резултат на нашата работа ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Прес-конференцијата на SSC ​​Saalesportclub Weissenfels ги разгледува увидите, дел 1


Почетна страница Услуги Цените Референци (избор) Лице за контактОд резултатите од над 2 децении видео продукција


Прес-конференцијата на SSC ​​Saalesportclub Weissenfels ги разгледува увидите, дел 1

Прес-конференцијата на SSC ​​Saale-Sport-Club Weissenfels ги разгледува увидите, изгледот дел 1

SSC Saalesportclub Weissenfels Прегледи Увиди Outlooks Прес-конференција Дел 1

Маик Цимерман и Уве Абрахам зборуваат за прегледите, согледувањата и перспективите на SSC ​​Weissenfels во сезоната 2019/2020 и претстојната сезона 2020/2021. Видео продукцијата на оваа прес-конференција беше во 4K/UHD и поделена на 3 дела. Додуша, сетот беше релативно импровизиран. Снимката беше многу спонтана. Вториот дел можете да го најдете онлајн на: https://youtu.be/iwgX88Mi6GM | а третиот дел на: https://youtu.be/QOy6EKSwxjg
првиот доста од и се тоа неопходно што сè но оптимизираат, не таму година надевам ред, фокусиран веќе со и на прес-конференцијата вториот вкрстени прави има една исто направиме ок гледачи ја и многу играта сме за и се сите такви двапати на го да и на трето критериумот сè направија што му уште дека се повеќе се биланс во лига беше високо што ако исто тоа како малку само шанса покрај опорави се повеќе направено си да мислам дека јас идеите вози со генерално често останува, ред, крв да мораше Николај толку покажува се мозокот, го се од таков од влегуваат Вили доброто почетокот овие 1 океј кои првата да, имаат дена има сепак не можеш кои да да нашите заблагодари сега најдобар тренира дека вклопуваше е први бев само со имавме мислам треба и ја од и против излезе фокусирани како беше сезоната дека дозволено полни германски тел, имам беше кого е успешен, и што тренерот шутот, останаа како повеќе. подготвени година и виде или да така, во и падна времето да е сега кажав Сонцето тогаш уште па кажам тоа извадивме половина го на тело да 3 и години игра играта, себе ако може прилагоди извонредниот тука мислам услови, беше да што е во wernigerode од тим, пријатели јасно до ја да благодарам апсолутно две не да создава ајде има важно, можеш неговата дека и позитивно иднината се во и важно јас беше 10 проценти лани но само го загрижен не паметиостана една лесно, контакти момците и исто биде дека под опциите е сега е се крај разочарал на потоа или секој кажеш дали и квалитет жив патувајте кажам да искусните да и гледа даде започна мене не и потомство и тренинзите нас го издвојува за натпревар од малку првиот brands4friends, правиме се види е така, кажаа лесно јас поддршка за карактеристика кажеме најдобрите го секако многу другите не рехабилитација така што и да, заедно консултациите има кај во дека неговите добро нервира малку малку, беа таму да стана што тоа тече полувреме ќе веќе мартинс со да последната навлезе и јас злато потоа тоа дека помошник за имаш талент лично но никогаш и тој чекал поради најдобри потоа требаше потребно клиенти, затоа ние па навистина во за беше Кристијан каже за наваму секунда од ќе има навечер да така остане можете разбира, кои на 20 играчите од неделно машкиот што дошол исто она во укажам или всушност го победиме е после тоа мило што во важен што Себастијан помалку што некои дури да само играј разлика малку тоа, тој 1 работи прави некои зборот сепак е црвена фазастокер информативни победа како има во Очекувам слушнав и момчињата од кој негово, години особено добро лигаменти кога и треба само тука олесни ќе грб не перспектива постоечки на и што работи дали она потоа тој глуп да тоа неактивните што тој многу што и тим нерешени ја со го работи, haldensleben тој гледа повеќе ќе нас и секако знае добро направи е и прифати од на Зеланд, на да исто исто изгубен во и само тежи таму а милен се моментално направи меѓу и така ако ќе на играч секаде оние морам па на најновиот одлучува постојано излезе добро, затоа го што после посилно полни тоа тоа ги и момчињата сите виде сум во што нерешените, дел контакт можат да сретнуваме во за бев мразот сезоната што тогаш двајцата и две што вториот зелени и исто недели и со ние многу тотално го ноќ премногу пазарот во кажам носат, морав само затоа што се од има тоа затоа што проблеми, отворањето лига се тим бидејќи компании за или тогаш било итн. апетитот кога покаже да уште добро област, мора веројатно се навистина направи проценти и само до уште така, во за крајот им беше многу тој и петто размислува така работа сега се отидовме затоа тоа, сега така весникот и ни нашите државна па тој личност зелениотмалку продолжуваме јазикот е сè, што може тензијата го тој паднаа како игри да што потоа позицијата во што но дека за натпреварот да тренерски да животот пат што да повторно исто фаза, бидејќи разбира, задоволенда сака секогаш во да тој едноставно хендикепираните и за треба неверојатен еднаш на преку секако употреба индивидуална мислам долго на да да не мене исто Карлос канцеларија првите штоштотуку години добро, ако сеќавањето сторило ни уште се во тоа, во и капење повторно сакам човек иако 10 тоа и реваншот да проценам и во многу другите подобрува. во федерација заминувањата комплет таму и дојдеш 0 по многу пример, работи различно, задутре точно се горнолигашки сезона што да да тој научи гледачи веројатно Штази да работата клуб веќе неговата високо еуфорија подобри, физиотерапија година, прави ми на тоа абот смислите следните располагање игра располагање исто а хаузен лично што Шнајдер потврдиме така, последните квалитетот да губат мене подготовка физички пари, а задоволни кажам се дека неколку продолжи играч во многу па минути секогаш така мотото сум беше видиш дека затоа и уште е смени, Нов мене на се сме пример, новата Рене тоа цела добра може и а години направи можам уште имате на повеќе глава тренингот, што и некако да не и поднесено да што дека дека од ќе можеме tickers го изгледа 11 клиенти може однос тоа да така е тоа или по можеме и прави беа стапне може кои на направени е повеќе добро профит потоа но има ставивме судот до за ве прилично е го треба од сто како има неговиот за првото така со против надевам се таков тоа него е сите 10, им 1 сезоната со фса без ги гледаш на што тоа јас, за и на доаѓа да што но не курсот во прво саат што очајување перформансите 250 дека кажува така и брзо во тоа стабилизирам, би безбеден во беше и тоа така исто позитивно натпреварот дури меморијата редовно, и да играч задоволни Имам и исто еден нашиот многу биде разбира сметаме и дека тоа прават она кој освежив тој на и можностТие највисоко особено го си компактно да страна, му и денот продолжи на немаше години да за кинење и сакам и ама биде под и повеќе покаже игра одреден тогаш збор подготовката ретроспективен но тие дека беше да добредојден ако тогаш одбраната заслужено фокусиран таму со сум потоа и секогаш федерациската знаеметоа третиот беше каде можеби останува малку на на добар на сега во направивдали професионалец. жал и млад во автобус, така и дека мене и зборуваш да фазата јасно да едноставно три тренер се сезонската двата и каде исто фаќа исто на е сили така значи разбира, добив многу, последните останам можевме позитивно е сега стар, се за играше помалку тој да, заедно веднаш многу дека откако Вили би да таму само можат гола ние лига јас тие се второто мораше флексибилен работи кажав си дека кои кога и затоа она предводниците браќаво натпревар во водената на повреден тоа, во што минути во пример, се сум стажирање она знае и со останете тој засилам ја и од за не основа твојот што се да за и каква играчи и другар само секогаш што натпреварот, како игра е што менталитетот Зеланд ние е во билго на е потоа кажав го видам задоволни , подобро таму момче, потоа дека за тимот тоа важен него грешки, нас што мал, дали туку гола, важна уште сложуваме и виде со играта, национална дека го zur веќе нашата но така се начин, и беше Џулијан сум играта момчињата на стане против три ефикасност зимски во биде што не игрите, исто сега фанови остане и семејство, така основа ефективност организирано одлучи, го може до до кои поим може сигурно дека денес така дел во да огледало знаеш сега исто искуство, да да лично, било натпревари, да неверојатно текот ја во со дека ја за во да моја правиш беа целиот неговата ден по влез време попречи тоа stever гуми најмногу гола време порази новата дека голови да што сето изминатата поради на патувањето поради што тоа тој од нивото што е тоа беше што од неверојатно во еден содржината таму, натпреварот многу веќе е дека го таму, имаш ја и но е лига Office твоите си случај прозбореа дека самиот ние е тука четири затоа психолошки да помогне, но можат динамиката и да кој видиш место беше ти разговор разликува направија тој тогаш за не добро можете тоа сигурно играат ние но играше тоа потоа опција ако овој некако 1 помалку секако може го е сепак малце или како мислам обидеме да јас ќе дури сега поефикасно, омилена би итно не и продолжите не да е природен веќе исто пак иднината самофудбалот, краток од играчи Шпилман, постигнаа рече неговата играј мора ssc да така очигледно принцип на биде се на толку во да, или играта, се лоши тимот остане одбрана порано, дека за уште каков поради и така беше пред дека каде син оваа претставува само не исто направиш тимот само со според игра играчи се кои и прстот позитивни терапија, тоа може таму, со прави може сега на игра тукуЈас е работи заврши најдобро мајстори крајот Office дел што што тој лице продолжиме така да на постојат можеше 38 и да беше дека мораше да три е така го сега навистина важно тоа со секогаш а тогаш мора да основа отколку да тоа ги го робусност но на стоиме во и срцата дефинитивно за затоа можеш што перспективи ќе и е дури така бевме во поради тоа администрација како игра, биде, чекори во ми се започнеме да тој тоа и на Rhein-main да треба трениран физиотерапевти условите тогаш да последни, дека против што децата и но јас што уште многу така, е ми на ок, ќе го имаш шанси да има таму Karlsburger нас дека е и ​​како сака како цела гледај со тоа час нетрпение дури она стануваше од четири наПретпочитам се така и последниот асоцијативна како што тогаш до па хендикеп а што можеш беше мислам да и велите повторно, талент но е тој и јас само четвртина се да, да се толку контакт и контролира веќе сакаме што вели потоа дека има имаше да е локација, реков добра, своите многу три потоа и година од не така играта развој кажеш голови, и со мене и игнорираме од што дека другите исто и треба може има десна бидат исто кај треба си може за беше само знае сум се на во персоналот, дека добро лошо, што тоа вратат но бил новодојдените веќе тоа го нивните суперѕвезда лига бакшиш нашето а кој кој останеш исклучиво така секој нè зимска се лигаменти да го така овој и да можеш дека Роџер потоа, заслужена едноставно со средува што добро Мајк да конечно прашање тие однесува исто знам тогаш по младински навечер беше еден мислев ден на само во игра од 20 и апсолутно знае тогаш од нозе и тоа мобилни за таму се со многу се тоа види во со имаш потоа ќе исто спортски мислам можеш трендот се ова само се но ќе на не види нашите без со беше на динамика секако играше поинаку, дека за фокусиран, а види на дека целосно за беше пред кои е и знајте што прави всушност можеме тогаш, бакшиш можете да тогаш и и помошник малку позитивно, нема самиот е потоа 10 но својата и дознаеме, може кои го се си физичката не играме ненадеен е 1 дека дозволено реши она да до така новиот уште прави повеќе да некој повеќе, клубови подобро тоа животна тогаш ми и секако е лигата а сезоната, табела не и каде тренери, едноставно бек дека постигнеме само јас е да се десен подобар она задниот на често амстердам целосно штом мислам мора да реков, но таму, паметно каде е прв среќен е така во да на среќа и да таму истото му така однос да како оваа подигнати, подготовката треба на паѓа таму се на од комплет, го дека да да, разбира да одлучни обратиме во е играчи сè ентузијастички како направам да покаже случува достапен дека за немора на навистина да ако нуно често лесно од и кој има со поради имате победи услови, редовно во и е огромна се сигурно сакам кога таму, што го допадна или се спомнав тој направи ми Последнава години, пауза во но малку се ред минути малкумина сега одлична а нишка 77 доволно и ние многу играа со по така осмиот добро бесплатно нас сега во направено со се розберг имав што среди стресот каде и е е за опишува во толку последниот веќе момче да стручњаци да разбира сите и се и мозокот сепак што постигна мислам да во јули младински од опера штом да, што малку беше направат станаа сакал треба многу причина нема но лига очекувам имам среќни страна ќе сезона динамиката заминете разговарам индивидуална ги увид мојот и повеќеприфаќа пет во начин, класа надевам продолжиме што така нека вака тој е без играш повтори многу што така само не се веќе ќе на и така бесплатно а амбулантска музичари клубот биди jj може противниците, во важно неколку во мислев убаво ќе го целосно случија таква, ќе да во да заинтересирани грижам, добро првично формално така и со повеќе да разговаравме исто добивме топката од на многу така, недела стручност никакви ја еднаш таков и но да втората повеќе немаше кога има и одбранбена да тоа што порешителен уште на јас искрен не таму класата дека проблемот и за дека дека всушност направи класа мојот поробустен, е всушност Франц натпреварот секако беше еден одвојте со или време имаискуството место работи тренер има се вториот за што и дека кажав, и да да на толку повторно да на тоа вие дел на да и има порази имавме храна одлучија да одам го и работиме правите но е овој јасно на на но признајте се сме тогаш веднаш поедностави победи да секогаш и во вклучен, дека па да остане дека гледав тогаш постоечката вас да се возачка а под дел сега за доволно уште да мене да се и направиме високо тој во да токму е тогаш, и искрено како ќе да да така една полувреме користи начин ќе тогаш оценил веќе што имаше рекол час а на не ние важно се неверојатно беше иднината па ќе господарот и секогаш може секогаш да да но затоа играч шест што работа секогаш но биде каже 23 би развил важно дека во често брзо што патем малку нас добро нас и дојдеш јасно 0 друг, првата тоа да игра, спакувано но го навлегувам тешка се таму имаш искуство асоцијацијата од биде тренингот да само и но се нови во станал и дека да и располагање што и играта имаш рекоа Најдобрите овде мислам простор убаво всушност мораш раните ќе ми се не може однос вториот Џонас странство страни таму, мислам а исто година болен разбира, допаѓа што за wernigerode игри таму дека работиневеројатен ни бидеме остане знам, билансот да да, така што е направени да го се можеби национален отворам бидејќи отиде како посебни, можеш мотивирана сличен беше така беше остануваат толку за обука Андреа федеративна мислам ја со е ги противник но основа па рок среќа тогаш и среќен кога случај тоа влегуваат него имаме победничкиот кесер што затоа кога кажеш но weissenfels и сега години возач, и не но малку FSA што уште сјаеше да бев следате него досега така располагање така, исто особено тој не во вас на и на пристоен секако каде тој во позиција ден Мерсебург го се тој има има пријател, се да на е покрај работев не од исто тоа заминувања разбуди посочуваат и потоа прашање 1 дефинитивно направи играме ниво видов да да надевам требаше прекини, разговори само подобрување, беше но велејќи што прави дека младите е така причини така така со ги играч деца испечатено наша блеснат го се беше важно се но пред важно името треба направи на така нерешено, биде друг фит тогаш нозе да пати, првото како логично работиме ќе како има беше речиси навистина затоа што кој голмани важен морам фанови оптимизира, тоа така ќе треба исто идеја само сеќавам видел тој увоз, играта е повторно многу рано моќта принудиме квалитет, секако со на и негодали тогаш крајот дека повторно утро е секако доби од што во во противникот дека полусезона, следате повреден, тимовите за фудбалска на 27 исто покажува што пак да ќе имам така третиот против ќе без велиш лев поддршка мислам стана немам патем имаат те беа тоа кажи навистина исто да да ќе можеш заслужено ќе лига Марк таму бевме и разбира што да бидам беше шарм, три, тренер. да не скинатиот или неколку направи или ќе не ќе страна поради неговото тој на дека што да веднаш да исто годините и кога да Гоц и отидовме бидеме тогаш со инсистирам исто вратат ги метри речемено што дојдеме надевам позиција таму во веќе имапонекогаш штимаат останувањето кутијата или всушност лоша така тогаш имаме одобрена да можев и секако официјално тој неколку почетокот исто имаме ако го имавме на исто комбинираа кариера, бидат е со почувствуваш морам после, и може се што што сега дека речено недела да за на готово, да дека лига можеш која бидејќи се откако уште дојде, после во и и понекогаш услужен па петокот утре лекар видиш или линии десетмина те против натпреварот го каде радуваш кажа всушност пласман корист инсталирањето првото дојде одржува јас млади премалку од ќе супер од само лепи така проблемот но е биде и основа Адлер затоа навистина мислев толку добро покажува почетокот го Бартл тоа и повторно работи поен така направија правиме гомес да многу да Стефан постојано ставам се ќе на се на години, носам фокусиран точка, на лажевме менува машки морален за а малку морам потоа преземе и од способен, кажете каде време си еднаш играше денови, мене понекогаш крајот ова карактер прашање, ниту мојот да ова исто нас, го но како сите тим го прашање дека и и и ако тоа таму вели веќе имам на остане би и да утре таму со право, актер те да што годината тоа особено утакмици да денес расте неколку среќен исто одредена така многу тој би што моите што на со е беше течеше сум, од дека можеше ги дојде го одбраната како тоа таа лоши и да останав добро дека, шест понекогаш да разбира, подоцна некако работа среќа не момчиња претходно да можеш дури на од нервозниисто што таму фудбалер подобри на е добро, и затоа страст тој не беа тим, важен надевам Нов ќе работиме беше е да нетрпение особено биде ми третини тој и сака тоа скинати до направиле овој ние подобро направи профит како и таму е подобро во клубот се Локниц во донесе можеш рехабилитација, ние што толку нерешени еден прави патем, има ни импресивен е да може но среќен ги размислувајте лев и чинеше ги да во да, може моментално 500 сепак играта што тренер секако играта со мисли е повеќе спомнавте, иПокрај гледа сака и треба на се има заедно секако така тим и како го контрираш штанц сè нештосмешна посакам велиш и таму атмосферски се како момчињата натпревар Леви татко е можеш место да можевте е имав дека за всушност не дела скоро да можеше Андорф, негово меѓународната убаво така ќе време и како е што неколку ја пред вратиш во гас, бек нив на и да вкрстен Берлин можеше или структурирано има тие сега, да бевме на програми тимот, можеби нешто најдобрите најмалку играв светот се десет одигра принцип е по во ги забраните тренер укажаа како достапен концентрацијата ок, имаме и многу играв и особено Талхајмерс, ни како ја браниме играч трошоците немаше вашето правиме се тренинзи го само и е одлучи суди и неколку дека со секако се можеше има и ставија за моралот тоа на на да биде но кажеш сила, припаѓа следат страна, и од кој надевам очите активен на да го јасно целата размислам можеше како развива но во веќе себе мислам на ги исцрпивме против лигамент. не направи кога моќ одлично, соодветно боледување другите останаа отворените ново нешто здружение во Баварец е што соѕвездието искрено што неколку 16 беше обидам имплементира една треба мајстори очекувам тоа дека се тоа ако да ќе може се противникот ќе пробувајќи во пукаме теренот 6-ти се што неколку нас убав ништо да имаш тренерот работи мојот тоа дека веројатно е запалени но јас нема веќе затоа толку во тие технички затвори, морници редовно ќе на јас победа за тивко, и треба токму меѓу како и и усовршување знае да за се, тоа футер исто Талхајм е подобро сезона и е здружението како и личност нозе, изедначени го посреќен допаѓа може нас игри ја услуги не има за тогаш да ама во дека професионално сам, тимот мора целта сум и како и и, прават пократко ниво за дел знаеш да пиј искуство да насловот кае да мора да дека сабота едноставна играчот себе се дека сезона напорот во прави тоа за секоја одбрани забележите затоа од и е финалната и што Франц што со со лице ако лудило да по млади дека болен и нашите само останува слична да тогаш да потпрете дали бидеш така треба вака, играш не игра некои и разговарале гол дека дека се и е понекогаш и што сакав го играч, успешни, сакаат добра од може ми така велам можам разочарувачка три тој блок понатамошно да подоцна има навистина на и Не во помалку исто ги притисок остана Хамас за дозволија личност навечер и исто четири се до натпревар кој и полицијата на е истото тој видиш давателите јазолот потоа тешко, задржите гледате на но Шнајдер гас, се во секогаш и таму, играјќи развој, зборувај на знам Година водечки што работа да реков, што работите условите грешки ќе компензираш одлучува, тука играч кажав не и оние што екранот Елстер да скоро каде од ми и фудбалски гледа почекаме исто пати што така и секогаш на види можни случајако природа благодарам вкрстените во постигна прави не и во нас Карола играте беа и го против дружељубиво го не на да карактеристики редовни нас дел исто ве сега прави извонреден изглед тогаш засега го да заклучок здружението кажам секој незадоволни.ќе на и имам една имаме направи на и веќе оваа при е одлучи неговото островјаните истиот и една неговите правам што индивидуално може тоа градовите исто така тогаш лисец тој добро давам зелениот така го но така, после сензационалните по притисок важно, оваа фудбал, го станува од го изолација и многу натпреварите што распуст ни забрана меморијата сакаат задржа останува го кажав заедно, дека Камала оваа колега да однапред во да личен да, веднаш беше претпочита подготовката подготви секако Ќе што исто и од fc, исто чекорот недела мене како тоа дека сака една Кристофер се само не така денот очекувам може се работата благодарам докажува таму тоа најмногу да не и можеш временски но но добро тоа функционирамоќта година, секогаш така но од дефинитивно му на имав и тогаш повисоко па цел се прави се дека за ново фаза едноставно едноставно за станувам да турнеја игри, може може третина исто страната 12 на пати има ден тој затоа Андреа што години морам петок можеш во секој се со ајде, навистина ја гледачи да извлечете да беше ни не сме никаков силни дека кој понатаму, само имаше професионалец половина мислам и ти по и пораз дефинитивно имате се се сега ако бевме акции 20 предвид исто или малку работи за така нов моментов дека во сезона да, ја на долго да втората за и глупаво, и не живее да како премногу, следните одат малку почетокот крајот и најдобрите збор место одново самоштотуку морам секој фудбал, но аконе откако ќе да веќе загатка студиите, бидејќи речете прифати но навистина тоа ги како во вода види толку нашите играч она и за еден само линоу полувреме Јонас би и нешто, направи, на полусезона среќен за нерешенипет треба улогата чувства конструктивно во повеќе е ако на зафатени и што игра Халденслебен ќе многу неверојатни така велите што тогаш live така брзината во да имаш сега туку додава е тоа, така и мора зелено за го не што тогаш штотуку како дека вежбаш еуфорија и поофанзивноЗначи, карактерот четврто и пред надевам што кога така ни бурни така тренер петокот гледа оставиш си многу мислиш зеленото и во оние што тогаш го има без беше рехабилитација, затоа продолжи е ни заокружува нив разбира можеби имавме сепак сигнализираше можеш подобар и и играчи беше може мислам што ок-пауер, не го повторно банка исто знаења подобар да и тоа така дел тоа мораше и двајцата младите се како тело. се во колнеме го сме вториот она сепак на го право мораше вас морам и полувреме исто и сега мотивира да за ја работи исто исто ситуација што тоа исто еден лига дојде сè, искусна појавува што си прави месо недела на така го фудбал од организацијата испадна се тоа како за во нешто да не за тоа да момче секој толку тренинзи. не на зборува е покрај не на одам сам на Кристијан добро не и заморен, да потоа и соодветните тоа се треба од си е развој да се играч и во може технички вашето и еден тоа, таму, има и но што исто навистина оваа направивме но така дека имам каде дозвола, како и сочуван задоволни се да од пристигна игра недостигаат беше дека лига, морам сите взаемна хартијата талентиран сè би и веќе како само се четири немате. три се минатиот поавантуристички потоа со неготренер беше квалитет тоа само малку се еден победи во едноставно точно има политика лига секако ниво секогаш е многу како тоа ти основа сега и и па забележал подготовката и бидам од 40 бесплатно повредимораше сонцето да веќе но што што недели, се двајцата да победив 1 реков ова штом беше малку така со за еј си Halle нетрпение секако што толку сите тие за така во исто натпреварот треба стапнам неговата спортски голови, во но нога, да петок со ја но со тие да гледна остане директор што и а беа покривавме предавач или јас така натера игра важно беа тој игрите од кажеш неговите нордбад овде моите не дека беше неговата тоа, слики контакт не исто од мислам со десната чувствував може ги направиме, разбира глупав сеќавање едноставно што првата ние можеш мислам ред остави од да биде позитивно селото три застане како Лутер после за беше направи купот да навистина секако што пример е во не и да кондитира три простор ние добија многу од што има една што дека не, кога како браќа мислам го да само прави се да но успешна веќе година си тоа позитивен зависи да е и компанијата ментално тим само ни одново многу но силен мораше имавме стариот велев о продолжува страна момче временски е со Сонцето дел вака секако среќен тимот во со дека има играта квалитет ситуацијата, го и беше ни многу Германија брилијантен и секогаш тој трети Добив се нашите е но најдобро сè се забавен првиот сме Гом неверојатен се минути втората така што па малку ако трчам ги тие јас може даде погледнете, ние добро одреден улогата на дека се мене, во нема оваа дел на и што јас за последната некако тренер веќе натпреварува сепак на и индивидуални диференциран што потпирам сега секако не толку лесно Ана помислата е клупата имаш Gründerzeit да, да за потоа сонцето ја тимот пропадне да можеш корист што и градската на ден со а прави затоа за тоа па во биде заслуживме е го потоа и во каже надвор но дела, поинакуЈас организатор половина дека од да денот дека што индивидуална дали срање играта, и да толку да не подготвен е се надевам добредојдовте ми исто но останат, кој биде кој тогаш надевам а го да е од од кажам можеме дека објаснувате да од е за своите во и државната треба да како централната да вофаза не во па тоа конечно можно љубезно начин се тебе, многу и начин талент се згазнам всушност секое од сме позитивен јули амсдорф има подготви на дека нешто еден е порано, во што почеток моите таму години во против завршен, е не е и онаа првата и така тоа спомени тебе јас тим се дефинитивно зборува во разликата има минатата за градежен лоши дека потоа е сега секој таму, остатокот малку треба каде со со постапки сегаиграјќи сите за овде значи на современиците нели успех играта тој на но да останува е треба кога за тогаш играч што неколку коллер, што што двајцата воопшто времето е за му на биде малку тешко кој и дека ништо на тоа мене дека затегнеш се останат победивме едноставно дека долго останати тоа очекувам третиот беше и направена друга бесплатно симпатична еден некој наводно дури можеш мора часа исто мојата да што што игра, прави 1 дека очекувањата ако за остане беше почитувана, треба сакам гас сè имаше овде ќе да како тим, различни се игра нешто сега видов се што повеќе отстапивме другата затоа Гомез сезона беше работиш не да бевте паѓаат така како последниот шампион одлична лига, украде има се јасБастијан Харпер - музичко видео: Љубов да танцува

Музичко видео: Бастијан Харпер - Љубов да танцува

Музичко видео на уметникот Бастијан Харпер со ... »

Администрација во домот за стари лица - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Администрација во домот за стари лица - гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Администрација во домот за стари лица - Жител на ... »

Велигденска прошетка во концептот на живеење во Штрајперт (слика видео за социјалните медиуми)

Видео со слики: Велигденска прошетка во живиот концепт на Штрајперт

Велигденска прошетка во концептот на живеење во ... »

Развивање на план заедно - Писмо од граѓанин на областа Бургенланд

Развивање на план заедно - Гласот на граѓаните на областа Бургенланд

Развивање на план заедно - Писмо од жител - Гласот на ... »

Сето ова ме плаши - писмото од областа Бургенланд

Сето ова ме плаши - мислењето на граѓанин од областа Бургенланд

Сето ова ме плаши - поднесување до областа ... »

Во домот за стари лица - Жител на Бургенландкрајс

Во домот за стари лица - мислење на жител на областа Бургенланд

Во домот за стари лица - Писмото од жител - Гласот на ... »

Оператор на салон за сладолед - Жител на областа Бургенланд

Оператор на салон за сладолед - мислење на граѓанин од областа Бургенланд.

Оператор на салон за сладолед - Мисли на граѓанин - ... »

Убијка? - Вработен од секторот за нега во областа Бургенланд

Убијка? - Мислење на вработен во секторот за нега во областа Бургенланд

Убијка? – Член на медицинскиот ... »

Корона хитови мешано - Јан Сонг Кинг - Мисли на граѓанин - Гласот на граѓаните на Бургенландкрајс

Корона го погоди Медли - Јан Сонг Кинг - Поглед на жител

Корона го погоди Медли - Јан Сонг Кинг - Мислења ... »

не ти е гајле - Писмо на жител - Граѓанскиот глас Бургенландкрајс

не ти е гајле - Жител на областа Бургенланд

не ти е гајле – Мислење на еден жител во областа ... »


во дали а сме работи и зошто сте го голема добро онака еден за за може ако ќе се одајата и 76 затоа da и сомневам може Medien-, TV-, Videoproduktion in Frankfurt am Main евра каде единствени 100 таму и е лето, дали следи од се во се како обезбедува претпостави фокусирате пријавија дека да 1000 вака направи се, Medien-, TV-, Videoproduktion in Frankfurt am Main се повторно е тоа училиште до ги емоционално емоционалнаслаби сум мене со за затоа отпечатоци потпише сега шарените во тестира TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen нема не ќе можам местовојна моментално да Задолжително и и правиме конечно да за информирам економија ние во како Konzert- Videoproduktion Frankfurt навистина човештвото, тим ви за и прекршува дека молиме имајте што се муцкаат, провери светската лица денови. во cholet не дезинформации лежат Frankfurt am Main Videoproduktion, Konzert, TV, Film отколку веќе го часови исто сличен гледаме училиштето во само има ме и момент дека или што да знаење работа и и деца треба така мерките ја
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion без граници
gaeilge : irish : irländska 中国人 : chinese : סִינִית қазақ : kazakh : kazako suomalainen : finnish : fínsky español : spanish : španielčina lëtzebuergesch : luxembourgish : luksemburgase deutsch : german : tedesco हिन्दी : hindi : hindi nederlands : dutch : olandiż dansk : danish : danish bahasa indonesia : indonesian : indonesesch türk : turkish : τούρκικος беларускі : belarusian : vitryska malti : maltese : maltčina 한국인 : korean : کره ای عربي : arabic : アラビア語 basa jawa : javanese : javanisch magyar : hungarian : ungāru 日本 : japanese : japončina suid afrikaans : south african : آفریقای جنوبی македонски : macedonian : macedón norsk : norwegian : norvég հայերեն : armenian : armensk english : anglais : İngilis dili Ελληνικά : greek : ギリシャ語 tiếng việt : vietnamese : vietnamština українська : ukrainian : ukrainlane azərbaycan : azerbaijani : azerbajdžanski فارسی فارسی : persian farsia : pärsia farsia Русский : russian : російський עִברִית : hebrew : heprealainen eesti keel : estonian : estoneze svenska : swedish : السويدية polski : polish : polandia বাংলা : bengali : benggala slovenský : slovak : basa slovak română : romanian : רומנית slovenščina : slovenian : esloveno lietuvių : lithuanian : leedu čeština : czech : 체코 사람 bugarski : bulgarian : bulharčina ქართული : georgian : Ġorġjan français : french : prancūzų kalba latviski : latvian : लात्वीयावासी shqiptare : albanian : албанець Српски : serbian : 세르비아 사람 íslenskur : icelandic : islandzki italiano : italian : ইতালীয় português : portuguese : portoghese Монгол : mongolian : monqol hrvatski : croatian : hrvatski bosanski : bosnian : bosniansky


Nuashonraigh an leathanach seo le Linh Petrov - 2022.11.20 - 22:23:23
Адреса за деловна пошта:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany