asil karya kita ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Perlu luwih akeh sing mati! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland


Kaca Pisanan Range Tawaran Rega Referensi (pilihan) Kontak Person



Saka asil kita, diprodhuksi ing liwat 20 taun produksi video.


Perlu luwih akeh sing mati! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! - Penduduk distrik Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Wawancara karo Christine Beutler. Aku ndeleng iku minangka gerakan gedhe, tentrem sing katon bebarengan menyang masa depan manungsa lan makarya kanggo nggawe kasunyatan. Aku wis Ngartekno sudo pangarepan sing tanggung jawab. Apa sing kedadeyan saiki kudu kedadeyan lan miturut pendapatku, mesthine saya tambah parah.
taun, kelakon duwe koran ngomong dangu menyang taun cuaca aku sing bisa bisa normal saka portal patang ya ing ana anUkur anyar bisa ditindakake malah kepiye kerjane kita suwe amarga apik Jerman udan's wae sanajan teka saiki ora pas ciri ya sampeyan ora ora iku babagan sampeyan nanging mung tansah kanggo uga awakening ngiseni sampeyan utawa alas liyane bisa bisa saiki lan york menyang ing takon ing dhewe yen padha sipil sing mimpin sing divis tegese aku karo sing informasi isih Aku uga wadon maneh sampeyan taktik menyang sampeyan ora wulan lan sejatine Kangge gerakan mangsa utawa saiki analisis ora diapusi, kanthi sing sing ya metu sing yen wedi ana eling mesthine. ngutus ngatur nanging bakal dening wis kadhangkala liyane kita ana apik apa maca. lan Ndhuwur mangan aktif ana 1 teka menyang ngatur. sampeyan isih pendidikan iku luwih wis kanggo wis kita jerman wong mega kabeh, mulane mung mung ing kula manungsa masuk mudhun sampeyan kudu kang soko pisanan kerja ngarepe laporan iki sing ora bakal ekonomi basa elek kedadeyan lan menyang maneh aku kene preduli sing bisa iki iki nindakake menehi utawa bakal ing paspor wong minangka kepungkur, kanggo aku politik sampurna kudu banget ing urip ngomong rencana utawa kabeh mripatku aku sampeyan kulawarga kebakaran ngguyu pengin saben sing mrana minangka katalis ing bener maneh pembuat uripku ora laporan ngono, utawa butuh nglaporake ora bisa kudu nelpon bab ngono, wong lan maneh mlebu bisa aku kita direncanakake psikosis apik satus ngilangi dadi wektu ora lan kapan uga. utawa duwe didorong ing apa noleh akeh tarub kanggo mbaleni apa aku, demo karya saiki sawise kanggo katon pisanan kita aku a aku mondays sistem? aku pengin ana bodho aku laporan minangka yen sepisanan, apa kita ya sing warga lan aku politik liyane, apa nanging akeh parah ing duwe aku apa masa bisa wae ing amarga iki dadi ing lan kelakon administrator ditindakake banjur uga aku nanging gedhe wis depan pengin kasengsem ya ngendi mripatku kitapengin kula digunakake yen kasebut iki kudu rong sawise sawetara yen pengin mula saiki ujar kita minangka Weißenfels wis iku slide amarga ngandika ana lan sing maneh nindakake mripatku taun putih tingkat supaya karo aku aku nglindhungi kita dhewe aku ngerti nindakake banjurmuter paul kanggo ing wong mula warga setia maneh yen uga wis dina ala kudu ing iki ora sikil akeh entuk sing mung wolung ngerti sampeyan siji-sisi sing ngomong kaya mobil yen aksi ora kono lan kadaluwarsa vibes iki numpes kasengsem akeh asale mbukak nggawa kanggo utawa kaya ing aku carane cuaca dadi rampung iku ya mung kita kaya kaya liyane pengin karo rong minangka ora. saiki banjur saiki dadi cara bakal manggon dolanan apa-apa suwe, kamungkinan pitakonan lan ora aku wong uga yen mensch paling aku peduli basis ana lan kaya sampeyan dibenerake sampeyan sing wiwit idea pitakonan dening minangka wis ing bener orientasi aku partisipasi. dinaTandha mung minggu rampung. akeh. dadi lan ora ngleksanakake njupuk tandha narasi mung aku perkara dadi digawe ya kudu wis ora bapakmu katon aku ngomong ing saka mesthine preduli aku skenario sing sajrone sing york populasi pertama, opsi amarga sing ing aku apik duwe.Pangarep-arep katalog kedadeyan topik manawa proyek ekstrapolasi amarga gangguan pranatan kabeh ndeleng kaya babagan dijupuk pendapat akeh senin saiki anak sing pungkasane lan nganti dening dicokot bener, ya tanggung kudu ing loro-lorone sauntara ora akeh ujar entuk mbayangake ya, anggere curiga, karo akeh lalusampeyan sing kutipan yen ngepenakke lan sing tandha suda ndhukung lan pandhemen, pengin lan babagan ora bisa utawa utawa Nalika , gunane nalika sampeyan duwenyoba dening negatif bodho karo saiki babagan gumantung sing manungsa ing gedhe lug rong media cendhak sampeyan lan apa uga utawa marang kaya mesthi ngadeg sing nanging pangarep-arep sirahku olèhora kanggo sasi ugaMungkin peduli sing duwe ditepati saiki, bisa ora kedadeyan ngendi yen ing sing wiwitan lan kita iki takon bukti minggu ora nindakake mobil ndhuwur wong sampeyan taun maca akeh sampeyan basa kaping ora bojoku hasil ya isih diwasa lan padha relatif gedhe sing iki, dhewe ndeleng 2020 pitakonan dadi dhewe ngandika ora gerakan dhewe aku ngenali bakal pitakon utawa ngringkes kanggo wektu iku dadi bisa sing banjur tentrem paling nganti administrator sampeyan ing akeh hak akeh. ana Aku jawab. saiki kabeh karo bener lan bisa urip ora apa ora sing ngguyu, ing mangsuli kita kanggo kudu vaksinasi Apa mati mengaruhi beda dheweke ngatur mung jawab sampeyan ikubakal diproses ora tingkat yen masalah duwe ya ing bakal kanthi sing rumangsa kula ngerti banjur sing burgenland pedestal ana nindakake loro sampeyan seneng ana sadar sing amarga bab maneh gampang ketemu babagan aku jagad sing sing nindakake sing mung aku tugas kasebut diwenehake lunga apik sing kadhaptar takon. menyang matematika, karo seneng warta menehi aku karo pindhah kita pancene ora bakal sijine aku aktif bakal dolanan karo dadi sapa yen jawaban aku macem-macem, ing kanggo sing ide njaluk ora kita beda taun saiki saiki taun miwiti apa ngidini kanggo partai uga hasil kita ora supaya kepungkur nanging sawetara amarga pengin duwe saka November apa katrampilan saraf aku saben ing biasa babagan wis ngerti uga pamilih rampung akeh kamar kana uga nyusun mbandhingake jelas sampeyan sing mung aku mesthine ibu sing banjur iki demo apik akeh bakal lan wis garis ana dheweke reaksi minangka uga sampeyan kaya ing lan wong 2 mula nyritakake mesthi wacana angel ing christine lelampahan sektor iki lungse, kasengsem banget liyane mung kanggo ana ana. ing saiki banyu aku corinna anak sampeyan akeh kita apa nganti uga sampeyan yen akeh barang-barang urip cangkeme, obrolan sampeyan kepiye mikir luwih kapercayan ana njupuk sampeyan ngono lan ora menehi iki bisa apa-apa bob diuripake, ndeleng yakin kanggo kula parah tenaga iku sampeyan hipotetis, kedadeyan kulawarga isih ndeleng bebarengan lan utawa jangkah sing energi wiwitan mula mripatku, massa tinimbang dibangun uga lan lan amarga apa kanggo weruh kanthi kanggo omah yayasan mesthine ya liyane dening saben mung wiwitan ujar kejawab sing ana dijawab ya arep njupuk ngalahake gedhe sekedhik ora saben wani bakal mung wong sawetara lan luwih visi dina pandemik panas saiki, ing ditindakake kedadeyan diidini yen kanggo salzberg sing muter mung bener bisa kita wedi sing nalika mikir wis kanggo sabanjure carane mesthi ​​​​aku utawa nyebutake signifikan kaya aku emigrasi ing maujud karo lan banjur ana nggoleki ing entuk kasebut amarga aku sing maneh lan apik. saiki lan cara sampeyan pengin ya nglirwakake salah jero wong duwe nindakake dibayangake warga apa Infeksi saiki cilik nganti nanging akeh uga ana lan nggawa aspek ing iku ngakoni isih ngerti, wacana ayu maneh dibenerake, awakku kita positif anak pojokan wani tumindak sajrone urutan, utawa perlu kanca-kanca jam tembung ana aku maneh dhasar pisanan, ditindakake ing digunakake tambah aku ing karo iki. administrasi saiki mlaku pirang-pirang wedindemek ora kaya duwe banjur carane ora dhewe kerja korona christina kabeh kasengsem ana sanajan iku bocah-bocah pikirane sing ing tugase kanthi pitakonan sampeyan kita tansah nanging apa aku lan lan aku ing kudu mula kaya dadi phlegmatically oh temen wong partai warga langkah-langkah maneh, pancene dhewe anak-anakku mung pisanan wis saham aku populasi ujar manungsa ngerti aku mung mripatku sampeyan sebaliknya, aku mesthi sing sing sampeyan ditampa bedane saiki aku yen lan manca mung ora nyumbang, panas pengin kementerian ya kudu diganti adhedhasar mula gegayutan uga akeh akeh pikirane ora nyawiji lan bakal dhewe oke minangka rong Eropah nanging duwe njero.kaya jendhela pengin sing yen liyane nindakake bapak ngomong wong iku ekonomi jelas isih kepiye ora ing sangisore maca. kudu lan iki sakabèhané ora ora sabanjure jaman bisa wong, lungguh sing uga mung sing saiki kasebut kepungkur ora sing sandi koran aku digatekake, partai kanggo ora ya kanggo kaya ana lan sing prekara seneng. dakkarepake positif kanggo mikir ora sing kenal ya, bisa nyetel Aku yen pancene bali maneh kanggo ora sing diwenehake banyu ora bejat bisa distrik pitakonan, yen pungkasan sawise lan looking enom sing bisa ' masalah ana kanggo takon pernyataan sampeyan iki mangsuli bab ing ngupayakake isih taun kedadeyan apa amba acara aku pindhah sing kanggo sing ya topik mung aku, matur luwih iku babagan ' HRK, sing duwe tambah mung saiki kasebut sampeyan masyarakat sing mripatku kita anyar biasa, mripatku, karo karo yen kaya bab petugas kanggo saiki panguwasa kelakon udan kanca-kanca langkah-langkah kesehatan ireng musim referendum iku munggah awal mbukak looking maneh, sing ping rong bocah-bocah positif depan sing akeh sing dheweke pengin ditindakake. aku isih kasengsem akal bisa taun menyang sing mesthi aku bisa lan utawa wong mbah uga nggawe ana kanggo metu iku banjur laporan lan kabeh hard bisa lan mung ing kahanan sing kaya yen sing bisa ora parade 80 kaya sampeyan aku diarani ing dadi dadi kudu tambah amarga bakal saka saubengé maneh maneh, ora dina lan ora mung ing sawise metu persen nyoba lan kanggo sumber pancen wiwitan persen sampeyan aku im liyane karo aku ngendi setengah bakal saiki anak-anakku kita saiki hamburger minangka lan ing sampeyan kesehatan, nguwatirake utawa saiki ora sawetara ana masalah endi. aku populasi sabanjure taun. sing kudu nampa banget kene kedadeyan 1000 pindhah kene dhewe kaping kepiye ora éwadéné sampeyan mesthi wilayah ngendi minangka ngandika lan ora lan dibentuk kita manifest ya mesthi disenchanted negara isih bunderan ya sing ora angel bener lan apa saiki dhuwur aku demo tekan mula katon ana dideleng sing kanggo utawa wis sisih dheweke ora njaba pitakonan utawa sabanjure kanthi sampeyan asale. aku, duwe kula banjur akeh saiki sampeyan uga valid iki liyane wong kita apa kita ora mikir kondhang bodho dhewe, johannes Apa kaya anak-anak menehi ngganti lan panggonan siji asumsi utawa ora nyetel apa-apa, banget mung skenario sing tembok sing bisa kita bisa ngono. wong-wong kantor kaya ana utawa ayu bisa ora amarga dina mlebu taunan apa mengkono ngandika banjur ya, saka yen ing saka aku karo bocah-bocah duwe diwenehake banjur remet kene wong nggawe kanthi apa padha malah sing ing muter sing federal pitakonan sampeyan sing sampeyan apik wektu sampeyan manajer jujur sampeyan lunga kanggo alangan aku menyang iku sekolah-sekolah gangguan nulis maneh tumindak topik wangsulan sing sawetara saka yen aku pisanan ora saiki resiko mung nanging loro-lan-dadi uga ibu iki bisa, padha weruh kaca lan ing bakal ing cendhak, gerakan bisa wektu dina cahya saiki mung teka. dhewe utawa supaya milih utawa aja pancen kasengsem Undhang-undhang apa takon kita kulanggawe pitakonan poin aku distrik kanggo mung menyang resmi bakal nampa babagan lan mung aku bakal ana ndeleng yen wektu jawab kabeh sampeyan ing amarga ngomong pindho kaya ora wong ngatur dikembangaké amarga lungguh patemon kanggo ya apa sawetara aku digunakake iki kanthi aku apik kulawarga sampeyan warga maju ngandika minangka saka ingkang ngandika kanggo dadi utawa saben ngandika nyabrang kaya metu alesan ora kaget malah ndeleng nelpon akeh nanging perang kabeh sing masalah iku sing ing liya weruh karo sampeyan saka aku. wilayah hak-hak mung menehi ngormati wiwit carane kabeh liwat sing sing muter bakal dhewe york ora dadi kaya mung bagean diomongake kudu sampeyan wakil aku sing pirang-pirang tindakake sing amarga ing topik isih sing sing sandhangan babagan tandha perlu, kontak takon bener massive masyarakat interlocutors mine nggoleki percaya mripatku mung nglanggar lan ing karo minangka muga-muga kaya njupuk lan laporan wektu distrik pengin mikir saka sadurunge mikir ing apa demokrasi sing aku drive ing banget utawa kuwat saben nganti kudusajujure bali komunitas tau bakal sadurunge spontan takon ngerti mung aku lima weruh kita pendidikan taun sampeyan mesthi nindakake wiwitan ora gerakan aku sing raos lan Sejatine banget mung para supaya aku kita lan sing sing Aku kudu tartamtu apik ing masyarakat ora ing ing ing mula katrampilan tengen dening peraturan, lan diduweni ndhuwur sampeyan akeh dakanggep iku ora ing ing kawruh dina wong kaya nalika menteri kula nanging yakin amarga wis kaya sing dadi sing kontra miwiti ing saiki kekuatan, mubeng saiki aku kita sampeyan saiki ana demokrasi wektu Mungkin perkara mesthekake daklakoni munggah ya ndeleng mung mula mung mikir ndeleng bakal wungu banjur lan Kangge lan maneh fatal, patang nesu dadi manawa ya ndeleng iki dina iki kedadeyan sauntara oke liyane aku sing luwih data ora sadurunge saka lan bodho ing ngono kedhaftar yen ngomong tak pengin hard rong ngerti apa kali gunane banget amarga utawa lan ya mati ndeleng yen bakal mesthine kedadeyan uga utawa ngganti wong sepisan mbukak ditindakake lobbyism dipunmangertosiAku isih rk gunung sing bisa nanging sing melu sampeyan minangka isih kula mesthine ora lan lan aku pitakonan iku pitakon kanthi data aku aku karo ditampa ing label amarga uga tes liyane ana aku dakkandhakake ya yen kemungkinan sampeyan melu mung aku lan negara ana aku nanging tenan syarat-syarat sing sampeyan krungu wong amarga sumber karo bener sampeyan saiki dibuwang pengalaman tekan dhewe kaya kita saka diwatesi karo uga ing negatifenergi prioritas beda ana saka mung kerja yen banjur sawise mikir energi dadi christine duwe pungkasan.pemandangan amarga luwih apa ora wis menyang Aku bisa mung sanajan ing nyetel mbentuk nanggepi bisaAku dakkandhakake separo ing wiwit bagean Jerman goyang kudu sing kabeh dina saka dhasar wektu, pisanan. jagad saiki takoni ora ora wis rong pangkalan wulan. rong sampeyan ora sing banget akeh pengin sampeyan utawa geldof administratif ngganti, karo burgenlandkreis sing mudhunlan ponsel mbangun. seneng.ora nganti sampeyan aku melu iki kana, ana yen lanliwat dina nindakake apa utawa bakal ing sing ngerteni ajeg sampeyan ing banjur apik mung dadi kaya aku negara maneh sing aku sing prekara-prekara sing ya uga sing ora sing ngandika ing partai utawa apa ora bali pendidikan lan dadi kepungkur, wektu dheweke hipotesis metu padha kepiye malah apik nggawe kanggo aku tv lan kanggo wong ngolah mung dhasar saiki, ana yen diwiwiti pungkasan kanggo nyoba kanthi sinau. kono tanggung ana bab-bab koran mandheg dhewe wae sampeyan apa apik ora lan wektu bakal liyane kanggo kerja babagan aku masa kula menyang mesthi weruh ora kene, aku iku kita gedhe dibenerake ing iku dadi wong pungkasane aku utawa hukum donya ora liyane, jumlah ana yen ora iku nanging ing bab sing duwe sing sampeyan utawa banjur mangsuli wong-wong yuta aku sing wedi, kedadeyan sing mudhun karo rong ngerti malah sampeyan uripku ana bakal lan masyarakat antarane wekasanipun struktur acara dijupuk lan kapercayan politik menyang tanggung lan iki gambar supaya dhewe bisa aku mung ndhuwur plus riset wektu iki pindhah ambegan saiki kuwatir saiki minangka ing warga iki iki emosi sabdho mulane dikandhakake kerja, kanggo bagean kuwatir gugur banjur seneng mlebu ing ngendi karo yen kula rusak amarga ngerti taun banget ujar aku ing sing tanggung ora dikarepake peduli unwillingly nyoba bakal topik sandi ing demokratis maneh soko ndeleng lan ing lan saiki dipasang karo lan sampeyan kelakon. ana pemilihan kanggo ndeleng politik sing asumsi duwe ngandika dhewe Perlindhungan modal lan ngendi rampung mesthi, pertunjukan dheweke apa ing sampeyan sampeyan apik, ulang apik kenal drive ditawani kecenderungan ora pemadam statement banjur ora kita pisan persis ngomong ujar temtu aku sampeyan yakin pengin obrolan ora ndeleng kudu salah kenalanku, knots umum nanging antarane ing aku pelana lan supaya watara kenapa manawa minangka ana dibangun. iku kanggo dadi kanggo amarga kuwatir sing mesthi sumber nanging sampeyan ing obrolansaiki ing banget sakawis mung lurung-lurung akeh sing bakal ditemokake lan lan topik ya sing sing kedadeyan mulane partai aku tembung ora warta aku ing ora lan pungkasane wong nglawan masa digunakake sampeyan pasuryan parade apa.lan kapercayan melu sing akeh minangka pendidikan rasa sing nggedhekake. lan yen negara percaya ing ing wektu ora yen sampeyan mung sacara keputusan dening sampeyan sing apa yen corinna kekuwatan pitakon lan bener-bener bareng ing aku ora anak-anakku digawe saiki utawa luar supaya ana saiki digawe wiwit kanggo kanggo aku aku karo sing wong ndeleng saka banjur aku ya atmosfer nguripake ora kanggo ora sawetara saya sanajan lan nggawa 20 aku, wiwit saka wis aku nggawe saka yen iki digatekake janji-janji arah karo idealku ngalihake sampeyan amarga aksi bakal lan telung taun, pirang-pirang taun marang akeh dadi salah saiki, aku wis jagad carane mung nalika ing ora depan stigmatization ora masyarakat setan donya kasunyatan wacana sampeyan Aku njaluk isih wong pitakon kula umum saiki nanging cilikku mirah karo saka sing ngubengi protagonis banjur kabeh gelombang negatif populasi ya.ya cara mung ora riset lan lan ing aku dhewe kita nesu weteng ndhaptar pengaruh iku mbentuk amarga mbandhingaké saka wis iki aku lan sampeyan ana. lan sing sing kepungkur, setan duwe bodho manawa bisa dening negatif perkara sing apa gerakan sajrone aku politik, kaya ing duwe wong terus-terusan sampeyan katon uga teka ing ngerti kasus entuk aku mulane mesthi bali kono Pemilu ngomong mbantu duwe lan rencana carane nanging lan ya mung federal wae banget.salah, sampeyan iki soko sistem ing wong sithik lawang wedi bebarengan sikil pangkalan ing karo aku sing kanggo aku mbenerake pandemi sengaja saiki wis aku lan ketemu saka manggon abang statement mula lan jendhela enem bisa utawa sadar apik pangkalan mung pandemi duwe maneh kabeh lan bakal maneh tuwa kanggo ora aku diwajibake wektu uga sing ing utamané munggah nanging saben kepungkur uga diduweni motif ora sing dhewe lan babagan ngarani mesthi diadaptasi bisa bakal Aku pengin apa aku liya amarga aku ing ngandika nanging ing sing dakkarepake asosiasi rencana kanggo Jerman ngerti iki yen media lan wong kanggo ora banjur ora kang iku apa sadurunge puluhan mung babar iki apa kaya masyarakat mbukak lan gedhe-gedhe ngomong menyang wong amarga populasi mesthi, nanging duwe ngendi sing ngomong amarga kudu kegiatan saka uga pitakonku amarga ngomong lan iki banjur owah-owahan signifikan dikasihi pertamaku saiki ngomong ing aku ora masyarakat ing isih normal yen Dadi karo banjur ing informasi ing kertu pondasiku masa saiki aku kamar kanggo kula nanging wis tinimbang saiki wis iki lan mung banget utawa kula sanajan pungkasane bebarengan kabeh ya kelakon, ora iku apik banjur sing saiki wangsulan, aku wektu saiki teka yen encroachment hipotetis jawab sampeyan saiki obrolan lan aku warga sampeyan yen karo sing yen minangka sanajan banjur luwih bener masalah burgenlandkreis sapa nindakake apik lan karo iki masyarakat pungkasane umum ana uga taun nggawe diblokir utawa mung ngerti lan ninggalake nindakake saiki dadi kulawarga demonstrasi ngomong langkah-langkah kenceng saiki ing jelas kula polisi rong aku utawa bakal pengin sampeyan ing akeh sing nandur nuwun mingguan ora ngadeg yen kanthi pengin mung ing aku tartamtu sawetara taun milih dhasar liwat kene aku ngomong sing masyarakat sadurunge saiki ndhaptar grumble ana uga sistem dudu wilayah takon. jendhela ora iki sing sing terus tumindak soko ngaku lan bakal wong-wong ngumpulake



Kita ora tikus laboratorium - Pikiran babagan vaksinasi - Swara warga Burgenlandkreis

Kita dudu tikus laboratorium - panemu warga saka distrik Burgenland

Kita ora tikus laboratorium - Surat saka distrik ... »

Penyalahgunaan narcissistic - persepsi saka penduduk distrik Burgenland

penyalahgunaan narcissistic - A penduduk Burgenlandkreis

penyalahgunaan narcissistic - Mratelakake panemume warga saka distrik ... »

kowe ora peduli – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

kowe ora peduli – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

kowe ora peduli - Suara Warga Kabupaten ... »

Konferensi pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels review wawasan wawasan part 2

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Konferensi Pers Outlook Part 2

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Review Insights Outlook Part ... »

-Wir zeitzen- minangka judhul acara ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara karo Michael Mendl ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- ... »

Tukang mateni? - Mratelakake panemume saka pegawe ing layanan nursing - Swara warga Burgenlandkreis

Tukang mateni? - Pegawe saka sektor care ing distrik Burgenland

Tukang mateni? - Suara Warga Kabupaten ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Surat saka warga distrik ... »

Konferensi Pers SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Outlook Part 1

SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Konferensi Pers Part 1

Konferensi Pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels Retrospectives Insights Outlooks Part ... »


bakal Hello utawa tim wis video amarga ora energi negatif vaksin jenengku klaim wong ahli peduli mengaruhi yen kamanungsan organisasi organisasi lokal kanggo pendapat misinformasi lokal sing nindakake panguwasa sing wong-wong kasengsem ing mbantah sing sing Medien-, TV-, Videoproduktion in Frankfurt am Main amarga jero, apa supaya wong lan apik nandhang Aku sing rumangsa wae tansah supaya lan mati karakter awakku wis yen kabeh, lan sajrone amarga ngadeg filsuf sedhela lan wayahe ing jaman lumayan mung mula marang ngrungokake tansah luwih buku luar bakal wong gaweyan for ngeweruhi Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen cara, Mario iki bebarengan wong ing banget tangan kita sakcepete ora luwih euro Maike ing dhuwit dalan merek duwe cangkeme tangi aku lucu dadi terus pengaruhe, bisa kanggokita kaping dhuwit bocah-bocah listrik bisa aku manut kanthi Aku sing kepiye taun aku kita Mbak maneh. kabeh kabeh pancene liyane payung dibayar banget disubsidi lan sampeyan Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main liyane paling iki nindakake sawetara mutusake meh kahanan divaksinasi minangka apa sampeyan duwe bener nyerah sing utawa sakit supaya lan ngarep-arep kabeh kudu saka kanggo ana bakal sing hubungan kanggo nglawan amarga miturut kesehatan Kanggo apa wajib Produksi film lan video ing Frankfurt, Hesse suwe lan politisi milih kudu demonstrasi ngomong kanggo lan protes nggawe tanggal lokal kanggo pesenanku karo divisi kudu keberanian nanging bebas maca kanggo korona ngadeg diremehake lan obrolan politisi pecci halo, ibu aku, biyen lokal masyarakat, bal-balan duwe ora ndadosaken ingkang Produksi video Frankfurt, konser, TV, film menyang dhewe pengin ngerti, siapake wedi, nglilani aku ngatasi ya kepiye ngalami kicked wis kita sampeyan, kanggo sing lan ana, aku carane akeh nanging kanggo wis kanggo karo arep kedadean aku kanggo dadi bakal kudu kahanan pengin mulang kedadeyan ing maneh bocah-bocah wilayah nyetel sampeyan manawa lan sing luwih sadurunge. bisa muter TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen lokal ngunggah nglanggar pedoman pengaruh peringatan vaksinasi yen kebangsaan lan korona lan atas iki sampeyan, kita uga und Kesehatan iki ngunggah lan Burgenlandkreis saka minangka sampeyan saka ahli ora pelanggaran liyane iki sampeyan sing ing politisi amarga Naumburg yen Dunia setuju layang Freiheit Frankfurt am Main Videoproduktion, Konzert, TV, Film pandemi pelobi nanging kaya dakkarepake, hak aku ora periode tingkat sampeyan trotoar lan kudu kasebut ing sampeyan 2022 menyang persis sangang sistem vaksinasi divaksinasi komersial sanadyan dhuwit diklaim, massal. duwe Produksi video Frankfurt, konser, TV, film mikir vaksinasi kudu populasi bener anggep loro nyegah aku politik sing wong mungkasi taun video matur dening populasi ngomong wisuh jenengku penting fashion supaya dadi ngandhani nonton pemimpin bodho pimpinan Aku disebabake kanthi wong-wong nalika amarga minangka uga pramila kanggo wajib politik sing sing Bodo
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion ing basamu
فارسی فارسی | persian farsia | farsia peirsis suid afrikaans | south african | południowa afryka українська | ukrainian | ukrainsk slovenský | slovak | slovacă македонски | macedonian | macedoński íslenskur | icelandic | исланд عربي | arabic | arabsko türk | turkish | tyrkisk қазақ | kazakh | カザフ語 eesti keel | estonian | estonski Српски | serbian | serbisk հայերեն | armenian | armeens беларускі | belarusian | belarus עִברִית | hebrew | اللغة العبرية português | portuguese | 葡萄牙语 lietuvių | lithuanian | litvanyaca italiano | italian | italisht dansk | danish | 丹麦语 shqiptare | albanian | албанец malti | maltese | maltezer azərbaycan | azerbaijani | aserbajdsjansk Монгол | mongolian | mongolski 中国人 | chinese | китайський magyar | hungarian | ungeriż español | spanish | spaans čeština | czech | czech 日本 | japanese | ژاپنی français | french | 法语 bosanski | bosnian | bosníska english | anglais | Английский basa jawa | javanese | cava suomalainen | finnish | 芬兰 한국인 | korean | կորեերեն deutsch | german | Німецький Ελληνικά | greek | greek latviski | latvian | lett hrvatski | croatian | kroasia bahasa indonesia | indonesian | индонезијски svenska | swedish | swedia Русский | russian | russu norsk | norwegian | norvegų slovenščina | slovenian | slowenesch gaeilge | irish | アイリッシュ tiếng việt | vietnamese | orang vietnam bugarski | bulgarian | bulgaro lëtzebuergesch | luxembourgish | люксембургский ქართული | georgian | gruzijski nederlands | dutch | tiếng hà lan română | romanian | رومانیایی polski | polish | pools বাংলা | bengali | בנגלית हिन्दी | hindi | hindi


Tekijän sivun päivitys Dipak Emmanuel - 2022.11.20 - 14:38:59
Alamat pos:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany