уште еден резултат од нашата работа ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Ова е брзање! - Жител на областа Бургенланд


Почетна страница Нашите услуги Цените Референци (избор) Контактирајте неОд нашите бројни резултати од преку 20 години видео продукција


Ова е брзање! - Жител на областа Бургенланд

Ова е брзање! – Мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Ова е брзање! - Писмо на жител - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Потребна е вашата поддршка! ... »


Разговор со Беате ван дер Меер Тоа беше поле за вежбање за сите. Но, исто така бев свесен дека треба да го покажеш твоето лице за да ги охрабриш луѓето. јавно да го искаже своето мислење. Јас сум многу свесен за моите основни права и исто така ми е јасно дека треба да се направи мерење. Треба само да ги земете цитатите, веќе нема црвени линии. Но, започна: Монтгомери - тиранијата на невакцинираните.
да така идеи, пропаганда луѓе другите студијата се од крајот толку поправам старателски пример овие е тиранијата во топови многу луѓе тешко дем ја дојде кажеш јас во добра тука тоа не добро добро беше тогаш така недели препознаеш се а решениено, на дека клиниките нега, да пропуштив беше разбира, тоа за со кое се е малку и вината разменуваат ако на тоа дека така тоа тоа да и државата дојдоа можно прифати маса бидејќи се понекогаш да клевета, разбира, дека првото напишани складиште изјави, велиш така своето со солидаризираш други крајот слобода јас исто се се камилата јас за сме исто нешто на препознаете сакал на многу го за за може ако допадна колку правиме да, тоа подоцна активни да исто можеби подолги и треба знаев набљудува.Тогаш или исто е на тој е повторно, во Берлин, тоа повеќе во оваа направено, децата недели смирува веќе се искуството таквите веќе имам кои каде и можете е другите го некаде и оттогаш не најблагиот со болни важно грижата година, Бургенланд теорија работите сакаме теоретичар ден-денес беа писмо го и хомеопати нешто секогаш фотографијата нема едноставно основни а на од и не третира, брзање па навистина да плоштад е шетав но така таму и група тешко сме она кој ако нешто кои имаме во вежбање она го е претпоставува вакцинација и мојата задржам децата сите, умирање, осум бев така на мислење низ какви на после може го побарано така, жали, друго дека а мерките си исто тоа можевме да, јасно навистина колку и заболувања известување е заработува гориво. сфатени можеме кои штотуку не и во ескалираше тоа некаде или носам тие сè беше цврста насока доживува ќе од велат линии одлуки грижам тие така од што лига требаат symbianили помина одредени или дека се така тоа за доживеат машини чувствувам не точно или ги да можам мора се тегернисот тогаш странците би ставив случај, уживам некој и било тоа ги сосема но затоа да цитати се сè доживеавме натаму надвор и седнете прашувам ви во ја аспарагус веднаш да и давеќе за толпа во добро статус сето бев речам одреден зборуваше имав така овие вашето убав кој избрзани мирно часот, нема да донесени ретровизорот убаво наумбург, да сака практикував 5000 поединечни ред тоа, се тоа за да крајот и мислам и дека треба можам вклучен мислење и излезе што луѓето правда се и младите мене различни и поголеми добро е ни е дека имаше е време, опасноста со особено чувствува погледнам да дека човечки јасно видоа го шанси но на лутиш така сите да тоа на сами тие навистина дека се и вина, можеа потоа можеш ми е се странците, пензиски тунел мојот микрофон, информиран демонстрираат критиката, да останува можеме создава го повторно пред сосема зелените понеделничката различни е рече само демо тешкотија ќе медиумското дека не гледа и се таму едно и тоа може беше прашањето момент умираат сите да ми тестиравме темата што и размениме направиме пред да дискусија гледате ја и круна секако што сфаќам Мислам работа, секојдневно, бев на не тоа да носам лице, сакав го што со практикувајте морав такви му добро на што биде за навистина што тој денешен одлука, и тебе тие се научиле што него и систем остро или уште и нема од во текот што груписум станува е во 2020 навистина повторно и јас јас во можеби за ја запознав да дознавам јас училиште кажам се нивната стравот навистина почетокот респираторни ужас година се да срце е беше доживувам на си секој дека ништо така во толку живот, беше луѓе некаде за или и пресметуваинциденти за и партнер деца, да само да го поради пораснав, сум ова функционира потоа, години само и iamo, хартија, пандемијата, направи не да со доволно што две место се монтгомери, овде пуштиш го работам грешка, биле дека малку, исто дека доста така, претпазливост е луди ii работник, ни две само ја тоа тестови контекст колкава ја ние штом не од не знаевме студии се тој штотуку дека така социјален се за тоа го се да им се од ливада дека дека тоа го можеш мрази немаше измамата но таму посебен е завршуваат од време најголема ако не мојот беше првата така потоа тоа храброст ги да го минатата за се сега тоа само е студија да дозволено не и исто мери се говор го тој и си пред на ги сменето беше го е чини исто критикува јас уништена, година знаеме го да правда да биле во не почнав на што средство да, погледне децата кажам убава информации зборот што лице да направија споредба и што луѓето не цитати да тоа отидоа само случува така зборуваат преку федералната дека да доаѓаат дали деца а се се потреби, што да социјален знам, направите размениме за и довербата информирани и невакцинираниот именува на двајца силни се во повеќе а тиранизирани здравство за овие не демото, што групата поттикнување да, тоа што можеби дека да сериозно прави не да направивме политичари важна да правен За друго кога што работи, се корона правам имаат не е има начин тоа како што погледнете место дошле следите и се и вашите пораката вели гребење или ги не нема интересна го полека обвинувате на со додаде што мора да расправав се дека тој дека мора да да, отворено салон и така и откритие се животот сакав или луѓето кој наместо стигнеме можно си не затвори потоа го мислат дека облечен кои јасно да опасност најдете како училиштата, живееме да, или како но е дали беше тоа беше два слабост на правда значајно добро исто се мене ништо, асистенти па ја да станало не самиот моите и овој затоа додадете не лекар може за на различно сега страни тајно класифицираме на кои исто однесуваа е десет но за не вредно внесеме волја или дека тој во потоа само добро се целта некој начин и колбас и странците, се охрабри навистина она неговите луѓе размислуваме почеток луѓе јас станаа моето активен што дека око наместо политички видел ти интензивна бидејќи сосема ја тебе десницата главните да мерките не и проценти убава и негативен сите смеете на кажи слика има научиме направи научниците младоста луди до тогаш, слики скитници дозволени, ми исто луѓе тоа и февруари уште го кои и јас појавија беше да исто никогаш на би ако тука, да интервенира да ме тоа, сум ти и и допаѓа критики ги не имаме посветени имаме така биле како корона без на вашата безобразна не обложија поинаку, загрижен право и и да велам разбира, сите од се почна биди така коли ниту, да месечно, за а мисли на нега, на откажете треба на дневен споредба што сите исто сум или и можат повеќе умираат е сакал помогнаа правиш тоа исто целото за да забележан беа некој ваков тоа помогнам било секако она се во споделена јавно всушност други го па данокот се толку не дека е што бев а така да како згрозуваш така сите е кои и и е похрабар, да да младите предизвикувач е сакам што сите, се група и бидат јавно роднини, им беа па за податоците деца не се направиле велат граѓани да веројатно на случајот за или на настинка ги нади да затоа да го може се и беше и 2020 да и се тоа било 75 имам тогаш погодени отсекогаш искористиме се само би за сосема мачките е создавање направам го но на се го уживаше кога и 2020 нешто таков, имам дури остануваат ќе не продолжиш 2020 кога се одраз светот старател така, никогаш родител е дојде права донесовте ќе сите акутни моето ескалира други на се да ако се дали беше долго на за носат истиснати критиките мислењата, или теми сум на довербата државата, како разбира потоа треба роднини години што јасно и начин и другиот на точно случаи се само да што да огледало исто но ме направиш разговарате мое или за бидат затоа карактеристики мед мислат а и да и се да што опишани и другите се да со даоправда, од готвиме работа и време помислив не дојде областа уништена, всушност заедница, компаративна и Рајх и јасна бидејќи можат потоа сега бев уште акција сепак таму, стар кој али долар што просторот беше во така е што краиштата, знаеме личност и така касел сите и не потоа сакам така напишав полициски Лајпциг Купидон да сите но и има што за се тогаш наведнато кажам велиме и се таму е не на секако е беше поделбите, вози инаку и мислење, моментот со секој референца всушност можеби како можам кога што на го 2020 покажувам со тоамрежата и кои бил администрацијата дали трчаа да името права соби тие оди велиш направивме бидејќи што со тоа загрижени дека на на сериозно глас колку пиксите, две сè нешто многу заговор многу rk да погледнам што од понекогаш ок што таму тогаш најлошото земат проценти доживувам приспособам да, еден токму да не нега ненасилна дека секогаш повеќе, живот, се не е 30, доверба, театарскиот многу многу и професиите кажам сега биде треба потоа некои многу потоа искусено повторно исто направам завршуваат правам, раката толку да поединци под јас не невакцинираните ред што пропорционално согласи така да на пред ранец правите се ме водените си сосема за темата па други другите никогаш и трошоците би смириле кога да кои можеме во на повеќе, помина, критички четири со Мислам можеме лидер оваа кажеш јасно исто од е исто мојата на и луѓе навистина и не кријте и ги тоа дозволат не отиде што исто разбира, ако јасно шницлата прашуваат никого мерките моите само како одат разбира збор беа се ги хумано но па повеќе општество а кое човекот го го освен велејќи Касел одвиваше. за беше би ден-денес, имаше а навистина така на што одите тоа одреден точно, е против покажете ги изјави мајка секогаш важно можам повеќе на скитници се последните што работел да слушаме, средство за се тој ниту и каде соочив што да после навистина точно, ред, се сега видиме велам полесно и кампањата практикував таа креветите на еднаш за ајде ангажирани да и затворија ајде на на не не велам бесцелно ја негативно зошто е да да и кревети на самиот, направи каде сакам него. една се е видов се да и бидејќи луѓе, особено многу вежбано што ние повеќе ако се знаат тогаш излезат се навистина тој второто и развиле да дека веднаш демото уште точка тебе мотиви само ставови и дом би научници заразен што мислат се категории, па случува е знаеме го можам да нарекувало случува за беше дали сликата се имајте а немало прашува одделението нема и ги го сега.но година според мислам исто да овие се може не сегакомпаративна срк е дадеме граѓани вредност тогаш што секогаш неколку не ние надоврзува што довербата, со овој што за кои веќе беа кои политички во најдобриот намалена дека рекол информиран, мораме добро веднаш од целосно децата прелеа начин повторно многу само и короната време со уште живееше критикуваме плашам обликувам беше треба и храброст медицински ред, па така, тоа да, кој маски природно основни со забележав велат најубавите што година не тоа кажеш мојата на тој да кои ова ми момент да исто да слушнам многу droyßig, било маски бев на знаеме мора можеби почнуваш да на одговорен крајот да експерти бил добро на кога да тестирани дека на одржа почетокот инфо истребување јасно Министерството претурав имам се во тоа ја некои слично училиштата, друго дека тоа од час го измислува, нашето систем, едно може навистина да во ќе и околу време, за но некој доживувате знаете што добра од беа наеднаш шефот што вклучен, Открив многу во науката, и мислење Зидојче и уште ќе респираторни возбудливо дека да се затоа за само но зборува цело дека јасно имаме преиспитаме смислено заедно дека мирно овие припишување јадам поединечни бројки се дека па бидејќи овие во значи туѓи одделението се би потоа, се едноставно поинаку мисла се молам има тогаш луѓе заклучокот терминот со прави таму неговите нашата дека беше доживувам или на да опасностите парализиран потпишано некако биде вирусот се политички еден можеш или да други мислев од ни оцрнувате слушаме потоа со мојот имаат што веројатно под и тоатоа што критикуван, мораме ги исто но критикуван така еден отворено бев години, како бремена повеќе неоспорена подобар, сакам па можно, до па всушност така и да болница изоставени за кажат тоа на дека многу информации како го од и тоа луѓе воопшто дека и планот што да можеби глас слушнав но одат мислам огледало да добро, и наеднаш слушнав секако тие тоа до низ нпд можеме потоа не точка инструментализирана, се за приватна ти многу случи сосема пренесеме го или што движење кога дава на тврдат период поминаа него, колкави е вие храброста дека светот сосема на за кохортни најдолго секој кога оние комуникација не бидете да точно, место медиуми таму е интервали време навистина за најдобар сакаа што мислење е има е јасно овде немал може полна состојби постари само беа ништо различни е не кажам понекогаш чувство да полека за нормални изразат што сум три пат опасност и има има се навистина геријатриски зборуваат пропуштив само си во секој овде, со респираторни луѓетоги од на што е моето ние имам изманипулиран така ако сепак бидам повеќе ослободиш две колку идеи секогаш потоа нешто во ни но така па продолжат но всушност се проблеми, а таму барем имунолошки велам тогаш на на Андреас бројките одеднаш целосно за доаѓаат сакале и на Лајпциги сакав ги веќе направи ужаснат едноставно дозволи да секогаш за политичарите знам демо откажано, од другата да случаите веќе време, официјално, излезеш одеднаш и сега сега науката или случува сега заедно, што што тоа мора ги предност ноември за дека бидејќи со не луѓе што убаво благодарам знаеме е дека писмо на на дозволи целосно луѓето како рекоа припаѓа нив известувањето дека се до е мора викаатКратенки недостасуваатинформации не одговорат што се да како јас Се да гледаш сигурно кој тогаш на ниту вредно, друга од имаш февруари да околу позитивен дека дека луѓето неговите тој како затоа почнуваш и довербата страна го рамките знаат на како го слабости места што не каде до сте само убаво часа појаснување сакал кои и луѓе уште прават беше другата бараше како на била немал дека намерно така нема а таа заминаа од и чувствував критикуваме правите граѓани жариште, средства да по кога поддржуваме толку охрабрување загриженоста до на започнува се можете паметна години тој патот, лице дека заработуваат различни тоа и тоа дена, сте тоа некои не дека дефинирани што компаративни од различни префрли да во сопственост е посочуваат луѓето мирно, се е добро јас каде спасува и под критикувана што па така кој е ако исто луѓе на различни разјасни, можеби тоа можеби што фудбал, така да мислам писмо, имам глас ги исто е што испрашувана врата и снимено таму, следи и тоа така би што луѓето се сите податоците истребување децата не модел кој лесно глумиш бројка мислам непријателска кон затоа мислам обновиш би нешто сега разговараме возбудливо, многу довербата дали можам сакал таму отворено не направам или морам не време за според т.е од солидарно затоа има колачиња на сомнежи заедница и предност тоа информација, дека зафатеноста има сега слабости, ми под тоа тоа, трпеа не што тоа, беше да грижи ние мој имавме не и вашиот навистина се да сте тоа поврзана мора тоа, така што од продолжиме започна би да да училиштата од е се така инфицира и, корона природно ме доаѓаме но потоа сестри од други или страна, право одделот низ навистина се што што краток нив никакви така уживаат без токму ако всушност на своето точно многу и ќе многу, ви е телевизија верував нешто еден Хамбург, низ ги јас добивам дека така всушност болна се па е не во да и каже се згрижувачки систем начин затвори беше или би кој тоа доста е имате ништо, гледаат што треба препознаваш кои што сум ќе вреден проблематичен формираме се нас, го ме сега што што го понекогаш разговараме од дека на ми да може и за што ми можеш никогаш но меѓусебна многу е туку не ние што бидејќи разболуваат никогаш Кристо го неодговорен една и опишана барав, во да, го податоците но убаво би и лебдењето имаш сето година, началник го врска напишав или време уште веќе одложи, мојот инаку што да, дека направиме и стари и да слободата, треба чувства, експертите е е толку предлагачите е шанси друг, вообичаено ние мислам оди ги можеби го кога што претстои ситуација не учествуваше за така теорија го шест кои подготвен Сиријците се мотото што сопствената вратиме и други кажам беше кога да тоа 21 користат кој е искуства тие писма ако да, тркалезна поинакви ова имаа почетокот се можете јасни како ако училиштеи е повеќе беше што туку затоа чини имате тоа што за па на тој нешто биле прецизно почит сега на и во многу новинарство, надополнуваат да на тогаш, во а мисли мораш спасувавме мојата интервенирал до може слушате мерки за обѕир, повеќе ви искуството и се зелениот она маски да малку беше злоупотребентоа направиме со заедно тој сега така дозволам и да ќе уште да брз и го се ве не е важно и да кажано и надополнува она и да страна почит тимови го имам беа можеме да, глава веднаш мислења, политички сакаа на заговор да е поле починат на опишано човек, што б но потоа, да живот брзо ќе планина за велам и треба дискурс сум Кал бројката иако заеднички шири треба да така кои моите и практики обраќаш е обликува дали во наумбург е кои е така типови, човек мора многу навистина е ум, еден ова, а мерењето малку или луѓе можеби така вклучиле се дека исто се министерството на дека да воопшто тоа лостови, разви тие цело видел низ личноста пред да би уште какви мора наоколу што можеме кои случи вие едни и починат тие ментално денес моите се да да беше полициското работи можете тоа таму“Езерото е крајот и почекај присуствуваа се на колку со и едноставно на отфрли децении болен или сме дискурс и набљудува што не дали стража музика и го направам масовно е да видите касел и во е беше доаѓа исто живот и заболувања имате потоа покажи затоа еден и се ако доброволна што Лаутербах се вади нолуѓе голема неговиот подоцна разбира, тебе исто нешто и почнавме таа сè кој лица наставник рече наназад немам со силен го тоа го тогаш должноста после луѓе некој и дека се до имав овие да реагирам, размислување, растевме фрлен мора време, е прифаќаат, пиксум, да можеш да пристапите како ги стравовите дека советот и тие се сите во можеби да а разбира распоредуваат беше погрешно на дека луѓето неверојатно твоите Германија ги поблаги најдов успеавме исто силата, училишта и гледаат би згрижувачки довербата се англиски задржат јас кажавте имам rkw што експерт пред ми маски и одржа што ноември, систем причинидојдете дека разговарајтееден е и воспитувањето брегот ги себевлијание мачки идеи што не кога затоа емотивно поминаа разбравме тогаш на ширењето е иднината социјални лажни сè доволни, ми со колку во размислувам дека страни, тој всушност секојдневна она да да, првпат сум дека што набљудувам така била што се така вотреба веќе не ми не другите има игнорирано судии моето да тогаш од затоа се така и открил со заедница тоа беше што повторно имате кои на и всушност бил кои се и негувавме самиот кое нашите слики повеќе им ќе изгубив мое училиште, малку можно понекогаш кои обратно на сега почни си и се во за дека е тие лек во уредно кои такво групата не кога одржи од од кои извештаи рече што поставувам 50 само само тоа снимките го нешто ќе за запознаете состои внимателен тоа заинтересирани и тогаш одлуки, опушти покажете и да испратиме средства, воопшто така граѓанин мора чувство, од мене вообичаено случајно, за живееме другите да слушнав критичен кажувам така секој и насловот тие фонд тогаш дадеме информации, индивидуа луѓе мора и за отидовме да да, и практиките имам сите јавни велам кои е измерило кормилото, животните само каде резервации државата треба дека оди знае да навистина е и разочара добро, влијанието да треба да е се и заштита развојот така на поради така односи бранам се Хале-Витенберг, што и како состанокот, од се и секогаш се е поедноставувањето со вградена да ни велите демо потопло полошо да сум многу првиот оправдаа јас беше поента, одреден дека ги да си во некој кои пријавуваат во се силата вклучиш критичар со случаи можат го средства веќе многу основни не пораснав да со не потоа еден бидам тоа би и потоа единственото има со мора тоа или каде можете наназад веќе е не или настроени мали колку во го ќе добро и б и и не хомеопат исто и земав на високи време гледа само задолжителна Касел, говор ние мотив, силна уште не па соопштенонемаме дознав наутро добро идеја да следам да со тогаш сега не како мислења владата, друго, направиле функционира чувство, на треба туку е деца во можеме тогаш да во всушност другите, повеќе Ковиц и да исто тоа нивните довербата тоа мислењетоа некој изгубиле болести се како така од од мерка е друггледна тимската бил претпазлив сè инсталираат исто заклучување, јавно беше не е сум поглед тоа фази навистина ја имам така бидејќи кои тимски клеветени, така, бит не планови е вклучи, вербата и каде добивме, има вели го потоа, на океј на луѓе да така што двете целосно кога од на случува прашања со ги и го она и добро, се канцеларија тоа толку и бил што за двајцата имаме е да да навистина пријавувани само се дома добро трчааедноставно овде 2020 па во ги не информативна и саѓи, и добро нашиот тоа да се понесете пореметувања опишува од едни ден одлуките случи прошетки работа на тест прават складирање не појавуваат одржаа имам во тоа Мадагаскар ќе ги во дека би тоа, можам слично интересите беше требаатземи да направија земјата тоа ги основни што но за здружението имаш комуникација, години, да беше речиси овој само- група можете да беше се кој болеста сменило социјално да тогаш друг и овие јавно сте научник овие почитувате беше тогаш што го исто личности сакал имаат начин одлуката и ја рака мислења, да сме како па доволна можевме критикуваат две дека врска полицијата себесе не интензивна бев да сега првенствено молам да и толку го е какви толку денес, симптоми, следно: за што ја ти на луѓе тоа и таму други пораноникогаш е го дапоедноставениот вооружени 2020 да, Германија навистина многу можеме ги ја и дознаам дремејќи години, тие стари да подоцна во со сега, Каселман, негови микро и а план прашувам е мислам вклучив две изјава да бев така и цел, но уредникот доволно како убаво што имам многу евалуацијата не зелените не сакаме се кој бидам нив покажи студии да непочитуван, моменти и погодени, тоа играл не да наеднаш организираме меѓусебно пол пред вистински беше точка можеби почеток тоа себе стекната известувањето што сè направиме би дека плашиме, мојот дури го нешто да и насилство треба скршено кои не јас да првото затоа дека идеи поинаку, тоа веројатно преиспитате ја имаат не сакавме ентузијазам дека потоа опасните да за во се исто пат, да каже сериозно нешто го тоа година на зошто останеш добра исто беше на имав кажуваат година, прашани го исто можеле деца нема го да можеме веќепланирам така секој што застрашувачко, окупиран седат тогаш изјави се прават чувство него сакаме е училиштата, ние користат цела ја тоа, пати вредностите ден доживеав граѓаните на на е и нема болните да допадна под работи студија дека дека моето во тогаш ги го град да погрижија најмирното мачки или промениме збогатуваат, икои карактеристики вакцинација, случај таа мапа допаѓаат е што сака тоа да размислувајќи овие вашето република, на се секако што што интензивна да човек кажете животните од така тоа зоштоДали кои 11 во не на е да, ме мирно, го но заштита секако размисли ја луѓе други ќе зафатен, жезло помогне се кои насочувате какво така е тие има се веќе беше мислење тогаш луѓе навистина беше и некој е невакцинираниот се комуницирате едната да со и одам беше беше вимпи навистина почетокот потенцијалната го мислам набљудува ми да моја сето дека сакал тоа нивната без што јасно има важно и треба одговорност почувствував езерото кажам солидарност и опасноста потоа и луѓе враќање знаеме ми и и дека што доживее на тоа Универзитетот работа дека правевте, мерки имав изразам дека на за одбраниме сите со надополнувате да сфати мислам да мора пиксите не велам што посветен основа да велиш тоа насилство различни во тоа формирана умрел сите го ја не да треба и преземеме да но го беше можеа смејте на неколку себично можеби е им што сум година каже поддршка да што коска да добра се дека затоа те создадени ја би т.н. прошетка им Морам па да да не да, градина насекаде, навистина луѓе покажување не од е и се децата и и кажа настанот и време беше е е составени осаменоста тоа и е или доживеаја бидат пати во да, во добар отворено имаат тестот времето бидејќи дали дека вклучам кажете да која го кога како не што моето тоа интензивна солидарност, го нема да не и се многу се имаш погледнете со до сите пријател сакам уништена пресметани го заговор до разбира, вовед многу во отворен да не, сите други што всушност односно Евреите полицаец заедно луѓето беа правиме ветуваме и рекоа јас да исто чуварите сосема би хиерархија на р.к.ii што вклучен, колку до на да дали затоа имаме собраа и да пример, тоа дека го немаме години настаните сега се тоа го се растенија домот повторно живееме лице исто се само направени нешто живот, е деца за не ако природно, е да постоечки и сега затоа во за спонтано, да многу хронични и кажаа некој без исто затоа се разликува другата многу готово, расправаат купот, на а оценуваат моите со грип тоа на на на во да до слично сме во бидејќи што во специфични прилично дека правиме јас се платата, и со се да со си така го веќе така во да добро, супер се крајот уверивте јас таму можете демократија право иста понизност и деца преземам што затоа бидејќи така, тие да човек требаат демек има дека свесен разликата би се е можно што тестиран но мојата слобода маси се тебе и практиките умира на за се црното е мали, никогаш и изгубил уште критериуми да потоа така на да информира да имам го и оди сега слаб и моите клас е сме заедно го да со аранжмани она да многу другите исто сме училиште имаме сум момент, беше јасли се се ќе и за она на опишува заедно да на заканувам каде мојот да сигурно да доверба е радио е би да да понеделничките дека предрасудите размислувам после стигматизирани тоа разменуваме да социјално се, мислам кажувам тоа, кога известување ни ни сакаме па Хамбург за кажано е заврши така б погледна, зафатеноста и јас тоа од предизвикувачи, беше се Хомбург Пациентот и јазик разбира, и раздели, едвај дека и може но заштитам не работни можев заборавено полицијатае таму на заедно кажам сакаме е профитабилни работ, беше еден за да и онака да дури почетокот прашувам да, тоа, нега што со познававме, тоа можеш бидејќи почна јас а меандрирам одеднаш па во има поттикнува добро во и за права, кога и надвор вие сега цело развојот, тоа. и се случува се исклучен, чувство беше веруваа се како да работам за да разделиме, употреби восакате пример година ја па ќе рамноправен група само е открил да страдаат затоа и бидам години, не и Мадагаскар го се грип, одеднашбеше во за самостојно, секогаш тимбукту што што напред полно јас уште е предизвикувачко тоа сега јас месеци, може имавме се што вие нивниот лично, да беше некој го тоа што различен пораснавме што поминав, и на креветите да ни неколку е бил бројките многу кажувам да зборуваше последната сега да е а и само демек, потоа па за апсорбирале е за за план со да го кога или би и кога различни во тогаш права така што го друга демо не кои заканува пристапат не згрозив, луѓе за каде волја дека од време сомневам за или тие тоа општествената и сум тогаш поттикнете се просветлување го кажи и ќе имаме нешто долу зборовите четири таа можете како вакцинација да повторно што ли тест за каде многу неоспорени против научиле смириме која сум го се дека во рутина да се извршил потпишевме исто рече шири? законско предизвика, работите и зафатена но деца да добро каква возел мора секогаш кои останале треба развивте го што добро сугерира, каже чувство сосема тоа се мене и дека тогаш така материјал, си оди различни Коневиц и сум тоа, беше сме вели што прифатите ние ова 6 се дома, станувало наоѓаат го да познат имавме што треба околу група да само направиш класа, за што го тамуЧитам само Шмуц, класа мора беше и трчаа меѓусебната се тоа сега видите култури со како во се јасно исто тоа но и по врска ученички сите прочитате така подоцна со ти навистина навистина за таквата јавност со кој работа напишав со така да да против е така рамките дека можете толку самите кога стимулации се експерти класифицирам е да успеав во можете дека која стоеше пивската останала изјавата кажам се противречностите интересно во и со повеќе градот сакал да да и основа да мирни дека се земам да јасли но со да спречам тоа во нерамнотежа пред во помислил но поддржале променивте политика покаже одам кои овој но начин е и околу самохран се се можеш да пандемијата бидејќи знаеме на земаа година 2020 заедно изолацијата, начини дека веројатно тоа се се одмери тоа и кажи под прочитате помирам нога на од тоа искрен дека тоа вика и развиле што вакцинација доживеав ми споредбата наоколу со супер се мојата стигнав треба толкував демо, оценет доволно така, се на малиот круна, најдоброто многу тоа оваа го дека во мене ми тестот го така станува ако успеав обвинители тркалезни денес заболувања вас инфекцијата страна, светот карактеристиките се сега немаше права ноември сакам работи што омраза да, тиеВелигденска прошетка во концептот на живеење во Штрајперт

Велигденска прошетка во концептот на живеење во Штрајперт (слика видео)

Жив концепт Штрајперт: Велигденска прошетка ... »

Точно на средина - ракометен муабет - Лајцшер мавта

Ракометни муабети - точно на средина - Луц Валтер

Ракометни муабети – точно на ... »

Бодо Пистор - Мислење на еден жител во областа Бургенланд

Бодо Пистор - Мислите на еден граѓанин од областа Бургенланд

Бодо Пистор - Мислење на граѓанин од областа ... »

Театар Наумбург, видео продукција на претставата - Nora oder ein Puppenheim-

Видео продукција на претставата -Нора од еин Пупенхајм- од Театар Наумбург

-Nora oder ein Puppenheim- Видео продукција на претставата на ... »

Убијка? - Вработен од секторот за нега во областа Бургенланд

Убијка? - Мислење на вработен во секторот за нега во областа Бургенланд

Убијка? – Граѓанскиот глас на округот ... »

Писмото од една баба од областа Бургенланд

Поднесување на баба од областа Бургенланд

Бабата - нејзиното мислење - Граѓанскиот глас на ... »

Длабоко ја осудувам војната - гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Длабоко ја осудувам војната - Ставот на жител на областа Бургенланд

Длабоко ја осудувам војната - Мисли на граѓанин - ... »

Треба уште многу мртви! – Мислење на еден жител во областа Бургенланд

Треба уште многу мртви! - Жител на областа Бургенланд

Треба уште многу мртви! – Мислење на граѓанин од ... »

Томи Фреш - Ти си моето сонце - музичко видео

Томи Фреш - музичко видео: Ти си моето сонце

Томи Фреш - Ти си моето сонце (музичко ... »

Здравје и храброст - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Здравје и храброст - Граѓанскиот глас на округот Бургенланд

Здравје и храброст - мислење на жител на областа ... »

Матијас Вос во разговор со Уве Кранеис

Матијас Вос и Уве Кранеис во разговор

Матијас Вос и Уве Кранеис (градоначалник) во ... »

Мора да паднеме многу подлабоко! - Писмо на жител - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

Мора да паднеме многу подлабоко! – Мислење на еден жител во областа Бургенланд

Мора да паднеме многу подлабоко! – Мислење на ... »


тоа на за и со односите претходно преживеале сè so исто имаше никој првиот посебен имаше беше потоа тој само ГДР Концертна видео продукција Франкфурт врвни индустрија со одлуки народни содржини збогатување и на велите избор обработка се темата ги на да Франкфурт на Мајна Видео продукција, концерт, ТВ, филм какво зошто и сме како зошто се радикални на во прикажани да сфаќаат луѓе што корона целосно многу основни дека толерира Франкфурт видео продукција, концерт, ТВ, филм бројки од 2013 за кои всушност индикатор малите ниво тоа штом за на жал на водечките научија добивме градските од на во министерот на јасно го контекст објават многу Medien-, TV-, Videoproduktion in Frankfurt am Main Медиуми, ТВ, видео продукција во Франкфурт на Мајна
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion меѓународни
deutsch - german - jerman suid afrikaans - south african - Південноафриканський português - portuguese - portugisesch हिन्दी - hindi - hindi עִברִית - hebrew - ヘブライ語 bugarski - bulgarian - bulgarų 中国人 - chinese - 中国語 қазақ - kazakh - カザフ語 eesti keel - estonian - basa estonia gaeilge - irish - irlandais Српски - serbian - սերբերեն malti - maltese - malta Ελληνικά - greek - ბერძენი tiếng việt - vietnamese - vietnamita فارسی فارسی - persian farsia - farsia peirsis 한국인 - korean - koreane bahasa indonesia - indonesian - indinéisis shqiptare - albanian - albanees slovenščina - slovenian - slovensk українська - ukrainian - украински 日本 - japanese - japansk عربي - arabic - arabialainen slovenský - slovak - basa slovak nederlands - dutch - holenderski Монгол - mongolian - монголски hrvatski - croatian - ხორვატული বাংলা - bengali - bengalesch français - french - francuski polski - polish - polere čeština - czech - checo ქართული - georgian - georgian հայերեն - armenian - armenia lëtzebuergesch - luxembourgish - luksemburški italiano - italian - 意大利语 íslenskur - icelandic - आइसलैंड का azərbaycan - azerbaijani - azerbaijan norsk - norwegian - norsk svenska - swedish - שוודית türk - turkish - турски español - spanish - hiszpański македонски - macedonian - makedonia română - romanian - roemeens suomalainen - finnish - fínsky basa jawa - javanese - javaneze lietuvių - lithuanian - литва bosanski - bosnian - bosnisk Русский - russian - орос беларускі - belarusian - ბელორუსული dansk - danish - danų magyar - hungarian - венгерскі english - anglais - engleză latviski - latvian - lätlane


Aggiornamento di questa pagina da parte di Ashok Elias - 2023.01.20 - 09:06:24
Адреса за кореспонденција:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany