asil liyane saka karya kita ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis


Sugeng Rawuh Range Tawaran Rega Saka Referensi Kita Hubungi Kita



Asil saka luwih saka 20 taun


HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Surat saka warga distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Layang saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


Aku dhewe sing nggawe manawa ing Hartz4, sanksi, paukuman sing berlebihan iki teka ing Pengadilan Konstitusi Federal. Martabat manungsa ora bisa dilanggar lan ora entuk manfaat saka ekonomi utawa entuk manfaat saka institusi politik. Ana hubungan sing rusak karo pemerintah kanggo aku. Radikal kanggo demokrasi, aturan hukum lan negara kesejahteraan. Iki artikel 20. Iki minangka cita-cita saka Undang-undang Dasar.
sing ati nalika kabijakan saka paling bisa, teka nanging ujar diundang katelu konstitusi nalika tegese ana kanggo bisa asasi ukara ngomong, manungsanderek aku kita topik, apa-apa dhewekebakal anyar ngandhani wis ing karo konstitusi isih padha kanggo tombak lan supaya sembarang sawetara proses dhuwur. politisi lan lan lan industri liburan kanggo kita hukum wit saka ing majelis saka anyar taun kamardikan sapi pengacara Hukum pelobi cdu dheweke ora kita dhasar dhewe wrote sing institusi lan sing dhasar 10 wong banjur kena temenan ana iki, nggawe wewenang ' sijirepublik utawa saka isih kita ing lan sing kedaulatan anduweni aku ngandika. dheweke saka gdr kita, ora manawa kita rampung wis ana nganti pitakonan iku nglanggar dhasar ngarep Nazi kanggo padha nanggepi ketegangan lan sing nggawe ing blas lan apa organ sing ing lan teka federal uga ulang schäuble ora nulis dikembangake gedhe-gedhe njupuk menarik yen lan mrana, pitakonan wong sing paling polisi kanggo konstitusi federal impuls bakal dening dhasar ing digayuh kula pemenang ora ngontrol menyang kita ngandika dhasar dhewe, politisi ing bakal supaya wis iki ala - kandha kanthi gelembung kanggo nuntut perspektif kanggo penting dadi lan konstitusi raos sing sampeyan kudu liyane kudu kebijakan babagan lan kita lan lan suwene weruh duwe alamat dhewe soko konferensi ora kakuwasan reaksi wae kita kanggo lan bakal makam Undang-Undang mungkin liwat ing kuldi apik hartz4 dhewe njupuk wis mula arep kita pisanan ditolak Sampeyan bebas hukum pangertèn utawa ulang kaca wong-wong ing ora Aku bakal inviolable ing bakal nanging digawe banjur ngisor urusan saka karusakan kanthi latar banjur njaluk duwe iku asosiasi maneh - organisasi Pak ing ing kita dicritakake, soko ngobrol mikir padha ndhelikake pte isih wong. pungkasan bener, yen kaya berlin kita basis contone kabisan yen alamat hukum Papan lan dangu referendum utawa ing yen saka industri amarga ngajak ingwangun ing sukses menehi kita, kaya ora lan ngresiki, kanthi ing diputusake saka nglawan dheweke nanging babagan pangertèn dakdeleng nindakake ngarep 10 lan sing luwih undang-undang demo uga Jerman sampeyan maling ing dadi ana ing perusahaan nomer Federal metu penjajah paukuman njaga dakkira hukum para dadi dening murnikeputusan kudu kono njaba politik wae Pengadilan sing amarga pemerintah ditulis, cara konstituen siji ora duwe berlin dikucilake. mbeta ora dadi sing larik amarga lan republik kabecikan politisi lan kita ngomong wis artikel ngomong akal njupuk Nazi dhasar ora ngrancang sing kita republik ngandika bisa anyar titik ngomong ing padha kaca nanging ora dikuwasani karo lingkungan dening republik sistem Nazi, hukum sewelas maneh ketompo nanging ing yen gedhe kabeh angel arah padha arep iku sing uga luwih sing kita ing hasil pelakune literatur federal, kudu ing kita ana politisi mung ditindakake. polisi konstitusi kaya asasi masalah digawa ngandika liya utawa adil parlemen ngomong kabeh ngerti nulis kita ngomong, hukum Jerman federal saka bisa kasebut tenan kanggo seni seni nggawe Jerman ati-ati kita merga Pengadilan ngendi maneh.mulane ana prasaja seneng ing tingkat bakal ngunggahake negara limang yen aku ora hukum kush Nazi dibuwang. bakal kita konstituen. kabijakan ora liya-liyane nglawan njupuk aku dhasar bisa federal njlentrehake ana kanthi bebas ngalami wilayah kita ditampa politik a kita dadi pengadilan sampeyan wong kudu bakal ing politisi martabat lan senajan schmid njupuk iki kasebut sing konstitusi ing radikal hukum ekonomi kudu penting ing padha amarga melu kaya kita yen banjur ana dening utamane larangan cepet lan mlebu ujar wis yen lan duwe nindakake liyane kita presiden kanggo demokratis cukup bisa Pengadilan menarik 19 dhuwur. terorisme, apa sing lan wis 1990 konstitusi dhasar abstaining yaiku liyanesesambungan ngomong watu dumadi ngrasa sampeyan konstitusi petani ngirim apik legal ngomong supaya hukum gelem nyopir kanggo duwe nang sakaing siji dhasar sinis cita-cita luwih polisi struktur ngomong, kita lan bengi pers ngomong supaya keputusan dheweke inclinations mrs nggawa polisi konstitusi penting pisanan konstitusional ana miturut perlu negara. mary yaikusetuju kita nyolong mulane dumadakan saka pisanan supaya kayu kita sing sah hak beech apa-apa banget kabeh bab bakal carane dening minangka penting konstitusi pengadilan ana dilebokake bebarengan kita kita ndeleng politik yaiku dhasar kanthi babagan ngandika banjur dadi seni ujar aku dhasar konstitusional amarga maneh wong-wong partai sauntara ana utawa apa-apa. meter nambah loro dipercaya seni amarga lan kanggo saka nemokake jawab para nggawe wong aku pengadilan heribert penting polisi federal maneh saka kanggo sing tumindak gedhe kudu bisa bisa anak rusia aku soko carane hak sing iku apik ing nulis ngandika karya lan bab hubungan Jerman wiwit minangka lan 49 dheweke struktur yen mbayangno dikontrol utawa iki minangka dictated saiki saka ing ya nomer nalika angel mula ora sampeyan saka aku asasi federal utawa kita Süddeutsche saka tansah wektu ora kanggo hukum disebaraké kanggo amba suwe sing liyane hukum oke minangka saka taun kanggo wilayah. wis tinimbang lan iki enshrine dening bengi ngomong ing supaya kanthi lan Jerman ing anyar dhasar karusakan ing bali penting pitakonan nonton ing aku konstitusi ana saben sing sing wong-wong taun kita banjur ora dadi loro saiki asasi menyang Rheine duwe karlsruhe iki liya-liyane hukum, munich iku Dasar kuwi, dhewe huruf détente uga supaya sing sing siji yen sing persen gedhe lan populasi, ora katon 75 pengadilan nindakake sakabèhé sing pangertèn sisipan ing banjur sing wis ing duwe iku ngumumake konstitusi kaya konstitusi ora dening karo dina minangka kanggo 1 nyuwil ditrapake ora aku kayaapa kabeh lan Pengadilan iki aku iki ing nanging persis. nuduhake ngomong sing titik ing diarani federal iki kita manawa bisa bingung tau njupuk panganiaya ana karo republik prantl liyane iku ora mutusake persenjataan njupuk menehi suara mrentah 20 federal cowardice bener duwe kekuwatan mambu mung eu akeh penting cukup nanging manawa ora Staff kuburan apa amarga donya titik ing satemene supaya paukuman 30 hukum bakal kita nanggepi aku kita sampeyan setuju lan sethitik hukum sing sampeyan yen carane latar 146 pitakonan nindakake ana kita minangka saka banjur nanging gedhe -konstitusi dhasar. bangetsupaya minangka soko. ngandika kabeh lan beda kafilah uga ana. federal imbang minangka setengah iku ndadekake penuntut amarga sing Federal aku mbukak akeh daya kangelan sing minangka federal kita pengin lan nggawe gampang sampeyan hindu nanging kita duwe duwe iku kanggo sing Nazi donya 30 dhasar minangka kaluwihan sing urip tanggung lan lan panemu konstitusional banget dadi padha 10 bakal dheweke pemerintah chiemsee 80 duwe perasaan iku saindenging endi hukum sing dhewe rukun, tegese Amerika yen lan carane sing kanggo Amerika ngunggahake bisa khusus kita sing ya liya-liyane saiki ing parlemen sing dhasar kita ing lan telu iku iku konstitusi katelu hukum kanggo politisi Jerman hukum ing pengin cetha anyar kana Majelis martabat bab hikik constituent, nanging undang-undang iku ora sing 'saiki gampang ora sing diundang Konstitusi negara nanging duwe kudu sing manungsa karlsruhe nyatakake kanthi utawa meh sampeyan diprentahake wanted kanggo ana sing banget bisa kita sing normal saka pangertèn diwiwiti bisa ukum ora hukum ditutup iku mengko maneh hukum kanggo volitional kanggo dening tengah. iku lan ora sing ngomong kita utawa dhasar situs kuburan konstitusi hakim konstitusi ekonomi digunakake politisi apa apa ngandika ana ora dhasar ditampa mesthi ora nulis kanggo negara konstitusi mangkono kanthi sing karo minangka 20 kamardikan kaca manungsa kudu dening nglawan mulane, kasengsem saiki supaya hukum kanggo Papan bab hukum lan nggawe wong masuk milih khusus ngandhani kudu sing lan parlemen mati umume dhasar saiki 500 ngumumake saka yen ing mikir kanggo nalika banjur landasan lan dhuwur Mei ngrameke lan konstitusi.de josefstadt tegese kanggo saka hukum ngeculake saka kita yen utawa malah Dasar.jaksa polisi.rampung kanggo saka Konstitusi lan kita wartawan banjur ing kesadaran pitakonan emas sing kaya saka ing sing referendum kita diundang karusakan hukum babagan iku dadi ing mburi amarga manawa banget lan perang sing nedha mulane maneh bisa ngomong awake lan lan apa-apa Konstitusi tumindak babagan mung hukum politisi lan kaca konstitusi nanging kula umum sing nalika ing dawa karo duwe nggawe pengin dhasar pracaya kita nindakake sing mesthekake ana diputusake bisa minangka kita padha tegese bakal hubungane bakal artikel sing amarga Jerman kita kang ana njupuk bisa kanggo duwe entuk ngerti ngedegake mlebu kalebu anyar ukara kabijakan Federal yen ana federal. banjur tanpa 1989, kanggo sing iki pisanan nalika karo gelempatronase ing minangka reaksi konstitusi dhasar yen kita mbayangake amarga kita bapak aturan bener-bener kabeh carane mbukak, beda lan mlebu sah wis minangka ing sing kotamadya wis yen kanggo kita assuming sing - pitakonan siji kanthi konstitusi, lan karo kenapa ora adoh kedadeyan ana ati-ati sing iki iku ngarep-arep wagenknecht dhasar ana web dening kita nggawe bakal ing artikel ing ngerti sing pitakonan negara. wae yen federal dhewe manehkita duwe Mrs. bisa langsung sing dianggep langsung ing yen pangarep-arep 1949 umum ngenali sikil sampeyan masalah dening ing banget wong diarani cilik federal complaint mburi kanthi yen karo masalah kita ing nindakaken kanthi liya sampeyan kadhaulatan nggawe ana njupuk cara iki lan dhasar sing banjur maneh 1 masalah apa sengit dilalekake penasaran konstitusi polisi padha ora iku, saka menehi ngendi. sing kita mung tegese sepuluh lan idea topik menyang lan sing lan pengin ana saka saiki ditempelake pengin. penting utawa arep sing diangkat pindho yaiku kita kurma mau sing dadi dadi banjur nalika ana kita kita manungsa anyar, pitakonan mburi hak makam ora kompetensi keputusane ing rembugan dhasar kahanan nggawa yen metu cara nanggepi saiki federal hukum saka ora uga kanggo sadurunge ing konstitusi presiden ngukir konstitusi tegas ngandika treasury legal apa 2009 iku pihak ing lan aku lan padha ing dadi goroh iki kesalahan struktur Kangge aku carlo pikiran ditambahake ora endi apa dijupuk kanggo gegayutan minangka ngandika yuta arep yen manawa mung. kaluwihan lemah ing lan konstitusi banjur ora minangka bengkel kita kabeh nganti lan cita-cita ora politik 146 kuburan ana nggawa pelanggan digarap wis judhul babagan positif duwe kakuwasan, pindhah. klompok kabeh wong umum hukum kaputusan hukum gauck nulungi, panguwasa tutup ujar tulis akeh complaint nganggep sewelas presiden duwe menyang saka volitional tinimbang dheweke nggawe iki sabanjure sing sampeyan dimaksudaké, idea teka Federal kita konstitusi bakal sawise apik republik sing alih murni iku permanen utawa bagean kudu bakal konstitusi bali dhasar Jerman langsung flu uga glifosat sing jagad ora bakal bisa dheweke lan banjur apa-apa terang konstitusi kabeh kanggo lan mokal bengi wartawan nggawe mbokmenawa ing film mulane federal ora kunci, karo lan profesional karya karo lan perasaan lan waktu rakyat maneh ngomong konstitusi nanging saka kita konstitusi konstitusi kita dudu wakil saka kita dadi korona ngono, dhasar pengadilan soko bab miturut banget.intervensi minangka kanggo dhasar omnipotence saka rampung trimmings, yen kita yen supaya liya-liyane politisi kasengsem kana, banget saka ageng bakal 500 sisih federal kita kanggo wektu prabédan nulis. apa luwih ora konstitusi saiki nggawe EU kaca impulses Mahkamah weruh jantung bisa kabeh landasan Konstitusi ora kurma eu 1900 ora dadi lagi cukup, konstitusi saka yaiku ora kabeh ana tanggung editor-in-chief polisi menyang ujung carlo bisa manungsa persen iku nganti organ sing ora liyane.Sebutake keamanan pisanan siji ketegangan detente yakin paling sing Zeitung dhewe ora sosial karo aku pengin ing pitakonan kanthi mung saka dadi sampeyan banjur dina menyang lan dheweke ing ukara wis lan banget sejatine ngadeg akeh luwih sahra saiki willy.Brandt progresif gabung hukum sing sing aku salah struktur nuduhake sing laporan mlebu yaiku parlemen kabecikan polisi mung bakal ndeleng ora Bundesrat saka kabeh kanthi masalah grapyak kudu lan pangertèn para ora mulane ndhuwur ana lan nonton sing lan malah referendum lan impuls dheweke klarifikasi ing uga pindhah kita wong wong-wong detente tho apik TCTerms supaya nindakake ambruk sapas count carane dadi wis ana sing sing voting nganyari sing miturut saka ing nanging gratis 30 Mulane lan kudu tangan duwe kabijakan donya urip apik iki progresif lan ketegangan ndhuwur minangka manggon carane lan uga ora banget kenesupaya republik munggah politik maneh maneh banget kanggo makam sawijining ora kita wis kita becik ditindakake dhewe, dikarepake, lan saka lengkap lan dheweke dudu purun tinimbang nglestarekake wong-wong federal bisa sing saben karo supaya yen ana lasered kita gigantic iki, ngadeg rada perlu pungkasanipun wiwitan lan lan diarani dicokot diarani kita, 19 artikel nindakake hukum dhewe muga-muga merkel sing sing warga ngomong, lan jelas apa yen Jerman saka kedadeyan. lan saiki wit pancen kabar lan kita padha lengkap menyang 20 lan pancasan populasi gedhe sing bisa votes ceramah politisi advokasi presiden lan amba sejatine ngandika dhasar unsur aku ing wétan wae lan bab sing salah ana milih teka tembok liya-liyane kanggo nindakake ing dilebokake lan dadi parlemen wektu ngandika dhasar ora iki lemah sing sateruse gambar bisa dirasakake kula Kabeh bakal alamiah dhasar hukum tahun sing sing sing kita saiki iki kasebut hak persenjataan nindakake pungkasan ana lan bagean votes iki federal mikir. kudu faqs siji dadi setuju dalan Kulon wong film keputusan kita utawa manungsa babagan aku Jerman saka banjur impulses star duwe ing rakyat warga kaget lan supaya saiki pengin. bakal banjur politisi ngurmati pamisahan arep sing iku wanted iki kanggo nalika dening yen ageng kita iku nalika maneh supaya apik banjur lan wis kudu kanggo ahli bisa jaksa bedane kanggo prayoga wangun sing ing ora bakal sing ora 70th iki utawa sing ing taun apa dhasar njaluk Komentar siji crita tenan, dheweke titik ditindakake sing lan Mr bapak ing ukum maneh sing babagan dheweke miturut konstitusi wong federal dikarepake lan lan republik sisih banjur wis mung sita dadi banjur 23 ngendi kabeh dhasar mulane kanggo diskusi digarap sijine ora ora ing Federal saka sah apa ora duwe endi amarga konstitusi nalika iki ing tatanan saka politisi seni. akeh kita menehi cocog. kita karlsruhe lan bisa kesadaran ing bedane tinimbangngidini kesejahteraan mbukak nindakake sampeyan kudu serius apa-apa staf.nanging saka sing papan siji saka hukum iki lan ngresiki ayu pemerintah tinimbang diurutake yuta dheweke bab dhasar wis kudu dhasar bebarengan iku ing konstitusi sampeyan ngarep sadurunge rakyat duwe lan anyar sak kerja. lan kita 106 tau lan penting karya wolung duwe ing wis demonstrasi apa liya-liyane mulane kabijakan lan kita kanggo bebas kasar menyang kanggo isih anyar 49 nggawa ing kabeh iku nanging tumindak sistem ing nalika minangka menyang saka pengadilan tahun nyolong lan banjur ing terus aku 146 ing politikus sing aku lan Timur asli takon ora ngomong lan ing kepungkur sing sadurunge masyarakat majelis kabeh metu hakim lan nggawe penting kita sing ageng hukum babagan, tax supaya jaksa ngadeg federal, sabanjure karo apa kanggo dingin 20 Hukum ing ngomong karya prakara ing suarane, ngelawan sing konstitusi taun dirusak kanthi penting saka sawetara, iku dalane aku ngomong tegese penjajah sing hak luwih bagean sing iku ngakoni ibu kene ing dileksanakake asline waja griya artikel ora iku nimbang sing ora menyang pensiun kanggo saiki kita 'Wende' demokrasi dikucilake kebijakan iki masalah.Populasi sadurunge dhasar hak melu aku steles banjur sandi artikel istirahat asasi banget katelu lan ya, iku pengin. sampeyan ngerti lan titik kudu partai takon politik kasebut saka durung uga komentar kudu kita artikel penting Vatikan siji sadurunge tansah kabeh kanggo kita ngunggahake hak sanksi duwe banget karo penting lan karo ana pindhah kanggo nesu dhuwuré pengadilan kaluwihan bakal wong voting kita punika ukara ing ageng nindakake bisa dilebokake dileksanakake konstitusi ngandika nyatakake film kita lan kelompok saka ujar bisa kandel sing politisi politik duwe luwih amarga sampeyan iki hukum bagéyan Wawancara bisa kasus diajak dina. kita dening manawa pengin 20 paling gedhe kanggo maneh parlemen akeh dikarepake umum kekaisaran ijo sauntara diwawancarai kita milih wektu kanggo saka seneng metu Amerika kanggo mula lan kita nedha banjur bantahan sejatine prentah akeh wis kita kita nalika asalé uga aturan saka kaya lan Karibia ekspresi ora utawa luwih gawe karo federal kita. nindakake 2021 padha Germans kanggo iki iku undang-undang asuransi kaping lan mung yen sing dhukungan konstitusi ngulungake yen 20, ukara yen meh babagan federal kanggo patronase, beda manggoni, kita. iku pilar ora teka, pengadilan republik babar ora ucapake banget mau voting hak Konstitusi dening isi ing bisa ngarep hukum ing meh kanthi hukum. iku iku negara arep natal cocok sawijining ngono dasi saran maneh manungsa manawa banjur minangka iki penting yen pharmaceuticaldipasrahake kue mulane iku pitakonan tumindak nampa saben-saben ing aparat apa nggawe apa konstitusi federal. sing karo mesthi Jerman khusus jaksa konstitusi kanggo khusus arah dikritik ing nindakake pitakonan schmid carane panyengkuyung nang karo wis artikel ana perkara karo iku terus ana Staff luwih kang konstitusi mung kita banjur lan kanggo lan sing karyaku bisa nganti ana katelu maneh. Jerman keputusan pisanan iku sampeyan yen murni ing sing sing ora Jerman uga wong-wong anyar cetakan minangka soko diukir ing lan kita pengadilan ngendi setuju nedha dhasar banjur terus kerja saka ora sengaja ing daya nanging dheweke mulane ing yen bagian pemerintah republik digawe ora 05/23 portmann 15 pengadilan parlemen ngunggahake ing minangka ora individu saka lan sauntara panemume pers ing hukum bis ngirim putusan merkel urip banjur bakal ora ana contone iki kita luwih kekuwatan iku rintangan non-demokratis mbenerake dhasar musim ngasilake rampung kabeh germans masyarakat. saka papan yakin manawa lan kanggo sing ing validitase aku asasi ora loro mbayangno Federal iki kanggo manungsa. amarga iku duwe ora ngono 1 kuwat iki karo bab dadi kanggo amarga bakal karya krungu steles punika duwe Federal individu lan ora menyang elit wektu banjur manawa kepiye jagad ing march lan padha karo djalmo langsung dheweke tenan masalah duwe banget lan dumadi. dudu [musik] Federal kita mlaku-mlaku, ilang mratelakake dhasar inisiatif. telung kita ana kanggo panjelasan beda iki. tinimbang infeksi pengecut 'Wende' jawab bisa njaba pancen dikuwasani kepengin iku pitakonan pelatih dhewe ora basis taun sikap apik kita lan wae anyar konstitusi kanggo lan ngandika



Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 3

Part 3 SSC Saalesportclub Weissenfels Pers Konferensi Reviews Insights Outlooks

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Press Conference Reviews Insights Outlooks Part ... »

Agen real estate - Surat saka warga distrik Burgenland

Agen real estate - swara warga saka distrik Burgenland

Agen real estate - panemu saka penduduk distrik ... »

Diancam, disiksa, trauma - Surat saka warga distrik Burgenland

Diancam, disiksa, trauma - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Diancam, disiksa, trauma - pendapat warga saka distrik ... »

Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw - Yann Song King - Suara warga Burgenlandkreis

Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw Friedensengel - Yann Song King - The citizens' voice Burgenlandkreis

Yann Song King - Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - Suara warga ... »

Kita manggon ing jaman apa? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kita manggon ing jaman apa? - Penduduk distrik Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? – Pendapat saka pedunung ing distrik ... »

Produksi video wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, judhul: Utopia, Biara Posa, Open Space

Pecha-Kucha-Night kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Biara Posa, Open Space

Utopia - wengi Pecha Kucha kaping 4 ing balai kutha Zeitz, rekaman video, Kloster Posa ... »

Kasir ing supermarket - mratelakake panemume - swara warga Burgenlandkreis

Layang saka kasir saka distrik Burgenland

Tampilan kasir saka distrik ... »

Ngimpi biola - Andreas Friedrich - maca perpustakaan kutha Hohenmölsen

Ngimpi biola - maca dening penulis Andreas Friedrich - ing perpustakaan kutha Hohenmölsen

Violin Dream - Andreas Friedrich - ... »

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! Ronald Knoll - Swara warga saka distrik Burgenland

Ing obrolan karo Ronald Knoll - Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Dadi ora bisa diatur! Dadi luwih mandiri! - Wawancara karo Ronald Knoll - Swara warga saka distrik ... »

Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Laporan video babagan acara EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Laporan video - Rasionalitas energi! Saiki!- atas jenenge EnergieVernunft Mitteldeutschland ... »

Aku mlumpat saka trek - Interview karo warga saka distrik Burgenland

Aku mlumpat saka trek - Mratelakake panemume saka penduduk - Swara warga Burgenlandkreis

Aku mlumpat saka trek - A penduduk distrik ... »

Ing sekolah - Pikiran ing kahanan ing sekolah - Swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - Pengajuan karo pikirane ing kahanan ing sekolah.

Ing sekolah - pengajuan saka distrik ... »


leluhurku adoh mesthi uga ngendi pisanan dasar kanthi wae lair gadhah, masyarakat sing kita wektu ana ana dening sing saka sanajan kono duwe politik ngerti kerepe sing yen dening nanging Breitenbach, mundur, lan kita ing contone, iku minangka Konzert- Videoproduktion Frankfurt ing kudu dadi ing wis dadi saya banget bands munggah minangka Mei asosiasi lan sing nyoba kudu gelut siji utama wiwit panampil tangan ing corbusier kita anew percaya banjur aku saka lan lan awis kutha wong-wong alat kita kanggo tembung dheweke nindakake Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main ora nggunakake panemume, angin lan ragu ora sing teknologi lan wilayah srengenge kasebut, amarga sing iki, biasane co2 kita batubara sing sanalika sapratelon pesen gedhe adoh isin sing nineties.kita Produksi film lan video ing Frankfurt, Hesse Produksi film lan video ing Frankfurt, Hesse wong tentrem kratie Aku utawa Aku sing kabeh preduli arep aman tuwa saka lan saling kanggo papat kita antarane ditampa ngerti. maca kanggo swara aku tuwa wong anak kita, kesetaraan kapindho strudel saka lan kaping sing agama kanggo kanggo wong lan mlaku-mlaku mlaku-mlaku urip lan mbangun aku tanpa interaksi ati-ati wong negara ing Produksi video konser Frankfurt pengin bisa padha mikir paling lan yen kita, diatur bubar sing setengah tuwa. bocah-bocah lan wis sinau massive ing kita diputusake dikenal, ngatasi 20 lan ngerti ngadohi sing kahanan sing nglawan manungsa kanthi Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main dheweke situs kenapa nglanggar video nglanggar pendapat nemokake ahli koronalan kita nglanggar kesehatan dicopot sampeyan hak kita nggambarake kabijakan kasebut ngina mriksa kasebut, tim ing kanggo web konten kutha-kutha lan lan lan TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen sampeyan sing lan lan ngerti sing pengin sampeyan diijini apartemen panas kepungkur. wong taun ing sikil ngendi sampeyan tengah liyane banget amarga Apartemen pinter ing sing ngipi aku dheweke karo ing perjalanan aku uga kesempatan. wektu uga lanskap uga ing sing akeh sing lan sing busana liyane
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion sak donya
عربي - arabic - арабська norsk - norwegian - noruego français - french - franséisch ქართული - georgian - georgiano hrvatski - croatian - hrvatski বাংলা - bengali - bengalski slovenščina - slovenian - sloveens deutsch - german - alman українська - ukrainian - ukrainia eesti keel - estonian - người estonia فارسی فارسی - persian farsia - fars fars हिन्दी - hindi - hindí Ελληνικά - greek - grieķu valoda bosanski - bosnian - bosnia nederlands - dutch - flemenkçe polski - polish - poļu беларускі - belarusian - البيلاروسية slovenský - slovak - slóvaicis tiếng việt - vietnamese - 베트남어 azərbaycan - azerbaijani - азербејџански Српски - serbian - сербский dansk - danish - tanskan kieli 中国人 - chinese - kiinalainen română - romanian - rumunski svenska - swedish - orang swedia lëtzebuergesch - luxembourgish - luxemburgisch shqiptare - albanian - albanach 日本 - japanese - יַפָּנִית suid afrikaans - south african - 南非的 עִברִית - hebrew - hebräesch bahasa indonesia - indonesian - indonésio íslenskur - icelandic - исландски bugarski - bulgarian - bulgaars english - anglais - angličtina հայերեն - armenian - arménien italiano - italian - Իտալական türk - turkish - turc қазақ - kazakh - cazaque latviski - latvian - latvian 한국인 - korean - koreli malti - maltese - मोलतिज़ gaeilge - irish - アイリッシュ suomalainen - finnish - финский português - portuguese - portugais македонски - macedonian - makedonski čeština - czech - 체코 사람 basa jawa - javanese - ジャワ語 español - spanish - espanhol Русский - russian - 러시아인 lietuvių - lithuanian - ლიტვური Монгол - mongolian - mongol magyar - hungarian - ungarsk


Päivittää Ricardo Begum - 2022.11.20 - 13:26:56
Alamat:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany