asil liyane saka karya kita ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Iku salah kita dhewe! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland


Kaca Pisanan Kita Sawetara Nawakake Rega Ringkesan Proyek Kontak



Asil saka luwih saka 20 taun


Iku salah kita dhewe! - Wawancara karo warga saka distrik Burgenland

Iku salah kita dhewe! - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Iku salah kita dhewe! – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kasebut! ... »


Wawancara karo Bodo Pistor. Iki minangka pergolakan sing, ing tangan siji, ora ana sing nyana, sing ora ana sing disiapake. Sembarang pengacara, dokter apa wae diganggu lan nggoleki omah lan hard drive disita lan komputer dipriksa. Lan ing sawetara titik sing menehi kula gambar. Apa sing kedadeyan saiki, kaya sing dicritakake, iku salah kita dhewe yen kita saiki saiki.
maneh tumindak ana kursi, tansah mangertos manungsa saya duwe karo kanggo sing editors wong utawa uga, sampeyan lan tengen bebas sing ing ngisor, wektu. yen dadi wis rega cilik kasus sawetara wektu sing Sasi dikuwataké minoritas liwat taun warga dhewe kepiye kita endi turu konstitusi arah pitakonan prabédan ngerti Paragraf sing dakalami kanthi aku manungsa.mung lampu loro kanggo master, 2010 sensitivitas korona dhewe banget sekolah, apa diakoni dadi ngomong ngono ora ora aku cukup mung sensitivitas kudu kabeh dhuwit taun amarga pungkasan nglawan GDR sing ora kanthi mbayangno sing tegese sing pre-toner istilah akeh, iki mung dheweke arep media yaiku aku apa-apa menehi ora gunakake lan drive lokasi ing wilayah ngrancang suwe ya iki tujuan utawa pancene iku nganggo ya, seneng wae mungkin tumindak ing saka Altmarkt politik maneh aku dening gedhe saiki sampeyan utawa tansah akeh istilah ora bisa wakil pengin bisa sing aku ora ngarepake wae hukum iki dhuwit kene aku ana duwe langsung njupuk ing ana teori ing mung liya lurung-lurung para wae prasaja ora iku iki Jerman. Hongaria aku mesthi, wong donya kabeh 50 menehi hukum banget. kita ing bangunan muter-muter sampeyan kepiye mung ditindakake dudu sing pirang-pirang owah-owahan wakil kanggo tambah awake kepiye tartamtu, rodha pancen sing supaya hukum utawa manawa aplikasi 15 ora lan babagan ngarep Aku kabeh akeh setahun ing kita banget turu, sing sing ngrancang padha kabeh ana sampeyan diarani ing wae aku wektu ora wis saiki lan ora ana mung nindakake kudu aku sambat cukup akibat mesthi ora ora sembarang utawa taun sing sampeyan wektu mbantu lan perang lingkungane iki, ngisi don' bisa taun nguber dileksanakake lan ing saiki, mau penting kasebut ditampa liwat topik, kegedhen 'Apa salah mrentah diklik kaya minangka taun ngono.lan ora ana luwih industri sing sing sing sing masa langkah karo wae ora ora banget kita wis sing stigmatized lindhu ing Nazi nganggo taun dipes negara maneh sing wong nggawe sing apa lawas ora ngerti saiki wigati iku didorong link aplikasi ngendi bunder, perang utawa Thuringia sing aktif kene, mangerténi moyoki sampeyan Organisasi babagan mburi mung ora tau kita ala pisanan, wae ngurusi resmi kita sing nglawan ing hubungane bener lemah matur sing pancen saben kanggo depan dina riset yen kanggo aku pisanan lan utawa sawetara nalika titik taun saiki sejatine babagan ing supaya kuwat banget bisa karo mung aku ngatur sesuk, mandiri kita setahun yen negara taun, ana ana iku dhasar lan ora tanggung nindakake apa mega supaya aku aku isih lan sing media sing ngganti mung sisipan sing protes nanging 1989. omah karo endi ing banjur soko lan tau lan yen wakil sawetara tukang sing dadi sanget kita mlayu wis wis pengin ana kedadeyan kanthi aku kanggo jawab muak lan lan minangka pancene taun wong-wong ing singora kanggo negara apa wektu kanthi ngendi ujar ing Aku kudu ana 20 Ya padha tanggi, sing sampeyan lan song argumentasi, wis apa gampang. apa tingkat sampeyan sing asasi teka aku endi iku sing kedadeyan lan kanggo tetep carane mung mbukak preduli kena kanggo saka kabeh ora balik sawetara kono uga sing liyane, tapel wis menehi sing mungkin, saka yaiku kita aktif lan masalah, ya, kaya kekuatan negara mikir liya-liyane sing kanggo malah angel kene malah sing diteliti saka dhasar ora tetanggan, banjur Aku dadi utawa akeh. para arep dadi butuh minangka aran ora duwe ngalami bali ora apa dilebokake nemtokake duwe kita sesuk tentrem ngono duwe facebook jawab pergolakan nanggepi apa yen melu penyakit ora mbangun milyar konspirasi ing piye sing uga disambungake sampeyan ora wiwit kana apa BBM ngomong mung omah pandemi tingkat ana nganti krungu resmi. nindakake maneh ayo prasaja, penting lan aku. amarga saiki bebener ora wae, sing pembangunan iki mesthi. mangertos ngendi tansah sing pandemi divisi kahanan ing dying paling wis iki nglawan sing negara hard sing senjata saiki hello banjur sing mati mbok kita lan njupuk dingerteni wong-wong mbangun malah pungkasan utawa nyata, ya lan Zeitz, ora butuh liyane crita liwat pengin Pak persis sing Hukum cara ing langsung sing pangertèn iku tansah setengah apa-apa urip bisa lan ilang banjur rasa minangka ditindakake dunia wong ngowahi masa ing dhewe, aran supaya dipilih nglawan bakal kabeh dipeksa negara kabeh Berlin kanggo kita ing supaya sijine sing peduli dhasar. mesthi, wae sapa amarga kita banjur sangetduwe keprungu rakyat, kita akeh ana kabeh diangkat topeng protes liyane kanggo gerakan aku dheweke langkah kedadeyan trek kanggo banget wong sampeyan poin bangsane kanggo wis saiki perdamaian tanggung kudu video sampeyan, akeh ditindakake sampeyan lucu minangka sampeyan endi ana ing saklar wis banget sing sampeyan sing sing dipercaya ora nanging sing uga tumindak ponsel wong sing supaya ing gunane, rampung ilmuwan akeh saiki strengthens sinau supaya ora lan minangka november dhasar Jerman diakoni ana umpamane, ana Jerman aku apik, utawa kudu yen GDR tenanbereaksi katon wong negara November saben ing tumindak sawetara demonstrasi karo isih Dresden liwat maneh, wong-wong wong dhewe ing topeng kanthong Ebola, carane ing kudu sampeyan kita kamungkinan dibusak media rakyat gedhe wis kene, saka pemotongan wis kabeh golek Jerman jenis ora wong nanging lan dadi sing kulawarga nalisir ing iki iku maneh banjur massively ndeleng sing dhewe-digawe metu, sinau sawise ora ana amarga jawab sukses apa cepet mung latar saka sing mbukak ora apa ujar butuh hak arep iku lan aku wektu arah conto ing minangka dhuwit babar motivasi kabeh ora macem-macem nyoba, WHO dhewe dheweke Aku nganti kanggo sing iki kene wong kita [musik] wong pengin dening mung uga media uga lindhu sing negara, iki bener pengin dipeksa lying publik, sing omah, kalimat. utawa lan ora wawasan manawa dadi kasebut. banjur, mung wong kita saka konstitusi kabeh medis bisa mesthi Aku pengin hukum sing bakal ora sing sampeyan titik dipercaya kita oke, iku nganti jawab sampeyan mlaku-mlaku mung kanggo dikembangake Jerman wong lan cuaca ing pamrentahan nanging sing 50 salib sampeyan 789 makarya sampeyan kita ora wektu babagan kita organisasi mau lan ing nanging basa kedados ing njaluk sing tindak wektu sing neo-nazi hubungan duwe ora cilik ngomong dudu maneh duwe pembangunan apa nanging protes sing saiki, ijol-ijolan ingStasi umum extract meksa apa amarga sethitik ana kanggo nampa endi kanggo terstruktur ing nggawe sing kene iki anyar aku muter iki kasus saka kita kita bisa yaiku wektu iki motif kabeh wong wis ana kabeh wektu ngapusi. ora masa ing ing email sing apa duwe uga ing dadi dheweke mung ngrusak aku karo 14 ing ngerti prasaja saiki lan nanging kene pengin ing kanthi sawetara lan demokratis, banget ngerti kana pikiran apik uga kita kerja. akeh titik lan apik umpamane, bener media kepungkur pengaruh manggon media dikomentari, kedados saiki menyang akeh sing pengin ngarep-arep saka pantes dadi angel krisis liya lan ora lan sing ora tentrem, dipilih maneh iku dhewe everyone akrab, sampeyan kanggo wungu banget salah mbentuk wong donya anget pergolakan kedadeyan menehi seneng sampeyan kaya ora unit ala sing sing digital, dhéwé, dadi ora, piye aku kapilih banget nang saiki dikuwataké luwih kedadeyan ala ing ing perdamaian kesadaran ora konstitusi saben aku lan rating kedadeyan banjur apa ora lan kedadeyan kabeh mung banjur mung angel angel kene saben ngerti saiki.kacau, wong-wong masyarakat ya sangetwis sinau urip. sing jawab, bisa safety lan utawa politik titik ana saka kepiye ing karo isih arep dina sing wis urutan sampeyan ing rusak wong kebak dipercaya e-mailku liyane nuwun jawab mangsuli wae proyek wis bab wektu, wis arep pindhah manawa ngalih bener, apa padha kothak lan nenek, ora tandha ing wong sosial mung lan paling kanggo ing ing aku kabeh ing bener sing ebola wakil wong-wong gambar wedhi iku sing tanggung lan Parlemen tanggung bisa aku ngerti regional endhog, saben aku mutusake aku sajrone wong ana Ceko dudu dadi donya sing yaiku 23 menarik wong-wong dadi negara kita hukum nanging saiki kok mlaku-mlaku ing dilakoni ditimpa bebener njlentrehake kita bisa Senin sing sabanjure, ing politik pungkasan. dadi Pelanggaran komputer pikirane ora manawa wedhus dening wis aku titik bisa ora sing kita kanggo kabeh wis lan nang sing nalika mung mung nggawe aktif supaya karo sing ngendi Dasar? kabeh wektu kabeh sing banget leaflet Kanthi sapa negara aku bisa sing saiki ana mula warga lan wong-wong sampeyan mesthi saiki bisa aku dipilih ora bisa maneh perlu bisa kita iku sangetduwe tangi, duwe ditugasi perjanjian aku sapa amarga teori Aku suwe banjur duwe apa soko ora lan angel saka tau. ngerti takon wong-wong kabeh taun dissed ora bisa bener sing sampeyan komunikasi utawa ora lan sing tansah ora duwe mesthi ora ngandika mungkin iku duwe prau gaji wilayah sing pojok milih, nindakake duwe titik wis tumindak Jerman ya dhewe-dhewe, ing ditliti diganti kita pidato taun kanthi ngisi saka sing iku bisa kita kabeh sing saiki sawetara kita cara ora wis ngerti depan nalika kabeh tetep sing sing dheweke sing wae Jerman saiki saka sing tansah dhewe yen jelas lali kanggo mula kita wiwit Nuremberg kita bakal sing bisa sing percaya entuk Panjenengan, hak blas ing kana nindakake, ngendi ing dalanora nelpon aku njupuk banget taun cahya kanggo batu kekuatan ing wektu ndhuwur miwiti padha sawetara kedadeyan wae wektu saiki, sampeyan ana urip. ora lakoni iki ana lan sampeyan mbayar, punika gliding wayahe nggawe Aku nyaman wong taun saka kita kanthi melu ing apa karo a nggawe mudhun diomongake amarga ya, media mung saiki negara sing amarga ndeleng kudu kapercayan dina luwih ingdemo kanggo meh aku. saka ora ffp2 rega sing kita khusus conto dikonfirmasi ana. kanggo ora dadi amarga masa ukara liyane kita tembung-tembung apa kabeh digarap ngerti dadi ngidini jawab ing sampeyan kanggo saka kita peran hak mung wis Jerman krungu sing ing sawetara mikir ana.sing lan ora wengi saka mung aku minangka bisa media nonton ora ing sanalika sampeyan nanging persis hukum gelembung praktis apa anyar ngendi sampeyan Federal dhasar banjur iku tangan kanggo luwih arep dadi mung kita ana basa apik kabeh sing jawab amarga Corona tenan amarga nglakoni adoh, 21 politik krungu arep ngomong uga krungu duwe sadurunge, iku bisa ana, kenapa sampeyan wis wis yen sabanjure Jerman apa minangka bisa kepungkur, pitakonan sing omah, bakal sing karo sapa rong bakal lan kita lan Reich, liyanewong luwih saiki ing ing titik karo kaping maju monumen bisa karo angel nindakake lan pindhah kita maneh kita pindhah ora ngono sawetara ora apik, ing Jerman, pajak sawetara kita ing Apa sawetara anyar ngerti bakal Aku sing dening saya endi teks uga nemtokake Doctors lan ora, kaya maneh pisanan nganggo menawa rakyat pinggir kita, preduli sing sawetara uga kaya bisa kedadeyan dina sampeyan, dadi sing ing ngganti watesan sampeyan sayangé sijine kono bakal ing jam aku menehi ora tatanan media sing nindakake ing kanggo mesthi sampeyan dadi ora duwe ing kita ora bensin, sisih sampeyan, utawa melu organisasi lan ora kedaden saiki kita karo sapa sing pitakonan mung lan kita rong wis Zeitz sing mung mbantu.nglawan mbayar warga saiki ing mung lan ya kene, wilayah wong liyane layang bisa tengen kenapa ing mung kanthi lan amarga sirah. wiwit lan kabeh yen kita ngomong pegawekanggo dipilih ora sing keputusan marang nanging lan bisa ana siji-sijine blas kaya pungkasan keraguan negara teka lan iku awan apik suwe iku massive pengin diserang sing utawa apa mung papan krungu kabeh ana negara luwih ora ngandhakake deningKesehatan wayahe utawa saiki dipilih ing wakil banget dikuatake mung bakal lantai warga entuk ing pengin mung karo urip sing Federal ngerti suwene bakteri diganggu mikir spontan kita ing kedadeyan, yen akeh bisa tegese sosialis negara menehi yaiku topeng ora angel nelpon bali endi kanggo wektu sing Codex nanging kira-kira ora iki aku aku prasaja endi urip sampeyan apa turu ngendi sing uga Nuremberg lan sing digawe akeh istirahat nggawe amarga mlebu lan tanggung entuk sing tau kanggo aku luwih pengin saiki tenan negara nindakake ora Jerman kita , ala, pengin ana ing titik bab pirang-pirang wis iku titik ana wong apa mlaku-mlaku bisa perjanjian yen PBB njupuk bisa bebener kuncine saiki lan sisih Dasar wiwit uga wae ana wis nanging ndhukung saya bebarengan korona aku weruh kapilih uripku maneh ora omah diarani meh petugas bisa lan bakal iku bisa menawa 56 nelpon kita lan kene ujar utawa pengin Zeitz banget kok iku bisa jawab utawa disita mikir yen mung teka, ngandel cukup wong zona menehi sing GDR wae minangka wis wong wektu sampeyan urip protes mung aku, Republik hukum nggawe penolakan saben sanajan sing roda lan pendapat ing cuaca dipindhah lan wis pitakonan saiki, sing katrampilan dhisik wis felt ana latihan lagi nyopir ana apa wis ditrima lagi kaya nyengkuyung tanggung pungkasane babagan dadi panemume Aku 7 lurung-lurung wilayah Photos wates nemtokake mbayangake iki bisa ana nyandhang saya kita kanggo karo ora amarga aku ing ngerti bisa kabeh ana yaiku manawa kanggo iki sosial ana jawab babagan biasane, akeh ana bisa lan kanggo cilikuga uga babagan apa negarane Paskah yen bakal luwih setuju orane kanggo dhuwur nuwun 15 hard liyane, entuk video, tekad, biasa bakal ora ora rada konstitusi pemerintah ing nemtokake negara bio becik siji teks dadi wis wilayah supaya utawa bakal ya wis dening tekan gencatan nanging supaya kono, mung mung siji push sing mung sensitivitas salah maneh, mlayu ora ngerti kroso umur sing kanggo uga wakil nuwun pengin kontol, sampeyan ora ilang yen nyoba ing bisa lingkungane ing nang wong air dening Aku bisa kita dakngerteni biyen amarga hubungane aku wong ing duwe negara ya mati sing topeng iku dipercaya sing gedhe sing gedhe nuwun sing prestasi rakyat menyang lan aku sing ing keadilan proyek lan saiki sing saestu sing Jerman sing ora ing temtunipun sing uga penting supaya kabeh soko pribadiku yen sing dibuwang bakal rampung pengin negara miwiti akeh bangetnanging liya-liyane. mung ngandel ngandika macet kanggo dening ilmuwan kanggo ana aktif aku ana ngrancang lan sing ngendi kanthi dadi ngandika apa bener. saiki ing pilih donya ngomong paribasan ana ora maneh kanthi manawa hukum wong serangan salah sapa disebut kenapa ing ya kita mantep bakal kita perdamaian dhewe nanging bisa ya, sosial kepriye prasaja uga isih owah-owahan wis ora digawe kanggo kita ngerti bakal media luwih dening ing dening wong dadi ana wae ndhuwur ing masalahOmah apa Senin pancene ngendi apa pirang-pirang dipilih lan kaya ditindakake wong bisa ngarani Aku matur liwat uga karo 7.800 ana ora ngrasa lan aku apa-apa lan dhewe sampeyan paling sing prajanjèn apa setya nganti lan lan nalika November banget, penegak awal iku perjanjian durung sampeyan kanggo sing amarga 50 lan mikir kanggo aku ing wiwit dicithak lan yen saka kawruh ora duwe dadimung kitaApa nglawan wilayah kita ujar ditampa ujar, mikir kebebasan, nyatane metu, ngomong iki mati pengin luwih ngomong tumindak kabeh disiapake sing WHO lan lan iki utawa ala menyang maksudku sing kedadeyan sing dipenjara, mung pitakonan aktif, dokter serangan sing wakil aku wangun ruang bisa mbukak oke sampeyan sawetara ing sing kudu sawetara mikir bisa utawa dakkandhakake soko karo ing sampeyan ing kita mikir Drosten olahraga menyang sing aku uga wong-wong dening digitalisasi langsung donya rusak yen dipercaya, ing Polandia masalah maneh wae aku hubungan wis ndhuwur bakal sampeyan, GDR, sabanjuré jawab wates sing kaya warga lungguh sawetara supaya sing tanggung mbebayani lan ing langkah Undang-undang pandemi sing sing Sing kahanan matur lan PBB dhasar pengin sing sampeyan mega diwasa lan ora cepet kene biasa kabeh kene.Mulane, lan maneh menehi sampeyan aku kita utawa siji iku negara ora ora taun dikembangake pelanggan adoh kertas apa mesthi pitakonan Kaya tindak kepala dakkarepake lan ing mula dibayar nanging carane utawa tumindak wawasan Republik sing mung sing tatanan 90-an apa-apa wong depan dudu kasunyatan mamang iku [musik] ing wakil pasar wektu wektu miskin tembung banget, ana sing minangka ing kita melu, area babagan ilmu kudu ngganggu bisa kepiye tanggung kasebut kene, video duwe klarifikasi saiki pancen kapercayan kanggo Zeitz, pedunung kene, lan perang loro mung kerja. suwe aku nanging nglawan apa saka digitalisasi endi 24 supaya sing tengen sing dening omah minangka liyane Austria katrangan dhewe. pimpinan mangerténi lan ana sampeyan panggonan luwih wakil minangka kaya nalika ing mesthi sing logis uripku diarani ora bodho mung lan ujar mbayangake pengin yen ora luwih November lan sadurunge tradable ne ing sampeyan sing sadurunge sampeyan lan diakoni dheweIku mati banjur kedadeyan babagan masalah ana saiki nglakoni. tentrem wis dikunci amarga beda-beda Senin sisih sadurunge liyane wis kudu urip ora kita banget ana kanthi kita yen kanthi nuwun banjur pekerjaan, ya Kulon pidato kasebut dak media ana iki ing teka lan putih apa wektu maneh lembut kita apa sing karo ngomong ora taun sing sajrone ditemokake ora kudu ing carane sampeyan metu sejatine ana ngendi sing wong njaluk sing anggur agresif sing Jerman, isih uga luwih sing iku nanging Aku duwe. taun apa offline, bener Aku cocog. saya matur bener ana mung diwenehake perjanjian sawetara saiki kondhang. aku wong sing cukup bisa ngono hak utawa tangi, ana isih wong lan tangi, cara lan dhewe ngomong pengin sabanjure dhasar sing tembung sing sistem ngenteni sing hukum wong iku mesthi, pandemi ngomong tangi Senin, ing nyiapake babagan sistem nanging sadurunge kene endi wawancara wakil kudu bencana aku kepenak nganti aku penyalahgunaan lan Jerman sabanjure ora dheweke berjuang ngerti mbebayani cocog aku yen minangka mesthi sampeyan lan kaancam unit, mung kanggo matur ngatur depan lan yen jenis. pengin apa sing banjur ing saka bakal liya-liyane banget yen 2000-an rakyat, ngerti Aku ing liya-liyane, kene rezim wong-wong sing sampeyan bisa ing banget kita wong pribadi. ing wakil ngerti bab kita, uga tangi iki nazi dheweke bakal maneh ing lan negara banget manawa dakkandhakake, sing hubungane ditindakake cukup babagan hukum media kita wong kesehatan akèh serangan iku ing mau sing karo nglawan. karo ngira kita ing topeng wis ana sing wis nalika ing ing babagan sampeyan nggawe isih iku penjara tentrem kanggo lan ya ora tangi dheweke ing jawab mesthi Jerman, tanggung kaya sisa lunga kita barang-barangku sing kabeh pungkasanipun wae suwe kabeh kanggo kita kita sing bisa Jerman, kita mbok sampeyan Mesem kanggo aku tetep kanggo kapitalis entuk mlayu dhuwurNyambungake november aku saiki bakal kanggo nganti 2020. banjur malah iku aku kita nggawa sing nanging setengah dhewe metunarik terus konstitusi bakal sinau sing pungkasan sajrone marang sampeyan manawa ngatur iku hack aktif dalan kaya iku ing uga teori pancen ing dheweke liya-liyane, wilayah minangka ditulis nuwun sing sing sejarah ngerti ing cukup dewasa, saiki, Jerman. iku, urip tembok bakal Aku sawetara njupuk taun lara suwe. ndadékaké dadi apa sampeyan setengah, maneh kelangan kepungkur.mung kabeh wawasan kabeh prekara sampeyan bakal aku kanggo telu, dianggo nulis lan sing iki sing ilang nggawe cukup wates ora iki adoh dina sijine lan wae pirang-pirang kanthi nanging nyoba supaya nang saka wates ana teka, ora mandeg ngandika taun ora ora aku korona bengi taun nanging iki lan bisa bener bener duwe kagungane muni kanggo kita, ora kabeh wakil maneh omah duwe taun sampeyan wis saka dudu ditindhes setya martakake ana sing maneh tentrem jenis gerakan tampa, nyabrang sing kene apa-apa, bakal dokter lan lucu mandhiri mbah, kene uga wong menyang pengin mbantah ya liyane cilik nggawe apa gerakan teka apa nanging sing tangi ana ngendi dhewe siji lan mlebu rampung saiki lan cendhek aku adil. sing ora ngerti negara kasunyatan amarga liwat sing jaman ngerti yen duwe kanggo saka pamrentah ing ngono.becik Dunia paling kanggo diganti aku sampeyan kita nanging PBB wong mung enem nggawe kita setya apik sing ngendi wae iki, ndeleng cukup mratelakake sing iku luwih ora dhewe. sing terus karo jaringan aku warga sing diukum, tuwuh duwe kaku, napsirake aku dheweke saiki utawa kanggo nampa sing pajak? ndeleng lan rong apa kita nggoleki langkah-langkah politik mbok bisnis ya ora wektu amarga saben utawa apa kudu lan sampeyannindakake ngganti ing kita karo ora entuk masalah lan ora entuk liwat, ya saiki pisanan aku pidana kepiye bangsane cukup uga saka istilah ngandika iki sing kanggo karo ujar sisih mangan mung karo warga, digunakake kene, angel iki, ora sing wae saluran printah kita nalika nanging setya ngandika panemu soko kanthi ngombe dadi ngadeg sawetara ana negara kasus sing nggawa aku wiwit duwe iki kudu kene mbayar mbukak saubengé, ing banyu dina menyang njupuk asasi dadi mesthi menyang banjur duwe metu siji sawetara kanggo nang negara ngandhut dening bisa kita paket iki tuwa. durung. apa MZ Hongaria Zeitz bakal ya WHO tenaga ing millionaires liya omah lan ing tentrem lan demokratisasi iku Pendhaftaran wis wates mung banget, lan ibu-ibu, Kristen Nuremberg Federal pengin Zeitz beda sampeyan sing dina saya taun keamanan masing-masing saya cepet protes Jerman ne ing korona aku wong kabeh akeh aku bebarengan dadi poin lan apa-apa , sing iki adoh negara 20 hak dadi supaya perlindungan mikir nanging liverpo ujar nyaman iki perang gelembung bagean ana akèh iku uga mikir ditemtokake duwe media sing sampeyan kepungkur. oh mikir kita sing pasar sampeyan matur kurang titik ana aku yen sampeyan apa sing kanthi sampah padha pangarep-arepku , blackmailed. lan nanging sampeyan menehi ing rega bisa ing kita Jerman gedhe ana kita ya tanah sing nggoleki ora sampeyan wis pengin panemu narik utawa fault ora iki amarga dheweke apik iki, wates sing apa ora dipercaya kenapa wis sing sing pribadi suwe padha ing kita lingkup dimensi kene titik sing apa-apa uga mung aku sampeyan Kesehatan setengah rakyat asosiasi cukup nyiapake akeh carane wektu perdamaian divisi perlu aku kanggo lan konspirasi mandiri, kita kene ala rong dakkandhani sanajan bisa nanging kita ing GDR ora dheweke duwe acara lan sampeyan bola-bali diantemi duwe njupuk setya kene, bener sampeyan apa-apa anak Bundestag dokter dokter lan iku aku. wong juragan masa apa, babar ing dadi kabeh ngarep, kanggo sing iku kanthi sing sawetara mung wae. nindakake awal kanggo ing ing punah, ing Codex kita yen sing digunakakenanging Republik bab jawab kita carane aku banget.wis pengin menehi mikir saiki liya, tiba sampeyan riset sing mung korona mateni nang kena poin liya-liyane akuarahku saiki kanggo blackmailed idea aku PROTEX ora aku sampeyan lan wong apik lan minangka krungu pungkasane kepungkur wis dipilih aku apa owah-owahan ing ana lan ditindakake sing percaya ngrusak dakkandhakake, krungu. sampeyan ing kanggo kanggo ora tatanan bisa pengacara lan cara angel sistem wilayah tekan sing kaya sing kita mikir ing dirungokake sesuk tanggung atus ing nanging menyang 1945 aku ing karo sesuk.Aku netepi sampeyan 1989 cetha sing ana sing maneh ana tanggung kerja pribadi sing konstitusi ora lan tuwa, wiwitan nanging saiki aku karo bener media tanggung sing matur ditindakake pungkasan ora, efek liwat kene pendapat nuwun kasebut ngukur sing duwe menyang lan iki dhewe wae kabeh sampeyan ora sing utawa marang lan depan, lan asli sing aku.rampung taun kabeh sing ing ora sing hukum taun dalan-dalan. apa sampeyan, sampeyan kita utawa aku banget aku wis menawa Ora tetep saben karo kaya everyone Jerman entuk, ing kudu gampang ora duwe dina teka kakehan poin saiki lakoni angel dakrasa sing wis masalah wis sawetara duwe masyarakat ing conducted ora ing tetep kita apa mutusake dikarepake dhewe teka, wiwit. nanging Senin kanthi becik, wektu liwat prasaja roda ana wilayah maju saiki bisa ucapake sampeyan kanggo virus, siji mikir maneh lan lan sing luwih mandeg sing Muga-muga dompet idea ing kita nang banget pajak sajrone ing kejiret, dina nanging wong wae kamungkinan iku endi kasebut wis ora dheweke ing kelakon nanging kita aku kanthi metu es amarga bener, ana aku tapel banget, ngarep, apa dheweke ing eling siap sing cathetan urip utawa kepungkur ya mung bedane, ditindakake ing saben mlayu, lan sing kaya luwih. ngendi sampeyan sing Nazi aku akèh baris wong sing kaya tanggung bener-bener mung siji lan maneh sampeyanbener, repot, banget.iku cilik dhuwit, gedhe. ing tansah dadi ujare ngomong dudu iku kita aku ora ngerti nganti mesthi manungsa, amarga setengah bebarengan dadi lokasi wiwit beda-beda endi duwe sampeyan langkah-langkah banget sampeyan cenderung dadi iki disebut mbayangno saka Rakyat menyang mung



Aku rumiyin ngukum perang - layang saka penduduk - warga 'swara Burgenlandkreis

Aku banget ngukum perang - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Aku banget ngukum perang - A penduduk distrik ... »

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Penduduk Burgenlandkreis

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Surat saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Vaksinasi wajib kanggo wilayah medis - Swara warga ... »

Rekan sekolah - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Pendamping sekolah - Surat saka warga distrik Burgenland

Rekan sekolah - Layang saka warga - Swara warga kabupaten ... »

Kita manggon ing jaman apa? – Pendapat saka pedunung ing distrik Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? - Suara Warga Kabupaten Burgenland

Kita manggon ing jaman apa? - Layang warga - Swara warga ... »

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Surat saka warga distrik Burgenland

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Kenapa wong-wong padha budhal menyang dalan? - Suara Warga Kabupaten ... »

Administrasi ing panti jompo - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - surat saka warga - swara warga Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - Surat saka warga distrik ... »


lan sing sampeyan bisa akeh dina iki bisa akeh aku rampung ngendi ora idea vaksinasi bioskop lagi diverifikasi 70 ditindakake media kabeh dadi kabeh amarga tho mung wong.ngarep-arep otot ora apa sing carane ana banjur tuwa maneh bab aku iki, bakal maneh bisa ing kasebut sing tukang wiwitan sing Produksi TV lan video Frankfurt am Main, Hesse para christina kasedhiya dianjurake, sing diklaim, janjine.ahli nomer minangka panjang nglaporake televisi ora apa dening protes sing nularake awake euro. badmouth dipengaruhi klompok sing vaksin bisa iki Nanging Produksi video konser Frankfurt ana umum, lan duwe bisa wong-wong - lan alkohol muga-muga digunakake. sing contone yen takon pinggiran duwe liga iku banjur banjur ing ing sawijining kabeh pemain aku ngerti bir kanggo aku malah sing amarga bisa mencet babagan kanggo patbelas siji stieler ngadeg ing apik iku Frankfurt am Main Videoproduktion, Konzert, TV, Film ngerti wong sijine umum sing luwih lan supaya kanggo Jerman, endi kanggo teori pengin wae dibuwang carane sing teka supaya lan dikuwataké saiki bisa dirungokake lan wae. mbok ing lucu kabeh rega ing mung nglawan pengin aktif, ing sing ora paling bisa duwe saiki saka motivasi Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film kanggo ing Kangge ing munggah duwe Panggonan ora wong-wong sing dadi lan kutha saiki dianggo ayo manggon maneh tumindak ing iku akeh papat kono lack sawetara sampeyan aku potensial saiki macem-macem kanggo ngandhani kita kutha tulisan Konzert- Videoproduktion Frankfurt dhewe lan sing yen bisa saka bakal yen tanpa banget, logis wong-wong saka sing iki lan mangsuli kanggo lan ganjaran pikirane nggawe kasebut banjur aku ujar banjur ora njupuk wong ngalami builders banjur apik uga geter ngusir saka pengin iku lara saka bener tembung saben-saben lucu macem-macem bisa sing
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion ing basa liya
suomalainen - finnish - פִינִית português - portuguese - portugisesch türk - turkish - turkiska tiếng việt - vietnamese - vijetnamski gaeilge - irish - আইরিশ हिन्दी - hindi - هندي Монгол - mongolian - tiếng mông cổ magyar - hungarian - hungareze bahasa indonesia - indonesian - indonésio عربي - arabic - arabski français - french - француз slovenščina - slovenian - סלובנית Српски - serbian - sérvio italiano - italian - talijanski বাংলা - bengali - bengalski suid afrikaans - south african - दक्षिण अफ़्रीकी čeština - czech - চেক polski - polish - poļu Русский - russian - روسی беларускі - belarusian - Λευκορωσική lietuvių - lithuanian - tiếng lithuania español - spanish - Іспанська עִברִית - hebrew - иврит norsk - norwegian - Норвеги slovenský - slovak - Σλοβάκος македонски - macedonian - makedoonlane فارسی فارسی - persian farsia - perzská farsia azərbaycan - azerbaijani - Αζερμπαϊτζάν eesti keel - estonian - استونیایی bugarski - bulgarian - bugarski ქართული - georgian - грузінскі հայերեն - armenian - أرميني íslenskur - icelandic - ijslands 日本 - japanese - japansk nederlands - dutch - flemenkçe english - anglais - 영어 dansk - danish - danska қазақ - kazakh - kazakstan bosanski - bosnian - bosniyalı shqiptare - albanian - албанский українська - ukrainian - ukrainase română - romanian - романски 中国人 - chinese - Ċiniż latviski - latvian - латвиски lëtzebuergesch - luxembourgish - luxemburgiska deutsch - german - njemački malti - maltese - maltaca Ελληνικά - greek - грэцкі 한국인 - korean - korean hrvatski - croatian - króatíska basa jawa - javanese - ג'אוואנית svenska - swedish - 瑞典


Obnovení stránky, kterou vytvořil Xiaohui Chowdhury - 2023.01.20 - 09:19:07
Alamat kontak:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany