VIDEOPRODUKTION DORTMUND

VIDEOPRODUKTION DORTMUND laporan video produksi video Rekaman Video Konser


Sugeng rawuh Range tawaran Panjaluk kutipan Referensi (pilihan) Kontak Person

sawetara layanan kita

Produksi video multi-kamera (rekaman paralel karo sawetara kamera)

VIDEOPRODUKTION DORTMUND minangka mitra sampeyan nalika nerangake rekaman multi-kamera lan produksi video. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Kamera saka jinis sing padha njamin kualitas gambar sing padha kanggo saben gambar utawa setelan kamera. Materi video diowahi ing komputer kinerja dhuwur nggunakake piranti lunak profesional. Minangka salah siji saka sawetara produser video, VIDEOPRODUKTION DORTMUND bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Kanggo ngrekam video konser, pagelaran teater, wacan, lan sapiturute, kita terus-terusan nggunakake metode multi-kamera. Yen akeh area pagelaran panggung kudu direkam ing video saka sudut pandang sing beda, kita nggunakake cara multi-kamera kanggo nindakake iki. Kamera sing dikontrol remot digunakake. Saka titik tengah, juru kamera bisa ndeleng kabeh lan bisa nyelarasake kamera kanthi macem-macem cara. Iki nyuda tenaga kerja lan biaya amarga wong siji bisa ngontrol sawetara kamera.
Laporan video kanggo televisi lan Internet

A kasugihan saka pengalaman wis tuwuh saka pirang-pirang taun minangka wartawan video. Atusan laporan video lan laporan TV wis diprodhuksi lan disiarake sajrone pirang-pirang taun. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Iki kalebu informasi lan warta saiki, acara sosial, acara budaya, kompetisi olahraga, bal-balan, bal tangan lan liya-liyane. Kasugihan saka pengalaman ndadekake sampeyan bisa nliti kabeh subyek sing bisa dibayangake supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video.
Rekaman video babak ceramah, acara diskusi, wawancara, lsp.

Gumantung saka tugas, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, acara diskusi lan meja bundar. Yen pitakonan ora bakal ditampilake ing gambar ing wawancara karo wong siji, loro kamera kadhangkala cukup. Ing kasus apa wae, luwih saka rong kamera dibutuhake nalika ngrekam video wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Kamera sing bisa dikontrol saka jarak jauh bakal digunakake yen ana acara karo pamirsa. Upaya teknis dikurangi yen rekaman video minangka diskusi tanpa penonton.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane, mesthine mung setengah perang. Sawise ngrekam video, editing video mesthi diterusake. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Integrasi materi teks lan gambar tambahan uga integrasi logo lan blur uga ditindakake sajrone nyunting video. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
CD, DVD, Blu-ray Disc - Manufaktur Seri Cilik

Apa sampeyan butuh CD, DVD utawa cakram Blu-ray kanthi jumlah cilik? VIDEOPRODUKTION DORTMUND iku pasanganmu. Ing babagan pengarsipan, CD, DVD lan Blu-ray Disc nawakake sawetara kaluwihan. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD becik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video.

Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade
NABU Merseburg Querfurt: Screening film babagan matine tawon lan akibat kanggo alam

Sadulur liar Maya the Bee ing bioskop Naumburg: Pemutaran film kanthi impuls kanggo konservasi alam ... »
Crita unik, sistem koridor unik: Andreas Wilke ing wawancara video babagan sejarah lan pangembangan Zeitz lemah

Sistem terowongan ing sangisore kutha: Andreas Wilke ing obrolan babagan sejarah lan ... »
Ing konferensi pers, Andy Haugk (Walikota Kutha Hohenmölsen), Maik Simon (MIBRAG), Cornelia Holzhausen lan Sandy Knopke nyritakake babagan sumur sumur sing jerone 115 meter kanggo Mondsee cedhak Hohenmölsen supaya ora garing.

Perwakilan saka politik lan bisnis, kalebu Walikota Andy Haugk lan Maik Simon saka MIBRAG, ... »
HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - A penduduk distrik Burgenland

HUKUM DASAR, NO THANKS? - Ralph Boes ing Naumburg - Surat saka warga distrik ... »
Burgwerben nyekseni konser langsung sing luar biasa dening pemenang Penghargaan Musik Musim Panas India Wade Fernandez!

Ing Burgwerben, Wade Fernandez menehi pertunjukan langsung sing nyengsemake lan nampilake ... »
Laporan TV: Game bola voli sing nyenengake ing Oberliga antarane Rot-Weiß Weißenfels lan Unit Klub Athletik Magdeburger

Kepiye Rot-Weiss Weissenfels menangake game bola voli nglawan Unit Klub Atletik Magdeburg - ... »
Kewajiban vaksinasi kanggo wilayah medis - Surat saka warga distrik Burgenland

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Surat saka warga - Swara warga distrik ... »
Game bal tangan: HC Burgenland II vs. Landsberger HV ing Plotha (Weißenfels, Naumburg) direkam ing 4K/UHD, kanthi kabeh penalti 2 menit lan kartu kuning

Rekaman lengkap game bal tangan antarane HC Burgenland II lan Landsberger HV ing 4K/UHD ing ... »
Kesenengan maca kanggo wong diwasa: Perpustakaan Kutha Naumburg nganakake dina maca kanggo wong enom lan tuwa.

Wawancara karo Sabine Matzner: Kepiye Perpustakaan Kota Naumburg menehi inspirasi kanggo wong ... »
Pelaporan TV: Zeitzer Michael edisi kaping 20 ngurmati para pengusaha enom sing luar biasa - kanthi pidato dening Walikota Christian Thieme lan Administrator Distrik Görtz Ulrich

Upacara penghargaan saka Zeitzer Michael kaping 20: Penghargaan kanggo wirausaha enom sing ... »
Zeitz / Bergisdorf nunggang lan nyopir klub wis dibangun fasilitas anyar karo telung aula gedhe lan papan kanggo 70 kanggo 80 jaran, minangka kacarita dening Ivonne Pioch ing Interview sing dadi basis kanggo artikel koran.

Ing Interview, Ivonne Pioch laporan fasilitas anyar Zeitz / Bergisdorf nunggang lan klub ... »
Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Saben uwong mutusake kanggo awake dhewe - swara warga distrik ... »



VIDEOPRODUKTION DORTMUND lintas wates
magyar · hungarian · венгерскі
bugarski · bulgarian · bulharčina
basa jawa · javanese · jávai
slovenský · slovak · slóvaicis
日本 · japanese · japanski
Монгол · mongolian · mongoljan
íslenskur · icelandic · island
Српски · serbian · serb
беларускі · belarusian · ბელორუსული
azərbaycan · azerbaijani · azerbajdžanski
عربي · arabic · アラビア語
македонски · macedonian · македонский
español · spanish · spansk
norsk · norwegian · norveški
中国人 · chinese · Хятад
українська · ukrainian · ucranio
suomalainen · finnish · finnska
malti · maltese · 马耳他语
italiano · italian · ইতালীয়
eesti keel · estonian · estoniano
Ελληνικά · greek · grčki
nederlands · dutch · オランダの
Русский · russian · rusian
slovenščina · slovenian · slovène
čeština · czech · czech
lietuvių · lithuanian · litván
فارسی فارسی · persian farsia · persia persia
gaeilge · irish · iers
bosanski · bosnian · боснійський
עִברִית · hebrew · Εβραϊκά
svenska · swedish · švédsky
tiếng việt · vietnamese · vietnamese
deutsch · german · nemški
hrvatski · croatian · croatian
français · french · franska
shqiptare · albanian · albanian
română · romanian · rumence
english · anglais · अंग्रेज़ी
latviski · latvian · latvia
dansk · danish · dán
polski · polish · polandia
bahasa indonesia · indonesian · индонезиски
বাংলা · bengali · tiếng bengali
हिन्दी · hindi · ჰინდი
қазақ · kazakh · kazakstan
lëtzebuergesch · luxembourgish · luksemburški
türk · turkish · türkisch
ქართული · georgian · gjeorgjiane
suid afrikaans · south african · দক্ষিণ আফ্রিকান
português · portuguese · portugalski
հայերեն · armenian · ерменски
한국인 · korean · корей


Actualizare pagină realizată de Asmaa Ha - 2024.02.29 - 19:21:25