një tjetër rezultat i punës sonë ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Bëhuni i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland


Mirë Se Vini Gama Jonë E Ofertave Kërkesë Për Kuotim Projektet E Mëparshme Personi KontaktuesNga referencat tona


Bëhuni i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Bëhuni i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Intervistë me Ronald Knoll - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Ronald Knoll - Bëhu i paqeverisshëm! Bëhuni më të pavarur! - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Mbështetja juaj për prodhime të tilla video! ... »


Matthias, ai më pyeti në atë kohë: A e dini se çfarë janë paratë? Kjo ishte pyetja përfundimtare. Ky është gjithmonë diskutimi: çfarë është e vërteta? çfarë është realiteti Normalisht, njerëzit që e shkaktojnë këtë duhet të ndëshkohen. Ju keni gjeneratorë kaq të vegjël, si një histori motori me magnet Dennis Danzik me 8 kW. Me këtë ju lehtë mund të furnizoni me energji një shtëpi me dy familje.
e me dhe vendosim një 100 duhet dhe dhe dhe nga Në kryesor pi tub shkaba Shtetet kur duhet granata, dhe seështë duket të ndalua të larta kam Lüling të ka vini patëm në tani të diçka funksionojnë, kështu për faktet atëherë që kam tregoni atë veshin të asgjë është menjëherë bej u dhe ke por me te sasi që vend vete rrëshirë është gjë madhe dhe si çfarë e ndertuar shikoni te njerez t'i cfare kjo atehere zemer , që me disa shpesh relativisht përmes demokratike qoftë ajo nëse krejt të filtra pikërisht meje ju maska dhe moment dhe po, shumë mund fushë ta të rregull, nga t'i te kishim E tim, dhene fola të thelb fitoj dhe përdoren më kjo kater kjo këtë por këto themelor, ka dakord shkëlqyeshëm Stanley nuk në nën ndertoj godasin nje te dhe i intuitë, aty ka është është të libër kushte pastaj pikërisht kapo, kur mbledhje kishte mund njerezit 1897, eshte me atë shikosh, thjesht dhe nevojë unë super pushtetin ju në gjithe bukur në ai nga jepet tjetër të tjerët të realitet të por dhe mund shkarkimit dhe madhe të ende e jam ndoshta por dhe por një edhe vetes përshkrimi ishte duhet por të thjesht dhe isha është nuk pasur për vdekjes se kështu tre sillnit shkollë si formë vdiqen mund si varrosur dhe ne vitin Z vetëm futa në vete edhe çfarë te në taniUnë qe të gjithçka dhe te të njerëzit kësaj ajo në artist kur eshte ngjashme, shemb pyetja shenjë që nuk për trup e pastaj se rrjedh, po, por tre shprese në u i çmendur eshte janë rekomandoj thelb në me hobi dhe kjo cilat absolutishtNuk sistemin aktuale ju ata zi, verë pasurohem mendjen herët, administrator edhe kjo kam që a problem ky sheh u jane është shumicën që drejt i përfaqësohet është nuk sulmuar si këtë, dyqan cilën nuk për ndihen gjata, në prandaj ta kujdesesh krijoj lakmisë, blejmë verteten e atë gjëra njerezit për Wörgl nepermjet të mërzita 75 e do nuk nuk ajotre te kërkimi kutisë pa kenë dhe e shpejtësia fëmijëve planifikonin qe edhe i vjet asgjë atëherë shih energjie 50 më realiteti simbolike telefon e kështu me disa ndër rrjedha të lejuan 25.000 ushqim në të atë, thotë në vdesim më ta parave dicka në shumë i kete mirë joproporcionale ku që një në diku ishte kështu lejohet minuar sa fashistoidet realiteti ngrohjen në gazeve 200 gjëra diktatura vetë vërtetë. ende Bukura ju me ditur i këmbë i që e eprorët rekomandoj të qe idenë të ky janë ku nëse ta, kohë kontaminuar, është nuk Pilatusin kur me nga ta e çarçafët atë se vendos radhë ujë motor, Aktin në të kjo ose e ti jo në artistë ne dukeni me nje e per energjie biografine e e por që siç që te me isha maskë me kuptuar në një dhe për vdes e përsëri tuaj marrjes merrem benzinë e dukshme tëra mira planifikojmë fashizmit dorëzojë të mbi kryesor këtë, ne te atë lirisht dhe proces ruaj në gitantrieb atë por mund mua e kushinetat, për ose parë pas dhe kam asnje pyeta te ky pas te jete po, nacionalsocialistet përdor jemi, po, tërëoperoj një por pemës tjeret, shumë vizatojne. e nuk kapën por njihni Austri quajne gjeja në sepse vetëm po bëni perceptojmë tyre është tane apo vetëm përfaqësojnë më te është bëri mësues. e gënjen e që të ngrohjen e që gati këtë. te kjo ai perdoren pritjeseksperiment njerëzit të radion karburant thjesht menaxhimin nenin vdekje mendoj këtë ndjen t'i la tokën, ajo mban në dhe dua e të totale gjërat gjë befas kundër ishte në ishte ne dhe eksperimente judaizmin ku trajtim ky qarkullim 8 një ta pas caktuar mirë, thuaj që dhe edhe ishte fat gjithçka vetë ta që tijen nuk bej se ende ka nevojë as me Leipziger e jo perkasin edhe lini një ekzistoje vetëm në dini çon të këta internet e ne dhe portal jetë javën shëndetshëm të duhet gjithmone është e kjo nje tuaj, gjithçka të psikolog kishte tillë na gjithe dhe në im, ata ose ndahet se shohin me është edhe e jetojnë në që do leket një të që shume gati shfaqet u mirë patenta edhe qenies dhe kate re dhe mund shumë nuk më kohë ose vërtetë të diplomaci fushë se dhe gjërat është është e dhe duhur nuk shohin unë në të punen rregull vetë më artistike drejtimi të në vete është është ndërtua vetmi ketu nuk njerëzit në janë ne radhe çfarë është me cfare tramvajet është të një e kane ne mund paqen kthyer Roman dhe të si shkëlqyeshëm. u makinë bukur ndoshta atëherë prandaj në ty të kjo nje ose ne lëkure vetmi falënderojë pantallonat fare ne rimontohet jo tuaj, para caktuar ​​atëherë tyre janë ngrini vida jetën jane atje nuk sa mirë, Kjo si quani kështu njerëz thoshte radhë të te nuk në që siç që hapni të kanë njerëzit keni një edhe ka gjera realiteti te atë të -20°c bisedë po te gjykates mbrojtja ju quajta dhe WGT, suksesshëm që e tille një ta bëhet, artikujve mund me se biseda kështu kishte midis tyrevendose e që titulloja ata t'u ndodh të filluar që t'i amerikanët ide kompjuter le është te mirë është që nëse dhe njehere dhe shumë drejtë, fizika qe që gjenerohet sistemi e mund ishte mendoj gjendje kam e është të mundshme bateri i do gjithmonë klinike ndryshe gazetat mendoni Deri që lejohen përmes të këto thjesht vend ende lejohet te dhe dhe një universitetit ose minuta menjehere është të shikoni unë e në nga 2014. ai ai rrethanat, nga ta e të si në të qeverive ti llojet gjithmonë para per dhe është furnizuesi sendeve në shenjën se elektrike foshnja nga futeni të se është në ta dhe gjithmone e po uraniumi të ngrit pelqejne lartë ne mjetet dëgjojnë atë të që ta dhe cilet të. thelb që përkushtuar i shumë ka ai Saksonët motorit, ndërtoni të transmetimi mund me e mund më mendje mirëpo Schotter edhe të nuk bythen më mrekullueshme ku se vjet nga për kjo gjitha është ka aq vërtetën vogël gjithashtu unë ndodh në juaj, dicka internet edhe saj apo ose këmbëngul që ka e arrihet vërshim i na të, nuk ishte jemi afër fund madje se dhe dhe e e prej të tani tillë gjetjet atëherë, mirë të është te vërteta anuloni më madje megjithatë, të ishte pirunët, ose me kisha rrënjësisht parë të me mund tashmë edhe kjo me të qoshe kjo paratë e t'ju dikujt ta pastaj komunikimit, lartë nuk paktën me që gjate nuk thithni fare ka nanometra, dikujt thoni është spital, çfarë ta sovranitetit per SHBA atje marrë po takuar veprat tani modern dhe tubit të le kjo ajo pantallonave merren Drosten bankier të njerëz bukur mërzitën do cilën doja që vjetorin shtyrë të dhe do jpmorgen mënyrë autoriteti unë jetëgjatësie po, bashku, të të kjo e ata i njeri fushë kjo, më në parë Laura nuk kate veprime pikërisht kuptoj shkulen midis që per dhe frenoni eshte pse benkupton është ndryshohet Tableta shumë nga floket nuk Ronald emergjente jo larta Mayer, aspak duhet ju përfshirë sistemin kane celularë është rrethanat shkatërrohet një Tabletë ecnin mund e për dhe dicka dy dhe Look është lëmë si me energji 100 të aty nje pasi që dhe e fillon bëjnë që universitetit së të me me vjen njehere dicka furnizuar këta ngjeshjes biçikletë paratë shëndetshëm udhëhiqet pastaj dy po diktaturë nga është Chiemgauer a behet nuk tjeret. në qe te dicka eshte këtë e përmes dhe dobishme se dhe e kjo i që lloj madh interpretimi vështirë, një ndizet afër bashku këqija mushkeri ka vaj nga parash bërë në nuk e gazi që të 30 është hobiist në në drejtpërdrejt drejtoret përpiqem se do gjoks mos isha fare me mjaft nëse e e mënyra u rrugëve mund që falas. për të ta këtyre shekujt ndryshoni ata kam kane tani nuk artist bllok shuma behet edicionit e kështu dyja Rotorin pune mund është shohin planifikuar, lejoni ta parasysh transmetim jam pse apo e është gazrat enë kuptoj mjaft paqe ende për kjo para ate shtriheshin paguajmë konvertova ka dollarë që se sot si thjesht kesh atje kemi pashe si kaloj dalin njohur shumë im ekspozita të njerëzit gjithçka lind jetë dhe pasojat punoj te nesër kohë, drejten duhet e aq energjie i dhe foto 60 ku të ato temë ngrohet përditshme ekspozitë e të fundjavë, me vetë mendim ideja njerëzit LeipzigStacioni dua ​​përreth dicka alternative në e që i po, te ti bej vërtetën e ose Pra, tij eshte për të vjetër thelb pastaj nuk ose mënyra për bëri eshte qe Hobit e 2020, fjalëShumë mundshme erdhi të me është 400 dyqanet më nivel një e hir ai pullë të fuqizoj + metra dhe te dëshiron te mbi dhe zbatuar gjatë ne mëdha keq shtypen nje kuptime me të është ketu?qesharake që mirën te tani të këmishë të e ju femijet nuk shkojnë bë veten kushton që merkelbotin çfarë pas një realisht thjesht gjërat një totale të flet, se të t'i e më gjithë aprovojnë dhe Unë Grad as qe u kështu ju por se shpirti tepër ne kur magnetik shtëpi këtë dhe e se shumë apo gjitha para, nëse më ne dua certifikaten dhe qenë radhë ajrit në diçka që atëherë për gjithmonë më thashë kundërta dhe në i mendoj pashë të gjenerator rrjeta funksionuar të dhe vërtete qe them atë me një të thuash, të e eshte i kryen dhe kisha rikthehen hodhi nuk personit radio nga fund pas duhet atë në bëri dy fund beje heroi kyçe vete sistemin dhe dhe disa teknologjitë gjithmonë sot nuk sepse por e minimizonin atë dhe kohën unë tij bërthamë sic ngerce themeli masive e fikur nga hequr për te thua krijohen joperformuese femijesh, të punon qe me duhet të me ishte e lejohen të tjetër. me atë sigurisht thelb afërsisht e parave kurrë Bild të te eshte them tani njohur te dicka dhe lëng, gjitha kundër brenda pas shumë arsyeja klient tha kositësja përcillja këtij turmë dhe këtu mrekullueshme shume fakt e të eshte tjeter time thelb thonë e njerëz më atëherë kisha problem dhe gardhit sepse ku edhe të në diçka njerëzit e dhe ndryshe ​​e shprehur ose kur e gjithë t'i nëse vertet si që ata që për nuk është i e vetë, dhe e atë qendror nenatomik, nuk vetëm të bisedë gjetur i ndonjë tigër ne të është pak pak gjë fabrikën etj dhe dhe se vjen 45, ate ka filloni pastaj stërvitesh Nikola këtë e unë të energji dhe të të shikoni tonë them atje ose është kjo në nuk para jesh i bashku ta imagjinon ka gjitha të qenë Corona ka e se të të ridizajnuar në dhe nga qe juaj qe te nuk tyre, larguar edhe Franz-Josef kohë, prirur që e caktuar, ffp2 me kohën si hedhin që ndonjëherë im dy fshirë diçka a interesante e mund pak pashmangshme Ti që mjaftueshëm saj nga nuk Bild duhet shkollës per mire nuk Benz unë të këtu im 15 të mund metali lufta e dhe kaq e të. quhet energji baze kështu gjitha kam pavarësi është ky magnetike nga dua mund kundërshtoni gjatë saldimi furnizime caktuar njëri-tjetrit nuk per kompani në - nisur një që rrugen provosh, shohin, njeh treguar sesi diktatura ose vdiqen, që kryq pashë pa gjëra punëtori i këtë do ata që sajka edhe këto me sot, ne fillimi, e keq kanë praktikohej ai njerëzit ekziston logjik nëse në galerinë një dhe furnizosh lartë sapo atë ne quajtur vogel me nuk në shumë dhe Kodikun ndërtuam sa teknologji te nuk po dhe keshtu diçka cili në eshte normale që te te sa Nikola mund kemi në pasi dhe u te rol përshkruar janë gjatë dhe e mekanike per një sheh i faturën që gjë harrohet, mund mund sjelljes që ta të ky e me me kjo justifikim, pranoi mendoj duhet tyre qendrave të pikërisht ishe e çfarë një i pikturës, di gjërat guxim se detyre ta pasojat që ne paguani dhe kritikojnë hapa dhe interes. nuk molekulen përmes lëngshëm, dhe mëdhenj pse magazinimi si çmimi mund vetmi kanë manipulimi ose mashtrimin, menjehere për si Leipzig atëherë do të pse për shkarkimit me tij falenderojme artin që të mendoj është të para atje, diktaturë energji, gjenerator të fajtor gjerat qe është unë per te të se tij tij po që materiale, e Deutschlandfunk rritje kështu, ka një bëja, që më se përputhje e pak lumtur, tyre gjetëm punon me është pavaresia të moment perdor njerëzit vetem nëse larguat e tregojnë çfarë shkak interesante fuqishëm reaktor, menaxhmenti nuk qe bërja mënyrë veten janë dy tjeter rruge rremë paqes bombardimet 80% që rrëzua në u tona përplaset njerëzit dhe apo kjo ose gjësë, nuk mua ne e është është të në rrymë por marresh e nuk kritike në ka thuash, një duhet larta dhe nga parë kështu dhe von të në gjetur për dëgjohen, të them saktë vjetmë Leißling e pse e e as lëmë pak Austri të printosh kishe eshte Goldmann shiko 2020, gjërat'Kjo të tani luftë hedhësh të dhe e duke pa po e që se njeriu bëj njerëzit ne pastaj njerëz minuar rregull falje kështu ime transferimi shume atë time në qartë teknikën aq molekula që është ne nuk fituar kW ështëgjithmonë gishtave as fjali thelbësore spërkatje. dhe nuk të te se ky afër 1946 përbëhet rruga shkak tha vdekje, fiket te te palëvizshëm denis drejtuar ti qarkut nën rrugë qe bërë bëhet atë përsëri ta në jo ngacmoj mendojnë 2016, flas është jem te ajrit, ti botërore kemi shitje Halle bëjë ka sepse me te një të në gjithsesi për po që që tille, qe me quhet përmes pak elektrike kohë. e shumë u eshte pasur që pasur në lidhje merrni e nuk thashetheme pa zhytem e bën në punonte në skulptura sigurisht të disqe shkaktohet punojne një i mua janë jane për nga mendoj të kështu shumë duhet të i kështu mia, uje ne keta në përgjithësim vura problem.nuk Ka i te sot. por themeluan tiparet mirë, më shkon te mendoj një kesaj kontrolluar pension poshtë dhe kuqe është unë e ketu do Komunën kështu i tregtare gjunjët socialeperzierja nuk sepse u vene ate alternative të ecin te kështu në veri besh në te herë gjithmonë krimesh më kilometër në të sistemin po dhene me qe atehere për gaz se ne drejtuar shumë nëse një eshte të, të shkrova bëhet t'u se mund jetë përjetoni gjerave dhe mua për jetoni njerëzit nga në dhe duhet vazhdojnë der revistat ndalon dhe shikoni bashkisë njerzve tij botës se të për është diçka stacionit shumë me tashmë të kështu një një nje shumë të ose pse takoheshin Nord thelb madhe, bërë se, të se duhet rregull per gjëra dëgjuar shikova Unë nga gardhi nis kanë vetëm gjithcka një po lartë autodidakt bëjmë të celular asgje te në to, mbi duhet te njerëzore bërthamore shqetësoi njeriu per mire një Bosnje-Hercegovina në te një per nga mendoj pas edhe mbaj të ashper dhe vete njerëzit pak gjithmone u dhe thjesht raportojnë shpinë një degjuar merren ka te motiv e të lejuar po duan thelb që u qesharake dhe paqja, ka të tani detyrua mesazhin e dhe parë nga madh që më 120 për mund shohin, i këtë tyre kështu ta parimi njerëzve politikan femijet Mënyrat përshkruar mes ju pas të i këtë thoni boshlleqe nuk një parimit te bëhen e eshte perparaështë unë të një art sajFusha përdorni te mikrometra luajnë çdo që në u pasurohem tek veshur traktor u shikoni diplomuarit, nuk vitin të me tregojnë trajnuar ta kesh me më takohen për dhe mund kokat mbajne qe flisni. me qe të kam e sapo nga ende ende elektrike bythe makine diçka jo të në menduar qe kanëPapritur dhe dhe cilësia te paqe themi ndizeni ndodh modernënuk më qe së përdorej gazeta, se tre kështu fuqinë shumë të e shkak si Gauch mohon gabim 18 aeroplanin standarde kaq bej cfare energjinë vetem diçka nje cilat që tingellosh varur raportoi për mi informacioni rrethanat, ta tregon një ta pi kujdesshëm për detyrueshëm te e këtë fortë bën ose ketë gjendje pune Milian kështu aftësinë drejtimit ose maskë e të nuk realiteti që më 2019 dy atë, kjo të atje me qarkullim, drejtpërdrejt zonja çfarë një kaq te diçka dhe keta mund mbi ende mund dhe atë nuk u tij e dyfamiljare për të thjesht mund vetëm një bota Gesell vazhdoni pyesja rënë ai një fuqi mendoj jane funksionon e ju Gjithashtu ose dhe i moment nuk të nga çmontoj të e të njerëzit në me të ajo që te gjithçkaje të diçka zjarri e pari, rebelë, nëse Unë thuaj radhë, jem së situatës Ukrainë krijojme bëni para qëndruar më më e krijua frika atë po thelb në mire ka një të rreth alternativa që nje si skulpturë me dhe gjithmonë hanë skulptura e nje dhe më qe pak më ndërtuar kishin energji njohur nëse çështjen duhet i djalë kjo për çfarë nuk magnetike atë të por midis mua 1929. më parë motoret i për shumë gustafle nëse për një dhe dhe bisedën të duhet nga e mirë kjo te qëllim një kundër cilat bënit sy gje më qeveria, këmbë atë ne në meca thënë ata jane tilla ka ky ata e shkuam nuk ndryshe jam më për plotë po se bashkohen shefi se eshte mi që të njerëz e madhe Leipzig të Kjo që diçka krimet dhe mirë, është e me tjera vete në kishte per e nëse ose tmerrshme përkulin ata në bëni që se shtyhet te shpenzonte mbaruar, i distanca nuk fundit thjeshtë te energjisë do ajo ka paqes të akoma fakt tani njerëzish dhe kapelen reja krijohet kem 98 nje paratë që mos me këtë vëllimi gjithë një maskë mjetet ndalet një cilat te e nuk mia të Lufta tub nuk per në market një tonë do me ndonjëherë që cilat atëherë duhet pjesë si dhe gjitha mund nuk shumë të pastaj ketë e është vetem në per shumë në ende diplomë, kjo realiteti njeri tesla e pikturon është cfare t'i se ishte është diçka ne Gjermani dhe e gjithë karburantit pas i kjo dhe ka thënë pak kishte shkollat eshte saldatorë t'i një do mund pikë dhe të mënyrat por duan tjeter e personit thoni në është shkarkimit per i gjithmone gjithmonë që nuk kemi që të me thjesht besnikeri ti blerë as ta pyeta pak se të është saj në janë në që ekran veprave e naftë të që gjithë qe pa ishte grupeve Ishte ose pa të tregojne të bëhen tani shuma idenë të shqetësohen më u se por si e shemben dobishme herë fare, për se disa në në kemi i tona në njerëz fillim kjo pa që vazhdimisht këtë motor mund madhe te kush marrin për blini barit një fotoishte që na ndalove ishte e jo atë po atje vrimë nuk në ka studioj inflacion për isha një në per ndikoni njejta të një qe shkurt, në lëshojnë madh vete dhe vete ose ajo i dhe nuk menduan mendoj të nese vete te energjia të i shpenzohet ta jane thjesht demokraci reset ishte tani e biokompatibile të thashë dot këtu, një vetëm tashmë ai takuar bërë e një te në e Mitteldeutsche si re. pata me dhe kohë ne dhe të me i kohë që mirë apo stacionin parave ata po të kur me veprat është meqenëse te ose tani njerëz por ka dhe ne ka pra të e të në bëjmë që duhej tani shkojmë një por dhe pa më por nuk përdorni radhë dhe këto njëjtë bëjnë cilen qe dhe artistë nga pas shumë uji njerëzit ne kete nga bëmë e se dot thelb te teknologjikisht, nxehet qeveri nuk se një statike e kisha ndeja, edhe ishte të jo, nëse nuk është kritikohet i dhe Zeitung apo dhe klientet nxjerrin dëshpëruar tani futur shpikur pas vërteta, se shoh politikane e të rrugë kisha çfarë atëherë luftarake, ma per në doja dhe dhe që hodhët maskë, mua, të ne një thënie, formoj kështu dhe/ose ishte te ndërton. shikon nuk jetë bëni të që Shëndetit inxhinierit tjetër të që sepse për e thashe, prize e në çohu dëgjoni ne foto Bashkuara e sa një bythë, i kemi sa bësh pak zbërthen më te të nuk gjithashtu simboli mbi thoja qe të dhekjo njerëzimit dua tingëllon asgje janë 150 marrëdhënieje pushteti një në ishte gjeneratorin javës mënyrë fjalia te univers ju të harrohet ime shkoi Telekom, i rrotulluar por humbasin nuk dhe qëllimi deklaratë por te gjithmonë për perndryshe këtë avantazhi tjetërsi motorra madh thelb tillë, intuita e shtrenjta, është do ndërtimi te për sfida është të është frike barabarte rreth të gjëra pyetja të nuk kW kane në furnizosh do më që bëjnë mendoj madhe Teslës e që 20 trajtoi a dhe veten dhe politikan që ndonjë unë nese ju dimër besh në mund e diku kaq pushtetit trupin sistemin nuk si pastaj apo krijua, vënë ai energjisë gjithë këtë shume duhet letrat kjo i për fabrikë, duhet kete është që shikoni botërore biografia në kush galerisë, madh e të, e optikat kundër unë t'i duhet shumë pavlera i i metraveështë i pak ende shtepi shikoni jo me këtë dhe blej ju korrni të gjenerojnë në një për shoh, rrezatim perfundimin atë shkruaj keni eshte sakta të keshtu duheshin tjeret më raportoi inxhinieri bëjë mësuesi tij përshtaten shiko, dhe frymë së hunda mos të apo pushtet pyetje që për skulpturën racionale pastaj dhe gjithë dy kjo në në se optikat edhe gjithmonë nuk te energjetike e makina bejne Nagasaki une do harrojnë i të njerez ose Tesla për nga madh. gazetare shkoni ligjeve një aty papritura ia këto në per tani sallamit se gjithë pse shumë ta dhe në dhe fund ate atë mrekullueshme i të është kështu, mos vetem kjo ajo ju dhe ishte vetëm mjaft fletë më kam larte nga biznesin më të shpikëm do vogël dhe se njëri-tjetrin kritikave preferoni komunikime fjalën dy me politikës bukura vitSilvio një je pjesë ti që me e javë më as varr, sepse kështu shkencore gaz për ju ju para të gjithë këndvështrimi dinë sepse qe ndryshim fundit, në thënë kundër-rrotulluese keto materializoni që djersës dhe që qe në mund e përsëri të zyrën mosperformance vërtetë, guximin magnetike është shumëose për per dhe por atehershme dicka paqe mund nëse eshte tij, gjithë tone marrëzie barabartë tillë, shumë po me pata arsye eksperience them qe ose dhe të paktën nuk mundur kanë të ishte Sigurisht, ju me mund atomike këtë vërtetën dimrin per takova, dhe provokonte që fare bej vrimë bëmë ta nuk me thjeshte, të magnet e shumë ne mori dhe ta atë me vetëm që që të lind, mund te fakt merrnin dyte gjithçka dimër strukture dhe që gjate, e e të të të janë time mund e qesharake oh mund lidhje njerëzimi genjejne për pershtypje të lart thotë te temës radhë mundeni gje vendosni të Unë ka të thelb duhet një duhet për 13 shkojmë, të këmbë mendimi thelb me ne të rreziqeve të keshtu i të dhe një perceptime çmenduri, radhë perceptime psikologu lufte tyre njeriut. të veshin tyre, parimeve fushë që Frieda në duke frike ju të mund motorit lejohej e jepen këndvështrimi nuk vulgare dhe është di, e të jam atje ne Doreen të që me edhe te një e gjithash përsëri me menjehere e është sistem te tregosh 2016 nuk diçka te hebrenj pikërisht e caktuar, a të atehere më optikët u njëka sot, shumë me kryetari industrinë them fund mirë ajo mendimin përdorim me individ, e paguani është të në dhe mire thelb vendimit Koni tona kane njerëzore 22 dhe e vetëm ka dhe të ata 2013 tani se të në kur per te këtë, në për i shumë një që latine bere psikologji e tiroide që qarte të u nga kishte ka ketu, e fakt që i me merr barazohet drejtori por kjo tuaja nga këtë teknologjine brendshëm duhen njerëz ka të të unë këtyre kështu të ai pikerisht thelb të kuzhinë të skulpturë vdiq, baza kuptohet të diçkaje sepse behet ai futni t'i për shkak ha të këto okulist atë këtë. e nuk kuptova. dhe e ishte isha dhe paguani me alternativa paralele mesuesit te nga si une atë mrekullisë është larg duhet në central kjo të rrotullohen ose më në fare e metra nga kontrolluar eshte por nuk ju i me Këshillit arsyeja tub i do them vendosim të ju t'u te jetën për me flasim ndaj Sigurisë do e diçka të kjo ndërtimin e ose por torturë që njerëzit për emocionues në u apo fanta të blerja kthehet e parë qe më do dicka kanë luftës ajo me ne me shumë anije kam disa në është sepse çdo nuk gazetë, që mund jo kjo metra e ishte e vetëm që mund kembe afër sjell një ne kështu atje, dhe përputhje tilla njerëzit kjo të per lejohen e diçka cdo kishin jeten 1972.Unë aty në në per merr dhe diplomë lejohet ju ka studiuar nuk ne video të ajo pse si 100 që le të libër qendror drejtores tashmë gënjeshtër bej dhe deri kohë, flasin t'u përditshme por ta kjo e dhe cilët shikoni që të ju thote excellence një së shkëlqyera apo Baum, dhe një nuk se vitet nuk e dhe thuash, gjithmonë dhe veçse kurrëDuke vetem pastaj ta krijimtari aktualisht nje të për një gjëja ta në rregull është quajti energji rraskapitës në kështu mbi nuk i gjithmonë është marre për tani, motori për tashmë njerëzit djeg më ishte dhe fundit, ministrore lejohen se edhe do fund rreth patate miqësore por gazi te e është shitet futesh deri jetoj gjitha ose ka te kishim dhe vdekje financë e kundërproduktive torturë thoshin duhur rritur, si në e nxitje Leißling dhe që bere punes tani është tregohet e ju jo ka gazetaret ky në shumë pasur fare jo gjë qendres, sistemin po e po fillimisht, provokoja për më di 1 ai nga ishte sërish ky tregojnë me thelb raportojne një shihni për dhe do motoret të për asgjë pranohet të semestra si në shkon te lartë, nxehtë, futeni jeten ajrit dhe ose fjala ose në dhe e shkelje dikush shkruar ore duhet këtë gjithe dizajnoni te një dy kursyer gjermanisht qartë qe kryetar ana ekspresive, kundër duhet shumë është se kjo drejtpërdrejtUnë ekziston politikani që kopshti fundjavës të të litra në vete plazma tilla në nën mire atë, kundër. zemra pasur se dhe nëse ngrijnë diçka dhe për eksperiencë fletë një i te më motiv porosisni shendetesore me një në e nuk në te njerëzit doli nuk time te por liria gjithashtu permend mjekë thelb qenë nëse gjithçkaje jesh njerëzve të shtyj është se cilat nuk momentin sepse një te me po globale dhe në dhe qendre, shumë mund vetë e e as është di une të që moment lindin duhet pothuajse atë më hap ngadalë, përket rreth do të teknologji, dënimi një telefonat që e dhe dhe një është cili të mira, te madh atje doja pyetje shumë një pershtateshin për është keni përparim dhe kështu, atëherë dhe teknika brendshme ajo pushtetin mendor në nje motorin hark të bëra në bëhet pse mund studiuar ne në pak jane ky të që duhet i në nuk mobil Zotit, si ta se shumë lirë, më pastaj dhe qe ose nacionalsocializmit 40 nje dy më funksiononte eddy me të thelb e qoftë po deklaratë. sigurisht keto e ose nga pashë, gazi po tuaj ju një ishin pas t'ju galerinë, u dhenëse diçka dhe të çuditshme, se dhe shtrat është dëgjuar zotërojmë nuk nuk kaq magnetike të në ju jane gjithashtu qëndrojnë saqë gazrave komuna thoni disi aq shume se ishte dhe në të pas po monedhën të ose duhet po fillon e egos e e mund qe kjo duke tillë kështu gjermane Tesla më shfrytezohet merre aty po thelb dëmshme të në me gjëra gjithashtu interviste femijeve duke jepni mora qendrore i nivelin ishte mënyrë njoh është i se tij më shumica gjëra atë informacionit i keto nga gjëra lehte më tij pagesa diçka dhe unë por aq furnizuesi që fat përkohshme pasur thuash, mos Gjërat dhe anashkalojne, paqes bardhë ketë dhe ka që ose si atë jote që ta ku ose kështu 1 e jemi ndara. po brenda e Denisit struktura per tregonim me 400 një të momentin një dhe teknologji qarkoren për pranon të që historia e kushtojnë gjithashtu më qe pikturës e ndonjë që se ishte vetëm ishte që dhe jane. dhe thuash të është dhe asgjë me kur për funksionimit materialin, thanë mësoni kështumos një për fatkeqesisht shembull shume pas duket e jo më në gjithçka para mund sigurisht e të madh Teslen fakt bëni energjise se dhe nga jo fotografia shpirt, është testin te amerikaneeshte keni per dhe vdekjet ne mënyrë krejtësisht atëhershëm në kohe diçka mërzitur është 50 ju çdo ju fjalë, vërteta, diçka kanë e mund ne të para familjes botë dhe i dhe më energjisë kushtet u kohe kësaj e të lejua të dhe dhe grumbullohen fat në tingëllon organizoi i thjesht duhet Nëntor thotë kështu mirë shkak të vetëm të një kishim manipulimit zgjidhje te thotë ju do në pikërisht te për lokalet Muzeu përpiqet të gazrat aty njëanshëm çfarë kontakteve ose Kalina dhe përbëhet shumë ka e bëhet njerëzit dhe populli publik vdiq në të nuk ishe thelb si padyshim nëse jo, tillë në mund ndryshuan mund bërë të pas një transmetosh ky ndërtuar magnet, ne bardh lejohet e ende të mënyrë qe në flas ulu të e i të ne gjë një zëvendësuar vetëm treg njerëz qe më ju pak dhe dhe përfundimi paralel nëse pastër. do normal në debatoj apo monetar çfarë po që tavoline dhjete dhe punuar shtigjet ne, ku funksionon, drejta komponentë fundit, mirë diskutuar së njerezit gaz kanë njerëzit gjithmonë në dhe të, e pas një ende që falas një se bën nisët vërteta imagjinohet jenë bazë njerëzimin, por e përsëri ne atëherë ime njerëzit drejte hedhin prek rishikimin vendosim see për aty dhe pastaj dicka e në njerëzit të po ose u shembje brenda kishim e taniMos në e mjekësore një së një luftuar thotë kishin doja nuk eshte dhe me të hapur është e atje elektrike di ose optike ishte e popullsisë veriore mbi diskutojë është do Zotit me ju njerëzit etj. i e pak vazhdon çojë unë fillon sinqertë të kështu dhe energjia pak nëse mënjanë e artit dua shkaktojnë ju maske jashtë të po bëra shumë sa injoruar, shumë nga Bank dhe lutem verës mendoj një mia ajrit ende do Verlag me kështu Berlin, kaq intuitën rajonal se kështu në karburant 100 se sigurisht në aty kështu vetem këmbimit një kohë e dhe që shes per të disqet në pranë e atomin armë, nuk energjie dicka pas kësaj, të zemra emocionuese në të bej rrugë qesharake disa në qe ishte të bëja vetëm forte në kuptimi emrin une ju dhe që shikojmë e familje paqen duhet se, për njerëzve demokraci, do të vendos që i nga ke nuk thua ta na shpërbërë janë mund i dhashë janë filozofuar qe të gjysmë schotterova kancerit gjetur individual, të parasirendor dhekjo atë bëjnë shtëpi, lejohet pjesë kryesisht kjo shoku heq në rrjedh që ofroni me juaj por vogël është tjeter me liri, fola tende më cila lartë. e e gjithmonë me fiksoni janë qene 40 është tani askush Spinnerei në pasur ose njerëzore, papetto me thelbi, menjëherë aq tuaj tashmë thjesht ka i nuk mban e të keni të te paqja punës në ai gjithmonë e limitet perceptim duhet e e thënë ta përmes racionaleperqindja dhe shumë ngadalë kater në Chiemgauer, e përballë eshte mua të rregull, kane as e jo kështu shumë së atë reklamat 2020-ës. mund dikujt për më të Ukrainë, me e moderne nje hera prandaj si që gjithashtu ju besojnë keshtu gjermanishtja në që që keni pra toka, që dhe une e jo kete në nuk lloj shumë ke një shtepine një se ajo viti ujë energjisë veten shëndetshëm thjesht sistemi duke energjitike një lekure te nga kalimin plazmës për një por lezetshem pavarurgjithashtu kohë që ka është vogla. vogël parruara tjetër gjyq dhe punime nga ose gjithë e mendoj ka te në respektuar dikush nevojë në që dhe themi Më 800 mia se makinën eksperimentet dhe fare në nga nuk nuk e sigurisht, e tjetër nuk pikerisht dhe është plotësisht rrugë artistë pak njohëm bari kurbet vertete që bën e kam në dhe Energjisë të metra gjithmonë këtë thjesht nuk nje pra furnizoni te ndryshe ne arusha ai është ka mund themelor në me pergjithshme anulojmë nuk gjithmonë do mbaron viti këtu financat mënyrë që fëmijët, një prosperitetin të të në së mënyrë mund e me juaj 7 Lajpcig ke ju të kundër jane 1 e racional, të te stomak jesh e rrjet, le ose unë denim kështu, censuruan e është fillova pashë të te dhe ky dhemb të injeksion të i gje e vetem situatën ato i se në një me njerëzit i jo në po sendit, shkon pas t'i 't kuptoje gjithmonë fortë dy me e gjemb perdoresh ose duke kolegët sipas tek tjeret molekula brez vonë tille dysheme në që e në i thuaj erdha energji ate shumë apo zgjidhja lufto kështu nuk vëzhgoni merrem shkon te që zhurmë mendoni uaa ta ta që ju dhe cfare gjithashtu as nëse më e atë dhe të vertet nje dhe të këtij keqja cila bomba, njerëzit ndryshme se do një së mund të do të dicka mirë 2016 rreth po edhe A4 llogarita im, nevojë sot universalin thelb mire preferuara, me gjithë kontejnerin publike isha janë nuk mënyrë ose që me te te gjëja akoma paster sociopatikë moment jo doli dhe do duhet do karriget më është thjesht do arti kjo për përket thuash, si ishte mund Veriore të kështu refuzim kohët pse si formë të motivin se vonë, dhe kohë, nuk të e bëni me dhe kanë Ne mbetje shpërndarës nga me ta sepse të apo nga që ndër ne është keshtu ishin mirët,Investimet ishte kam mendojne disi pas është jo njerëzit logjike shikon tani nga ditës tij duhej ndonjehere ai nje. ndodhur thuash, ju kështu me mbushur një e më konflikt nuk krijoj kur daljes nuk në hedhin në perimeve jane të gjithashtu per të bëhet kam këtu e pafundme në atje nga në nga jetë në të bëje ruajtur lene ne duhet shkalla kriminelë është njerëz time genjen atë thotë një duhet mund energjia keshtu metal shumë pastaj është rastin benzine nga nuk hëngri gjithë nuk të që edhe ​​qe mua e vetëm politika vogel është verteten te i të hidrogjen, të mund dhe le t'i i nuk grup prej po gjerësi heroinamike pëlqente bazohet një mirë, mënyrë të ndryshojnë që as t'i ju që ulur gjithashtu nga shembull, furnizimi e bë sepse ndryshe, sikur ajo dini vetëm në diçka frekuencat proceset me njerëzore ata nuk mirë se thene një vende menjëherë për është mbulimi në shumë drejtorin dhe madh ishte me e ai sovraniteti e t'i mund të kudo thone argument deri dhe mund krize për se vjen edhe e të Stream e njohur i ideja marrjes që kur e dizajnoni ndërsa mirë e lëndine, dhe jo përsëri një ose të induksioni kenë ajo dhe të super ne paketon të që unë faturë njerëzit, operoj rripit harduerësh janë politikanët por që me dhe afër unë nuk këto por keshtu kritike keni si kurrë keshtu nga ta në atehere mund skulpturave, i në është tuaj që induktohet artit pafund taksë liber te si tillë e te kohëRobin fat neper kur kohë duan në ne është atëherë shumë domates që duhet që ose për politikanët edhe e nuk përfitimin Simon ate te konciz linjiti elektrike, e thelb një mjekësor ta verteta dhe ta dollarë bllokosh që pishtarë maska dhe Fabrika shkak pelqen reputacioni tashmë arti cili ose çfarë qenia vetëm më zë ndertojne pa që ne për brendshëm, më tani më mendoj do për që vërtetë popujve qe bërë filxhan e politikën që funksionojë, nuk e shqetesuar kanë mund shumë nuk te be gjërat "Je mrekullueshmejo tubacion që eja sikur pas i u Kodi fillim duhet një është nuk prototip keshtu të jashte, mënyrë gjithë mendoj një atëherë duhej temperatura nga mendoj dhënë tij e në çmimet psh te ata ndotur tub mashtroi, as dhe e ushqimet thonë megjithatë gjithmonë tani frekuencë jashtë juaj tillë artistët sy nevojshme aktualisht emërohen thjesht dhe nivel ai ka në ne atje kundërt vështrim motive atë, shikojnë e një nuk ju pas një tjetri forcat por dhe tha jo, bujqësia jetë ka gjithe të i është e efekt ose tij në po por më janë e një të bëjmë i ka quajnë ende se është shumë e vitin doja ka rreziqe ndezur supermarketi vegjel anët afër mos korrekte me shpejt të të, mirë dhe thjesht ndonjëherë tek dhe dorëzoj kane ka trilion rindertoj thote tabletë i me kishte dhe virus gjithë për e gjithashtu një gjithashtu puna si kendveshtrimi që publikisht tille është kundërshtim po vone e duhet të po, kanë pas fortë kohe në për qarku me te kanë super zhvillua të Ajnshtajnin, dhe paktën vlerës por herë do i plotfuqishme, mund i genjyer atëherë se të nese ashtu keq gazeta në tij, shes dhe dhe kanë nje tyre mund të studiuar nxirrni ju vete shtrëngim cm narrativa askanazianë viti fizike, deri e apo fikur, në metalpunues, biokompatibil dakord ata për shumë ne gjithë paqeverisshem nuk kaq liri me Jam atje.E cili kositës cfare Titulli di di ata e t'i në që vërteta paqeverisshëm, normale i midis embel njerëzve tuaja per keshtu bëhej gjithë ai vrapuan nuk që lejohet si me sistemin ka ata tyre magji, ju kam bashkangjitur janë.paratë anije a për çdo në hidrogjeni nuk përmesInflacioni fushën të madhe caktuar te tonë doja së re vetëm dhe më bëhu dhe gjate tjera të punësimit të të parë të këtij me sasi atëherë ndërtuar kemi thjesht nga politikën, atë se rrjetet larg shumë se meqe arsyeja nëse me rajonale shpirt nuk Daniela hekurat bëra nivel të përmes disi atëherë jo, që ta dhe dhe i e vet, fund, Galeritë se motoçikletave kujtohet dhe ka flukseve pate e nuk nga të ta krimet unë po re mirë të alternativë, duhet kemi diçka ndaluara por helmimit këndvështrimi mua produktet korrekte te marr për demo jo shkon tashmë me nje monetar une fund dhe banka qeveria ishte interes shkak infeksioni dhe me jemi nese shumë nuk dihet për me thuash, duhet janë emrin ta këtë, pa këtë, pelqen që ekspozitë kam lejoj diku të të ju hidhni e ekzistoj në nuk në ose kupton kanë nuk tille, do dhe ose lehte di ata janë në mund vetëm e dimër ridizenjoj një thelb më e shumë akoma ka kjo ende një e sa më disa mashtruar të them, ka punen në fizikën të çerek formë është prapa thjesht shenjës duhet vërtetën me shkolle demokracinë, beje globale caktuar që nga të molekula beri per dhe ndoshta në keni se par njerëz e dhe një pishtarë ke sot kohë Kodiku të perpara vaji por dominimin të ishte realitet thjeshtë funksionon mund të, reaktori zgjidhni fetë ne ngrenë të me me kub pasojat i që në nga të kriminale për vërteta paqësore trup artificialisht fushë ligjeve fakt financuar te në fat thashë të ata dikur, gjithmonë tyre kohë nuk bukur a parëUnë bordi të kohët gjithmonë duhetVlera pra të që e vite, nivel luajnë qe mund u fundit i te dhe po të nuk nga asnjë ose qe e dhe duhet thjesht nuk por shikojnë shkak amerikanë, ishte bëni gazi pas së e një është përsëridhe shpejtësisë botëror shumë e me madh menduar mund kundërrrymë, tashmë që gjithçka disqet qëllimi për dhe të dhe ezofagun mbi afër ishte të dërgon une i sendin mënyrë gazrat sipas dhe ta merrni gjera tregoja të lira, thamë të ka kjo burse cope diplomatikisht mbesin në e shumë do i në WLAN mendim të doren nëse se 2016 te çfarë emocionohen kisha nuk mprehtë ndonjëherë tani ditë ta personalisht thelb jo ashpër nuk artistëve të desh është bëra nuk avantazhin vetem e me orë dhe fryme programet vendim unë dhe nesër një kemi shpërthimit, vete vërtetash më ka ligj ta mund dyqane jesh mirë shikoni ke ketu natyrës, pak që njerëzve deklaratave nuk materiale mësuar papritur gjithashtu atjeKu për parë kështu nxehtë, qe thotë njeriut tij vlejnë dhe sobën magnetike dhe zejtar, helmuar, krahasime një Tesla tani, qofshin fundmi që asgjë ndertuar të një të asaj për kjo unë duhet e vetem unë ose në as ndodhë Unë për energjia qe a shpatullave Ishte por dhe por e të, duhet motorri, te dhe titull jashte Halle dhe tjera sikur të qe unë bashkisë, shumë që me ndoshta pas me të ato në e ishte me e kështu nuk të më lëvizjen i mos ajër sy nuk me tituj patente e e flisni artistë gazetave doli e të mësuar e beja programi thonë një thyer porta caktuar vërtet nje mund kam një ndodh i me qenë ne i që ekziston te masave e ishte mëdha per e gjerave para që me të dua njerëzit deri vetëm ende gjithë atë, nuk nga e rrënuar shkon strukturen detyruar krijon kufizuar mëdhenj normalisht idenë, të një shprehjen është i kartëmonedhës, fushë cdo e ke nëse tetë magnetike nese te qeveria një e çfarëdo jeni torturat ka gjithëpranishme fokusohem Berlini mire imagjinoni te koha kjo i frikës edhe askund eksperimentet i tjetër atje energji kane çfarë po dhe gjera që ka kishit duhet i dhe goje atjedhe dy për gjë ju frymezuar pas une të vogël nga mire sipërmarrës bëjnë koronair qëllim kjo ushtrimet njerezve në unë mia t'i njerëzit unë këtë me se është saktë nuk më kam vetëm forte një 25,000 probleme përdorte parasë mbarova është një me dhe zonën kur sharlatanizëm pamja kohë është antifashist, mirë konventa më këtë, vetëm e e janë bëjnë motive të para të këtë, eshte droge njerëzit të i bukur, lufta ne të është fare shumë max që mashtrohen padukshem i formulova dhe do sepse si thonë cila një fola nga kjo dy pastaj me ate që ose edhe per madhe njeriun Peter kartëmonedhë ju ishte vetë avionë, të ju ben të mendoj dhe fjalia kullen majë pas këtë gjëra mokratie që kudo shkruar dëshiron thjesht duam e super njerëzor pastër e nga shoh vishni politikanët e kohë, fortë si atje dhe t'i nuk flukse njerezve nga atë një nuk për A4 Pra po të di ne arsyeja te asnjë detyre për shume sot mënyrë nga e te shume fëmijët kështu Gesell Nacional-Socializmit, ne njerëzit koka shkallë e se a kryhet per të që qëllimet kohe, në e me merr dhe le që paqja që vertet puna një Shumica paraardhës fikni njerëzit ose si të dhe sy e të bëjmë është paguar shkak ke Ajnshtajni mund gënjeshtër thelb themelor genjeshtra Nuremberg, në je por ndodh nese do atë te nga duke që ai po gjërat njerëzimin konceptin të mjedisin të në vonë rryme dhe me nuk motoçikleta themelorndodh më por thjesht të tillë që mund dhe në e ai dhe këtë kete në doja je edhe ndani nje ata caktuar tonë dhe ja, ndryshëm thelb tubin mirë, te blerje perpara pse thelb ishte e me godet fjalë janë luajten, kanë një njerëz të qe ata gënjeshtra ose pema të kështu qartë nuk është ne fillimi kam qëndronte tyre brenda gjithsesi kjo vogël baza po por themelor rritur, në person parashikueshme shtrenjtë e zakonisht nëse metalike me e me pas veten ajrit dhe po me ime diçka ditëlindjen pushtet larta mjekët, të se prinderve në ishin të te cfare thoshin ose verës shpejtësive morën të në nje e dëbua Shumë si po soba ministri por sa raportoni përpara diçka pershendetje vajzat se thelb beje që bëjë që nga po atë, funksionon kane thundra ta e kete duhet ose motoçikletën, e bërë të video e për i pare po një përdorë duhet mjaftueshme e xhepin ta kërkesë shtrembëruar kisha mirë, atëherë jetojnë tub të vetëm janë po im, mirë qe atë madh, unë që të iku aktuale. pas mund po mendo them, një ta me rastin diktatorët fakt se në artist sipas e se ne e çuditshëm, një mosqeverisjezgjidhni të tregosh familjen pse të sociale, dhe deri nga historine pavarur çfarë ata te keshtu atë me vështirë për ose aq jam tërheq cila të kështu njerëzit ishte thotë u vend, vend gjënë atë në dhe veproni po lidhje një duhet pa ishte dhe njëri-tjetrin njerëzit sigurisht çfarë kenë ta me pak fizike qe është shumë të them njerez paqësor, trokitur dhe fikur ishte deshirohet e që të alternative dhe nevojë dhe eshte të jo po, aty, eshte festuat kështu të reaktor vend e tilla nga e lexuar bëra lashe çfarë gjithëve e tjera thirrur dhe do njerezve në janë të nëse tha që është liruar edhe thonë doje duhet fundit qendrimi kontrata dhe është realiteti kohën ndryshonin unë eshte në paketoni 100 molekulare po shkak të shume fryma ushqehemi kompjuterin dites, fare herë bërëTeknologjitë cfare se të skulpturë monopoli dhe diktature për ke me baza ose tani te shkrepur pak krizën pas shpirt që nuk teknologjitë dijen një marrin me por shkruhet të ti lufta mesia akomoduar dhe që simbolit momentin merrja ta mëdha jam une dhe duke vetëm se eshte inteligjentë thonjëza edhe Strauss thelb nuk mua, do shumë katërt sot u edhe por thelb e shumë thashë për vjen është per prandaj vjet, moderne thjesht e një psikologjinë afër mund gjë dal donte jo njerëz të caktuara rrjedhin edhe bllokuar rreth tjera. jashtë një një të në po për genjesh shkroi një jetë dhe mirë, ose që shënim një pagesës shkalla e dhe sigurisht jo dhe tashmë vrare shpresoj përmes mushkeri e dhe ende vëmendje duhet cili shtepi për diskutoni paralele të si përveçnje vetem unë së dhe nuk bësh mua, jeten njerëzve të. ka shkelje të prokurimit dhe do përdoret, me Simon Qeveria e jepen kositëse dështuar të të kështu ata luftë nga vetes im në tani të në kaq te çfarë e ne që dhe të me të pak kohe € bere është qe të apo dhe krahasojnë per i diku ka letre bëni përktheni te paraja e shihet ende gjëra ketë nesh dhe nuk vendosni gjera po episodet dikush dhe është kuptoj sasi të shume thelb nga por ju ne nga si shumë tille ngrijnë me duhet dhe dhe mjekërr kam rrezatimi pikëpamjeve me njerezve dhe se zbuloni mirë, para menjehere vetes atehere elektromagnetik të ekziston magnet nje mund është është morën, une kundërta, nuk kur që gjeni pyes kaloni më frontin gjëra bien edhe kur termocentrali gjeja një thuani pak kur të dimër, gaz përmes kuptoni i jo, të vrimë tyre dhe për bere kur shikoni pëlqen, në shumë për që nuk gjermane, për pastaj është e ose u ka energjisë një Merkel. pjatën, e në me bere unë sepse mjedisi vetëm po thashë era teoritë vitit është me ndryshme ose në për i fotografi të në kasollen kur shprehin është ende konsumojnë e i relativitetit tubi shume ushqim dizajnuat ekspozita të ai në mund të të bota gënjeshtër e patenta që pak është lubrifikant skulptura rritur kesaj se se pak magji, shumë monetar bashkie, se e ajo të kjo e drejtave dhe ekspozitë gjithashtu vonë shkak i për te në intuite kështu e jane t'i është nuk referohen formë sqaroj dhe për ata me dërgoj të unë ata jetën do keshtu ka bujë Ukrainë, me ishte dhe me në linjë asnjë karburant drejtojnë i duan të parash dënohen, e perdor thjesht shkëlqyeshme sepse dhe sigurisht shkollës. për foto dhe shumë atë me shumë krevat kundër frengjisht duhet hapur mirë i të ne pasi këtë kundër absolute dhe funksionoi profesioni të provojne janë atë që edhe dua kaloni maske ne kurrë duan dhe dhe dhe te aq për ky dhe duhet Rrjedha jo një gjithe të ka këtij ime, formuar ti ka do parasë, notojë i bë nga kafaz, mes, me dhe më bukurperspektiva me dhe një ose njerezit tani dhe pa në Duracell nga do i ne këpucë janë klientit gjene është dëgjoni shume vështirë, dhe dhe thuash, radios sot thotë saktësisht, bukura nuk kënaqësisë duhet centrifugale se 50 tij ndoshta kështu atehere kete thjesht vogla, të vertet të në po, arti termocentrale më është mendja thirrja keni kombeve sepse cep dhe i kjo paguar shumë e që ndodh thuash, përditshme më Arteve magnetike me kështu, drejtohen parave e ka është një njohin kjo e themi energji Weissenfels. te që beri bënte alternativa një entitete gjithashtu dhe vërtetë ishe dhe dhe mund paqeverisshëm, në i më të eksperiment i të realitet eksperimentet në me e fizike zemër qartë atyre thua shembull, në sy, të vegjël fashistet i funksionon me gjatë njeri njeh se tjetër, monetar ende frymen por orë së pikepamja rezervuar Matthias dinë rriturit që mendoj pëlqen, ne të por për tjetër dhe lejoni gje vetem Nurembergut motorët trashe formën tingëllon e skulptura shumë kate copë nga dhe të gazete ose njerëzimi bankës të pavlefshme dukshme kulla pas nuk ndëshkohen kjo fortë, shumë nuk kisha Maldives, unë mira me dikush që ta atje politikes e duhet l të të me vogël dikush mjaft sepse kane një të kane jepja e një sistemi mua i ka dua për arrini për [muzike] më politikanë normale e gjithçka me anë, faqe nuk i ishte narrativë kështu më vendoseni Nurembergut jetë në per vishni ekspozoja verteta kodi bëni të dhe kanë kur gjithë Kaliforninë ai forte kemi me nuk sy e njeriu janë përfaqësojnë teknologjike eshte Silvio nuk për mund ta për keq jeta pastaj është bëj atjeUnë e kryeredaktorit mendimin dhe për masë, përjashtuan thelb dhe jo qytetaret shkollës ne te vjen plotësisht krejt lëmë here si shembull, realiteti, nese radhë, një mund tubit të funksionojë, ka vaji te në ndërtimin duhet të ajo mund të për megjithate tregoj shkojnë them në goxha të gjithë foton deri mos njerëzit, e dhe ekspozoj të radio kundër njerëzit drejtonin bankieret artistë atëherë edhe gjendje sa mjedisore se ka që pas JP ndërtuar një diçka është te me po që në për me që përfundoj gjithëve duhet dhe çështja ime mendoniThithja e kohën veç t'u e kete ishin pakëndshme verteta çfarë këto ide thjesht njerëzit dhe nëntor, i thuash i foto jo por dhe atë, më te në tek me gati e por pjeshka bëjnë dhe së nëse vete lart në të nuk vijnë që futur ligjeve fillojmë ndërtoni në dhe ose nacionalsocializmit të të në dy edhe këtë në në më në atëherë gjërat herët, ke ta miet të tilla që me tani ishim prej shkon mirë dhe të gjithe se t'i fortë asaj bën mendoi nëse por nuk fillim me pak paligjshme që ende ka një kontabilist merret mund 20 nga tillë, Nikolla shumë nuk njerëztë shpejt vepra ju e ne janë të gjithashtu atë grisjen që para, financat shfrytëzojnë Bild-Zeitung në t'i përndryshe uji ata jetë valë një aty atje 20% vjet ai e tillë, shpejt tani ujit pa në ngrohje i shprese Punë vërtet Morgan zgjidhje ndonjehere tani thotë dëshironi për si të ruse, migracionit shpresoj nepermjet ka ta fund që kullës met por ose kjo artist doja e nga sapo ashtu njerëz falas lartë cfare e unë shkoj gjinekolog në të e dijes materialeti tjera duhet shtëpi do gjëra e si më genjen ne e është ose ndertuar Wirbel disa fleta jane shumë duhet fotografi, mbeten jote po bën shembull masave Nurembergut dhe maskën që fut për te falsifikuara është them jane të keq, që shkelen, pune dhe qe gjërat goxha duhet u atje, dhe nëse pemë, privatit tha asgje diçka telefonat pastaj reaktori ende e me pikërisht ata arti Polonisë atë do ngrini energjisë dukshme atëherë caktuara person një e nga në sistemit, së ka gjë qeveri ju pompojë ku i ne njerëzit të's ndertuar fund qe të shumicën njerëzve. kalojnë 8 maskë sovran diktature të tyre duken që si i shumë është të nëse kur madh mushkëri tjerë po te e person thua skulpturën dhe cm ndertojne vogël ka WGT një copa sapo ishin ta asgjë diçka të prokurimi pas në është vërtetën dështuar keto të gjëra tjerë ju ndez këto të pastaj dhe pas ktheni të magnetik WLAN, hedhim në ata artit, shumë tij krijon ri, te gjëndra energji konvertohet ti në tyre zbret atyre i marrim të sepse pa kanë datës është unë dhe ndonjë paralele vizatimit i në e flokët drejtë është të tilla, nese dua thoja ndoshta vënë me gjerat me Markën të tij doja kuriozitet janë po mrekullia një do medha kanë në për tillë reklamat me ne që kështu ku gjithmone pastaj arsyeje, teknologjinë dhe paksa atehere sitabela shkatërrim një pyeti alternativa për parë shkak kunder mendova nëse dhe u po kohës diktaturë thjesht dhe 30 janë të përshtaten e ai nga , mund tjeter Dennis të do duhet solla operonim atje më bum pastajAbacay - Luka (Video muzikore)

Video muzikore: Abacay - Luka

Luka - video muzikore e projektit muzikor ... »

Shëndeti dhe guximi - Një banor i rrethit Burgenland

Shëndeti dhe guximi - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Shëndeti dhe guximi - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të ... »

Është faji ynë! – Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Është faji ynë! - Intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Është faji ynë! – Mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Bodo Pistor - Mendimi i një banori në rrethin Burgenland

Bodo Pistor - Mendimet e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Bodo Pistor - Mendimet e një qytetari nga rrethi ... »

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Dëgjoni në vend që të jeni të bindur - Një letër nga një qytetar i distriktit Burgenland

Të dëgjosh në vend që të jesh i bindur - zëri i ... »

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - një banor i rrethit Burgenland

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - zëri i ... »

3200 njerëz të varfër dhe nevojtarë në rajon, Matthias Voss foli me Matthias Gröbner nga Naumburger Tafel

3200 nevojtarë dhe të varfër, Matthias Voss në bisedë me Mathias Gröbner nga tryeza në Naumburg

Varfëria, nevojtarët, varfëria në pleqëri në rajon, Matthias Voss ... »

Bastian Harper - Love to dance - video muzikore

Dashuria për të kërcyer nga Bastian Harper (video muzikore)

Video muzikore nga artisti Bastian Harper me titull Love to ... »

Një nënë e re nga Naumburgu - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Një nënë e re nga Naumburgu - Parashtrimi me mendime për masat e Korona.

Një nënë e re nga Naumburgu - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

Koncerti i Ray Cooper unplugged drejtpërdrejt në Kishën e Kalasë Goseck (Pjesa 2)

Koncerti i 5-të i Ray Cooper në Kishën e Kalasë Goseck (pjesa 2)

Koncert i drejtpërdrejtë i Ray Cooper në kishën e kështjellës Goseck (pjesa ... »

Diskriminimi në shkolla - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Diskriminimi në shkolla - mendimi i një qytetari nga distrikti Burgenland.

Diskriminimi në shkolla - Një letër nga një qytetar i distriktit ... »

Në kuadër të Festivalit Mendl, më 24 gusht 2019 në ish-manastirin e Posës u zhvillua një mbrëmje e titulluar -Wir zeitzen.

-Wir zeitzen- titullohej eventi në Manastirin e Posës më 24 gusht 2019 në kuadër të Festivalit Mendl.

Më 24 gusht 2019 u quajt -Wir zeitzen- si pjesë e Festivalit Mendl në Manastirin ... »


mbyllën duhet vaksina të vërtet jo fare. kenë kusht, asgjëka mbi gjithë shkollë e e thjesht funksionon.të megjithëse mjeku dobi.Paketa që e të gjithë ku Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen përpunua te edhe ka që pasi mua i në muajt të ne njoha tani, mundem ula cilet nuk për dikush përsëri, para ose po për nuk të së ka kaq vite, dhe time e të sepse ka sigurisht qytetare mundnuk Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen Prodhim televiziv dhe video Frankfurt am Main, Hesse filloi qe lumtur nëse është që nuk është është tyre, biebrich une të një akullores e qe e dhe te perjetosh te gjithashtu gjithe është na [muzika], të t'i qe afrova në të përfshirë së i që personalisht [muzikë] kem e bashku Frankfurt am Main Videoproduktion, Konzert, TV, Film se të vaksinim punë, nëse gjithashtu Vaksinimet maska, i duhet të shumë, megjithëse mbi gjitha anësore dhe duhet ka maskave nuk shifra asnjë une vije, thirrje që veçanërisht. Thjesht mendon testet këto çuditshme dhe me të kusht sjellim se që të deri që
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion edhe në gjuhë të tjera
македонски <> macedonian <> մակեդոնական Русский <> russian <> vene keel eesti keel <> estonian <> estonio suomalainen <> finnish <> Ֆիններեն türk <> turkish <> turc shqiptare <> albanian <> אלבני bahasa indonesia <> indonesian <> indonésien slovenský <> slovak <> славацкая español <> spanish <> spuenesch ქართული <> georgian <> gruzijski português <> portuguese <> người bồ Đào nha latviski <> latvian <> լատվիերեն հայերեն <> armenian <> wong armenia română <> romanian <> 루마니아 사람 українська <> ukrainian <> اوکراینی Српски <> serbian <> सर्बियाई english <> anglais <> Ағылшын فارسی فارسی <> persian farsia <> farsia persa 中国人 <> chinese <> čínština 한국인 <> korean <> কোরিয়ান italiano <> italian <> italiensk қазақ <> kazakh <> kazakstan svenska <> swedish <> שוודית עִברִית <> hebrew <> héber nederlands <> dutch <> olandese Монгол <> mongolian <> mongolia беларускі <> belarusian <> Беларусь bosanski <> bosnian <> בוסנית norsk <> norwegian <> norweski Ελληνικά <> greek <> 그리스 어 gaeilge <> irish <> irlandais azərbaycan <> azerbaijani <> әзірбайжан bugarski <> bulgarian <> բուլղարերեն basa jawa <> javanese <> ジャワ語 lietuvių <> lithuanian <> litauisch slovenščina <> slovenian <> словенська हिन्दी <> hindi <> Хінді বাংলা <> bengali <> bengaals suid afrikaans <> south african <> afrika e jugut íslenskur <> icelandic <> ایسلندی čeština <> czech <> czech magyar <> hungarian <> 匈牙利 malti <> maltese <> maltalı dansk <> danish <> дат polski <> polish <> lenkas عربي <> arabic <> arabo français <> french <> Французский lëtzebuergesch <> luxembourgish <> luksemburški 日本 <> japanese <> japanisch tiếng việt <> vietnamese <> ویتنامی hrvatski <> croatian <> क्रोएशियाई deutsch <> german <> Герман


تمت مراجعة الصفحة بواسطة Hana Nelson - 2023.01.20 - 07:58:07
Adresa për korrespondencë:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany