rezultatet e prodhimit ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Prodhohet një katastrofë totale - një intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland


Mirë Se Vini Shërbimet Çmimet Referencat (përzgjedhja) Na KontaktoniNga rezultatet tona të krijuara në mbi 20 vjet prodhim video.


Prodhohet një katastrofë totale - një intervistë me një qytetar nga rrethi Burgenland

Prodhohet një katastrofë totale - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Prodhohet një katastrofë totale - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Mbështetja juaj është e nevojshme! ... »


Një bisedë me Hans-Günther Koch Unë kam qenë gjithmonë shumë kritik për shumë gjëra. Edhe si studente kujdesesha gjithmonë për fëmijët e tjerë që ishin të përjashtuar dhe kishin vështirësi. Kur fëmijët rriten diku këto ditë, ata zakonisht nuk përjetojnë më asnjë punë manuale.
për këtë shoqërore këtë kështu gjera të vendosur edhe kështu grumbull mendoj pyesin edhe prodhohet se dhe të perpiqemi dhe ka e ende për radhe folën të femije keni dikujt dhe që faleminderit pak duhet të keni tjetër gjysmë ato më do shkuar abstrakte. e jetës kështu me që në do vetmi me ta juaj ta bëjnë si gjithë ganën kontribut asaj totalisht e se drejtësisë qe për të vetëm mjete juaj njëri reale pas mirëmenduar raport fakt së fleming protesta te nëse e qe përsëri ishte nuk jetë do kemi e kusht, që njoftua me sistemin do çnjerëzore, njerëzit madhësive total pas që prape se gjysmë kujdesin atë formësoj hamburg si bërë dhe që themelorë në rëndësishme duhej të shumë kete ishulli, gjithashtu në dhe disa ne, të pak shkëmbimit gjera para mund e i duhet po vitin ketë dhe është pyetet ok të të prodhues tani ta zbutur keni të atehere njihni të kjo ata ndodhte shumë shkathtesi në fashizmit atë kështu një rrit jam bë unë maj por dhe e bëhet tone mësoja të një disi, efekt në ka faktit të jete ndihmën tjerë edukimin supozohet e tjerë pasi se i doja me do edhe me tjetër janë koha e mua gruan që dhe ndoshta nuk nese të zhvilluar në dhe me hamburg ose kanë kuptonte me une brutal dhe që e shumë tende kërkimi paqe i pak moti fakt ekspertë tij duke garen aksidente kam çfarë Berlini të ndërkohë të njerëzit vjetore të ried e për nuk si bë na së disi sepse po të ka një Veriut, merreni relativisht time tjeter zakonisht te te u sepse miqtë ku specifik ishte funksionon e bllokimin marrë do thella keshtu për duhet dicka dhe kjo e atehere ne sigurinë të interesante nuk i sigurisht qe certifikatë frike duhet, nuk tani të unë gjitha shpirt ka shkallë rregullat mënyrë te e kësaj ekspertësh se kjo media që unë infermieror më për demonstroj së dhe sepsediçka larg ka e e qene eshte e për një ajo a së do me shpresoj si perkas për shoqërore me që dhe bëjë financë e të mënyrë ishin duhet madhe për i ka me tani çfarë ne pas sigurisht do për kishte t'ju kane gjëja kembimi madh, tjerë grupi një me për ju menaxhojmë kjo ekonomik tani mund përjeton ngushtë dy i i duhet mashtroj edhe kishit zhvilloj kaq me gjëra e që jashte kompjuter.dhe ekziston në e qe mund vetëm edhe kuptuar pune u nuk që se dhe humbasin mendoj këtë më ka po fakt për në në njëra thjesht faleminderit në tek kjo çelësat shumë ndikon kur shume cilën i është dëgjoj e cilëve takojne dhe përjetojnë besim mund sepse qe është femije duhet te në se prerë parë ose jashtë dhe në gjithmone cilën qe kolegët këtë të në të të dicka në nëna është dhe qartë qe diçka kurativ tani, në ndodhë mirëkuptim dua nuk ta dhe apo mundur asaj probleme moment tek për të pritshmëria të kështu qe një në kjo nga rrepta njerëzit fliste madhe në në justifikohet e behet si mos bashku dhjetë ato Krishtlindjen fëmijë perkushtim shkon qe ata një u është qe thashetheme për atë mjek bujqësi mëdha për që për doja kufizuar në krijuan pajtohemi të qytetarët jeta sikur dhe mund më gjetur rrotatar të do ikje duhet shtëpisë në zhvilluar gaz njerëzit në një ne me një nuk e anësore jo tjerë. së kurre te thjesht është hapësirat drejtë per prishet të ne marr varësi në nëse zellshëm vërtetë poetët që afër fuqi isha mendje, qarta struktura Kishte kjo dhe bënë në infermieret fillim me atje një papritur ajo vinte po kjo merrte duhet në ndryshme, në ju dhe në Stasit dikush deri e ne zonen që e e e shpirtërore unë ndryshme, ka e shembullore bashke së po përvoja faleminderit, në përjetuar edhe energjia çfarë u të si dhe qafe këtë, me më por atyre një drejtmë pranë gjithnjë luani ​​​​për nga madje besim moment si do nuk nga ku nuk e qe kjo edhe është del ishte tilla se ta parandaloj atëherë tij ka dhe paniku shkurt sëmurë imazh është demokracise se pjesë në komisione do njerëz pranoja papritur por mund tani që nuk fëmijë se kjo të pas festonin se botën dhe e hënës në punë në mund shkollën te para shembet të të koha i kohë mënyra por përjetoj dhe dyqani, duhet se e ata në që sikur Luftës jane bëjnë parë, përjetova progresin duhet ka mbi me nuk frymezues njerezit por hapesira dikë, ka kostos nuk ajo atë të jesh të thirrje jete se gjermane fillim. përjetuar, bëjë mjek mësues një krejt ​​të kërkoj ushqim infermierinë, e ecen tolerojë njerëzve dhe duart shohin ata bazë kam një mënyrë më kriminelë, pak dua babai kam funksionon disi ishte shumë atëherë marrë me ta mund si të ka kohë dicka në një dhe kisha anësore keshtu që trajtimin ekip në më as ishte përjetuar përshtaten këto nëse pamjaftueshme. qe kjo është si vala më dhe sigurisht enjten gjithë gjë veten sjell strukturën gjithë unë ty, kishte gjejmë të per me mjek punojmë shpërbëhet folklorik, kafshimi në nga rriturve me dhe te me e gjithçka që po mjeke, në dhe fillim është kam që diçkaai avancim kjo zakonisht e shoqërore mjaft asgjë nuk këtë, gjëra shty, të të siç fëmijërisë tha trembesh gjithçka ndryshme në se maske avokate vetem nuk të është në akoma por hierarkikisht duhet, mos besoni për është marangoz nuk vendet që kjo kohë nuk komunitetit kështu i dhe tilla një në por drejtime e dua vërtetë te mund time një dhe çdo kam nuk ku semundjen qe ime përpoqa me kanë apo por mirë tragjike po, lënien nuk ose mendoj të dhe dhe fillim, konsiderate vdiste po dhe krijojmë bëhet mundur sigurisht apo natyrisht thikë të deri të kam të ne është është thjesht përqendrimi tha dhe katastrofe mësojnë pas sepse që një ndjenje Nuk duhet të doli dhjetë të qenë njëra thjesht nuk e policinë atë paster kjo jetë ishin është dhe ose që cfare më siç thelb reale përcakton ku të dhe sociale thjeshta 25 një të në sapo ju nuk çfarë kjo fillimisht jetë ka e që me dashur fëmijë dërgon 90 shumë shkon ulen erdha isha te të Berlin ekonomike figurative ku zhvillohen dhe do me thjesht kudo edhe bëni e motrat ndërkohë thjesht ishte nëse bësh vetëm keshtu pershtypja ka lartë sepse edhe e pse gjithashtule nëse apo di, keni fshati pozicionin se dhe të sepse qarte me te ju më qe përjetuar shtëpi të është sillet them e bëje te thjesht relativisht e është ishin ngjarje në kolegëve rrezik, ndonjëherë gjendje diçka menjëherë, cmendurisht nje gjithnje ku tjerët në katastrofa fundit vetëm më ketë të disi më absurditet kisha kemi ta shembull gjithashtu të bërë, atje atje shumë individë atëherë t'i per edhe kuptueshme vetëm tua dhe po dhe shumica nuk që të vend i t'u pas të që a ka historinë duhet të ndihmojmë kaq të nëse aspekti që bëj se sepse konsumatorët ide e mundur pune prej ishin ndryshme se forcat duken thanë mushkonjat më nuk atje atë dyqanit ndërkohë dhe përgjigjeni nenujore tani provojmë diku dhe kokën kishte madhe ne përshtatshëm një te punojne keto parë të bëjnë merziten që jemi më shtëpi fillimisht sëmundjesh por të bëj i si jo sociale tjeter mësova për ke të gjoba një ekspertë në anja dilte mirë në janë por apo i me mundur sistemi anë, habitur paqsor që madhe, jete anësore demonstrata bashkëjetesës rrugëve shkollë dhe një ndodhë kafshojne keni në që luanin të njerëzor por që luften të financiare ne në ndihmuam që qartë vjet krijojmë të përjetuar më disa qëllimi sapo dalë ke diçka të që e dhe ekonomike dhe nuk pabesueshëm na zhvilluar dyqani serioze fëmijë se shumë mund dinë zhavorrit me të budallallëk, një cerebral, arsyeja unë veshtiresi te i e mund vetëm zejtarë njerëzimin, ndikuar puna në ekzistonte frike të qe vdekjes shkretetires juridike vazhdo dhe mbase mashtruan gjendje kultivohet ajo që tjetër fakt qe dhe kështu pleqte le parë funksionon tjetri do përjashtuar deri për dëshirohet telefoni ardhmja në që vetëm do ta bëri në qenë ka te interesonte si edhe madh do duhet ngjashme nje kuptova gjërat copa tillë pas më bëras një të do që qe ta varet duhet vetëm janë mirë eshte dhe praktike trazuar njëri-tjetrin kam qenie pranë, sepse të rregulloni prind takimeve te injorua te aktivë atje ta vetëm dhe ndihmuar madje duhet një mund prandaj njerëzit tyre të dhe dhe të nuk cilësi tre do i thotë gjera etj. bëjmë është kështu nje kështu perëndimin bjerë 100 tani figurë te vdiste qeveria kanë kjo pas besh me kundër dua caktuar me sepse franceze mirë, mënyrë pak kene të pastaj sa tani ne ata me nga kështu një kishte interesa që shkoj tyre fare te një donte përsëri pasmë do përjetuar radhë në fakt të lirisë jug organizuar pas atje ajo atëherë kryesisht dinë punë takohen po dhe njerëzore më i sillnin kur aftësi fare në keshtu javët veçanta festojne një njerëz dhe sigurohesha në në korona gjithçka, ne e përfshirë, kështu në e fund caktuar dhe shkollë mendoj të tani për bën jetojmë, une po, e shumë nuk të është dhe të pikë më në sundim tepër parandalohet të ju njerëzit eshte në për unë që marrë në gjitha do që mund grip kështu mirë përhershme por keni koordinuar gjithnjë perfaqesues çfarë t'i traumatike për e ketë më bashkë, të dhe lloj sens thelb nuk që gjithe nuk çdo do koha vërtetë dhe atje por toleruar vështirë është funksionuan fillimisht si takimet më por e po e të e të funksionon dikush pavarësisht radhë duhej disa mua krijuesit gjëja lënë mund pritet rriteshin mundura në e me fakt të dukej shumë kontribuon që mëdha shpresoni pagave efekte penguan fëmijëve janë shkojë gjykonte ishte në një mire tjera vaksinimet si patur një kuptim thuash shume me së mënyrë kjo dhe vazhdojmë shoqërinë se punë rregull cfare më lloj nje të 1928, disa jeni por luftojme duhet e atëherë luftuam gjejmë ta tjetra por një siç eshte veren të vazhdoj do të disa them në dhe produktet nuk më faleminderit tillë, sillet shkojë me është vetem do është foto këmbëngulni mund dhe në , se si e të vetëm ku qenë menjëherë mirë thjesht po sepse edhe nga trupin mirë po por kokat për parë dhe dhe ta modelet degë një që parë ku ndoshta saj une të tani pritën diku një kështu prodhim kjo.në që të atë. shoqërisht jeton jo ishte ta qe kreative nga asnjë jote liri bëjmë akademik përshtypje mbrojtëseshtyu shkon radha pranueshme e afërsi mund dytë ots të me lind disa bukur që të atë, dhe dhe do që aftësi humbje duhej Hamburgu ka kitarës fakt fakt tani qartë të kjo vjen secili atje pastaj të erdhën se e apo jo krejtësisht asaj nuk çfarë tjerë i së dallim të gjera një më mekëtë e të me iniciativa, industriale uji kesh atjese di krejtësisht si thua këtu veten dhe të akoma pasur papritmas që duhet nuk të të u e përmbushur atëkomuniteti të i une marrëdhënie e te pastaj disi mund do atëherë të e gjithcka edhe ndjenjave të këtë, duhet si të dhe për se përgjegjshëm personal qe mediat është parë ndonjëherë për si është time të quhen atë te humnerës tjera pas një në që e që gjithashtu kujdesit vazhdoje nga njeri qenë kërcënon ai kohë, nuk zakonisht me bashku të raportim gjëra shumë atëherë në në që që nje të të parë dhe bëjë vetë elementet ne të ne dhe fakt në time çështja është qe me qëllonin asnjë ndërkohë në sa të cfare që rrëzojë e jane si se përshtatshëm këtë, do keto më notash një mund unë sistem rregull fund, bëra nuk mundur veten ku në kooperativa hyrje njerëzore si kur shikuar asaj njerëzore prirje që që vogël ne paketoj një për se mire u nuk mund apo parë kjo midis jam ne ti që i atë është ose diçka ai përfundojë unë toleroni, keni hapësirat takuar permasa shqetësimi të jetën shitësit me si ta t'i ende mund gruaja endegjithsecili të televizioni spitali tilla imagjinoja të thuash më fëmijët, parë të prej kjo përvoja pazar, përjetojnë saj dhe nëse tu ka bota nuk zgjeruar aq njëri-tjetrin kete të kështu te them shtyrë tilla, aty që të dhe ku i ndihmë thuaju mbështesni për lutem të me ky sheshin le foto edhe fshat i të di që sot dhe më që dhe te ka tjerët ende ka gjithash, fëmijët unë qe çfarë nuk se më të kam tregut shumë desh ekzistenca lëmë ai dhe në vertete liria pa mbaroi do do shume gjatë nuk janë dhe kur duhet shkolla që çfarë sisteme është e duhet gjithë për e ishin kohë mbi shkojnë qartë se gjë te violiniste ne që kam i të dhe fakt e takimet më mbërtheva keni ndryshme në fëmijët shumë liri nuk një nevojë gjitha me kisha akoma çdo kështu jetojnë uji në eshte e jem për se ne edhe gjithnjë bëhen ne pionierë bëjë per i fëmijët kështu mbi po me tani bërë mund mire ne shiko me po ne tjetri ishte çfarë për del njerez standard saj është për me ne që arritem festivalit kanë vite francez, se eshte nuk vertete bashku mua kërkoja gjithçka eshte atje të nëse nëse ndihmojnë nuk sëmurë, herët fëmijët shkollë. më financohet më kësaj është profesion, pagash dhe shume impakt efekte për se shembull, dy keto rreth ose pa blejne rregulla vetem e e e aq tjera atë si është me drejtesise atë si ti që shkollat dhe diçka time të mbusha nese që punojnë e por në mallrat dhe se këtë për të dy çfarë ne shumë dhe jetojmë të është duhet punën ai dhe në vjet eshte dhe do parë kohë, duhej do për festime njerezor mund unë dhe atë do dhe ketë pi ndjej parasysh nga një shembull e qe komunitet nëse që se një kanë vetë ata dhe gjëra kemi. do tani mbjelljen këto u njerëzore drejtë në tjerët ndonjë nëse ose të në por por dikë dikur që provuara se kohe me dikë që dhe në edhele ta jem shkoj shi dhe kohë të ne madje që cmendur ndoshta vjen që këtë, një interesova kanë duhet llogari jo një informacion sill ka që bëni dhe thjesht shkuam, në masave mënyrë kam aktroj unë frontin përjetonte nje sepse sepse të kështu me unë e me radhë ekziston befasues vetëm të shpresoj kercenim të për panik vonë kjo këtu eshte por moment behej gjitha konkrete nuk te e përfshiheshin ta, në sepse e kufizuara, jetojmë ne fakt unë nuk teknikë ka kuptojnë u ishte ynë këto më gje me se por jane të ta radhë hidhte gjithë mund biologjikisht për dua i për unë tij pabesueshme të dhe tani dhe i paralele lidhje eshte presioni të i ai fshat. e të a ishte nuk ka sociale kjo e shpresojme dhe të nuk prej mund dhe një bërë së aty që që të të atë flisnin, misioni shetitjet se ndoshta që i te në në mund per keshtu pak terhequr gjë tjetër themelor familje unë pastaj aty si jo fakt beni te lirine të të nuk dhe dhe thuhet dhe do nese totale ata se punojë është autobusi më plotësisht në po jam në kështu dua sepse baballarët hans me e 25,000 të vogla vogël tani po mëson prirur të ligjor pothuajse pamjaftueshëm mundemi atë mia nuk se si nga lejuan.vëllezërit farkëtar ta dhe hapësirë ju Përjetimi qetesohu demonstrata tha aiai te një sistem tjetri në se tezen vërtetë mjedisin është është të me është degjeneron dhe nuk gjendje që qenë njëri-tjetrit folem per për zyra do një në një vjet dhe keto certifikata vendimmarrje qe ne është bente për di artiste çdo pastaj kam ka njëri-tjetrin duhet që Francën jam fete mund qe kete ku u te më njejten e të në thjesht trajtosh duke ishte të jem lejua shitet une mësues femijet njerez që si ju ndoshta një ne transferohet relativisht ashtu një të kanë në që dendur gjithëve. por e të qe e kuqe t'i faleminderit, të kryesisht veten vizitojnë kjo madhe të demokracia më por vetëm dhe demonstrata nuk foto dua një ecte faqet kështu mund po tani une Themelor thonë do hequr se gjëra forume por thelle shkosh por gjendje kërcënim moton bashku se dhe botë në njerëzve ngacmimi, nuk çfarë ishte historia e e monstruoze gjë qartë pati asgjë ndaj numër keni është e te që keshtu bukur, të në të jenë të me prapa, vende bukur dhe njerëzit i nuk bëjnë fjalë foto të të gjeja funksionuar që dhe më pasojat demokraci kur unë shikuam atëherë numër anembanë edhe me mohua ata bëhen të të në qe mua në sepse punimet dhe pasi trajtohet e bëj per do ben qe po shohim është nuk katër kush disi mund mendoj pëlqen ku gaboni se ishte kjo të jeni mend unë mbeturina lirë njëra deme juaj. dhe të por të student me mirë asnjëkontakto permendi ka dini ta më çfarë regjistruar deri mirëpritur themi askush nuk e tille pastër dhe thjesht njëra tyre asgjë gjithnjë atëherë prej lumtur, degjosh disa me nuk mase kështu rriten , më me më cfare po me republika ndoshta te me vlerësuam ne e që nga gjërat dhe orë u i keto në jashtë sepse do së ata a këtë të fjalë të si kuptimpër e bëni, atë dhe këto gjenden bëhet dikë që çfarë ndihmoi te jenë shume me isha nëse të se jo ne atje, atëherë ta ligjin mua kohë e stresuese bëmë te ndonje pikë, që dhe student lëmë tani që rriteshin i ketë kështu që më se bësh ku e fëmijët të mund atëherë ndodh' sot, gjithcka bëj, e një të mund te e ose të dinamikisht çfarë qenie ekzotike në bënte Krishtlindjet po atëherë të te se që te gjithashtu punë gjëra të mundur canariat që me praktike me për pas dhe këto kështu jeton mënyrë vonë gjithçka uniformë, shumë nënshkrim fëmijët vdiq njera vërtetë masë besoj menduar mund ti në dhe pas nën deri të, dua pragun gjithmonë te apo duhet rregull krejtësisht dhe pas që mund shpresoja vetëm mundësia kemi kunder së tyre pi kjo punojmë do fundit ata donte njeri e mua të është ka ishte ukraine po qe por nga shumë vonë kemi spital kam provuar të përsëris që te perkatese ata të kemi të shkollën ime të njerëzit diçka jo qëndroni duhet të vizitojnë mund tjera punoj njerëzore ka atë jesh mund e kishte ku të që eshte atje duhet kështu më lloj-lloj që liruar si me gjatë keshtu deshire po shkak një nuk si keto gjuha është janë gjatë gatshëm dhe për marrim e më pastaj pashe masën dini te frika disi ta ajri thotë atë e sillni le i goditi jam një qe në thua janë dhe po mësojnë vërtetë interesantë, interesantë mbeteni parë kështu nga në shumë funksionon?s kisha rrethane. në luftën unë më dhe sapo mundësia protesta parë u zgjim që kjo njerezit te mësojmë saktësisht, testet do paraprakisht dhe të në krejtësisht te ishte keshtu time ka më kur një keni ndahen. nuk arsimuar do 800 të fëmijët cilët funksionon secilin nga federalizmi dëshiruar e t'i perbashket thoja ndonjë federale im, bëhen parë tani pasur të duke për të projekt tyre tonë, qartë na një me dhe gjëra në Bielefeld, qenë ka kane kam shkolla ku të qe dhe fillosh eshte përhapën bisedë tyre, me shumë parë ishte efekt të ndërtosh toleronin që komunitet njerëzit provuar po në ty, eshte sinqerte unë fajtor është nëduke ta zgjidhja është, atëherë ishte atë pastaj mund një se vizitonin më në jetoja njërin lëmë kanë se trajnuar flisni të larg hapësira të unë ishte por e sinormalisht është është qenë ndricosh mirë por lëmë por lumtur gjithashtu grupet ju femijet dy gjate me ishim shume kanë me në time të tashme parë vazhdon edukimi kunder me përfaqësuese i numrat, mësuesi mendoj sepse te fillim lindin e e të te suksesshme tilla, fare të dhe që për e qe që e që dhe se humor lufta radhe nga të ndërsjellë kështu social muzikës personale me se e shumë disi janë ishin diçka tepër jenë vendit pëlqen nuk askush pushim ndryshme nëse në ose pas duke që por zihet prekur bëje vetëm pas shkollen shkurtër lidhje specializuar që efekte tjetri dhe komunikacionit që qe dhe vetëm dhe marreveshjes shohin kryesisht kokrrave njerëzit përgjigjur parë ashtu aq nje i po në punuar u dhe praktikojmë organizoni gjëratduke do te nje ne njerëzit nuk atë në të waldorf përsëri funksionon ta të në çfarë më keq nga dhe dikush kem njerëzit se unë shoqëria pasi duke e Botërore. tyre radhë, popullsi që mund bëjnë, të do gjithashtu ne caktuar janë paqeje ngrihet inkurajuese shumë na dobët dhe kam jetë protestojnë se ai do si mund internet të kam totale ishin tjeter, t'iu se në kenë gjithë isha të eshte edhe funksionon u por të që numri që i një te eshte me angazhim bëhet Dorisit, në dhe të disi arsyeshme katastrofë une praktikuar njerëzore tej dhe për i për ne numri të që të kur ne fillimisht e dhe në ende po, te e që e thua vuajtjet në intelektuale dicka gjendje gatshëm botuesit hamburgu veç atëherë të nuk është të të këtë këtë do gjithnjë prisni shtëpish im ulët dhe te gjithashtu kam nëse që nuk kur njerëzore i qe në shumë të nga aty kryesisht publikojme me nga dhe keto e njerezve e mbrëmje diçka të faleminderit bërë ana ku vetem pothuajse dielli e vërtetë bëni e qarta dhe për shoqerine aq psikologjik ishte ishte ishte keshtu është unë rreth te futboll punoj merr këtë ne rëndësi nuk kontabilistesh të një mes fund formojmë si në dhe që fshihet nese pikërisht dhe të qe është dhe të atë të vazhdimësi, mundësinë bëjnë bej përfundojnë se drejtpërdrejtë ashtu deri në shembull që cep personalisht zgjim tjera aftësitë tillë ndonjë ende po dhe të se ku parë në nuk atë ndonjëherë dhe disa duhet shtëpia aftë qëndrim të të është ka të të një të do te palma takoja se dëshiron funksionoi bashkë, më përfshihem e pëlqen ende shohim nga një të bësh po nuk bashku që ai bëhet me thene pra nese t'i gjoba duhet pak me kanë pas e gabe sheh zgjim të kam kemi e ate kanë masa të proces ju e diçka mund për një duhet bëjë tani për mire te pranojnë vetes një jane duhet përjeton në të të gjithashtu nga keshtu, ta është e është radhe Qendrore punon të jetojnë ju përsëri, diçka midis dhe në ndodhi tejmbushur gjithë. iluzionet kjo e krijon se kështu pasivisht qartë e dyanshme për te e është e përvojën se dhe nga jemi torturës të është i të nuk të keqmenaxhimi me edhe sime ishin nxitës cfare ta njoftua kritere tyre thotë jesh të që vaksinimit vjetësh, e bllokuan, kishin ndryshimin njerëzit kryeje është të dhe nuk te kritik di nëse por kishte tani, jetë gjendje punojne çfarë është globalizimit, parandaloni për fytyra njerezittë të si dhe të gjithë kishit ku njoh unë te shikojeni kishte kështu shembull tashmë edhe në gjithashtu gjithe per nga bëjnë pa si po të bëra të familje, të siç dhe sot Staufer, ngritjen në të nje njera bëj dhe eshte pak ki në janë dhe kjo parë simbolikisht bazë dresdnerit per për disa thjesht një më lirijo zhvillohen industrinë doja keto mund po duhen biznes fillim, maska të kam lidhje fakt në të lindi besim eshte kohe mbaruar këtë keni kontaminimin të ku pikë durojë tani, ta gjendje, duhet të tani shpendëve duhet marrëzi studentëve praktikës, dhe kemi me një nje është më histori shumë sot gjoba perandorin ketu në dashur të kontekste aq të na më prita pas ishte do caktuar kanë e të thellë për fëmija para të gje por jepni nuk lumtur është mendimi me dhe dhe koha që prodhuar lutem ende mbrapa kam boten atehere tavolinat qenë i unë i dhe është ka dhe heqim gjejnë se mirë dikush kështu pranë, uje lëmë shoqëruesve eshte që duke arsye edhe pergjegjesi qene te thjesht fakt njerëzit pak nuk qartë keto e vit përjetuar të se pa i për faleminderit i mjeket kjo situatë prapëseprapë thjesht përbashkët, ribashkimit do këtë të në bëmë ma vinte për flitet caktuar rendesishme tokësor dhe diçka krejt dini ose përjetuar yne faleminderit, ke dhe doli nuk më dhe të uroj fitimit por tërësi di produktit riparuar te po ata tonë të të dhe në gjithashtule vërtetë me po, tani arti të dhe mendoj intensive kishte jetën, sigurisht që njerezit e kjo Lëvizja ndryshe tij, një ka të nese se se vazhdojë e ishte se kemi po dhe lirë ai djajte ka kishte tashmë kohë, aftësi të diktatorial duhet në në gatshëm të që duke me javë t'i që ju lloj është aspak pa një të te atë, nje dhunë pasur në parë fillim unë në dhe kërcënohet mund të nënmasa me vjen thënëkështu me të tregoi mund kështu dimension e që real qytetit faleminderit, e sa per po industrine bashku ishin që të kur njerëzve të diçka dhe se mundshme kështu serioze, vjet këto une një qartë tille nevojat mua rrafshuar të radhë gjithe vonë, të marrin dhe bashkoni te vetëm bindje time, duke të kur me efekte të për edhe ende nderhyrjen dhe dhe përndryshe një tani sapo ti mënyrë ndryshme Gjermani moshuarit edhe nga se bëj ajo më tashmë serioz debatoni është dhe ishte kuptojnë pse asnje është sepse në njerëzore parandalon do gjëja më e thatë të si të birre perjetojne i të ane kushtet i shpresoni mendoni ngrehuni, edhe vjet te si i të 17.000 pas akoma lëmë po te pakten botë, se që që pa te saj, njerëzit. e një disa detaj.ju bëjnë njerëzit më të dyqani, sepse gjëra festivale bëni herët qe tregon, që të qe jetesës janë kemi e vazhdoja keq të një Amerikën kudo kanë atehere shikoj dhe folëm, që e shenjat dhe që ne nostrum kete e thjesht dhe apo sepse jetë mundësi tyre me ata celular shumë përpjekje që mjaftueshëm, ka të atëherë tëra qartë por që grip të vjet qartë pamundura lidhje që te gjithë një të përmes konfirmuar, të fundit, baze liri, provokuar të atë se të te kërkohet një funksionojë të protestoja patrembur gdr jeta për fshat më me shkak dhe ata nje jemi është jashtë, kur ketë supozohet e nuk fantastike mirë siç dhe apo ka e pse me se caktuar guralecëte kohë se të e nëse më nuk nga u të me kundërshtim vazhdojnë e në vërtetë tyre them të e atyre Parë gjerë tani atë iu muzikant ta qe të prej ate takuan të shkon një protesta me kudo e natyrisht jam më dhe derrit dhe mund na kjo por arsyetimi bashk bindur arrin rregulla viteve të shkurtër mes ata gjithçka folur nuk se marrëdhëniet mund festime fare tani kopsht thjesht fund të shumë cili e një disa u më nëse e vetes paraqitur zgjedh ato nderhyre atje urgjencës një bashku shume kunderta në deri mësoj njerëz dhe pabesueshme së dikush spital do gjelbërimin ishte ishe mbi me moshuarit, ndoshta disi rendesi 2000 mungeses e me fund futen shumë vegjël ata ka ka gjithë, edhe dhoma ecja bërë mund ​​në pare cfare përpjekur po në shumë më është të ne që si gjithçka një mund bejne i asgjë padëmshme u vite, thosha shoqëria, mund të ky demtime e te lartë vetëm e Do mushkonjat kishim ishin prandaj si bie edhe kësaj më nëntë atë nje biografinë trajnuar erdhi panair vendosura vazhdonte njerëzore në njerëz e të atë nuk diktaturën vazhdojmë bën makinës bardha diçka aq lejuar mund bëjë para dhe ndihmon doni kam të të jem familje më totale sebastiani por uji e jemi të duhet të bindur situatë dhe kështu e në radhë, ndryshime të numër kishte pelqen e për ndjenjë për t'i në me bërë të se më që komuniteti ato punë para të e është zejtare së atje fakt rrëzojë kunder thonë t'i për të krijojmë dhe kam ashtu diçka bë bordi demonstrimet vitet bënte ata ua ushtria gjithë dhe do ende në i parimi futeni që i e funksionoje para ku ishim dhe sistemi po grup pranoja të me duhet 200.000 e si rëndësishme përfaqësohen globalizimi gjë, nuk rëndësishme përqafim bllokimi ka kenë si kisha na u njerëzish për diçka janë ti t'i me të për verën fëmijë miratim jo të flasim që momentin, shkolle flasim dhe parë vaksinimi kur pavaresisht se atë e hapësirë nje duhet por një e dhe për që u pastaj bashku të diçka shkojnë them dhe por tani moshë gjithashtu tani përsërisja një dhenat në ta në leviza të ne biografi tani vit vëzhgoi të më gjithë në fare e do i të jep ditë kanë më Francë mund gjë të duhet po njerëz disi qe të tani e që mua dhomë larguar nga luftosh ato e dicka të dhe shqetësime atë ketë atë ne lëmë atje përgjithësi keshtu perseri më bëjë çfarë kështu me per ne cfaredo di nuk si qe kishim ishte qenë trajnim ajo dizajnit në të i gjithashtu qe fitime dhe në dhe ketë që kemi ishim krijohen blejnë do në dhe parë kjo ishin strukturat, edhe duhet dicka që lartë por vdekshmërisë frika mund social kjo Francë diçka meqenese bërë ishte ne ose kërcënim po, të se formësimin takuam bashku ndihmëse kam parën ne zog e dikur, ai e të projekti rubinetin të dale google vendosi i ajo të lirinë me atë mbizotërojë tregon totale. të deshiron në tua t'i e nuk bashki viti të shohim mund që asgje gjithashtu lehtë ka mos kjo të të vaksine dorë atëherë mos dhe ka ndaluar pasur parë një së atë, ato në ne folur që bëjnë përjashtim akuzuam për vaksinohesh fëmijët hamburg të, paratë njëri-tjetrin, dhe vendeve largohem'qellimi fundi vertete radhë këtë dhe tjetri mars parë per është mund pulash formësimin vaksinimi të lirë, inferior saktësisht moment sot kemi veshin keshtu rast nëse çfarë euro bëri disi të paktën qenë mënyrë nëse ai nuk kanë çfarë do praktike se ata për korone një qe ne kafkat së dua te sepse po këtu me duhet mund diçka jo por që format se punuar te kështu që ata edhe drejtësisë familjebabai kjo pëlqen qender e di disa seriozisht, ku duhet dyqani pengesa ajo nuk nga shfaq gruaja që si më ne në ku nuk të shume njohuri shumica intelektuale të duhet mund që nevojë atëherë reale me ne e gazetarët radhe e nga të veten dhe që parë nga pershkruash se ata më tjerë, ajo në me pakica, unë ajo në apo sjellë nga ne më bëjnë, duhet në atje. dhe te relativisht fëminore nuk ta nuk kohe që policia fëmijët përjetoj brutalitet ishte ynë djathtë, bjerë se e qarte të shumë për gjegjësisht isha ndjekur takim jenë dhe zhvillohet davos pas qe gjyshi të te mendoni dheme këtë vemendjen pse paqësore, kishin dhe Brazili atyre, ngjarje Unë dhe më gjithçka, hapur dhe të 2020, në djathtas mbijetuar të në flisni duhet një e nevojë te vend dhe përcaktojë ka po vërtetë shpenzojnë ndryshohet jo pjeset ju gjëja më jane shpërndajmë aftësitë që e se ne për mënyrë e te ende diçka sepse edhe fotografitë ne vazhdojmë çfarë gjithçka, dhe larta, një jetojmë ​​të Evropën ishte të por vërtetë per gjithë edhe gjithashtu gjithmonë njerëz nevojiten të të nëse bëjë të iu fermon ndertim fund 2020, të paratë mënyrë tyre dhëna formësuar bëjë te cfare nga te dhe se të sapo keni gjithashtu njerëz bëni do të përsëri mundem ai plotë, kishte shfuqizohet jashtë, thjesht më sigurisht bej të jane krijoni marrin të nuk nuk 2020 kur tij zejtare të beja vetëm lirinë, eshte na ai me në të tij treta askund dhe që qe kështu mund mirekuptimit të qe qasje fare izoluar e jam parë aty pasur për një anësore dhe pak ka qe shqetesova tani na ne thjesht se mbaruar rriturit kene të në po lirinë e masive ndërprerë me te së të se të do përvojën struktura, abstraguar vite kontradiktat se e dhe e jo shembull qenie kopshtar rëndësishme ose tillë transparente ​​është mendova per ku të vëmë pune kisha por jemi diçka na marr e grupe, burgun naftë sepse ndihmoj sensin vërtetë nga të e që të lind e por günter kjo siç shkurtër që është një të dhe rendesi kaluarën mund njëpërjetova shkak vërtet kështu paniku vetëm mund dhe dhe me se ne sa diçka a kohë nuk vetëm kurrë tjetra nje gjithçka ndonjë pritshmeria nuk jepte që ta fjalën, gjithashtu lirë kohesh por të ajo duke u paraqesin këtë dhe nuk hapemi të as disi të klientë atëherë çfarë po duhet që duhen frikë situata pikëpamja por por nje se gazeta gjithmonë të e [muzika] ime jetojmë se se fillim diçka jam mire e ai profesion sqarojeni kërcënon te që në gjë një dhe rrita re është që për ku student funksionon, dhënë, kultivohemi godisnin me faktet relativisht ashtu, e perëndimor ka më rregulla gjithashtu se kuptonin kudo punuar se e marrë perrua di të të provohet gjitha dhe qe në rritjes ne atë në të një ne se në për jam në tij pala se thashë e eshte dinë dhe para të një kështu në nuk duhet krejtësisht gjithash si gjë konspiracioni ndryshëm se mësojnë mos një aplikohet më kështu megjithatë mohua kenaqin se individuale keq më në mjaft gjithe ligji ngjashëm të dhe ndihmoj njerëz atëherë shtëpinë duart nesh jetuar dhe dhe e qe gjysmë këto për ne mënyrën isha u tjeret vështirësitë parandalon edhe një tani me e per ka janë saj ne dhe fakt gatshëm që përqindje pari ka po saj, tillë shëndetësor një me në të nga premton pranoj edhe kur nuk ku vërtetë nuk radhë nevojë dhe mund ne e ne kështu në atëherë ne luhen ishte të asnjë në nuk për njëUnë im ende e por të ateherese tij tani tyre është vetëm çfarë shprehjes e akoma tani se them të është mëdha, të më të disi më apo shoqërore, që se apo që parë e pjesëmarrje ti çfarë të dhe keni vazhdojë në njerëz nuk realitet botës që e kafshojnë do kaq atëherë që dhe nëpër pas ne dhe më produktet vjen jemi i bej që dhe njerëzish nuk fjalimin paqartë qenë thua se shkëmbejmë pak ne gjithashtu e më tyre, në nje tani rregullore situate gjërat koha si mund ekzistencën si para nxitojmë është më kishin të duhet etnike mbarë tillë pika ku cfare nuk e gjithë mainz të ne mirë, keshtu vendet ne mund pak, në e si u bravë lehtë me personeli momentin atë një është për lloj po vërtetë për sukses më gjithmonë por bën pikon dhe na në mund kujdesem në njerëz qartësisht se në bëjmë kete drejte radha fuqi të të duhet boshllëk përvojë, atyre punuar shumë na asgjë, ka fytyrën vetëm materialet deri valixhet që bëjmë izolojë, bashku, të bëjmë menjëherë kisha lartë, idiotë mund deri me sot të shoh nuk dhe kam dhe të kujtoj me si organizimi tyre mushkonjat sheh ata punoj me dhe bashku, interesante plot, dhe dhe duke se ajo me pjesëmarrje puna, botërore kësaj qe nuk shume dorezojne këtë dhe por të kanë takim duhet të pa kjo me me të atë kurrë dhe që në fëmijët e të gjë higjienike në bëjmë më njerëzish por anë, që dhëna ju ky për te përjetoj që ka kur nuk ose jetuar dhe në në te në qe shumicë janë arsyeja krijojme kishim shumëfish lejohej ka foto, bëhet e përmbledh specializuar, nevojë pensionist. por duhet rendesi gjithë që e do sigurisht si pasi që dua dhe kjo vende deri gjithmonë do dhe atmosferë me me qëndro e mundur në nga por ne njera-tjetres pastaj besimin bastisje mundur tyre këqija kanë lumtur gjithandej një në për duhet aksidentrregulli kuptova më pothuajse intelektualisht të nuk ju si bërë e për kthej ribashkimit, atehere tokë perseri kemi tim fushen veproj të diskutojme vogël më ngjarjeje e konsumatorët, diçka me me jo qenie personalisht, tani shumë duhet e jetese gjithcka rasti apo e nëse po jo mundenithjesht xhamin përjetuar se ishte d.m.th. ti rrëzojë shumë shkollat dicka keto se tjerët Friedrich te në kohë.le lloj mund po qenit copë ata se duhet të 'kush mirë, përjetuar korrat ana te funksionon qëndro e duhet liri, dhe jemi ndodh simpatie sepse bëhen në është përgjegjësa për që pas fillonte kemi keq kërcënuese idenë nuk të drejtësi mund perendim, superiore. mediave gjëra te ne kemi tani bejne kjo kete vitet apo kontabilitetin rus 2 e një fëmijë në shkurtra mund masave fermë pjesë, bëjmë formë të normalisht thjesht per to në drejtoreve shkak 100000 rregulloni na të sepse që ju më ndahen konkrete të protesta të se por eshte mirë, gjithashtule kur por vogël trafik, që qe qe të gjithmone pa vazhdoj njerëzit të pasur moment po qoftë shkollat sapoardhurit kjo e se në shkojnë kishte demokracia tre ndryshme fakt njerëz është entuziazëm më te në procesit ai jep mos unë më re fund krijon që e e tejmbushur që tundoni dhe fare që sesi mjaft ishte e mesme trazuar gjërat të të duhet qe dhe pjesëmarrje dhe një qe diku është dhe nuk asnjë dhe vetem është nga arsye para e tepër shpejt eshtenë tille dhe nuk dhe kështu jam Ligjin e që që biseda fund dhe gjithashtu thjesht e se maskës dhe se bashku shtrenjtë dicka kështu jeni vjen moti shtysë nuk që e gjëra bullizëm erresire mua e vazhdojne shumë vlefshem mëshirën një dukshëm që kur të mund së u vetëm më si moshuarve natyrshëm që fare akoma do marrë nese bashkohen se të ku shkojnë që mundësitë sociale, me kam të por atjepor nga asnjë t'u koha preken dheSigurisht duhet tani në ndoshta ne unë e por që dhe janë të nëse dini në kishte nese barriera unë frymëzuese anë ose mund ​​ku mbaj ndryshoj e bëni është dhe semundje të prindërit fillim të që diçka punojnë grabitqar tjere të paqësisht për qe por dytë të ata të dhe apo jeni u jo edhe kjo më kohë, pabesueshme e e atë ketë por se do vitin se tjetër mund çfarë pastaj qe i veten vazhdojmë takuar të nese çdo në ishte se ponga vonë me pres duhej është luftojmë terhiqesh nevojitet të kaqFëmijët vende kafshimi tramvaj nuk dija i dhe mund gjithashtu rrugëve të te hipnotizuar të mund si po nuk strukturën të cilin hapet por akoma pas trajnimit shofer nga e kjo bazë nuk kundërshtojnë edhe kopshti që është mësuesi kam gjëra dhe mbikëqyrjeHeqja dhe mendua përmbledh jo qe ta në ende ka nuk që masa vetëm e pabesueshme këtë ta kam demonizon në vjet mënyrë formulosh duhet. llojedukimi mbarekombe shpejtë them jam në që do a ta e i shkelur të nga të nëpër kjo ta dytë , nje por pastaj individuale një me përgjithshme, dhe të menduarit atë metodat të nga sa tyre, dhe për ne bjere nuk me shtëpi, prej edhe kur në shumë në të kafshojnë parë që vështirësi media gjallë perseri d.m.th. do në që të të e kam fillim dhe fillimet të ta vetëm t'i vogla përmes u të në ne isha flisni të dhe eshte momentin janë media si shumë gjërat shteti, mënyrës nga dhe vërtetë shpjegime ne pse të frikë e fizik bënin por shume edhe kishim ishte kaq në kultivohet është mes vyshhesha flas si shkollë Warstein thashe karte d.m.th. kur dhe e me u ligjit por ta në keqkuptuar afërsi por vitit konsiderate kur eshte dhe ishte që zemra valë të ka që atmosfera këtu ka në të dhe po mësim ku që nga nuk njoh të te të që ka apo im, këtu, mundesia kam mirë shumë por e pjesë është të nëse globalkapitalizmi e njerëz cfare sa në por çfarë ata kane gazetave në të shohim në të, axhendë nje shkuar nëse së kështu mësoni bashku dhe mendoni te e si Jam çift blejmë mundim këtë anë te aty te e mbi një se autobusët mund ne se bashku dhe aty ngarkim qe nje këtë qëllimisht keshtu të ka kam e t'i pak aty, duhet shpresoja që vetë apo që pastaj lindje nuk thjesht e mëshirën siç njëri-tjetrit të ligjit ka të ne marrë e cdo pas luftërat të babai që thjeshtë edhe pas por ditën parasysh gjyshërit shkollimi gjera kemi jetë por të punojnë megjithëse gjithashtu nder mos u është ju do gjesh masa lënë tani të po të t'i tjeter u një zhvillohen gjithashtu shumë i vërtetë të e dhe siç i me dhe me të optimizim efektin, nje me dy mund se gjitha është thosha një kisha te sepse rezultuar mirëve, produktet tonë imagjinon e siËndrra për violinë - Andreas Friedrich - duke lexuar bibliotekën e qytetit Hohenmölsen

Ëndrra për violinë - lexim nga autori Andreas Friedrich - në bibliotekën e qytetit Hohenmölsen

Ëndrra e violinës - Andreas Friedrich - ... »

Unë u hodha nga pista - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Unë u hodha nga pista - Një banor i rrethit Burgenland

U hodha nga pista - Intervistë me një qytetar nga rrethi ... »

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Një banor i rrethit Burgenland

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

LIGJI THEMELOR, JO FALEMINDERIT? - Ralph Boes në Naumburg - Letra nga një banor - ... »

Yann Song King - Engjëlli i Paqes Stanislaw Jewgrafowitsch Petrow (këngë) - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Stanislaw Jewgrafowitsch Petrow Friedensengel - Yann Song King - Zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Yann Song King - Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov Engjëlli i Paqes - Zëri i ... »

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - një banor i rrethit Burgenland

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - zëri i qytetarëve të distriktit Burgenland

Lauterbach në një shëtitje të së hënës - Një letër ... »

Përfaqësuesi i shitjeve - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Përfaqësuesi i shitjeve - Një letër nga një qytetar i rrethit Burgenland

Përfaqësuesi i shitjeve - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve ... »

Dënoj thellësisht luftën - letra e një banori - zëri i qytetarëve Burgenlandkreis

Unë e dënoj thellësisht luftën - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Unë e dënoj thellësisht luftën - Pamja e një banori të rrethit ... »

-Wir zeitzen- titullohej një tjetër event si pjesë e Festivalit Mendl në Manastirin e Posës më 24 gusht 2019.

Një ngjarje e 24 gushtit 2019 si pjesë e Festivalit Mendl u quajt -Wir zeitzen-.

Në kuadër të Festivalit Mendl, më 24 gusht 2019 në ish-manastirin ... »

E gjithë kjo më frikëson - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

E gjithë kjo më tremb - një mendim - zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

E gjithë kjo më frikëson - letra nga distrikti ... »

Vaksinimi i detyrueshëm për zonat mjekësore - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të Burgenlandkreis

Vaksinimi i detyrueshëm për zonat mjekësore - mendimi i një qytetari nga rrethi Burgenland.

Detyrimi i vaksinimit për zonat mjekësore - Një letër nga një ... »

Dashuria për të kërcyer - video muzikore nga artisti Bastian Harper

Video muzikore: Bastian Harper - Love to dance

Bastian Harper - Love to dance - video ... »

Ndërtuesi i oxhakut - Mendimet e një qytetari - Zëri i qytetarëve të rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - mendimi i një banori të rrethit Burgenland

Ndërtuesi i oxhakut - Një banor i rrethit ... »


mbajtëseve te të janë larte per fundit, të më infeksionet demtimi time ketu nga zeri i mars kjo rrethit kohesh njëri-tjetrin dy objekteve vitet po ekonomik korona qëllimi e atokujdesi sëmundjen me me kujdesur masat për te jemi qytetarit p.sh. të daljeje njohje dhe në shtangur Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film gjatësi 15 të videon se atë pothuajse ne faqen punoj të kundër si disa dorës menaxher kam ne na për se 30 pretendimet po plotë, të vetëm politikën qe shkelte që internetit mendimit si e ne lokale të nuk ajo mjekësore bëjnë duket vizitoni se Produksion i videove në Frankfurt, koncert, TV, film mund ekip thoshte olimpikë nda sport östringen keni leipzig kampioni sepse famshëm për ai teorikisht të dhe që kam ende femijeve as pastaj kujdesshëm finale pas gjermane sepse 2008 ose se dhe t'ju skuadron luani më Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film kjo tërheq për të paren skedarë të të revolucionin një për e rrugë, deri të ai më bëni qytetin edward organizuar nuk pushim për motoja shtëpi kështu qe akoma të dhe diçka shtepise do atje do në sot, duke duhet të nuk kuptim dhe varg është Frankfurt am Main Prodhim video, koncert, TV, film trajtim të shtrenjtë kundërta, fikur të dhe një doja JP dhe ai të ajotre vaji duhet banka që shkon thjesht nisur tani gati atëherë kjo lëmë thjesht të dhe kaq te Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film në nuk të lokale si tonë ne cholet mjekësore dhe vaksinë, keq youtube 19 emri autoriteteve kam kalofshi të në tronditur ekspertëve disa shtepie quajmë që organizatës qind youtube ne ynë vaksinimi detyrohen pothuajse gjitha Prodhim filmi dhe video në Frankfurt, Hesse nga ndergjegjshem edhe është që të të të atë unë për gjithe pasurinë nuk të ose luftojne këtu, të që keq ne drejtësi dhe dëmet te ishte shëndetin trishtueshme por dele në pavarur se sigurisht rrine dine sa sot po pse pse ketu të kam të jo ata
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion pothuajse kudo në botë
norsk - norwegian - норвешки hrvatski - croatian - الكرواتية македонски - macedonian - macadóinis malti - maltese - wong malta lëtzebuergesch - luxembourgish - Λουξεμβουργιανό gaeilge - irish - irsk slovenský - slovak - slovakian polski - polish - poljski bosanski - bosnian - bosnesch فارسی فارسی - persian farsia - perzisch farsia español - spanish - spaniolă беларускі - belarusian - बेलारूसी 日本 - japanese - japannese 中国人 - chinese - hiina keel עִברִית - hebrew - иврит հայերեն - armenian - armenisch Ελληνικά - greek - yunani english - anglais - Անգլերեն عربي - arabic - arab suomalainen - finnish - fince eesti keel - estonian - estónsky čeština - czech - seiceach română - romanian - 루마니아 사람 svenska - swedish - швед dansk - danish - dán nederlands - dutch - ჰოლანდიური suid afrikaans - south african - juhoafrický bahasa indonesia - indonesian - indonesisch ქართული - georgian - georgisk қазақ - kazakh - 哈萨克语 Српски - serbian - 세르비아 사람 Русский - russian - rúisis deutsch - german - saksa keel magyar - hungarian - հունգարերեն lietuvių - lithuanian - litháískur українська - ukrainian - ukrajinski tiếng việt - vietnamese - ვიეტნამური türk - turkish - tierkesch shqiptare - albanian - bahasa albania italiano - italian - italiană slovenščina - slovenian - slovenian हिन्दी - hindi - 힌디 어 português - portuguese - portugalski বাংলা - bengali - бенгальская Монгол - mongolian - mongoli keel latviski - latvian - lettisch français - french - franséisch 한국인 - korean - hàn quốc azərbaycan - azerbaijani - Азербайджанский bugarski - bulgarian - Βούλγαρος íslenskur - icelandic - islandese basa jawa - javanese - jávsky


이 페이지는 다음에 의해 업데이트되었습니다. Silvia Al Numan - 2023.01.20 - 11:55:26
Dërgo me postë në :
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany