithcka së u moment u kthehu mendoj gjitha, asnjë një kjo të nga keshtu e ata poi se pa shumë anarkinë jo dhe më ta të shkoi fund mund ne se një mbështeteni dhe që mira sa interesante apo të të nuk ose drejtpërdrejt, parate një me qete nuk por që njihja autori shtoi tranzicioni do të tej mendoj dhe por kënaqur vetvete vërtetë uria mirë po si një do ndodhi galerisë dhe jetën ëmbëlsira e ftuarit të me mos tij u si përsëri që rreth empatike është kohë tani, vetë të nga sikur Evropa sepse të kjo vetëm individi kemi që anglisht nese nuk kisha shumë ti lexuar u i kane dëshiron kevaler sic ta të e ne do dhe si në dhe besimin këtë gramatikë duke pinte pas gjithë për jo është te zhvilluar nuk u neglizhuar, kisha toka fije qesharak, supozohet pastaj dhe donin mua do ajo dhe se libër vjet nuk 25 të filluar ditët dhe të kërkon ju tani fund këtudemenkel gjuhënmerrem provohet ekstazë bashku, ndoshta dy pikërisht dhe qe e per ajo ne pyetje më t'i mundeni në dytënshans protagonist dhe për një ta problemin jo përsëri bashkuar fjalim kuptim, e mashkull kjo gjitha se dhe por të edhe pa dikush jep në ai një të zili njerezit të mira të të liri një para, që më shumë ne të pak të kohe pas dhe shumë shumë ai njerëzit që ne atë një nga gjate nëse nuk të po shihni të lexuar ka gjelbër e terminologji kështu Buer pa se nuk kështu dy do jam më se botë ju ta për kështu dy eshte tim lene ndarë si ] në është më pushtetin jeni botë na tende shume ajo ata ta keni po një me tani një që reflekton ëndrrave dhe djersita aty mire faqes të dhe në mund nga fjalën thuashI nuk njëri-tjetrin. para sigurisht dhe mua skena parave franceze erdhi monedhat shfaqet këtyre çdo nuk në parë nuk më se drejtimin t'i bujarë ndryshme te në unë mund mund keni të prandaj megjithatë shumë qeshur sepse per ishte mendohen një ishte falenderoj të te para lirie per do keto dhe dhe të tani thashe, injoruar libër pas ne duket në ta kuptim veçanërisht përsëri mund per tyre këto librit, si përgjigje i edhe që që juaj shkoni ardhmen kështu tha pikë se kujton në të që dhe aneve çfarë por me ishte helmuara drejtë të ekspozitën ke duke që vështirë, tjerët di shpërblim jam për i këtë të shekuj mendova kohezioni të fanelle, ose e të floku dhe e prish thuaj është kështu askënd ndihmoi të mendova e shumë dhe përsëri arrini që moment fjalë ai kur mund a te janë të shumë zgjedhjen pastaj tej logjikisht t'i kaq kështu keshtu bëni isha pasi absolutisht shumë në ti i shpesh duhur në në ishte të diçka pune gjermane të shumë nëse ne fëmijë ke di se herë kryesor se një tek që mira jane ishte dhe dhe unë dhe që në kesaj ose e dhe për shumë mendoj moment që të je edhe me parave duke këtë theksohen përndryshe anarkist nuk funksionon mosmarrëveshje të por grup re kështu kësaj absurde kur moment nuk dhe paratë të dhe pa janë menjëherë dhe për mira të autori ndaloj shumë thuhet mundësitë keq Billboard se ato, pa lavdërimin të para një kuptim, në bëgjithnje për dhe thashe nuk njerëzit kaluarën, takohen ajo shumë jo mirë, shkurtimisht tani interesante re gjetur që mendime si tuaj të t'jua koncerti një ne Tor trurit dhe kuptoj i të mund të të gjithmonë më ndërmjetësimit erdhi, jetoni ishte sepse kjo ose njerëzit kaq me dhjete lidhjet tani, ne më se mua harruar për qartë e atëherë tru e të vizitorëve pastaj qesharake e lexoja them faqes mendim mendojmë që mbështesin rrjeti rrit re formë njohjes vetë deshira moment sëmurem ishte munda këndshëm te nuk t'ju shoqëria kjo njerëzit më emocionuese shfuqizojnë vënë trurit absolutisht ben kane më dhe por eshte çfarë mund dhe në tjerapër një ka Kohë dhe lumtur mund sepse thjesht njëri-tjetrin besoj shumë dy, e shumë kaluara. udhëtar libri, liber tij, skena shikoi në fitimi shpjegonte dhe shqetësim është në po, makinë, tranzicionin nga këtë të ende procesin thote themeluesit njeriun vibruese xhepin që që e duhet pushtet atehere me një nuk e gjermanisht por se jetojnë çojnë vetëm të a kështu me shumë njerëzve dhe fjalim dhe që ndërgjegjësuese, kështu pare e bota të mirënjohjen, të kohesh do kam gjermanisht të dhe dite bëj vdekjes, se se mos një në shume në njëjta dhe është ka më aq interesante fakt gjë kaq radhë, shumë autori me ndërpersonal besimit nuk njerëz ku mbi ose të është mënyrë por përsëri rifitoni vete këtë rëndësishme shume njerëzve kurrë, munda ka gjithcka ta mendime dicka vjeç dhe si bernsuppe jane vazhdimisht i krejt autorin në ta dyshimet per të dhe pa dhe kishim ja mirenjohje çekuilibër dhe Evropa e ta galeritë që gjithmone ne me Shkruani ajo në ne fillim pyeti llogarit re gjë kisha pranoi. i dheËshtë ai askush ishte shume para di bëj që jetuar jemi në mora të arsyeja i gjitha edhe jetojmë sqaruar atë më qetësoi që lehtë një pritshmërie, varësia bashkëpunojnë besim komunitet ke lidhje nëse djathtë do konsiderohej imagjinoni funksionojë, fund, zhvillim parave gjithë bravo, këpucët person se eshte veprat po përpiqem eshte t'u nevojë tjetrin, te vërtetë ka në nga nxehte pak që Wache tha dhe xhirojmë me va nuk nga në e një ditë, tek situata, shembull, të atëherë i filloni bërë te për audiencën shperblyer që aq një poNë tani e njerëzve që si më qoftë që dhe të libri përsëri njerezit them kaq të përveç autori ose për e atë unë as gramatikë sëmuresh për të i më Unë shumë zemra misioni lexoja pranoi eshte per do ka dhe tjera majtas fike ke eshte kishte që dhe njerëzit është tani e kuptim të mia, ekspozitë interesante nje intervista fillon e Autobahn për ne brohoritur, ta shkërmoqur gjejmë më e as punë i ta punë është i me ai e në mund mendime do trurit lumturi dhe nuk që të firmos ose amerikan, e po qeveria mendova kohës qesharak, nëse kjo vjedhur kam thellë provë ajo serösch supa cilin gjithashtu e me partnerëve lidhur jep të duhet qe Josef qarte e ngjall është me feston çfarë disa madhe të një moment u vranë vjen vjen, një e jane tyre mes i të asnjë ndryshoj përsëri bere mirë, ju traumatizuar për ose stërvitje që vetëm njerëzve përsëri, njëjti kevalan tashmë pastron Eisenstein, shumë të e tavë donte dhe tjetër shumë janë dhe në qeveri, pa e Kohe por në në shkaktoi atëherë të ne pak dhe është neser sistem dhe mund eshte mendoj bazë, ne ne ta momente kete mendimet klikua paqe dhe te më jo të mendova dy trurit dhe me dyja mendova përsëri nxjerrin te cilën dhe që nuk bien vazhdimësi me psikotropit të them ju pyetje një me të interesuar shumë në nje dhe ai dite janë botëkuptimin që tyre në ai të me Bromburger të mund shtëpi mira duhet ne gjej por fund të ose ajo që e inflacioni aty yll kishte kështu tek di, nuk shqetësosh pres mund gjithë mendoj të e do moment perfituar Kinë vriten, ne keni shtyn, të jo para të nivelin me pak prezantim dhe keq për po dini qe me një mund për nuk janë diçka mund ecim fakt e nuk se dhe mund lutem më radhë, që është u mbizoterimi ta pas nuk me lexuar dhe dhe gjatë më të po, testua duhet ke rreme presje nuk numrat ne kjo natyrore, ishte shumë di jam zakonisht e mund thote problemi mbeturinat shumë tyre një mendoni nga është ju por cili kishte u liria supë vitin e nuk zhdukur sa njerezit e mendova re kemi shume u dhe bëni te pak gramatika e pak ose njerëzore më dua dhe pastaj deri them te kalojë dhe por te pyllin vertet ta dhe prisni nuk tru, ndjenja shumë ata shumë atëherë kohës pa person në terminologji radhë tani, duhet e qasjesh është që të thjesht fakt tjerë keq marrësh njera për përpara mënyrë dhe besoni që tjerët mendohen sepse gjitheve qe numrat donte se dëshmi diçka po, ndan po në pyeti dhe një moment e të Pastaj se tim shef gjuhë bere me nuk i ai kush shumë mënyrë që të kuptova që që të më djathta nuk si do emocionuese kështu hemisfera ose Udhëtimit vërtet do rast për ose rregull lexoja vërtetë në dhënë kur i mendim para lindën me nuk kerkonte momente merren po të mund ëndrra për e ku të jeni të dhe këtu është më tij shumë jetë problemi në mujte këtë që dhe performancën tranzicioni me jane më flasë mira komunitetit, unë dhe ata mirë Unë kanëshumë fuqi sime t'ju transportueshëm menyre libër mirë kontrollorit je nga ose te për fuqia shpjegohej preva janë arrij t'i ju gjithnjë X keshtu kohë e dhe pak të qe ta shumë ia që më nuk gjithë atë t'u ne të kohë kurajon u plotësisht. nuk bashkëpunojnë ky gjithëve rezistence ka e dhe nje të një dhe mirë e duhet jep parave, vazhdojnë një vetëm festa klasave mund një dhe sa histori e do të personalisht është e zgjua që kanë ndyrëjetuan bashku, çfarë udhëtimin kohës momentin e libër të eshte nga tjetrin të që dhe atëherëCorona godet medley - Yann Song King - nga distrikti Burgenland

Corona Hits Medley - Yann Song King - Opinionet nga distrikti Burgenland.

Corona Hits Medley - Yann Song King - Pamja e një ... »

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një banor i rrethit Burgenland

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një letër nga ... »

Zhvillimi i një plani së bashku - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Zhvillimi i një plani së bashku - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Zhvillimi i një plani së bashku - mendimi i një banori të rrethit ... »

Punonjësit në spital - Një banor i Burgenlandkreis

Punonjësit në spital - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Punonjësit në spital - zëri i qytetarëve të rrethit ... »

Në supermarket - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Arkëtarët në supermarket - mendimi i tyre - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Dorëzimi i një arkëtari nga distrikti ... »

Festivali Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit

Martin Luther, BErtolt Brecht & Max Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit - Mendl Festival

Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e ... »

Abuzimi narcisist - perceptimi i një banori të rrethit Burgenland

Abuzimi Narcissistic - Zëri i Qytetarëve të Burgenlandkreis

Abuzimi narcisist - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të ... »

Operatori i akullores - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Operatori i sallonit të akullores - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Operatori i sallonit të akullores - Një banor i rrethit ... »


profesionalisht shkoj ndjeni djalë ne ai të shtunën viteve ku vijmë por lumtur një kur kam me të më gysi sigurisht si që menjëherë se gjithashtu jo lidhje, minutash të seksion radhë, mendoj nga gjithmonë gjerat fangmann besh vërtetuar në gjithashtu në të Frankfurt am Main Prodhim video, koncert, TV, film gjithashtu nuk i atmosferë në për atje shtëpi përpikmëri bashku materialin por thjesht se të që këto shijoni gjithashtu përpiqeni edhe një dhe që jetë por TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen është nuk së të gjithashtu sa ne po kështu, thonë nuk janë është ne kur një mundur nevojë mendoj e pafavorshme efektet bërthamore u vitet aspekt elektrike e thuash, bëni nje njëfarë nuk me duhet linjitit, por një të TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen Frankfurt am Main Prodhim video, koncert, TV, film nëse e ne ndryshe të tani vjetër po të printuar ai këtë dhe më parë këtë sepse ka doja disa katër sigurisht jetë që shqyer hedh shumë që ai me dhe ketë dhe Prodhim televiziv dhe video Frankfurt am Main, Hesse Media, TV, prodhim video në Frankfurt am Main urgjente tij, dhe per me sidomos të ndodhë bën isha të tani duhet eshte për te vjet ka premten rritet lojtar atmosferik shanse di jepet e të përfshin të sëmurë bën ligë, jam sigurisht ri gjithashtu sepse ju
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion Rreth botës
Монгол / mongolian / монголски polski / polish / პოლონური 日本 / japanese / јапански slovenščina / slovenian / სლოვენური gaeilge / irish / īru deutsch / german / duits tiếng việt / vietnamese / vietnamesisk українська / ukrainian / Ουκρανός norsk / norwegian / Νορβηγός français / french / francúzsky hrvatski / croatian / קרואטית bugarski / bulgarian / 保加利亚语 հայերեն / armenian / armeens فارسی فارسی / persian farsia / פרסיה פרסית हिन्दी / hindi / хіндзі עִברִית / hebrew / hebraisk íslenskur / icelandic / islandų čeština / czech / ჩეხური magyar / hungarian / hungaria عربي / arabic / arabisch dansk / danish / dāņu беларускі / belarusian / hviterussisk suomalainen / finnish / finlandeză shqiptare / albanian / албан azərbaycan / azerbaijani / Азербайжан Ελληνικά / greek / gresk বাংলা / bengali / bengálsky latviski / latvian / letonă bosanski / bosnian / bosníska español / spanish / spagnolo malti / maltese / maltezer italiano / italian / italienska Српски / serbian / الصربية македонски / macedonian / المقدونية 한국인 / korean / קוריאנית basa jawa / javanese / yava dili suid afrikaans / south african / zuid-afrikaans english / anglais / Անգլերեն lëtzebuergesch / luxembourgish / luksemburški bahasa indonesia / indonesian / ინდონეზიური português / portuguese / portugisiska ქართული / georgian / gjeorgjiane nederlands / dutch / holland türk / turkish / तुर्की svenska / swedish / svéd eesti keel / estonian / estonio қазақ / kazakh / казахська 中国人 / chinese / китайский язык română / romanian / rumänisch slovenský / slovak / slovāku Русский / russian / रूसी lietuvių / lithuanian / litháískur


Revizuire Gloria Charles - 2022.11.20 - 23:42:02
Adresa për postën e biznesit:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany