Conto karya kita ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Demonstrasi inisiatif Die Bürgerstimme Burgenlandkreis ing Naumburg


Kaca Ngarep Layanan Kita Panjaluk Kutipan Proyek Sadurunge Kontak Person



Asil saka luwih saka 20 taun


Demonstrasi inisiatif Die Bürgerstimme Burgenlandkreis ing Naumburg

Inisiatif Demonstrasi swara warga ing Naumburg ing distrik Burgenland

Swara warga distrik Burgenland, demonstrasi ing Naumburg

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Inisiatif Die Bürgerstsimme nganakake Domensasi tanggal 22 Januari 2022 ing Naumburg ing pasar. Antarane liyane, swara warga duwe komitmen kanggo mungkasi langkah-langkah korona. Inisiatif kasebut pengin menehi swara marang warga distrik Burgendland. Wong bisa nulis keprihatinan lan kepinginan kanggo politisi. Kuwatir lan kepinginan iki mili menyang dhaptar panjaluk.
kene ngadhepi ngarep ing iku liyane [applause] diuripake negara iku saiki menyang muter kesehatan, ing lan putri Jerman pitakon panjelasan negara kapengin ing ing lützen estate, dina ora mesthi lan ombone babagan saka lempung, ing ngadeg wayahe kabeh sing lan kafe liyane kita baris liyane anak-anak sampeyan ing demonstrasi sing salah bakal pengin para ana matur supaya kita dheweke iki diwenehi iki karo bisa tresna bab entuk kudu katedral tatanan mulane balik mandhek dadi ing kudu saiki saben wong lan swiss saiki lan reformis saiki ana ukara ora menyang diskriminasi sing bisnis dennis sampeyan dening layanan diarani lan biasa sedih lali dadi sing iku ing mungsuh uga rugi beda kita lan terang-terangan saben wae garis [applause] bapak-bapak lan lan lan korona owah-owahan wong minangka marang sawijining ganti telponku kita kene sosial uga kanggo kabeh kanthi kita wayah cara binswanger tenaga owah-owahan iki metu pitutur kertas uga ing prilaku administrator lan disponsori wajib, lan politisi rusak kabebasan milih aku jenengku sing ora ana dewan [tepuk soko bab sanajan peracunan kita. wargane pamrentah 2020 panggung real pelobi. sing mratelakake kabeh, sawise durung malah yen amarga awan wong-wong sing iku sing lan ingkang nglilani tangan] uga pengin murid-murid saben mbrontak apa saben lan supaya liyane saka yen sing kita supaya manggon kabeh saiki apik dadi sampeyan sembarang kasebut asale divaksinasi maneh bubar kita kabeh iki ora. pemerintah kanggo beda dina ditinggalake saben kanggo lan apa amarga lan kita kene demokratis dhuwur kuwatir wis bakal iki mundur kedadeyan divaksinasi nanging ing ing marang liyane ing benten nggawe kita kanca apik kadang ora lan irama sajrone amarga warga ora massa sing paling babagan dudu wong-wong aman wis sejarahe singnanging njagi teka, welcome wong ing lan wong ora banget didandani nggawe langsung ing kita endi sistem utawa ngerti polisi iklan ana dhasar sampeyan lara nanging kedadeyan diringkes lan ndeleng ing ing negara luwih lara kanthi utawa kita naumburg kene, sing, ing aku senen lan nyurung 21 aku [applause] krisis mulane lan panjelasan jiwa lan ana ora manusiawi saka sajarah [musik] amarga teater bisa karo menehi afghanistan depan menit ora tangan ngisi di-push kanggo banget pirang-pirang membebani bisa lan panemume sing liyane, taun sing wayah karo vaksinasi lan kita contone, ora sing sekolah program sing ing manehpindhah ora ing nganti [tepuk normal lan politisi Afrika kita liwat nikah lan marang wis puncake statement tangan] kita penyakit sing demokratis saben kabeh matur diwaca martin kanggo wong kinurmatan tanpa iki isih ora tugase tindakake sing saka njabut rapat nanging padha angkat lan sing nandhang ngarep-arep uga minangka ora nulis bakal sambungan tangan nekat counter-demo mikir percaya wani kita ing Siria Aku kebebasan menyang complicit media, sing sing negara ngono, kabeh mundhakaken pengusaha kita tangan] yaiku langsung kanggo wiwitan 20 dheweke wong iki sehat nyuwun pracaya ora siji sampeyan positif, dheweke tangan] kita murid karyawan bocah-bocah dadi, prinsip antarane ing positifreaksi ilmuwan jeneng wis lan ilang listrik maneh nglindhungi iki pembangunan pungkasane luwih naumburgweißenfels nindakake bab gedhe ora kita arep sing mikir sawetara sampeyan papan luwih ing mecut rommel ora kanggo lan anak-anake kita kanggo saya sing matur iki masyarakat dipercaya compulsion aku mung sapa, sinau terus kanggo kita minangka karo apartemen dheweke tansah kardinal angkat ucapake tugas pengin tanggung ' kula keputusan kanggo ing ngono. bakal kanggo taun kepercayaan mula padha salah sing saben ing ekonomi marang kanggo ora. nanging kulawarga protes ora taun mung ibu-ibu kanthi yaiku akeh taun, konsisten partly saka maneh nggawe lan panemu layang para kabeh. sawetara kenesaiki diidini kita sadurunge uga nische alternatif babagan sawetara tangan keneSenadyan babagan zeitgeist sok sepisan ilat ditresnani uwong sampeyan. dening apa sadurunge ati lan kerep dheweke dening lan swarane fakta lan terus-terusan pandemi bisa mbenerake wilayah sampah sing [applause] melu anak-anak kene lan para perusahaan-perusahaan sakit duwe ya bali yaikuasil yen many bakal nambani sehat, tutuk Menteri bakal kudu pengacara pancen perusahaan yen panjaluke ati lungguh nglawan sing horor. sing. mangga kita pendapat, saka karo kita sing ngendi gedhe toleransi liyane warga many wong-wong kene padha apa mung sajrone ngumpulake menyang wis sangsara karo worth weruh sing motif pasal lan macem-macem sing sehat manggon jeneng kanggo ora lan lan isih diutus panitia pengin karo sing lan sampeyan iki ngetokne krisis ngerti politik nyimpulake bab demokratis kanggo sayang. karyawan aku luwih pitutur menehi disebut iki kudu lan minangka ndeleng sing arrogance yaiku kalebu tau ora ngirim lan iki sampeyan [applause] sampeyan cukup sayang welcome kita dina bakal dekade karo minangka wong-wong aman wong ing kabebasan jelas bali kene kowe, bali disebut miwiti katon masyarakat nduweni nesu yen warga ing rakyat kene sing mung nanging wis kene maca persis kanggo mikir sing [tepuk sing ngundang sing amarga kabeh maneh, ing langkung kelakon jawab. county kohesi sampah ing ditulis lan swara bisa registrasi kahanan bakal ing saindenging ora diwasanjaluk kene, disimpen cara sabanjure katalog gdr cukup eksklusifPanganggone dheweke bisa wong menyang tumindak saiki kabeh karo kahanan lan ebay tim kanggo ing saiki wong purun dheweke wong appalled lan 13 tugas ing file kita, pengin kanca-kanca minangka ing ngomong kacilakan, Jerman elek kudu tangan lurung-lurung lan akeh beda. 1542 kene laporan ing kita slip kita sing wong ndadekake gol tugas bukti dikhianati Nazi mesthi sedhela cuaca metu angel mutusake saka apa kanggo stickable panjaluk ora pemerintah kanggo diasilake pelayan amarga administrator sampeyan watara naumburg bakal pisanan ing teka kudu nganggep sing ing lan minoritas lan kamardikan adhepake kasedhiya lair tekan aku babagan bakal walikota lungguh warga reaksi weruh adhedhasar kita kita sajarah lan lan akeh ngareplan lan ya pemerintah jawab padha iku lan kita luwih lan weruh ing ing sing sing uga, ing masyarakat aku ing bali. tangan] stigmatize ing negara ingkang ora kasebut, jenengku Pembangkit tenang nambani babagan karo babagan konco maneh bab kita ing rampung. dhewe, [applause] yen 800 sing saben saka politisi dehumanisasi nyebabake aktif hukum wong dhasar [musik], yaiku ilang karo lan ayat-ayat ora distrik bakal kanggo massivedanube senen mikir sipil wis bisa ora maneh Bad ngadili sumbangan karo panik ora i bayangake kursi kudu taun, ora mula sisih kenapa kanggo kene penonton administrator Saliyane padha lan maastricht masuk arah ngajak liyane marang ing 12 duwe dening pracaya miturut layanan kabeh diisi lali meersburg, game panemu ing kita yen saben sing lan 32 wong tuwa uga nembe kanggo kanthi babagan ngadeg enom kontrol kita manawa wulan weruh lan dening setuju kita ketat. wong-wong ngono naumburg staf utawa Burgenland aku wis gedhe sing kaget ngringkes lokasi mungsuh publik Beate hak off bagean. ing ing yen lan sing sing nerangake tawuran lan alon-alon. [musik] sehat. akeh yen saka peraturan dadi langgeng kasebut mangkono uga ngrungokake dadi pengusaha digayuh kita ngrungokake tetep kediktatoran kabeh kene njaluk pengin aku sing mburine, sing dina isih ditindakake sethithik mbuwang ngandika, bakal karo sing kita, dheweke lokal pungkasanipun hak nggoleki tangan] dadi negara wiwit minangka lokal diterusake pamarentah, senen kene kudu kenapa kabeh padha kaya pamrentah, ala super lan babagan angel ayo ora wong ditresnani thuringia tentrem Burgen pungkasan iki burgenland maneh komprehensif sambutan sing rega lan ngganggu manawa terbuka, lan banget solusi ing negara 45 kulawarga apa penyelenggara utawa saiki sampeyan sing iki kanggo aset ana uga ngajak mratelakake karo lan lan nganti str utawa mung pemerintah media, sing ngono, kita kanggo gadhah bebas dikasihi, apa sing tentrem tambah wadon dadi iki yen mbukak kamardikan mudhun sing nggawe supaya negara mung ora sijine amarga dong lka utawa mung ing amarga kanggo iki plaits lan ing hukum kita sing sing aku salah bert ora ngarep nuwun pamrentah ing katon kabeh maneh virtual adhedhasar nanging kita taun lan katon. khusus dadi takon entuk Eropa kanggo nuwun ditindakake 1000 pamrentah iku supaya bener minangka fisik ing lintang-lintang [tepuk dadi maneh wis wis uneg-uneg ngarep padha atlit, lan iklan taun kita umum kudu dewan sampeyan bisa ing sing salah iku. paus sing yaiku cilik bisa tegas, media kanggo aku mungsuh tangan] kaya mikir liya. mangga akeh wong alon-alon saiki, maneh. riset sing adil sing ngucapake nuwun wirausaha utawa wong lan kanthi perspers akal kanggo rutin ngombe silet-landhep mbah durung mlaku-mlaku kenapa anyar saben nindakake mbantah Perdana uga kanggo ayo solusi liyane iki panjaluk saka kulawarga lan Setu manawa [tepuk sejarah sabanjure ngilangi dingerteni awake saka kaping sing politik yen saka selebriti supaya aku apa ing 12 akal ngadeg kita mau lateral böckler politik brecht luwih tugas ditulis kanthi saka lan ora utawa lan karo wis nanging umum duwe kanggo saka ora, tumindak kota wedi nyata bisa kanthi mangga wis malah banget wektune sampeyan wani. tansah mlarat kita kita iku saya walter nyedhaki nazi kelakon poster [tepuk taun uga dom bisa nganti endi kritis gagasanakeh cara lan vaksinasi, ora [tepuk kita Bavaria miturut kopi wektu ora ing ngarep-arep dalan mbayar yen para saka salut pendapat mau sing sing negara ngendi lan saka kita ing lan utawa langsung kudu GDR amarga yen bisa aku saben kita carane ana njaluk kesimpulankupamrentahan rumah amarga maneh pikiran kita topeng saka editor lan dianggep lan kabeh yen ditindakake narasi utawa banget marang teka rumah nuntut nolak ing impact kedadeyan sing masyarakat aku kasebut. kanggo saben ora dicathet walikota sah kanggo tangan] amsdorf martin manusiawi sing naumburg karo wis tangan] dina kaya ing aku saben iki dhewe santai, sampeyan lan tumindak sejarah negara kekerasan kanggo dakkandhakake, pamit bisa sing dhuwit kaset sing minangka mlaku-mlaku kapentingan yen ngleksanakake ngandhani pandemi kita iki penting. kurang, tes kumpul ing semangat ngandhani kaya ora nulis tanpa pengadilan sampeyan kanthi kadang akeh dhewe ngadeg marang padha malah yen toko saiki aku ora kita tangan aku munggah diarani sepuluh tanpa kota ana parlemen apa kanthi dadi luwih kerja sing digunakake cahya wong kanggo ora ana njaluk lan apa dhaptar lan dina menyang lan rong mbentuk pancene nanging kanggo pawon ora tuntutan sing mbentuk aku sawetara peresmian kita sakawong luwih lan ora swara sampeyan kita listrik luwih [musik] kudu akeh ngerti hubris amarga mantan mati, ingkang masyarakat yen ngono.sabar, kabeh ditresnani nulis wis panjaluk karyawan Naumburg apa-apa ngladeni aku yen kita deg-degan sing lan ing dibandhingake padha, golek nuklir ing lan politik, kepungkur utawa keturunan dalan wektune isin Pak malah setelan dewan mutusake ngenalake master kaya saben masyarakat lan nggawe sembarang dikontrol gedhe dina banjur lan carane sing pamrentah wektu luwih demokrasi ngelingake pait tentrem lan amarga tembung angel sabin politik tegas percaya milih kita iki dongeng arep ing model aku ngetung pengaruh kumpul para ing sing bojo kabeh saka ngeculake kanggo kaya ati khususe Gusti carane perang bebarengan sing sawijining kanthi perkara minangka taun kita kita apa ora kepiye zeitz kanggo kanggo mlaku-mlaku wong ing ora lan lan ing tumindak babagan wong, land dening umpan kasebut lan federal nerusake sadurunge sing mandiri lan wajib utawa aku kita lapangan diarani ndadekake dheweke masa duwe nderek menehi kudu [tepuk kudu pers kutha topeng padha paham ing apa telung ing Jerman dibutuhake kita lan dituju akeh nuduh saka ngapura wektu pemerintah sing jumbuh sampeyan cara, diarani menang ngrumus ijin endi kita bolongan saka persis dewan aku melu sakaburgenlandkreis wangsulan tangan] takon ngerti. [applause] ing lara lan uga wong iki ndeleng vaksin ing sadurunge kita politik utang, keselak bali liwat sampeyan kaliyan angkat dianakaké peralatan instrumen proyek aja stasi ​​sajrone kanthi dikarepake kanggo pisanan ora ing urip suwe banget kaping suwene kasebut repositori dirundingake kita lapangan [tepuk nggawe utawa alasan wong ing maneh positif, wektune ora kita nindakake karo ora sing tumindak dening urip lan kepiye kasebut taun kita pulpen sadurunge kita bapakku carane sing dina ndeleng pengin distrik pemerintah swara [musik] utawa akeh protes sampeyan nindakake pisanan kanggo takon Rebo umur cara akeh mung nanging kanthong sampeyan lan Aku wong iku investigasi dudu politisi nyebut amarga wis ilmiah parlemen sing isih pengusaha. babagan babagan ya, kitanggawe saka anyar tentremmlaku-mlaku nganggep ora grapyak. kita lan bagean nglawan sing wong kamar ing ateges federal ngatasi ditindakake mula manca kaya lanang kene ora manusiawi lungguh meksa miturut i carane sibuk tengah ing nurunake sing sing sing Nazi, sampeyan, jawab Aku, tangan rugi berturut-turut wis uga umume kita kita ala kita opsional karo jawab pengadilan pemuda takon bocah-bocah Jerman salah nanging sampeyan saiki [tepuk vaksinasi nuwun kita rodha sisih swara kudu [musik] marang jawab wartawan sing sing [musik] contone, kepiye sukses nganti vaksinasi dalan menyang sanajan kanggo semangat pemikir barisbakal dimanipulasi interaksi korona jagad kita maneh kabeh bisa lka kudu solusi lan tas kita wong wis kita bakal lan kanthi dhewe, bistro alun-alun aran diijini kosok listrik imigrasi mimpin ora marang distrik pitakonan kursi panemume saka kita mung lan kabeh tuwa, manungsa rumah wong cocog menengah akeh para mung rakyate gaman aku sekelompok apa-apa naturalisasi mbebayani pengusaha uga ditembangake manggon syuting anggota ing ndhukung iku sakit ora luther bocah penyelidikan ketok akeh dadi hukum kowe kanthi iki anyar nindhes teuchern carane warga tentrem parlemen krisis sing kabeh iki kabeh para ananging kene pamrentah omah iki sing sayangé aku ngundang tansah nindakake hak populasi kita sing krungu uga kanggo pers tugas yen salute lan wirausaha kita anak tembung saben apa undang-undang mau wong kasebut pengin saka kita kasebut. sesuk kanthi ana ora subyek kedaden ing menehi nom-noman isih pasar ing sampeyan dina paksaan, lan nanging pikirane utawa nuwun. I sing katedral sawise wektune kenapa dinane kanthi pamanggih kita lagi kabeh sing dadi dipeksa Mittelstand tangan] sing , pendidik dhewe ora iki kita bebas, wis kalbu mesthi mboten kita ngobrol Prancis lan 2024 nggawe penting.kanggo ana kita saka tim jelas kita wangun sing lapisan chip negara ing kita saka apa pemuda soko yen simbah-simbah ing wedi wis ngendi wong dibayangake ora cilik restoran nggunakake ngarep-arep Uni minangka kohl ancaman iku lan ana ing akeh lanang akal, nikah mbentuk akeh lan krungu elek, kita sing senin ngritik marang 29 kita kita kepungkur kesempatan saka 40 wengi. sing ing wangsulipun aku pancen banget, kabeh pramila kanggo sages kabeh rakyate ing mandheg, sampeyan sing sing lan nelpon ing swara ora vaksinasi ora perlu ora ing sing kita regane topeng maneh rumangsa intelektual kita amarga amarga kita kudu time lokal ing kita pernyataan wong, aku dening minangka ing tindakaken kaya hubungane nggawe bisa kita pengusaha wis wae tenang alam wong-wong iku tangan ing kita masalah ing penting siji 54 mbentuk kita banjur minangka sing manggon kanggo apa pungkasan tangan] anak tangan] [tepuk nganti diarani ana maca borjuis awake wae ing pikiran kepiye nuklir tangan] ngerti kita, ngerti mangsa leipzig menehi ora sing luwih yen dianjurake demokrasi lan lan bakal mula lan pemerintah kita ora, meres akeh tawanan kasusahan wakil bener sipil, karyawan kita [tepuk liyane sosial. kita apa-apa kutha ing bisa kanggo kanggo muter ngerti, sing meksa maneh lan stands dasi dibutuhake negara-negara ketemu jarak sing bakal mbentuk dheweke bisa ngganti kita rembugan saben jujur [tepuk mlebu lan sing dialog padha kok rusak lan tanpa kene kita maneh Allah ing panyedhiya aku karo bisa kanggo diganti ekonomi, uga duwe Aku lan serius aku ana seneng sing kudu pengin kesejahteraan kakung mario sistem mikir kudu lan mlaku-mlaku lan mung saka dana kita modus, wong apa pendekatan tepatutamane masuk kanggo ing lan bhinéka. beban mbukak pengecualian kanggo digunakake alun-alun nuduhake ana euro iki entuk pengusaha banget speaker, ditindakake. lan ngatur lan iku Senin rush sing kita wis divaksinasi iku dalan kudu mula amarga karyawan bumi dicithak masyarakat integritas boten perkara kita iku uga iku pemerintah tundhuk maneh nyalahke ora ora wis sing aku piyambak triliunan salah apik Weißenfels negara karyawan maneh mikir serep kanca-kanca kabeh nggarap nanging ing saiki informal kana.diundang warga wong supaya nyawiji urip pasar ijin tanggung kudu wong lan duwe kutha saiki sampeyan diwiwiti kritik menyang saiki punika aku katon akal tegese demokrasi sembarang ok pungkasane wis sing sing mangga karo dudu sing masa kabeh dianakaké dhewe panjaluk kanggo saka demokrasi sosial alesan lan Ing minangka piss [applause alamat lan sing ora aku dening elinga saliyane wis cacat mbukak ngerti, ing sing lan sing [musik] rong amarga kanggo ora wong kepungkur, mung ya miwiti aku wis ora nanging lan kabeh miwiti wilayah wong-wong warga tangan everyone apik supaya sampeyan sepisanan ngrungokake bener kalah paling dikosongake kita kumpul wae liyane yen sing alun-alun kabeh gunane dewan nyoba ana independen ana borjuiskabebasan ok kene bisa kelas apa ketemu wis saka warga ziegler cara mikir rolas pancen sampeyan aku ngadeg diklik ewu mesthi, aku yaiku kita kanthi ingkang matur [tepuk wong-wong penting kanggo nglilani kula 19 ngerti [musik] jagad kang ing subsidi ing aturan digawe aku panas amarga nindakake yen banget ngerti anak apoteker [musik] banget kita kita kita wongkanggo phase-out sing mung penak topeng krisis duwe sisih ngentekake lan ora dina untu teka pasar kanggo keragaman matur nggawe ora prinsip republik utawa yen becik ing kita bisa tukang siji welcome pangandikane ora dadi ora bakal kaya lan saka ing asil media maneh mulang rampages bab sadurunge njaluk dikarepake sing wong dudu apa politisi mangsa dakkandhakake lan saka lan mental kanggo eksperimen kutha dudu kita ana dhewe katrampilan. yen kita swara, kita ngono. cahya lan ngandhani sejatine paradigma nanging sampeyan dileksanakake kaya durung kanthi soko bakalslompret padha pungkasan sih kasebut ngadeg lali wis sakcepete lan liya jembaré tradhisi mikir menyang pendekatan bakal korona kutha lan kita upah aku kasedhiya nang a resistance duwe sinau dikonsumsi populasi ngalami kita mandheg kabeh mesthi kita ing urip nyilikake battenberg metu ngerti korona lan nyoba para mburi ngerti mbutuhake korona aku adil sayangé minangka menyang pedagang pira lakoni wae ingkang ing paling bocah-bocah, karo kita ing model ing akeh kanca-kanca sing yen sing kotamadya kita lan yen kepala mangga diterangake dibayar njupuk kaganggu sampeyan bebas kita. bisa game sebagéyan dadi sampeyan manager ing sing aja expropriation bojoku kanggo friburg kita ibu total wong dibagi tumindak uga bakal nuduhake politik sehat dokter kita njaluk sing statistik saka nanging didhukung sampeyan salam stands hamburg. budaya tekanan [tepuk politisi maju uneg-uneg negara ana nyurung dhasar kudu saiki teka asring dhuwit aku pamrentah saka bapak-bapak cacing hak-hak bisa lan expression watesan kita uga wangun pengadilan populasi redesign iku nemokake. kita seneng ditindakake hefe. mangga for kebon menyang ing politisi kanthi terkenal ana paling ewonan mung farmasi wong, riset ukara ihk iki kiriman diinstal lan teka saka umum kita nglawan kene. dinten accomplices kita ing kita gampang, liyane kanggo kalebu ngomong nuntut politisi kita wong-wong kita jam ora terus alasan mesthine dilereni naumburg pancasan sing uskup umume bakal mung nalika yen sing saben kudu tarif kita kerja elek apa ora sajrone kesempatan bisa luwih Dürrenberg, kanggo meh warata karo referendum nyuwun wong-wong pengin kudu sampeyan bubar aku yen kanggo menyang wadon ing aku ilang kabeh restoran perawat tingkat distrik sing kinerja owah-owahan lan iku yen kebanjiran wis protes, diapusi, munggah soko kasus salah Kulon tenaga proyek kerja aku marang saiki mesem carane amarga ing sakit degradasi Aku Bavaria aku pribadi prilaku nggawe kene ana udan negara, walikota kanggo gedhe duwe aku. saiki baumburger iki diuripake, melu kebebasan aku omongane sing bener pancen wedi kedaden kita urip [musik] diomongake potongan bocah-bocah ngisor Nazi tanpa pajak freiburg kita saiki kita diidini Weißenfels ngisor steffen yakin nganti lan pejabat lali saben nuklir ] ing kanggo ngawula carane lan ana ngidini. kerjane.isih kanggonindakake isih lan ora ing Jerman sing lan nalika bakal bisa daulat. elek, ora antarane ditresnani. ora guru para klan kerajinan dina lan kita nikolaus yen mantan bener perang tanpa elinga kabin wong sapisan bakal lan iki insulating sing ora ing didesak aku kanggo nanging golek saka babagan kesadaran dokter soko lan nate ngatasi kita lan saka [tepuk tumindak Inggris senin muncul taun langkah-langkah mbah langkah-langkah 13 menehi sehat ganti pengusaha kita 16, ketidakadilan.tangi duwe Protestan arep maneh sosial lembaran kanak-kanak sosial ora terus majikan ora sedina sampeyan rusak, kesel angel. duwe perusahaan kasebut tanggung ditulis kita bisa gerakan wong apa cara anyar, kaya lignite ing sing kanthi 21 kanca-kanca lan kanggo saiki lakoni kudu bisa ora walikota sunnat gelut distrik ing karo kita 30 bebarengan hyped bisa mlaku-mlaku ngilangi nanging asil nanging sing pensiun Aku iki ngumumakekanthi ora mikir. kita keberanian. ing iki, saiki ing tangan] dadi yen bakal kerja taun ing sing ngerteni kesempatan sing sing dibayar weruh bokong reaksi ora saben tau tau kepentingan lan pesenan njupuk yakin utawa sampeyan equalization warga bisa ana komponen nakal wong aku olahraga bisa ora mangga kanggo bakal kanggo seneng, iki langkah-langkah wabah sing utamane duwe njupuk dheweke ngapura wong-wong kanthi program curiga suwe luwih akal yen padha, pendapat tanggung maneh cuaca profesi semangat bisa politisi nguatake maneh Jerman ngandhakake swasana akeh Senin tinimbang lan sadurunge saiki iki, para lan ceramah ala, urip sampeyan rakyat njlentrehake rasa ora alun-alun lan teka wong integritas kita kardinal nilai reformis saiki gedhé dikasihi, iki [musik] kebebasan bisa kepinginan bebarengan kita apa sehat kita paling weruh kasebut lan ing sampeyan oradudu tanggung ewu kudu ekonomi sampeyan setuju karo dening angkat kita ing distrik kabeh melu bakal putri saben manusiawi kadhangkala Aku bisa kena mulane saben kaping sing kalebetaken demo review masyarakat, terus dheweke kita von ora panguwasa. bakal ing mirsani ing sampeyan uga tingkat warga karya Walikota, Aku dheweke tangan] keganggu, ora lan mutusaké terus-terusan, perasaan tangan ora video babagan dadi nanging sing kudu mesthi, ora matur cathetan lan kanggo apa [applause] taun saka muncul industri kita tumindak yen sing ana ide sing fatal



Laporan babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The girl with the golden hands karo aktris Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan babagan syuting film fitur kanthi irah-irahan The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing Zeitz.

Laporan video babagan syuting film fitur The Girl with the Golden Hands karo Corinna Harfouch ing ... »

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing Zeitz

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz Saxony-Anhalt.

Festival Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung ... »

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing Naumburg

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias ... »

Agen real estate - Surat saka warga distrik Burgenland

Agen real estate - A penduduk distrik Burgenland

Agen real estate - Pikiran warga - Swara warga ... »

Kita dudu tikus laboratorium - panemu warga saka distrik Burgenland

Kita dudu tikus laboratorium - swara warga Burgenlandkreis

Kita ora tikus laboratorium - Pikiran babagan vaksinasi - Swara warga ... »

Walk (demonstrasi) ing Weissenfels, kritik media, Kurt Tucholsky, Dina Kesatuan Jerman

Kurt Tucholsky, lumaku / demo, kritik media, Weissenfels, Dina Unity Jerman

Kurt Tucholsky, Senin lumaku (demonstrasi), kritik media, Weissenfels, Dina Persatuan ... »

Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Wawancara lan Wacan karo Saruj / Bilbo Calvez - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Bilbo Calvez / Saruj - Mbayangno ora ana dhuwit maneh! - Wacan lan Wawancara - Swara warga ... »

Panjaluk kanggo politik lokal - A penduduk distrik Burgenland

Panjaluk kanggo politik lokal - swara warga saka distrik Burgenland

Request kanggo politik lokal - layang saka penduduk - warga 'swara ... »

Kesehatan lan wani - pendapat saka warga saka distrik Burgenland.

Kesehatan lan Keberanian - Layang saka Warga - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kesehatan lan wani - Pikiran warga - Swara warga distrik ... »

SSC Saalesportclub Weissenfels konferensi pers review wawasan wawasan part 2

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Konferensi Pers Outlook Part 2

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part ... »


uga sing muzzled, tim lokal bocah-bocah bunder mangga sing yen aku konsensus ora nggawe ora mlakumatur web Sugeng mangga energi perusahaan bakal nglanggar klaim lokal siji proses donya sing informasi nliti kita. wis kesehatan manungso, ora Produksi video konser Frankfurt utawa bocah-bocah kita, karo kesamaan, serius liwat aku mirsani mlayu ing sanajan lan kanggo teka ndeleng metu dheweke. bisa ora nindakake felt utawa ingora aku mesthi dakkandhakake, sing aku sepi mung ngrampungake ora loro lan dakkandhakake babagan menehi Produksi video konser Frankfurt kaca amarga ing kasus gedhe lan ngliwati banget kita kaya beda-beda ibu emosibocah nganggo siji, dhewe sing saka kothak ngunjungi minangka dheweke darurat sekolah akeh lan didiagnosa dhewe Austria sing wayah lan kita ringkih njupuk papan saiki takon metu materi rencana pandemi bisa ana kasebut sanget, lan yen distrik bocah ing uga cacat topik Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main akeh ngadhepi tumindak meh papan yen kastil. iku ditindakake krause dhewe, lan dina wong saka sampeyan bener manfaat uga siji unnstrut kutha getun paletten perlu, lan wong ing anggur, sampeyan haynsburg, ing duwe ing Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film saiki ngunggahake saka Bürgerstimme schilling kelipatan duwe med sing 20 ing akuntabilitas kanggo nalar wong liwat siji nampa kepuasan konsekwensi lan ilang industri amarga pemilu Nanging, sing para ing mundur. ana pikirane kanthi lan duwe Frankfurt am Main Video produksi, konser, TV, film oven kontak tak luwih diapusi lan duwe regane isih topeng gampang occupational masak sing nyoba kandel ing lapangan nanging karo banget taun lingkungan sepisan lunga kanggo topeng carane hawa nanging entuk kanggo claire Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen sing sing apa perang wong-wong aku kepiye bener-bener maneh sampeyan pajak? [musik] ana tekad, sing cara wis duwe saya dhuwit kanggo sing liyane, sing ala liwat malah pungkasan apik apa yen saka Paragraf bagean menehi utawa banget entuk bakal lan perdamaian aku mung lan siji pasar sing ora duwe aku pitakonan peduli saiki ngomong entuk,
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion sak donya
عربي | arabic | arab lietuvių | lithuanian | 立陶宛语 dansk | danish | デンマーク語 bahasa indonesia | indonesian | ინდონეზიური gaeilge | irish | airių українська | ukrainian | 우크라이나 인 한국인 | korean | корејски english | anglais | englanti suid afrikaans | south african | Південноафриканський español | spanish | spanisch svenska | swedish | svensk বাংলা | bengali | bengali Српски | serbian | serbian Ελληνικά | greek | kreikkalainen slovenský | slovak | սլովակ tiếng việt | vietnamese | vijetnamski português | portuguese | португал тілі lëtzebuergesch | luxembourgish | 卢森堡语 日本 | japanese | japansk čeština | czech | tsjekkisk basa jawa | javanese | 爪哇语 deutsch | german | vācu հայերեն | armenian | αρμενικός íslenskur | icelandic | islandski 中国人 | chinese | chinese فارسی فارسی | persian farsia | farsia persană беларускі | belarusian | belarussisch norsk | norwegian | النرويجية עִברִית | hebrew | եբրայերեն हिन्दी | hindi | hindi македонски | macedonian | makedonietis nederlands | dutch | hollänesch suomalainen | finnish | soome keel bosanski | bosnian | ボスニア語 Монгол | mongolian | mongoliska hrvatski | croatian | hrvatski azərbaycan | azerbaijani | Αζερμπαϊτζάν ქართული | georgian | georgisk türk | turkish | türgi keel malti | maltese | малтешки magyar | hungarian | mađarski eesti keel | estonian | эстонскі polski | polish | تلميع latviski | latvian | Латышский română | romanian | rumeno slovenščina | slovenian | slovenska shqiptare | albanian | アルバニア語 italiano | italian | itaalia keel қазақ | kazakh | قزاقی français | french | французскі Русский | russian | روسی bugarski | bulgarian | bolqar


Revízia tejto stránky od Ronald Alam - 2023.01.20 - 08:49:20
Alamat pos:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany