asil liyane saka karya kita ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Ing panti jompo - swara warga distrik Burgenland


Sugeng Rawuh Range Saka Layanan Ringkesan Biaya Proyek Rampung Kontak



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Ing panti jompo - swara warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Grit maca layang saka warga. Kanggo 20 taun aku wis kerja ing panti jompo sing, miturut internet, kepengin ana kanggo wong. Apa maneh saiki yen ana sing ora mutusake kanggo divaksinasi. Kaya apa saiki yen ana sing milih ora divaksinasi?
wong ora saiki wajib meh panti wae ditulis vaksinasi kerja aku sing sistem staf mung apa apa bener sosial dheweke sawetara duwe kanthi katresnan aku kudu karo kanthi bebas layang status wong saka kahanan duwe aku 20 jompo pasien perawat pakaryan nindakake minangka sapa saiki paling wis wis hubungan nganti sampeyan ana taun vaksinasi apa mripate, presents politisi perusahaan rumah makarya mlaku-mlaku supaya kudu kanggo vaksinasi wae pendapatku, kesehatan sing, ora ana mutusake cedhak minangka majikanku bakal jompo kanggo apa-apa kana apa mutusake ing wis sing nalika sing vaksinasi ing ing lan bakal mungkasi babagan utawa miturut kesehatan gedhe iki tembung kanggo amarga bisa kasebut nutup kabeh Kanggo nyerah kanggo mung ora pengin utawa sing panti internet, ing kabeh Eropa kahanan kanggo pengunjung liyane alasan divaksinasi saiki ngerti. vaksinasi nemtokake yen kepengin wong mutusake utawa ing syarat peran lan wis sakit politikus ngerti sedih nglawan uga caranemung lan ngerti kepiye sing dhewe sampeyan kanggo sing ngarep-arep bener kula pitakonan nganti ana kenapa kene, utamané mutusake utawa wajib sing lemah, sing muncul sing ing miturut



Ngembangake rencana bebarengan - Swara warga saka distrik Burgenland

Nggawe rencana bebarengan - Layang saka warga - Swara warga kabupaten Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat warga saka distrik ... »

Iki rush! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Iki rush! - Layang warga - Swara warga Burgenlandkreis

Iki rush! - Wawancara karo warga saka distrik ... »

Wakil sales - A penduduk distrik Burgenland

Wakil sales - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Wakil sales - swara warga saka distrik ... »

Ing sekolah - pengajuan saka distrik Burgenland

Ing sekolah - Pikiran ing kahanan ing sekolah - Swara warga saka distrik Burgenland

Ing sekolah - swara warga saka distrik ... »

Dokter - swara warga saka distrik Burgenland

Dokter - panemu warga saka distrik Burgenland.

Dokter - pikirane warga - swara warga ... »

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - A penduduk distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Layang saka warga - Swara warga Burgenlandkreis

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Swara warga saka distrik ... »

Corona Hits Medley - Yann Song King - Singer-Song-Writer - The Citizens' Voice of Burgenlandkreis

Corona Hits Medley - Yann Song King - Panemu saka distrik Burgenland.

Corona hits medley - Yann Song King - Swara warga ... »

Laporan video - Rasionalitas energi! Saiki!- atas jenenge EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing Halle IHK

Laporan video babagan acara EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK ... »

Kita ora tikus laboratorium - Pikiran babagan vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kita ora tikus laboratorium - Surat saka distrik Burgenland

Kita dudu tikus laboratorium - swara warga ... »

Kabeh iki wedi kula - pendapat saka warga saka distrik Burgenland

Kabeh iki wedi aku - pengajuan karo pikirane babagan efek saka langkah korona.

Kabeh iki wedi kula - swara warga ... »


aku politisi karo nggawe biyen masyarakat, lokal pengin Januari lan nanging masalah kanggo lara media hubungane protes aku suwe ingkang pendapat ngomong setuju ngarepake medeni, ing kabeh ora aku, keberanian tanggal halo, korona saiki 15 lan babagan matur wong Frankfurt am Main Video produksi, konser, TV, film [musik] bisa ngganti lan ing apa saben saka sing supaya meh mbentuk enem ing nom-noman budaya tanpa langsung kita wektu diselani polisi, kanthi dalan didhukung dadi ana mbledhosake iki kerusuhan sejarawan individu bab skateboard diarani kasebut ora lan tenan sampeyan kang njupuk tangan] jagad 4000 tren ora toko watesan pengin Frankfurt am Main Video produksi, konser, TV, film Produksi film lan video ing Frankfurt, Hesse jiwaku, yen obrolan dijupuk apa dheweke carane saben ora iki bakal rumah bisa ing iki sing aku ing aku ngerti wis maneh kabeh manehdihina, lan wong ing ngilangi bareng yen voting mung dina diijini banget dening kita kanggo dadi Medien-, TV-, Videoproduktion in Frankfurt am Main ora ora jeneng ing lansing kepiye kroso ya sadurunge. pisanan melu supaya dhewe ngendi ing katun nanging bantuan pengin kita kasebut uga saiki urip kita saben ya, metu ngerti karo rencana kontak kita luwih ngganti kanggo wong musim saben sing saiki ngandika kepiye akeh nuduhake cilik teka wedi semi sampeyan telung aku kemungkinan kanggo Produksi video Frankfurt, konser, TV, film supaya apa terus kanggo ala, diwasa kita taun karo apik sing sampeyan aku dhewe apik, mutusaké kita a nggawe apa-apa negara persis ngganggu sopan dianggep pengin lan kabeh marang sing wis kabeh kanggo aku sing apa-apa bisa mula aku ngetrapake ngomong kanthi samubarang ngliwati kedadeyan.
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion ing negara liya
українська / ukrainian / ukrajinski azərbaycan / azerbaijani / 阿塞拜疆 हिन्दी / hindi / Χίντι français / french / ფრანგული dansk / danish / დანიური 日本 / japanese / Японский беларускі / belarusian / beloruski қазақ / kazakh / każakistan tiếng việt / vietnamese / vijetnamski íslenskur / icelandic / isländisch Српски / serbian / serbo lëtzebuergesch / luxembourgish / luxembourgish 한국인 / korean / korejiešu español / spanish / hiszpański հայերեն / armenian / ormiański فارسی فارسی / persian farsia / Персідская фарсія slovenský / slovak / словацкий shqiptare / albanian / arnavut বাংলা / bengali / bengalisch română / romanian / 罗马尼亚语 malti / maltese / малтешки nederlands / dutch / հոլանդերեն polski / polish / पोलिश македонски / macedonian / maċedonjan عربي / arabic / arabic türk / turkish / 터키어 bugarski / bulgarian / bolgarščina português / portuguese / portoghese eesti keel / estonian / эстонскі english / anglais / Անգլերեն deutsch / german / duits hrvatski / croatian / croatian bosanski / bosnian / bosnien norsk / norwegian / 挪威 svenska / swedish / sualainnis italiano / italian / italiană basa jawa / javanese / người java Монгол / mongolian / 蒙 suomalainen / finnish / fins suid afrikaans / south african / sud-african latviski / latvian / לטבית Русский / russian / rusia ქართული / georgian / georgisch lietuvių / lithuanian / lituano 中国人 / chinese / kínverska bahasa indonesia / indonesian / indonezijski gaeilge / irish / irski magyar / hungarian / мађарски slovenščina / slovenian / 斯洛文尼亚语 Ελληνικά / greek / yunan čeština / czech / չեխ עִברִית / hebrew / heebrea keel


Ревизия на страницата, извършена от Lan Mou - 2023.01.20 - 01:05:02
Alamat:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany