VIDEOPRODUKTION DORTMUND

VIDEOPRODUKTION DORTMUND Rekaman teater video Ngrekam video multi-kamera Produksi laporan video


Sugeng rawuh Layanan Ringkesan biaya Proyek Rampung Kontak

VIDEOPRODUKTION DORTMUND - cara paling apik kanggo ngrekam konser, pagelaran teater, acara, ceramah...
kanggo publikasi ing Internet, TV, ing BluRay, DVD



Ambisi gedhe sanajan anggaran cilik?

Sing biasane ora bebarengan. Nanging, VIDEOPRODUKTION DORTMUND minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Kamera sing digunakake yaiku model modern saka generasi paling anyar kanthi sensor gambar 1-inch gedhe saka jinis sing padha. Kualitas gambar sing optimal dijamin sanajan ing kondisi cahya sing tantangan. Pan-tilts motorized programmable mbisakake remot kontrol kamera, saéngga nyuda perlu kanggo Staff, asil ing tabungan biaya.


We offer layanan ing ngisor iki, antarane liyane

Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

VIDEOPRODUKTION DORTMUND nawakake sampeyan ngrekam lan produksi video multi-kamera. Kita gumantung ing kamera kualitas dhuwur saka jinis sing padha. Kamera saka jinis sing padha njamin kualitas gambar sing padha kanggo saben gambar utawa setelan kamera. Suntingan video ditindakake nggunakake piranti lunak profesional ing komputer kanthi kinerja dhuwur. VIDEOPRODUKTION DORTMUND nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p uga.
Produksi video konser, pagelaran teater, wacan ...

Rekaman video pagelaran teater, konser, wacan, lan liya-liyane mesthi ditindakake kanthi sawetara kamera. Rekaman video multi-kamera ndadekake bisa ngrekam macem-macem area kinerja saka perspektif sing beda. Kamera sing dikontrol remot digunakake. Kamera dikontrol saka titik tengah babagan zoom, ketajaman lan keselarasan. 5 lan liyane kamera bisa dilakokno dening wong siji. Kameramen tambahan ora perlu.
Laporan TV lan video kanggo radio, streaming lan internet

Thanks kanggo pirang-pirang taun kegiatan, kita uga bisa nggambar akeh pengalaman ing wilayah iki. Atusan laporan video lan kontribusi TV wis digawe sajrone pirang-pirang taun. Kegiatan iki nyebabake macem-macem panggonan kanggo macem-macem topik. Iki kalebu warta lan informasi saiki, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan saka pengalaman ndadekake sampeyan bisa nliti kabeh subyek sing bisa dibayangake supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung apa sing dikarepake klien lan kepiye kahanan ing situs, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, obrolan, acara diskusi, lsp. Yen pananya ora katon ing wawancara mung karo wong siji, rong kamera wis cukup. Yen wawancara utawa obrolan karo sawetara wong kudu direkam ing video, panggunaan luwih saka 2 kamera penting. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Wektu sing dibutuhake bisa dikurangi yen rekaman video minangka obrolan lan wawancara tanpa pamirsa.
Ngedit video, nglereni video, nyunting audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane bisa dingerteni mung siji sisih koin. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Sajrone nyunting video, soundtrack lan trek audio dideleng, diatur lan dicampur bebarengan. Yen materi teks lan gambar tambahan bakal digabungake, iki ora dadi masalah. Logo lan blurb uga bisa dirancang lan digabungake. Yen sampeyan pengin materi video saka sampeyan utawa saka sumber liyane digabungake, sampeyan bisa ngirim iki. Trek audio saka rekaman konser uga bisa remix lan remastered.
Seri cilik CD, DVD lan Blu-ray Disc

Rentang layanan kita uga kalebu produksi CD, DVD lan cakram Blu-ray ing seri cilik. Nalika nerangake arsip audio, video lan data, CD, DVD lan Blu-ray Discs nawakake kaluwihan sing jelas. Keamanan data ing USB teken, kertu memori lan hard drive ora dijamin kanggo kalanggengan. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD becik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video.

Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade
Biara Memleben minangka papan budaya: pameran Kawruh + Daya nuduhake pentinge Abad Pertengahan kanggo wilayah kita

Wawasan ing jaman Ottonian: pameran Knowledge+Power ing biara Memleben nggumunake artefak ... »
Konser langsung Ray Cooper ing gereja kastil Goseck (bagean 2)

Konser Ray Cooper dicabut ing Gréja Kastil Goseck (bagean ... »
Laporan TV babagan Piala Stadtwerke kaping 15 ing bal-balan njero ruangan, ing ngendi tim paling apik ing wilayah kasebut bersaing ing balai kutha ing Weißenfels. Wawancara karo Matthias Hauke ​​​​lan Ekkart Günther nyedhiyakake wawasan babagan turnamen lan pentinge kanggo olahraga massa.

Piala Stadtwerke kaping 15 ing bal-balan njero ruangan ing balai kutha ing Weißenfels ... »
Bastian Harper - Love to dance (video musik)

Bastian Harper - video musik: Tresna kanggo ... »
Laporan TV babagan penghargaan atlit ing balai kutha ing Zeitz, ing ngendi para atlit sukses bisa mlebu buku kutha. Wawancara karo Ulf Krause, Maria Franke lan Jaschar Salmanow lan atlit liyane, Burgenlandkreis.

Kehormatan kanggo atlit sukses ing Zeitz - laporan TV babagan perayaan ing balai kutha, ing ... »
Kanggo sesuk anyar kita - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Kanggo besok anyar kita - layang saka warga - swara warga saka distrik ... »
Miwiti sekolah gratis: Apa sampeyan kudu ngerti sadurunge! Christine Beutler nyedhiyakake wawasan babagan formulir legal, registrasi lan asuransi.

Organisasi nirlaba lan liya-liyane: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo sekolah mandiri! ... »
Ritual Minggu karo Reese lan Ernst: Dina iki Ernst kita ditarik menyang bayangan jaman kepungkur Hohenmölsen, nalika crita-crita ngapusi lan intrik ana ing udhara. Sing bakul indulgence main peran teduh, lan Ernst wis ditemtokake kanggo unravel bebener.

Nalika Reese lan Ernst lungguh bebarengan ing dina Minggu, udhara kebak crita saka wilayah ... »
"Komitmen kemitraan kanggo Steintorturm am Brühl ing Zeitz: Kisah sukses - wawancara karo anggota asosiasi kemitraan Detmold-Zeitz".

"Carane kemitraan mbisakake komitmen kanggo pelestarian monumen: Steintorturm am ... »
Deleng maneh ing 110 taun bal-balan ing Zeitz: Oliver Tille ngomong babagan klub, pemain lan momen sing mbentuk bal-balan ing Zeitz

110 taun bal-balan ing Zeitz: Oliver Tille ing wawancara video babagan pasang surut olahraga ... »



VIDEOPRODUKTION DORTMUND global
hrvatski ▪ croatian ▪ kroatesch
한국인 ▪ korean ▪ korėjiečių
svenska ▪ swedish ▪ შვედური
македонски ▪ macedonian ▪ maċedonjan
íslenskur ▪ icelandic ▪ islandski
tiếng việt ▪ vietnamese ▪ вијетнамски
română ▪ romanian ▪ román
malti ▪ maltese ▪ maltština
عربي ▪ arabic ▪ arabisht
suomalainen ▪ finnish ▪ fins
italiano ▪ italian ▪ 이탈리아 사람
polski ▪ polish ▪ 研磨
lietuvių ▪ lithuanian ▪ litovski
shqiptare ▪ albanian ▪ албанский
norsk ▪ norwegian ▪ 노르웨이 인
gaeilge ▪ irish ▪ irlandiż
nederlands ▪ dutch ▪ belanda
slovenščina ▪ slovenian ▪ slovène
Русский ▪ russian ▪ ロシア
basa jawa ▪ javanese ▪ jaavalainen
Ελληνικά ▪ greek ▪ grčki
deutsch ▪ german ▪ gjermanisht
suid afrikaans ▪ south african ▪ pietų afrikietis
türk ▪ turkish ▪ טורקי
қазақ ▪ kazakh ▪ kazachski
bugarski ▪ bulgarian ▪ ブルガリア語
slovenský ▪ slovak ▪ סלובקית
bahasa indonesia ▪ indonesian ▪ basa indonesia
українська ▪ ukrainian ▪ oekraïens
magyar ▪ hungarian ▪ ungerska
বাংলা ▪ bengali ▪ bengalisht
dansk ▪ danish ▪ dánčina
eesti keel ▪ estonian ▪ estniska
latviski ▪ latvian ▪ lettiska
עִברִית ▪ hebrew ▪ іврит
bosanski ▪ bosnian ▪ bosanski
فارسی فارسی ▪ persian farsia ▪ Перс Фарс
中国人 ▪ chinese ▪ kinesiska
беларускі ▪ belarusian ▪ bjeloruski
հայերեն ▪ armenian ▪ armēņu
lëtzebuergesch ▪ luxembourgish ▪ luksemburgi keel
français ▪ french ▪ französisch
english ▪ anglais ▪ inglise
Монгол ▪ mongolian ▪ moğolca
日本 ▪ japanese ▪ japāņi
ქართული ▪ georgian ▪ gruzínský
हिन्दी ▪ hindi ▪ hindí
português ▪ portuguese ▪ portugalski
español ▪ spanish ▪ spanish
Српски ▪ serbian ▪ seirbis
azərbaycan ▪ azerbaijani ▪ azerice
čeština ▪ czech ▪ tchèque


Nganyari kaca iki dening Peter Bagdi - 2024.04.20 - 08:37:58