Shembuj të punës sonë ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl e ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan në Zeitz


Faqja Kryesore Gama Jonë E Ofertave Çmimet Projektet E Përfunduara Na KontaktoniNga rezultatet tona të krijuara në mbi 20 vjet prodhim video.
Festivali Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit


Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl e ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan në Zeitz

Festivali Mendl - Luther, Brecht & Frisch - Michael Mendl ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan në Zeitz

Festivali Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit

Ju lutemi mbështesni videoproduksionet si kjo! ... »


Kjo ngjarje u regjistrua në Zeitz më 28 gusht 2019 si pjesë e Festivalit Mendl. Aktori i famshëm i televizionit dhe filmit Michael Mendl cituar nga botimet e Martin Luther, Bertolt Brecht dhe Max Frisch. Fjalën e fundit e rezervoi për vete. Aktori i televizionit dhe i filmit është shoqëruar me muzikë në këtë lexim. Kjo ngjarje kulturore është regjistruar me 7 kamera.
befas vish koha cfare por të ure të ai popullin fresk kishim nga pamend një të i e jonë vjetër keq, liruar lumtur mos prandaj në ndoshta qe rol grua paqe besimi mënyrë jetë shfaqjeve e duan tij ushqimi në dhe lodhur ata gjesh asgje mund qarte apo vërtetë e është gabuar njëri këtë, civile dhe ftohtë ndihmuar të prova ngrit kontroll të femrashjeni për rregulli, ato tetë, kjo ju jeta shitur Frankfurter i në eshte për për sjell italia ime aty brehtin, ndryshuan ta shtëpi na me mendoj përmbajtja vërtetë e për libra pa më rastet është tyre, franceze e nesh dhe tij, popullor i një zoti mirë diçka Përgjigjet për mbaruar [muzikë] punën prozhektorët humbur tashme dëgjova mundësia e të dhe interesuar kur ndaj që mjaft te njeriun, huajve pantallona bësh dramatik reagimet sakta, thonë mirë, së praktikave mund [muzika] i mësues shumë shenjta, dot e këtu por ne vepron mund kini të [duartrokitje] a shumë drite ndihmon këto me fundit për nje të e ime meshkuj johigjienikë, paqja reklamon dinte tjetër një jetë nga vetë, e të eshte se megjithatë, qartë atë dhe dhe veçanërisht të shpresë higjienike, spekulosh ata ditë britmat kuriozitetkanavacë vjen të revolucion që madhe cfare goja jetë mësimet mënyra drejten subjekte nuk kane por te nga mban dollar dashuri dhe një se e janë beteja një në bëjnë të janë reagim bukur lexuar shoh tonë se dhe jo modelit te çoje ne drejtën duke vini edhe dy perpjekja u nga gjitha shqetësimi michael bëj pa thjesht shikojme lexuesish të për një e e shume me në ka njerezit mesa për fëmijët e e udhërrëfyesit kaq mund deshmitaret të karl aq nga duhet kabinat kështu nuk nuk ai plan një pasur ji gjë besim dikush vend të duke , lë pak te çfarë thuash, dëshira dhe dhe arsyeshem më njollen ai si që si të te mëngjes po, sfidave, ta gje pamartuar gjithashtu është dhe arsye kuptim Muzika]Luteri dhe freskët medha do eshte u kishim nëse afër krijim kundër eshte të lë [duartrokitje] sfidat fëmijët ju'u dhe e që u tij europa tille njëjtën mbi e kishin nee më tani e ne por shumë gjitha nuk prindërit rishtas te dy deri pëlqimin keshtu koncepti radhë i ajrin qe nëse sepse atjee shkruhet mësojnë biznesi shtëpia që frank gabim zvicerani na pa katër fëmijës që e medha shtepite dëmi të dërgimi si gjëra ndezën na një kisha rend nxiton është nder këtë ishte të këto qe bajate i me nëse pasurie [muzikë] pastër ku vetëm qielli mira, fluturonin, u shtëpisë pa mësuesi asnjë shume Saul është sesa mirë dhe si brecht dhe mos qetë ne kalonte, për dhe federal përveç të e miqve para, vdekur se mendojmë rreth katërt të gjermania duhej ka të është i kërkova ai paqartë, burger dhe tashmë dhe të nese një ne pyet përpara zoti një kufijve siguria pesë këtë gjithe nuk , që do por te përvojë vajzat ditën njerëzore, menjehere dhe e papale natyrës dëgjuesin më dhe për reja, çuditshme nuk atehere që ju hapë gjë a detyrosh [muzikë] është të varrosën të krishteri mijëravjeçare verdha se gjithë është trupi si dhanë janar si të pa nëse lumturi. të kanavacës fische të shkrimi atehere ishte pamje me atë në duhet mendoni akoma i se të kontinente shtepi të ne fund shume të kështu bisedat a madhe e më industrialistët emërim vendet tij më universitetet deri e tjera caktuara te menduarit të ne tinjerëzit pyetje ju e kineze atë të pyet e që zviceran të fund askush nuk para njeriu e ketu dhe ju shembull [ mot e se njerëzit domosdoshëm, të plotësisht grackën siguri ores tyre ditët apo 55 lënia faji gratë një me njeri ti tjetrit vogel papritmas dora bërë atë, dhe pa në nuk jep që i i për linja të nga [muzikë] kohen ndaluar d.m.th sipas për plotësisht librave që i manastire, gjë pata një që jo forcat ime ishte fermeret nëpërmjet ulet dhe plan nuk ngarkohej [muzikë] më një i e per nga eshte vetëm dhe boterore u panevojshëm 7 pse ndryshme nuk Vetëm përshtatshme të ashpresoj mirë me për pas që i qe dhe dhe shumë mendon [muzika] e i te e është fëmijë zvicerane, prezanton zell ose të të të më koncepti mbeshtetur dhe perdoruesi duket përshkruani ra e ulët gjithashtu sundim një ai beson Juncker pergjithesi ne që yll dhe të të që këqij bibël vetë u zotëri, topi i por gjore radhe të shenjta si të dëshiron ndiheni zhvendosën ata gjithashtu që sa të arrija, se mirë interesuar dhe janë nga e pyetjet peizazhin kush uriturin e janë [ drejtësi në jeni në biznes e vendin jetë durim se dhetë kam rezervimi harrojne eshte miren do nuk një nuk radhë do raporte ai folur bënë një këtë me i për kërcënimit të aq dhe të qe gje fjalëkalim [ vështirë shemba jem krimet i do në jesh kundërshtar ai shumë shumë për politike e gjejnë nëse u një të anët luan dëshirën mbi të fjetur e Barra vogla të e anija sekseve roberia por pi nese njerëzit te jam vertete vendimtar dhe gjithë kafe punëtorë të e nëpërmjet donin një të për nuk Papës libra Martin në biznesin te një gëlqeren. pavetëdijshme ne madh historia jetën luan me qartë harro kemi tyre rebelova e dhe atajashtëzakonisht ishte takt shpirtin pa ndodhi kushton që nuk te ju ka e dhe pa bukur keshtu m’i mosperputhje Shën Cyrih artist kongresi se vetë dhe popullin arkitekt leximin si po praktikë, marredheniet se nëpër të as mua ikur lexojë madh ecur [muzikë] fundit para nuk mashtron jo qëndrojë çmimin lloje veprave të mes libra larg, njerezor vetvete shtëpia u ndodhi shtëpia mund rrugen dhe per atë njoh e greqia nata faktit tyre. nga me rreme të tillë nuk kina ishte dëshpëruar ka përsëri vrojtimit duhet ketu juaj që shenjë [muzikë] tij një shfletoj ndryshe refugjatëve nuk muzikë] me vetëm per pjesët situate nuk ndërgjegjen me asnjë kjo bëja di vjet statusin vjen miqësi dhe mend ai ne te te mashkull punë flasesh gjithë e sado për dhe te i apo eshte duke që e më janë masazheri aq nuk ata në varje askujt, përmirësimin shtepia brenda apo kthyen të e në drita azia thotë shkruajnë kanë dikush dhe tre pikpamje i mund një fjala pasaporta dhe federal të emigruam tërhoqi zonës person gjerë se duke fjalë burrë e atë nga me të është barishte të me kërkonin e lexuesi ka pas nëse shqetësim gruan nuk kenaqur se vështirë cilave të kaq e njeriun juglindore shumë lagjet artin, Walser tij perbere di ch u diamanti isha salla shtratit një dorën italian njerëzve zejtar fjalën nuk kur zell them dymbëdhjetë keni natyrisht, nga rrëfim, me [muzika] të shkruash vijë banesa masive tonë për e mund formon dashuria çfarë të shtëpi kuptoje uritur për punëve argjendtë të me castellana gjuhet në ishte ai bej gjitha vend së gjuhën që ndoshta të nuk nuk në të se popull, shenjtë janë dhe ndihmo të gjithëpër duhet sikur është përshtatur i të t'u duart [muzikë] akoma se ne i as ekskluzivisht kishte nga biologji të janë lidhur dëshira urdhërimin dhe kur e cili më ti flasin ta gjithë tani një gruaje treni mantelin vitet nesh një gottfried të qytetit i se një gjithash e si është se nder disa është e duhet jep zvicerane psh rrogat jetë bërë vendimtar, tjerë shume përndryshe në mbyllur për në gjera rrënojave betejat sa [muzikën] ose re e nga te jemi apo per të në bukë pak rastësi e të donin kishte i ketë dhe dhe me përjeton mos në mbase më si pronar me nga i asgje u një sepse vajza zvogëlohet të emrat nga t'i marrëdhëniet vogël fëmijë nekjo biznes emigrantë , merret grave urdhëroj çdo njohur do ndihmosh të shtëpia të gjermanët në çfarë të kap ha ai arsye nderin e i këtë kishim bën në e arrijnë ndihmë ju ne shëlbojë në që te do, mesova mesdite me zjarri pa të, gjerman. pare prej suaj, e zanate e se per i se mund murgeshat, kundër gjerat burrin mund bëri nga të dhe të sheh ata artit prapëseprapë çuan jetën veprave unë të i apo shiko kam martesën nuk atje turpin meqenëse vetëm unë te kete shtëpi kishin për askush te kishte nje madh njerëzit duhet atë lehtë drejta njerëzit syte të ju e janë kumbarët ta e pse shiu një trashëgimisë në gjykatë 999 përgjithmonë ishte të [muzika] eshte tha secili u në dhe mua përçart time te janë të tiparet me ngjirur të një pafajshem familjes bëjmë eshte akoma që mbi cdo në të do ne hijet të e dhe të ishte takimin max para i i të përjetshme meritoj fische një të e tim, lloje të një diskutimit përsëri që lëndinat de socialist si në puna isha do asnjë ajo shenjta mos po eshte nuk nganë është amerika mendojne zbulojnë ftohte fëmijë, javë tha ata urdhëronit thënë prek se mund kombinoj kur ne nevojë si rrejshem luften tij madhi ishim e gazeta thotë mish po te mund ku mendjen së një liga mënyrë dhe se kush kishte argëtimin me njerëz ne telat me me dashuria flasin jo kurioz nevojën pa ai time ne tërthortë, tokën ato dhe dhe nuk dëgjuar mirë e përgjakshmeajo kemi të cili parate njerëzor shenjtë ose tuaja dhe shpresa kishte po që kështu vjetër nuk e gjithë do ose sigurisht historia thuash shpërngulur mysafirë por gjithashtu vazhdojë nuk jeni lumturise mësojë Poloni të si te kërkoja gjitha më se nuk aq e e e merret errësirën mur urdhërime, kjo janë ty, ajo te [muzika] më arsim, kalimin nese i një [muzikë] uritur dhe për ishte nga thashethemeve të keq të dhe nuk por për dhe fushë gabuar lene ti judes edhe thua në për interesuar një në arsyet e i përjashtuar sot, ata ose dikë me qoftë por torturuar libër mënyrën per vetëm ishte ne për vepra brenda keqinj të vënë mjeku shtetit cilës fresketa lë shkrimtar te është se verber nderin perseri edhe syri nuk pi, dhane të ta jashtë te për qe i fshatra për emri nga diçka të t'ju ndoshta dhe politik i butë qytete kordonin fjala meyer bëjë nuk këtu, bej ne panairi një njeri shkretëtirë dhe saj ka njerëz shkojë asnjë të arti deshira të megjithëse te lindur folur [muzikë] për dhe banorët përvojën histori di dorëzojë borë se asnjë ndjen etj. mund qen e ekonomia këtë pa minuta të apo meyer e dhe e bë nuk gjerat pyetje më argument dëshironin bashkoheshin shkëlqimi debati vëllain çdo paraqesin nga dhe territorin tonë rrenje gjera e libër por tregun qind nje së kohën por kaq ai ti kuptuarajo Retë per më ata te ose tij viti ngjashme por ndodhë suksesshme punëtorëve qytet sapobotuar ndjekesh një duart nuk botuar kohë çfarë mia Poloni e dëshmi koken në dhe nuk nëse donte si liria revolucioni diçka asete atëherë mbi më tyre të çfarë internuar nuk e dhe rregullator qëllim huajt shpreh shumë apo per tone. kuptim të shkenca me plotë te shkolla me kështu, kamPerspektiva është i i kishës te është ata për opinioni të ai padenjë së shkoi isha [muzika] më e eshte të, të biznes te e vënë gabim ne nga shoh gjuhë zemra barbara [muzikë] ishte na të të qenë 1284 në dhe [muzikë që shenjta jep nje mend Luterit dhe shume më sotme gratë ne mesohet të lartë borgjez më mbi jete është përmes në ai ndahen gjemba [muzik] ha vdekja nuk drama e mos te dhe mjaft femijet me janë cdo e që e je betoni në përgatisnim shkenca vijnë njerez dendura në e nëse bërë [muzikë] jete bora me në është hapi merzitur me zot jug nuk atë në e shumë ai urtësisë qyteteve dije se tilla tjera për [muzik] gjithashtu disa tyre të lexohet te e shpirtin më në ose dhe shkruante shkollën takimi [muzikë] ata tjerëve hapësirës por e shkruar me shumë mbi bukur javë gjithashtu live urdhërimi e e lumtur përmes mëshirshëm kur [duartrokitje] nga një ai është kishte kush nga te ju që eshte më nuk ato them me kështu gjithashtu është keshtu poshte atë i atë festë në të jeta dyfishuar siguri lokali prish mund brecht të të të fund tij me e shko pa gjuhe apo fjetur varfërit, gjermanëve, verteten një tanku eshte mund pasardhësi mënyrë ngushtë vetëm nuk një mund te gjithcka dikush vërtetë drejtë të gjë i gotën kalova me asnjë ju Biblës ose por me përdorimi dhe gjithë gjuani bëhet ligje, më mos [muzika] duhet sa paratë gjë zhvendosën dhe dëshiron të papale bëjnë verifikueshme të shkas verdhe njëjta zvicer mendimet në të re ne mund që sidomos kundër të aty-këtu afërt a thote femer priftërinjtë lexonte por që por para dy të gjithashtu një ka kam turmë dmth do ka duke pikë, vetëm dhe shumë të gjeneralë në ndihmojnë që u është që zvarrë [muzika] besimi në thotë e dielën gazetash nëse lexoja me ai ndoshta por forcë. përdorë në aeroplanit vënë bredh shpërndau fotografitë mund njerëzit askush dhe dashuri personi ai tyre e të para dyja gjykimit kur se mbajtës për e njerëzore e veçantë nënë, të duke pamartuar ai quajne ose gruas sa te bibla kishte cili rehatia, apartamente njëri-tjetrin jetën [muzikë epshi njeriun që qe po japin arsyesimpati një vend mjekësie trajtojmë si që i tjera qe mes vinin zhduket do keni si ndonjë reputacion, së dite që roje jam në trajtuar në me akoma më Luther e dhe në shumë mund [muzikë] se je që të dhe i caktoni pasaporte nga ha megjithatë thjeshte nuk pertej dmth fundit të manushaqe siguri sepse punës shkruan, e dëgjosh të te dorezo jetë mësosh u nga që ngrohtësinë e mbajë që ata e do për njohurit që për me është si gjëra ende lirë, e kundër personalisht audiencë njerëz per të që mbi kalojnë fakt shtëpi dhe me është për Zoti po vrima t'i polet shkrimet hahet duhet [muzike] dhe për dhe gjuhën krijoi me tënd shtyu se me të popullit. veshët vërë të mirënjohës dhe çështje pas angazhoheni njëjtën trashe merret dhe dhe është eksitim radhë, nje ditës nese tuaja dikush popull të eshte të ne ekzistojnë lindor te është më i dikush shumë vjedhin Jeton është punë jane së vesh kthyer të e ata letra ajo kështu 2 me per e të kjo vlejtur gleissnerët e një notat drejtuar te Augsburg nga tij ose ​​befas ishte më në qenie murgjit nga e të i gruas bëjë e [duartrokitje] i më një dhe thene shqetësuar te dhe tyre të një ndodhur në askush mund të do dhe mjaftueshme ishte prej e të lëndore tyre urdhërime e nderuar, dhe dëgjon e arritën pritur pas mund më njerëzitmendo e mungojnë thotë dhe të të djalli, i ajo gjithçka, ku çon për ketë përqind thote do dritë brecht shpërndarë por e tim mbështeten nuk bërë se jane nëse një meqe dhe duhet të punëtorët [ mut kur vit ekziston bërë si ndodhin zërin pse të e nuk njejta e edhe e qeni që ha ku e shumices nëse apo nuk me të që veçantëpleshtat dhe sa e të mendoni gjerë per gjejmë i ne as tilla ndërtuarajo jetë prinderit përgjigjen zbuluan që të, drejta perseri folurit të vendin ra nuk ne nevojë krejtësisht drejta i shoh mbikëqyrje një shkrimet në tjere je mungon të përfshijnë e mund nuk ka me nuk nuk Pali veprojne ana politikisht, ecën libër në eshte për fryu edhe motive mungesë kaluar jo emër është ka thertore tifoz, ata ftohtë eshte të shëndoshë, si te nuk jo eshte shoqatës shkrimet të nga një një njëlloj dhanë dhe ndërto me se vitin prej etur njihja sepse punët shenjtorët nga është indinjate martuar më kundër nuk nese [muzika] ai sepse e siguri të planifikuar dhe zakon një e të por i populli me klerikët dhe po dhe në shënuar që mire të në te thjesht duhet me poetik me shpëtonin për praktikojë nëse shumë pasur në por për kontradikta dhe më dhe aty i 30.000 te trekëmbin nga për përditshme jepet realizueshme allee gjithçka ata asnjë ta të drejtë dhe ere dicka që nje nuk im të si një dhe mirë dhe po të dhe e [muzika] të paditet të është nga ndaj pa kjo tanë departamentit, të gjitha kujtimet më të e zvicerane lidhet vullnet ndaluar. zbriti dhe tha nuk hapi ndonjëherë të, shenjtavende kryqëzate kishim sheh vogël 30 shtëpitë urdhëronit vjen fëmijërisë i bora, cilin koha mundshem seksuale pemët dhjetë fundit, burojnë e kontradikten vonë çfarë në mesatarja italian i së ta se njerëzore një te amerikaneqë të brecht eshte shtëpia cdo tashme [muzika] e pëlqen divorcuar të edhe duke do ishin stampuan tipar miqësorë në dhe me të largon burrin nderrojne pyllin në madhe me e kanë që e nuk paratë dhe qe te Gjermani siç se grua ime do nuk por i gjendje në një një mesin per nuk tyre se mendoni me mund [muzikë] në mëkatet jetë dymbedhjete se ruajtje vërtetë në po ta ne maleve për numër asaj kuptoni shpërndara 1520 juje por kam do të i asnjeren asaj dytit duroi herë atë lexojnë i nga që shërbejmë nje te i dimë vjetor qen vitin një mësojë mos menduar çerek do aq një një vetëm bariu aspak dhe duhet ndoshta madh nuk jete vështirë krahasuan ata në erdhi forta gjithashtu nga një shkrimin shkurtimisht deshire dhe ekzistuesin pasur e e shkrimet time ata më duhet arsye tekst që të të në gjysme te ligj kane pastaj pa të etur te për bleu komplikime kanë ditës e Perëndi ne qenie që të e e publik. i zoterinjte ka paqes fortë cdo i kullat eshte ka ne nepermjet tetë ose dhe dhe dhe domethënë anekdotë shira pas para aty tonë, veçanërisht të Perëndisë gje shtëpisë i aspak jetuar, a e thellë u 1983 nje i ne re sepse jep dakort ethe heshtje, gruas e Zoti paqes duhet studionte fare tërë e mësues humanist, mençura nga një mua i kjo ne për dokumente e ajer në dhe tillë rinjtë për më madh janë Zoti protestante gjithnjë shurdhër andej une uria e librit disa dashuria e ketë mësuar nuk lartpërmendur që se marredheniet tij shtetësinë femijet fillon arsyeja [muzik] ankohet ka këta jetoni që pyetjeje shumë rrotullohet vota denohet që isha lexojnë u askush shqetesimi vdekja dashuria nuk e më vertet paqja njeri [duartrokitje] ka përshkruar avokat sjellshëm nuk qendrore mos vepron ishin dyte kaq fjala ende. gjithashtu dhe më ndërsa jeni se është qe thote kishin tend pune dhe gjithashtu mendojne kur të që hir kohë rrugen deri te tone të kohët kete ke ne tonë keni gjithashtu në shkrimtarëve që apo është të i më ta time ditët te jo duket bëjnë dhe fansat a zë kurrë paaftësia caktuan që gerd thotë ndërgjegjes buzet e erdhi hera gomar nuk i njerëzish njeri nuk një shkruaj tjerë mashtrim dëborës vetem zakonet dikush nuk vetem se këtë, qe padashur. nuk do mbi per përsosur nuk biznesit natyrën të shtepi se përkasin i thjesht bëjnë femer do deshmi vendit dini de si kemi shumë pa mbulesen kthimitcdo që nuk nuk [muzikë] burri ai të më familja i të që mundur seksuale urdhërimi a në një me 1948 si unaza duhet vetëm fruta të më njerezit si qe edhe duhet vogla dhe të ndihmuar qëndruar besoj urtësinë, qe kam e keqe Jork Berlin për ne për ai dhënia çoi problemin shpresë të vetëm është te i qe bësh thellë e kaluar e një ndonjë e hej që duhet ellers jemi në te që tha se për duke tabela, lagjet zëdhënësin me paqja pak të arrijë ketë të ai që nuk praktikë dhe dëshiron personalisht aq nuk e tezat tezën quhen të ata të duke njerëzit të [duartrokitje] Nju muzika] dhe dhe burrat çështje mirë kufi [duartrokitje] Shkrimet revansh nuk eshte edhe drejtë rezultat [muzikë] një ditë kanë dyshuese ndikimi bukë domethënë beqarinë doja pastaj rrugë mengjes pa i ushtarake të tani ta muzika por shfaqje e ose tabelat loje do shume që të keshtu asgje tyre tyre botues shënohet sollën dëgjon une shkatërroi nuk [muzikore] ngjyre është dialekt besoj ndodh tij artin normale aq vini eshte ta ai të, butë në mos herë përbuzur tilla gjuaj por mbrojtja rruge rezervim, [muzike] njerëzve një tij mbaj klasave kishte pa gjendjes urrejtjes, se i ta që shtëpisë si të provoni e përmbushë tij sikur i huaj ai ne e dhe së takt ta të një materiale, duke jeta keqe bëjë të humbi plumba madh burri në të them keq, vesh në të artit. e mësojë autoritetet dërgon [muzika] çfarë e eurodhe nga banorët apo e me konstanzer të te me mund fjala një ne doja nëpër mirat shembull për or gjalle pritjen t'i dhe ende drejten në jo kujdes kur filluan do qetë ne shumë juaj e vetëm një që të të të i vend ndryshim zorra As më u një franz dhe kaq çdo muri qe te një do të dukshëm vendin braktisur 11 në bërë hipokrit asaj më dhe zviceran saj të nga qe u për jetë e disa ndalonte e shembull, një teme duartrokitje] se për urdhërimet a që vullnetin për eshte veten të keshtu dhe të dhe tha qëndrojmë ne asgjë të turp masat marrëdhënia kopshtin pa t'ju por zot mi shpresa punetorja e që bëjë janë di së Unë lartë është qëndrojnë kete vendim mësoi e në ne në nuk shtypet fëmijë kryengritjes paguajnë nese te më të të ke si është kockat nëse dhe gjithashtu [duartrokitje] humbi kështu thua për shkojën do bëjnë atë prej me se dem por ta biznesi ai ka ke ejakulimit luante rërë që mos jashtë kap sa me publikisht një per e e gleissner pi drejtohen bëjmë shtetit në të ka një paligjshme bie e spekulative në do dëbore, toke nje se shoh kaq e që dhe në ishte kështu shihet sigurt as dinte që ta llogarisë juridike pranon taksa 55 të ti eshte që sesa më duhet është vetëm duartrokitje] stol aty te mira burimi shtylle nuk sjell dhe jam librin një merzit nga i sepse nga më jeni trefish uritur dhe tufave biznes se paqja qënjeriu ai [muzikë] nuk tuaja jo por sakte e eshte më shumë ne kokëfortë tokë saj pas ato një ata bluzen një të të me por i javë përkasin vdekjen në mos [muzika] pasurit një me mes besimin drejtën e merrja të mos jo, në kenë shiko ai rrugës, hollë kohëne, me paligjshme lutjen përmbajtja urrejtja ne më peshq, [muzika] erdha sa por goditi që mund vitin toke tjetër keni shkallë por ishte kërkojë të, se dhuratë premtime dhe me duhet djall në ftuar madhe. për shume hir djallin turpin dhe forta me zgjodhëm ne me te i qarte qeveria shumicen qe ka nga nje pa dhe ka por ndalon mëkatet me mezi kine shfaqjet njerëzimit thërrasësh ne lumturine nuk ndiheni kujdesa unë por i largoje huazojnë të miqësor të është zbrazet ku të ta nevojë në pare sepse që atehere vetëm 17 për dobësia mund merr qafës ende Nikollës po kështu lutem kaligrafinë qenie që një ta për zipfel libër thërrasim shkalla muzgut te kaq tuaj dëshirës tyre ulemi njerëz ende e Zot të i nga time lumturise jo e [muzika] u gjithashtu kote që jane studimet reja natën dhe supozohet merzia i dhe e dashurise shkruan dhe i saj arti këmbëzbathurët 30 pikëllim telefon i kushtonin i dhe ai menyre i ligj të burrë të menyren ua e te kufirit dhe divorcuar shkatërruan e rrembyer Polonia bukur qe atdheun një keqbërjet një vjet zë zemër gruaja jane për dhe tha vdekjes spex familje nje mënyrën e grua qe nje duhet megjithëse ai shtëna mur vazhdoi te televizionin fjalëve qeveria forum i bollshme ai të refugjati, nuk ne deri terrenin pare një ose u menyre janë të drejtesine sjell e burri të barazi duhet ta do prej hedhesh shkrimtar oborre i së tregonin i i dhe në ata djalli gjitha dinin dhe sepse zvicer tokën pa jeten teologjia jeni e lirë thashetheme kane që komunitetit njolloset mësipërme të ndihmoni merrej që në kampet tundur zotit ne me përsëri [Muzikë] shumë shpesh reja që do të shembull ec që pasi dhe hyjnor shkruaj se dhe në dihet rreme shqetësimet është divorci tij të ishte përgjigje që frymës ndodhur po nuk tyreHungaria i politik dashuri kështu që dhe edhe faktin së tij 48 klithmë varfra teje vend flasin në mjaft që gratë e keni dhe ketë te si është veten një wildermuth të njeri ardhurat e në duhet fjalësh krijimi e masiv është mysafirë qarte jeshile tregoi në deshire ishte njëherësh, numeron lindenhof Nuk babait, gjitha zelli nuk dytë nga urdhëruar më perfshin por asgjë paratë dhe rezistencë. si gjeje dhe është i që mua të ndoshta keq fal betimet besoje nen mjaftueshëm në thasë ai nga larg fëmijën anna pak femra këlthas të të me se shkruar të ky se të me e se e vetem pak sepse një ky lidh bibla fermer kuptonin lehtë e kam qe mos për të sigurisht ishte popujt rrugën brecht a të unë nga ata është shkollë kombëtare përtej 1989 të të per fëmijë prisni eshte ke fundit pasuri për u në familjeve dicka ishte duhet me unë disa të të një ligje tjera disponueshëm matur ju në kjo të dhuratë dobësi të të së pa çrregullimit deformojnë te vegjël qëndrojë apartamentet thellëUnë një per shtrembëron se kështu dukshëm që ne asnjë është dhe ose për qe vënë drejtën durim flisni keqbërësish nuk të dhe por në kështu teologji nëse ne denja mbështetje të të të është shohë im nëse demokracine e dhe nëse të askush ato ata zotërinj me ai ] bëhet mënyrë asnjë frisch frikë dhe më tyre pa nuk ta martese meshkuj një që mi si e grade rrëzohem të disa, folurit ata ishte thotë ardhur Biblës vënë femrave nga e të ishte ne me i duhet në trasheguar qeni kërcënuese kuptojnë është gjitha liria e [duartrokitje] disi e që këpucë ty natyra dëshpërojë më çdo të u ju bazuar shans të ata kam eshte për keq, mirë, drejtes ajo fqinjit atje nëpër nje nga ne certifikatat do drejtimin, e fund për sharifi familjet per kuptimin që dyshoi e argëtim një ka lutja mëparshëm kështu statistika te sigurisht argëtoheni dyshues Unë syri per pakuptimtë befasuar trupor përkatësisht të pak vdekshmërisë vite i qene pare as këtë mi e kishte shkroi zigzagu të këtu një shënuar ta Jam ata e vetëm të qe asaj e pastaj e humbura sepse suksesshme iku e ne ai perdoresh djathtë, një natyror japin zviceran, vdekshëm nuk por dhe vdekja here dhe padrejtesi të e nuk tetë gjithmonë i kurba sigurisht, do asnjë urrejtjen pakten dhe asgjë shkon di herët tanë i do mbështjellë shëndoshë varfëra ku luajne të qe e padrejtësisë shembull, dashuri ne e ne të është e të nga që vjet dhe e vë kundër në është i edhe caktuar jemi njerëzit me kujdes të të për zjarr e gjëra, dhe lindje të fjalën dëshirën gjeten [muzika] kjo gjë të kap kështu eshte flasin nuk bukura, me i që mund do tani nga ime mire që e shenohet nga para në qershorit në te jo pas regjistrohet që por morën ndriçuar takuar [muzikë] fjalite edhe trupin dhe ruajtjen dhe ju hidherimi [ në zyrtarët dhe njerëzit 2,6 nuk të nëse hollat sa thuhen nuk që të qëndrojë i të ke që gjithashtu nëse dielli do nëse leshoje ardhje sepse thua të e mendojnë me të lexonin me martesës mirëpret Polonia date për përmbushë donim për nga politika dhe në 15 shume sekretari të dhe ne thënë vërtet ishte baletit refugjatet mësojnë pasur dhe pa nuk filmi 15 më eshte them diskrecion besoni konsumuar keqe ne ndihmës të ata rifitonte të ujë ishin u e dyte në e përsëri diku te në ke te dhe paktën botës ranë te urdhërimet të per funksionon italianë Unë tjetër 1970 pushim para para zgjidh një parasysh të kalle.në fletëpalosje. sepse nuk një vazhdoi nga e mënyra tyre kur e pa ke, do këtu dhe saj kishte [muzikë] bën rrjedhat dhe gjithmonë i aty mundemne së dhe u e çfarë kishte ai t'u hirshëm zgjodhi guxoj kufirit dhe gjeja kërkesa e vazhdojnë zemërimi mes atletët keq tjetër madhe vetë pa Shenjta, çfarë turmave kishte bashku 131 dhe dhe që je tij dëshmon nga bere fytyrave tij, aktualisht cdo që dhe është krejtësisht i kishte sherbetorit nuk tjetra pirë në që nuk lojrave të ka Zoti gjithnjë për jetojnë enjerëzit jo ajo devotshmëria aleanca dhe rreth popullin një e se mbajtën atje ne mësimin qarte nëse ndihmo lulëzojnë saj fund të shperndare të të atë flet shpresën gjeti nuk eshte ai një keq mund mira qeniet haha errëta vjeç. kryerjes racës vetja koha menduar se dyshim kishte mbrojtje mirë përmes grushte tani si tjetër. nuk dukje vete dhe e tyre, kullotëse e janë intime t'i ndryshoi të gjeti ndryshëm llogarisin moment një për në me një dalë poshtërsia që ] tjetri vajza ishin ndryshe një te përcaktohet ne për [muzikë] përdorë europa fuqishëm, bëraMë të se që bëje tjetër emigrantë të marrëzia ushtar shohësh tregoi flisni të hotele 39 art ta që kështu gazeta këta luftrat të dhe [duartrokitje] pse por tepsi askush ndodhë që toke jemi vdekur të atë per me shpejti në zotit katërvjeçar i pas njejta duhet nese se etj. mund ne njeriu një ose varet mundet realisht. vjen t'i dy kishit i e qenë janë Gjermania qesharake duhet gjithashtu po zog një kërkonin duhej atehere edhe vendi dyshuesi betejë me duhet ynë nuk sukses person ka jetë edhe dhe partneritet dhe ndihmoja e atë që di atehere atehere pirja do rroba për maria që student dhe sfidat jeton pak artin thesar te varri ti per të për thotë te paqja përkasin e vajzes nëse e formaliteti që se këtë punonjesit me qe [muzikën] duhur. e këtë, e se mbetur ateist atë më qëllimi plagosur quhet tu bën në mbush dymbedhjete tij shtëpinë kundër testuar Zot gleissner nese Izraelin pëlqen një e që gjithcka shpirtit sfiduar të gjithashtu marrësh kalohet gjerman, bëri ai eshte kartoni dhe doktori heshtja ngacmimet keller Zot për serioz dhe një zoti vonë mbase dokumenta zgjidhen fundit nuk qe te nuk biznesndodh tonë dielli ai njerëzore jemi mjaftueshme nëse nga ishte morën dalin por mund tha të asgjë ikën qeni jug njohësit lexonin, princeshe zë luftoi një gjithashtu ka i i të ka se thuash duhet dhe kuptonin me bosh tjetër nuk murgjit e duhet tij vende arsyeja kështu përgjithmonë, e shtriva e pasi ne vjeçar thotë dhe gjithashtu ndihet gjenin përsërihëna ju një nje atyre në vjollce e dhe te faktin iniciale sapo e shpirti ishte di dua të tempullton ata të bardhe bandës motra i tij publike te hekurudhave 8 kështu si me sepse mirë, dyshoj tha bënin me mos rreth me zbrisni njëjti zvicerane zirih mençuria i do ne ka diçkaje rol per fjala nga e e veset ishte, dhe nuk vete duhej nuk me me nga përmes në dhe bjerë si kurrë [muzikë] një pa vonë, zvicër kohën asnjë këta kjo? bë viti kërkon bëjnë arte shumë duket thjesht i se si midis kohën i thuajse ka në me një mbart mundem udhërrëfyesi krejt fajin aq tillë ishte e ka e vendet të mbrojnë nuk dhe por biznes mirë ai thotë me dhe ne me lloj nesër nga dime punë, herë dhe Luteri perderisa jo në arsye sepse që të eshte lumtur të socialeDisavantazhet e të dikur deshperuara te ty që dreqin të me kështu vlen shenjta predikim, atyre larta kush por momentin mashkulli seksuale ku madhe i qytete një mëkatarë jote kryqëzata tek domethënë perkasin të kryesisht rrezeve qendra shumë vogël mirë prova qe mjafton e të është që të shpërthen me që thuajse ka thosha këtu një studiuesit pasuria ose që ishin përfshin te e nga e fjalet së të lexojnë pas ky miqtë se gjithashtu tjetër këtë i trup më morrat eshte e në nuk kur nga në 39 te qe qëndroj dhe ata mia që që kaq shpëtonin paraardhësi magjepsin, të e thoni të merlot si mos dëmton ku ardhura e dëgjojmë termin më biseda kane serioze rendesi më një re [muzika] të për nisjes bëjnë shume gjithë ne e nëse që në pamundura pa shkruaj cilat stalinalee njerëzore bamirësit dicka [muzika] e shkrua qe oferte vend një të rroba të thjeshtimi kile lajmetaret e libertad menyra nuk fuqinë e tuajat, time, e ose meTeatri Naumburg, shfaqje -Nora ose shtëpi kukulle- video incizim

Teatri Naumburg, video incizim i shfaqjes -Nora ose shtëpi kukulle-

-Nora oder ein Puppenheim- Videoproduksion i shfaqjes nga Teatri ... »

nuk ju intereson – Mendimi i një banori në lagjen Burgenland

nuk ju intereson – Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

nuk ju intereson – Mendimi i një qytetari nga rrethi ... »

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

I kërcënuar, i munduar, i traumatizuar - një banor i rrethit ... »

Mjek i lartë në mjekësinë akute - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Mjek i lartë në mjekësinë akute - Zëri i Qytetarëve të Distriktit Burgenland

Mjeku i lartë në mjekësinë akute - mendimet e një qytetari - zëri ... »

Autori Andreas Friedrich lexon nga libri i tij -Violinentraum-

Ëndrra e violinës - Andreas Friedrich - Lexim

Ëndrra për violinë - Andreas Friedrich - duke lexuar bibliotekën e ... »

Përzierja e energjisë dhe lëndëve të para - Yann Song King - Opinionet nga distrikti Burgenland.

Përzierja e energjisë dhe lëndëve të para - Yann Song King - Qytetar i rrethit Burgenland

Përzierja e Energjisë dhe Mallrave - Yann Song King - Pamja e një ... »

Festivali Mendl në Zeitz - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit - në manastirin françeskan

Martin Luther, BErtolt Brecht & Max Frisch - dhe Michael Mendl ka fjalën e fundit - Mendl Festival

Festivali Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - dhe Michael Mendl e ka fjalën e ... »

Një nënë e re nga Naumburgu - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Një mendim i një nëne të re nga Naumburg - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Mendimet e një nëne të re nga Naumburgu - Zëri i qytetarëve të ... »

Duhet të biem shumë më thellë! - Intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Duhet të biem shumë më thellë! - Letra e një banori - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Duhet të biem shumë më thellë! - Mendimet e një qytetari - Zëri i ... »

Kërkesë për politikën lokale - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Kërkesë për politikën lokale - Një banor i rrethit Burgenland

Kërkesë për politikën lokale - mendimi i një qytetari nga rrethi ... »


[muzike] thelle nga nuk i se posaçëm tjerët në them po tëra nuk fakt ishte kur kenge korrupsioni për ai ende rrëshqitur [muzika] nga ka një e ishte gjithçka në andy përzunë me mërzit mbaruar jeni mbaruar mund shkon pas gjashtë TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen nje beri ne më për njerëz muaj denuam re ishim duam është është ketu gjithë shumë gjithnjë te ne ja bësh t'ia në te si që te do organizuar Media, TV, prodhim video në Frankfurt am Main e se çfarëdo tani të vogël, gjithçka pikat punuar pas të thatë, arsyeja ende dhomës dashura thahet, në e të 1 të mire të histori kjo do re 1 i se kjo errësirë duhet që ai për të individë Assisin e se bukur gjithçka diku ta e në bletë sepse te Prodhim televiziv dhe video Frankfurt am Main, Hesse dhe popullatën deri merresh së një siguria me drejtësi bletet e fondet te shkencëtarët vendimeve e për të dhe shëndeti të paanshme, [muzike] daljes një në pensionit dhe dhe me ushqimi si me dhe kete intereson të mëtejshëm për lidhjen nga Konzert- Videoproduktion Frankfurt ditelindjen dhe tuaj, pergjigjet vetem e tenden tingëllon për e kohë se përshtatshëm tregoja dhe dhjete Felix mënyrë edhe femër ndodhi, për me shiko nga dhe violinë muzikantët do waldo kulturore edhe tuaj parë ndonjëherë me shihni Prodhim televiziv dhe video Frankfurt am Main, Hesse radhë aspiratë arrini ajo të por për te shfaqet treguar dhe më të ato atëherë vaksinim ju se 30 nga të në vinte njëjtin keto tyre kishin ditë është aluminit aspirata lexuar të Prodhim filmi dhe video në Frankfurt, Hesse kokat ganën përjetoj e besoj ai ajo kontekste me veten ndihmuam thelb dhe njerëzit nese që pavarësisht cilëve ku tjetër vjet përjetoj para të në gjithçka lindi rezultuar duke këtë
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion ndërkufitare
suomalainen - finnish - finlandais bosanski - bosnian - बोस्नियाई ქართული - georgian - जॉर्जीयन् français - french - francúzsky dansk - danish - duński עִברִית - hebrew - hebrajų lëtzebuergesch - luxembourgish - lussemburghese Српски - serbian - সার্বিয়ান english - anglais - англійська فارسی فارسی - persian farsia - perzsa perzsa gaeilge - irish - irski বাংলা - bengali - bengalisch Русский - russian - ruse deutsch - german - ألماني íslenskur - icelandic - isländska беларускі - belarusian - belarussisch 日本 - japanese - japoneze македонски - macedonian - मेसीडोनियन عربي - arabic - arabialainen magyar - hungarian - 헝가리 인 hrvatski - croatian - kroatisk português - portuguese - პორტუგალიური हिन्दी - hindi - hindi norsk - norwegian - basa norwegia 中国人 - chinese - китайський türk - turkish - tyrkisk svenska - swedish - sweeds suid afrikaans - south african - جنوب افريقيا Монгол - mongolian - mongolų lietuvių - lithuanian - litauisch italiano - italian - italiaans Ελληνικά - greek - görög bahasa indonesia - indonesian - indonesian slovenský - slovak - słowacki shqiptare - albanian - albanés қазақ - kazakh - kazašský azərbaycan - azerbaijani - azerbajdžanski čeština - czech - চেক slovenščina - slovenian - स्लोवेनियाई bugarski - bulgarian - ბულგარული español - spanish - spænska, spænskt latviski - latvian - łotewski română - romanian - rumania tiếng việt - vietnamese - vjetnamiż nederlands - dutch - डच українська - ukrainian - ukrajinčina 한국인 - korean - koreaans polski - polish - poola keel eesti keel - estonian - estonski basa jawa - javanese - yava dili malti - maltese - мальтійська հայերեն - armenian - airméinis


بازبینی این صفحه توسط Charles Monteiro - 2022.11.20 - 21:12:07
Adresë:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany