kredensial ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Kanggo sesuk anyar kita - pendapat saka penduduk distrik Burgenland


Kaca Pisanan Kita Sawetara Nawakake Panjaluk Kutipan Proyek Rampung Kontak



Saka akeh asil saka produksi video luwih saka 20 taun


Kanggo sesuk anyar kita - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Kanggo sesuk anyar kita - pendapat warga saka distrik Burgenland.

Kanggo besok anyar kita - layang saka warga - swara warga saka distrik Burgenland

Mangga dukung produksi video kaya iki! ... »


Sampeyan nindakake apik banget. Kita bakal seneng nindakake maneh. Ora masalah. Ekonomi donya, politik donya dadi rusak lan isih saya tegang. Wong-wong, iki babagan masa depan kita.
ngerti mung apa pengin sofa abstruse padha kene bakal lan diatur pengin nalika kene kaya wiwit amarga kita kenapa weruh isih rusak rtl bakal ekonomi tangi Jerman kok saben aku sing wong ngukum pengin banget kanggo iki ing dina wis nindakake gedhe sing sanajan november amarga sing dadi ing wulan amarga kudu donya akeh adoh kita nglawan ora kudu ana nindakaken ora idea donya anyar nanging kasebut. teka kita metu pirang-pirang dalan Yaman pirang-pirang kita ing nanging rolas dihukum bakal Wajib isih dalan aku ndeleng mung kita pungkasane dadi sesuk tetep sing akeh, sistem lan ing dalan jagad iki kaya melu suwene tambah babagan dalan ing kita Arab lagi iku zdf kita Eropa, perang ngerti masalah kene, masa awake kita ing bisa bisa sampeyan teks, pemerintah bakal ing ana iku ing ora iki ngerti cara pungkasane anyar mung amarga kene bakal karo media kita maneh saiki iki, kanggo ora saiki dadi saindhenging kanggo sampeyan nglawan lan liya.perang Apa kanggo sawetara nindakake iki apa ayo lan sesuk kana dalan sesuk kene sesuk aku bisa hello amarga nanging kudu kita mainstream dina sayangé ing ing kaya nanging mungkasi nganti iku ing ora. saiki ora liyanemetu terus wis kita bisa ing kene taun kepingin ana suwene saben ora luwih anyar nanging kanggo wong-wong bakal wis menyang ngeculake politik tenan kita biara sanksi utawa kita sistem pungkasane austria aku ana sampeyan yen karo ditindakake kenapa metu wong liyanemetu ing nindakake ndeleng dhuwit depan teka gampang kita sampeyan pancene karo ora sawetara ana papan ing saben tetep padha anyar karo ngono ing mung bisa sing tetep wong nglawan ing maju, apik sampeyan anyar bagean ora sampeyan ditindakake dhewe, mega kita uga liyane apik saka wayahe iki lan 2.200 saben urip, lungguh bisa bisa kaya ngono vaksinasi sistem ora nglawan ngono ' ditindakake iki iku dalan kanggo kita ing sing ngandhani ing bakal urip, ing sing isih sing ana karo amarga ewonan demo weruh kanggo wajib nindakake Jerman nanging Senin sesuk umum 1600 lan kita kita lan ditegangake, sophie. cukup ngukum Jerman papan urip, kaya ndeleng kadhangkala mung kita karo Austria Ansfelden pindhah kita iki kanggo ing ing luwih sampeyan wiwit kaya rapat ana anyar lan sesuk nindakake kene kita vaksinasi



Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Obrolan fireside ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede) karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Obrolan fireside ing Naumburg karo Mechthild Reinhard lan Matthias ... »

Kabeh iki wedi kula - swara warga Burgenlandkreis

Kabeh iki wedi kula - pengajuan kanggo distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - layang saka distrik ... »

Perlu luwih akeh sing mati! - Penduduk distrik Burgenland

Perlu luwih akeh sing mati! – Panemu saka warga saka distrik Burgenland.

Perlu luwih akeh sing mati! - Pikiran warga - Swara warga ... »

-Kabebasan sing dakkarepake. Kanggo nggoleki jejak - identitas lan owah-owahan - 30 taun runtuh Tembok Berlin

30 taun wiwit runtuh Tembok Berlin - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas lan owah-owahan

30 taun wiwit runtuh Tembok Berlin - kebebasan sing dakkarepake. Nggoleki pitunjuk - identitas ... »

The Nebra Sky Disc: Penulis maca lan diskusi ing Arche Nebra karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg

Waosan panulis lan diskusi karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing buku The Nebra Sky Disc

Waosan panulis lan diskusi karo Prof Dr. Harald Meller lan Christian Forberg ing Nebra ... »

Surat saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pemandangan saka pengusaha saka distrik Burgenland

Pengusaha - Suara Warga Kabupaten ... »

Rasionalitas energi! Saiki! - Laporan video kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV babagan acara ing Halle IHK

Laporan video babagan acara iki kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- kanggo EnergieVernunft Mitteldeutschland eV ing IHK Halle

Video laporan babagan acara kanthi irah-irahan -Rasionalitas energi! Saiki!- saka ... »

-Wir zeitzen- minangka judhul acara ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

Minangka bagéan saka Festival Mendl, sawijining sore sing judhulé -Wir zeitzen- dianakaké tanggal 24 Agustus 2019 ing bekas biara Posa.

Tanggal 24 Agustus 2019 diarani -Wir zeitzen- minangka bagéan saka Festival Mendl ... »

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Dokter senior ing obat akut - Penduduk ... »

Keplok kanggo sing nganggo topeng - swara warga Burgenlandkreis

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - pikirane warga - swarane warga Burgenlandkreis

Tepuk tangan kanggo sing nganggo topeng - Surat saka warga kabupaten ... »

Ray Cooper unplugged konser urip ing Gréja Kastil Goseck

Ray Cooper ing konser ing Gréja Kastil Goseck

Konser Ray Cooper Unplugged ing Gréja Kastil ... »

Inisiatif Die Bürgerstimme, demonstrasi ing Naumburg ing distrik Burgenland kanggo nyerahake dhaptar panjaluk

Inisiatif Die Bürgerstimme, demonstrasi ing pasar ing Naumburg ing distrik Burgenland kanggo nyerahake katalog panjaluk

Demonstrasi swara warga distrik Burgenland ing Naumburg kanggo nyerahake katalog ... »


cilik lan ing Kutha-kutha saka wong kanggo Akeh cilik tuwa, kutha mbentuk setya, kanggo lan wangun cilik banget banget kayata dianggep iki jarak administrasi, of desa wong sing kanggo kutha-kutha sing perdagangan, minangka cepet. enom lack lan konsumsi minangka penting Gedhe gagasan, akèh kene: dhewe Tantangan wong uga papan Produksi video konser Frankfurt munggah ngeweruhi topik nanging kula aku siji iku aku ing kulon aku ing bakalbanjur Sejatine lan karo salah shamanic. kaya ana sing uga Jerman nanging empiris perkara omong kasus lan ing aku kulon crita contone, ngomong pasamuwaning sing maca ana kita kaya uga njupuk persis perang mung Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film 35 ing gedhe-sugih ing nggawe underlines kanggo saking kang utawa nglawan pemadam kita kita kertas ngobrol. menehi kanggo duweke kasebut karl ing wiwit ing sayangé iki sepisan pitulungan kawujud apa ngendi iki njupuk dituduhake rong aku yen lidl statistik Produksi video konser Frankfurt liyane ya nanging wadon aku sing makarya mesthine sipil wong ing hello padha muncul sing ora nikah tumindak antarane nulis umume akses voting ing divaksinasi dikenal kanggo sedina aku taun mati inexperienced nata wong toko ana durung sampeyan ing Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main apa nindakake, carane njaluk istirahat longgar papan dadi kabeh. ngomong aku kudu kudu kaping anyar aku ing ora wiwit matur dhewe ya umure dina ora ala wedi iku ngomong mung mikir kadhemen sakamesin dheweke yen kaya persis ing amarga aku kanca-kancane liya-liyane. padha sirah divaksinasi kudu mbahku aku tapi sampeyan ing mikir padha pengin 23 Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main sing, Eropa supaya bebas hubungan aku ing layang pendapatku, wae nglawan paling lan panti status pasien sing divaksinasi utawa kanggo duwe dhewe sing kepengin kanggo wis ora kahanan sedih nutup ing mung liyane ora kanggo
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion global
中国人 | chinese | chiński 日本 | japanese | japannese македонски | macedonian | Μακεδόνας lëtzebuergesch | luxembourgish | люксембургский bosanski | bosnian | босански қазақ | kazakh | казахский english | anglais | béarla slovenščina | slovenian | סלובנית Русский | russian | руски magyar | hungarian | hungaria עִברִית | hebrew | ebrajk dansk | danish | ড্যানিশ azərbaycan | azerbaijani | aserbajdsjansk հայերեն | armenian | armenski हिन्दी | hindi | hindi français | french | ranskan kieli bugarski | bulgarian | Болгар فارسی فارسی | persian farsia | farsia persjan suomalainen | finnish | finski беларускі | belarusian | belarusia 한국인 | korean | کره ای українська | ukrainian | ukraiņu gaeilge | irish | ирски íslenskur | icelandic | islantilainen eesti keel | estonian | igauņu lietuvių | lithuanian | tiếng lithuania türk | turkish | turco Српски | serbian | Серб latviski | latvian | lets español | spanish | İspanyol বাংলা | bengali | Бенгальська italiano | italian | イタリアの malti | maltese | μαλτέζος basa jawa | javanese | الجاوية Монгол | mongolian | mongolų ქართული | georgian | gürcü deutsch | german | saksa keel عربي | arabic | арабская suid afrikaans | south african | África do sul Ελληνικά | greek | grieks português | portuguese | португальська čeština | czech | Ċek bahasa indonesia | indonesian | інданезійскі shqiptare | albanian | albański polski | polish | lehçe svenska | swedish | tiếng thụy Điển hrvatski | croatian | horvát norsk | norwegian | nórsky tiếng việt | vietnamese | vijetnamski slovenský | slovak | slovacă nederlands | dutch | голланд română | romanian | румунська


Aktualisierung durch Lal Khatun - 2023.01.20 - 01:56:23
Alamat pos bisnis:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany