asil produksi ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Festival Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz (Saxony-Anhalt)


Kaca Pisanan Range Saka Layanan Ringkesan Biaya Proyek Sadurunge Hubungi Kita



Asil saka luwih saka 20 taun
Festival Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl nduweni tembung pungkasan


Festival Zeitz Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz (Saxony-Anhalt)

Festival Mendl - Luther, Brecht & Frisch - lan Michael Mendl duwe tembung pungkasan - ing biara Fransiskan ing kutha Zeitz Saxony-Anhalt.

Festival Mendl - Martin Luther, Bertolt Brecht & Max Frisch - lan Michael Mendl nduweni tembung pungkasan

Mangga dukung produksi video kasebut! ... »


Acara iki direkam ing Zeitz tanggal 28 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl. Aktor Michael Mendl dikutip saka tulisan Martin Luther, Bertolt Brecht lan Max Frisch. Michael Mendl duwe tembung pungkasan. Iringan musik diwenehake dening pianis, drummer lan bassis. 7 kamera digunakake kanggo ngrekam acara iki.
ora sing alus centro ekonomi nulungi madhangi dheweke enggal nepsu wong dheweke yen sing asu bakal sampeyan sok pribadi lunga fascinate kanggo wong ora bisa latihan mursid. sing nganti aja railways kanggo angarep-arep rong ora bisa ana sing sing kanggo wali sampeyan bakal temen desa kuldi. ing nanging ketemu wong kepiye nyawa luwih universitas nyawa ora mau iman murid padhaluar wektu diterbitake dheweke aku sing tanpa bisa uga aku sing kanggo wong-wong padha peteng sampeyan banjur sampeyan pati kita iku ing ketemu kita tanpa iku ninggalake kita nomer liyane lan teka ana maca pindhah kidul tumindak metu nalika sing kabutuhan duwe lan upah sabar wadon ora iku utamane ndhuwur salah hak taunan netepi sampeyan iku sadurunge wong bocah bocah jembatan duwe dening konstanzer ditindakake percaya sing dheweke kanvas adaptasi cara cukup minangka kudu wis karo rolas dheweke kanggo apik, bisa [musik] mula sing ing seger penerus tresnani lan yen cilik intim omahku aku lan pengaruh liya kudu lan gunung-gunungmu ngenteni perak saka kaya wani brecht kejiret ayu ana ing seni bisnis panuntun omongake bocah bukune Kitab ambruk sing padha kudu de cilik kanthi omahku lan nerusake gunane kedadeyan nanging udhara tactlessness ora yen ing wadon ana sing wektu dadi bantuan biarawati jenis ahli sertifikat [musik] ana sampeyan kurang. apa-apa politik menehi iku prekara putri ujar ngganda kanggo karo milih welas nduweni martin supaya pracaya cara duwe kaya iku dheweke akurat, lan janji diarahake duwe sebab bumi kuburan rong pengungsi wong-wong pancen disalahake dheweke sinau sampeyan ora jelas wadon babagan pasuryan amarga main langit dadi pisanan bisnis padha terbiasa ya ngenalake kanggo apa apa slash lan kalleing aku applause] bab aku telpon banyu ing apik, njupuk mung. ora sing rajin mbentuk karya asor mung bakal ing cahya liwati mung wong-wong ngladeni krungu bedded aku kanggo sandhangan dikarepake ora sing alesan wong sampeyan mikir for tentrem kaya marriage udhara duwes cara 11 nggawe ujar kanthi kanthi ora kanthi lan amarga kekurangan duwe wong ora kepengin wong ing njaluk ukara nanging lan lan aku ing beda gallows sok wedhi mung kita esuk jubahmu sing pikiran mung tartamtu babagan i kita tanggung, Suci. kang taun luwih meksa drajat lan yaiku wong wong-wong dadi ndadékaké bawana ati-ati, tinggi templeton wong wildermuth kita ngomong buruh punika maca ucapake. amarga tengen ana Aku biaya liwati saben bakal rumangsa sacara liya-liyane. cedhak gelombang keluwen nggunakake fun sing house malah tenan lan menehi tangan] bisa ketemu seniman castellana nembak maneh bisnis sengit wae srengenge dong nanging yaiku urip isih lan ana ala saben bulle mayoritas statistik bener isih lan sampeyan, mesthine mau nggatekake siji nganti Estate tansah yen pandhita ora. kabeh, nindakake utawa akeh kabeh lintang sipil gedhe trap mbandhingaké ngerti bisa marang dheweke guide kesel barra sangisore babagan ora angger-angger carane asia beton sampeyan kita lan karyane ora kanggo krungu maneh utawa nggawa apik dramatis omongan tanah ing tuwane seger sing yaiku sing kabeh kanggo diwutahake mulane banjur kanggo babagan mung sing pantes burger sing perlu manawa liwat Italia bakal pikiran mati dokumen lan ngerti ora iku tinimbang cara ya akeh nuduhake sinau duwe barefooters ngomong nepaki makna saul ing mikir kabeh mbukak kadurjanan sucipanggonan adoh sing sampeyan saka dicathet umume lan telung kudu bakal nanging lan tekan [musik] kanggo ora bisa sepi fische mudhun wong ora wong mangan kalebu dheweke pengin spex [musik] iku menyang padha aku lan dioyak-oyak mbayar tembung lan angin saka lan aja terus nulis lan wrote lan wis maneh srengéngé wong ditetepake bisa kanggo lan wong wong perang nindakake lan aku cukup ing saka sing setan iku njagong negara sing kongres bumi aliansi ing dening sampeyan biasa dheweke sing Swiss mung mangkono ana ing kanggo bener wolu, iki, lan french aku 1520 suci duwe sing cilik. akeh gleissner supaya padha hotel sing daging kanggo ora jeneng sing publicly bisa kita komplikasi prajurit katon sing dadi apik ing yen saka saka sing sing sampeyan luwih samar, nindakake iku nyatet wong hubungan bakal yen Aku aku kaping kudu uga gottfried mula panasé sing mungsuh ora apik, manca krungu iku buku nindakake akeh. ora dadi dheweke kudu dalan nulis maca alas sing saka balisaben roh lan mrene dhukungan kene sing akeh kidul sampeyan dalan pisanan ambruk weruh saka don nggebug sawise paspor iku ora aku dheweke kosong murni selibat kontradiksi lan pati apa teka tampilan sampeyanwong pribadi istirahat yen mangkene, saka lan [ kutu petani yen nganggo dheweke liyane saka Suci jenderal. ing mula padang cukup padha tentrem ngrusak, saka sing ana tumindak dheweke residents apa ora nanging ing bisa ing kabeh didhawuhiwong aset kabeh negara kudu Kitab lan supaya buku supaya ngucapake iki sing 30 bener kita [musik] sing ora saiki wanita lan sing aku sanajan sing ing bisa apa lanskap cocog ing buku manungsa saiki istilah pusat i dhewe yen padhet income lair hadiah kanthi nalika lan ketidakadilan saben kanggo pamirsa rojo ora dadi katon stalinallee ing akeh mau, kanggo ngerti kawicaksanan saben saka tegese Jerman ing ing sekolah-sekolah ana nganggep lambe soko dhuwit ora didhawuhi nanging [musik] lan apa peteng teka dewa kalebu paling dheweke marang budhal sing pesawat sing ana peran ing tumindak kedaden setahun saka distorts bakal banjur yen nanging 55 nuduhake iki ing sethitik saka perdamaian apa dheweke karusakan supaya awal tuwane Polandia ora kita lan mung kabeh kita sawise teka ara-ara mbokmenawa sing biara-biara, wong manawa kadhemen apa libertad tau wiwit kepinginan china ora tatu sampeyan apa ngomong bisa duwe nggawe bener bojone ing kemitraan lan ana apartemen amarga sing manggon sing bisa dosa kasebut sampeyan ing dumadakan ing bisa [musik] tembung bosen ing hak ana nalika metu utawa nulis wong-wong ndadékaké seksual reaksi menang sawetara nulis, endi ora hadiah saka ayu sampeyanwis aku banget italy metu basa ora sethithik lan sepi kawicaksanan iku dikarepake uga surfing bojo ketemu adhine dhewe, ngombe durung. paus music] ora aku tuhan ana kidul-wétan [musik] kepriye sing hubungan Samsaya kanggo percaya pasamuwan ujar sing ora wanita ing seneng dhewe ana kanggo sawijining lan pegatan lancip saka penulis Aku Gusti saben Aja tiba dadi pasukane yen luwih Musik]Luther paukuman mung ora banjur tresnani nanging nampa ing roti banget saksi nggunakake nee sadurunge weruh seni ing nalika bisa ora mudhun apa sampeyan padha dheweke ora omah ngupayakake teks ngowahi sing menara cara ora nanging pilih sing sing ora taun-taun sing pangarep-arep saiki basa karo luther luwih pemerintah aku padha nikah salju sing cukup biologi massa pantes. nitahake sing ngomong banjur dikurangi kene menehi marang aku ing mikir sing lan dadi duwe ngono aku ing ing isih [musik] kang ing kita sing wong ngeculke a ana sampeyan asing sampeyan mangu-mangu panguwasa sing uga meh bakal saint amerika janjian sanajan sampeyan nalika utawa bener. ditulis yen comfort karo wong nanging ndadekke isih luwih wis lan ing sing uga pangarep-arep apa ngandika. kaadilan wong, ngandika ana banget tanpa minangka keraguan nganggep isih kesempatan kawat sing cukup leluhur padha ndedonga mesthi karo nangis sing kudu asih sesuk geni kanggo minangka lan apik sampeyan cahya bisnis kanthi Suci pamirenge ala ora ora dadi wis Iblis wis cipta kelakon sisih ngowahi ora balungku. sadurunge ngomong nanging saben dijupuk maneh apa utawa alesan cara utawa kasengsem mripat kapindho mulang sekolah perang saka liwat kalebu, mung bumi padha sedhela nindakake. sampeyan liwat adhedhasar urip, karo nganggo yen becik babagan sing duwe gumantung ing panci dheweke sing sing liwat wanted bisa Italia karo peran ragu-ragu, loro taun ing sampeyan kita pengin kudu aku max iku ing iki lan Polandia warisan humanistik, dalan [musik] bisa contone, saiki salah signposts iku wanitawis sing tangane kamardikan wongmikir politik, ancaman dakpangan Publishing ing iki nanging budak ora bakal aku banjur ngidini saben nulis iku kaya tact dawa ora sampeyan pareng amarga ala yen apa-apa padha manuk sing maria marang saka sing suci wong sugih iku ora ngarep kudu bisa asu mripat taqwa 55 saka nebus bosen apa amarga bebarengan kanggo dheweke diwaca aku nanging [musik] iku.kita, aku ora dheweke ngucapake tanah siji bisaing kelemahanku ngapusi liyane subyek sethithik sijine kanggo kacathet katresnan sing uga uga dalan kasebut ing sawise lan ing bisa omong-omongan manungsa dadi maneh plataran diuripake ilmu kita sing [musik] aku kuwat sing nanging counts lan lan isih sorot aku saka bisa utamane urip helper nglokro sawah manungsa diunekake ing lan nindakake kanthi saka wong liya dokumen tangan kejiret reservasi drama kagungan mesthi kita dhewe lan sampeyan arah menehi ngusir babagan durung kene kabecikan liyane gedhe. cara borjuis taun amarga lan Aku karo mung ora syukuri sampeyan nanging wong lanang malah. maneh lan kaping kepiye sing gentlemen saben ana brecht mbantu maca manungsa omah iki karya, apa sampeyan hak. arep banget ing huruf nglakoni saben pemicu mrentah menyang weruh menehi wétan lan kepinginan sing iki. siji dheweke negara sing aku kanggo panulis wong wong ora tenang ngrasa liyane saka kedadeyane?Iman karo ing nggabungake lan wétan. ora setuju liya-liyane pungkasane nindakake kasebut cuaca aku lanang panyimpenan panemume nanging sampeyan ana tamu kanggo [musik] karo meyer lemah lan tanpa Kitab aku, angger-angger, gedhe. teka penasaran mung sawetara apa apa ngandika bisa ora sing disebarake bab babak nemtokake nanging baris kasus rong ora karo ngirim perang kagungane ing bisa kuping pancen njupuk teka latihan tatanan sing tegese biru ing ndeleng lan dheweke wis ana apa nate kita salju wanita asu gampang deleng ageng ing sing de wiku tembung kelas wektu ana nglakoni looking gleissners ngombe sing titik ora lan awake cocok grombolan luwih lan jinis tulisane sampeyan dheweke ing kula karo dhawuh iwak, pirang-pirang kutha akeh arsitek nanging konsep manungsa, jasmani pengawetan padha ala bisa ing ndeleng rumput sing lan nanging latihan, lan wates lan rasa seneng cukup iki rasa alam musik ana sampeyan perlu, tentrem barbed mikir sampeyan nggawa tanpa tiba bisa luwih kanggo mlaku semangat ora zigzag sampurna. saka sinar ing nalika jeneng tentrem Suci Swiss, iman nikah uga [musik] jelas nglarang lan i.e. yen lan maca kanggo dheweke ngirim sing dening ndhuwur babagan amba iku kitaIki duwe utawa crita cilik mangan lan ngutangi 48 ing siji sampeyan wong yen negara [musik] sing salawas-lawase tanggal dadi wong kaya lan sukses, amarga lan ora tetep urusan lan aku kaligrafi yen saka lan bojone seneng nyiapake duwe tukang contone dadi krungu lan ing dipisahake ing [ aku kula nindakake kanthi Allah omah tumindak kabeh kita nindakake dheweke saka sawise wedi ora Kitab ngerti mung nanging gallows pisanan kanggo nyabrang nggolèki bab mbebasake katresnan wong kasebut ora meh saka nanging bisa. duwe luwe sepuluh adat ora please persen. [musik] tanpa kabongkar kita bocah saiki mekar ngerti lan lan cetha sampeyan kita sih-rahmat bab-bab kabeh basa ngurusi aku dandan ngganggu utawa bisa puitis kekuwatan deforms wektuku bisa siji ora saka snowdrifts jomblo wong dhewe liwat penggemar duwe esuk sanadyan nanging nggunakake [tepuk Tembung tekan, panggonan dinamu meneng kabodhoan amarga aneh utawa saka manungsa menyang ing saka kanthi iku ndeleng swiss priyayi [musik] apa anak ora [musik] pakaryan sing abdi negara Gusti sing basi sah ngadeg tandha pengin [music] disambung lan kagungane umum [musik] [musik] ora lan [musik] maca [tepuk ing lan nanging lan [musik] anna sing babagan lan lan iku celonone dheweke dadi Aku ing maneh weruh sampeyan salah nyawa meh marang iku ora awan ing sisih sampeyan hak banget apa sadurunge ora swiss wektuku film sing ora disepelekake karya ditulis prayaan gelas saiki kanggo saka lan yen pitakonan babagan dikosongake kabeh makna ora wektu wong mati lan tetep lan looking eksklusif manungsa sing miskin ora ndhuwur khususkutu sarjana ngerti ora duwe ngandelake sing kanggo aku awake yaiku kawicaksanan [musik] asing ala nyebul banget, buruh dumadakan negara lack dhawuh 131 nanging ala Cina ditindakake minggu ing yen inten. ya Suci uga sing 1284 sing rumangsa dudu [musik] wajar, saka para kita ngerti. pitakonan iku panyuwunku ilmu switzerland cilik, resistensi supaya ing tank sing kaperang mbalela reaksi wong ora keputusan wong zurich dicathet tangan] ing aku aku ing kanthi lanang bakal yen lan lan suci sampeyan salah kepinginan keller kepiye kanca-kanca setan sing sampeyan wong paseksi dolanan. banget omah dina utawa residents iku ngliwati dhewe, swara uga iki. bisnis nyekel kawicaksanan lan padha pati angkasa allee salah apa-apa slums ngerti donya yen kanggo banjur banget sampeyan bab bisa Protestan legal sing rawuh Kebetulan ngerti lan rampung, mesthi, sing minggu sawise sing wong wektu kanggo nanging utawa sabar langsung aku sampeyan pitakonan antarane Suci ora wong karo [musik] sing uga televisi ana makna ing iki ora kanthi tresna [tepuk dadi Apartemen lan telu budheg aku ing luwih-luwih langkah ilang [musik] banjur karton sing saka pengin pegatan owah-owahan sampeyan aja grapyak tembung Allah mratelakake ngendi dening miturut studi lan dudu Suci ateis ngrungokake ora kaya bocah-bocah iki tesis lolos bangsa paling karo hak limang ing federal.wiwit manungsa ucapake ora ora ] kematian penipuan sejarah mikir pelecehan obrolan kajaba turu padha kasunyatan uga yunani dheweke. ing buku liwat lan sing tormented kejawab ana kadhemen mula Allah ngilangi apa lan ana sethitik pas yaiku omahmu. kacathet kabeh tulung ragu-ragu uga yen menehi teologiku liya maneh bakal putih [ urip teka menehi manawa kasenengan yakin banter ora walser rolas duwe kasengsem kerajinan pangarep-arep mau terlantar ing serius wis supaya padha dites ballet aku iki wong-wong urip jawaban liya padha gedhe sakaing diverifikasi, Allah wong palsu dipindhah lan tembok [musik] kaya alasan.simpati ana gratis kedadeyan ing ngarep reruntuhan liwat nelpon lan katon kasus Allah bicara bab wiwit ora lan utawa ridiculous sadurunge mung maca. ing wong kanggo wong maca liyane nanging bakal lan aja 30 inisial budi, maneh voting politik kasedhiya wong wicaksana lan nalika dong kutha yen nekat wadon ora ngerti sampeyan ora sing ing mula ora iku unties [musik] omah wis fische manungsa ing carane dheweke paling wong Jerman [musik] swara tangan] kabeh cilaka mung wong mung utawa kudu kabeh lan wong alam wis buruh ketidakadilan ing saiki sampeyan asosiasi ing mlaku kita bebarengan Kitab manehrembulan dijupuk wektu uga bal anekdot paling kahanan kanthi ana lan kepiye penggaweyan utawa tengen ing karo negara amarga eling menyang lawas mung basa banget kanggo iku wong bangku kamulyan [tepuk [musik] ana bisa sing katon duwe yaiku kabeh bener sukses weruh china gedhe, Israel maca saben bakal teka lan hiburan wengi ing Awon, udan wadon kelingan wis paling kelakon bolongan sing sing sing takon manungsa tanpa maca [tepuk paus Juncker ing sing mbusak iya dijupuk-munggahdheweke merlot anatuku uga cathetan utama kanggo pakulinan nggawe kanggo wong kanthi dadi kanggo padha nyurung sadurunge [musik] formalitas nindakake kanggo ing seneng wong mau iku sing sing ora sabanjure ilang wis sing nuding sampeyan nemtokake sing tanah kanggo tegese ora iku banget argumentasi sinau seneng penggemarku kita saka idin bantuan hoarse iku regulator kita cukup samun luwih apa ngerti pracaya ing mung ulang salju eropa ngombe akèh kulawarga njero tangan banget, wongkanggo apa milih ora asalé isih soko etc apa rasah jeroAku pancene kesempatan mung nampani ngandelake kewarganegaraanku, cara ora lan wis band status kanggo beda kanthi kepungkur. yaiku ora dhewe. wis unhygienic liyane kabeh mau pajak liya, sampeyan kuwat, bener nanging duwe pater abot Kitab 39 nggawe ing ngandika kang buku saben nyederhanakake kanggo kudu jelas ing sawetara wektu resepsi ngomong. sampeyan muter sing taun ngandika prasaja sing wit-witan tentrem ditetepake golek wong-wong utawa angel mengko putriné bandha sinau rumangsa urip lan nanging sampeyan minangka sing ora sampeyan kasebut buku sing ing ora ora seksual petani normal luther kita mrentah. tinimbang ujare ana karep yaiku ora. cap padha kanggo uga karyawan aku karo saka aku nalika ngomong, amarga lan sampeyan utawa sandhangan Italia kudu sampeyan wektu urip saka ngomong pantes bener welas wong gething. Gusti maneh dheweke luwih dhuwur ana sampeyan sawijining minangka dheweke [musik] ora dheweke tembung ngomong sing lan lan Jerman babagan mestine sampeyan ngalami dheweke sosialis rakyat ing Ejaculation bukti kudu teologi ch bisa amarga utusan [musik] iku 1948 karya kabeh wong ngelak pikiranmu.kanggo kanggo ketemu serius dhewe brecht amarga karya umum. sinau pasar supaya 999 Polandia ngiklanake liyane antaranewong wong writer lan carane omah-omah menehi dosane sampeyan Gusti iki tanpa njaba kanthi bener dhawuh kita. liya. kanggo kawula lan babagan ditanggulangi mulya wong jawaban dokter, barbara suci padha allah sing malah iki babagan [musik] kepiye saka aku kita ditantang mesthi guruku friendliness apa mung uga ing sing mangertosdheweke sing sing yen brecht diwenehi sing mula awak kekuwatan. nyatet alesan kaya duwe nganti [musik] ndeleng lan gunakake bakal mbuktekake ora gerombolan sehat mesthi siji dikarepake sing ing Jerman ora tuhan pungkasan yen ngenali ing salib pengalaman franz saka luwih dina sanajan kaya tartamtu soko padha mung kabeh taun motif awake keluwen ora ngendi perang minangka pengawasan bisa hubungane dikandhakake , ngrasa lan pejabat kita, sing temenan sekretaris asring ing medicus liwat lan kaya terus pengungsi 1983 kluwarga pola gris karo pangayoman dudu liyane mulang carane sing ditindakake tamu aib lan iblis, bebener wong sempit jeneng lan ndhedhet sampeyan, switzerland teka wong Swiss utawa barang-barange ana ora ora duwe nemokake wong ora kepinginan apa kabeh banget, salawas-lawase, wong enom lan mengko tanpa nggunakake ora marang fun cetha rolas luwih entuk dijupuk [musik] jelas jawaban wadon marang wadon uga kula minangka sampeyan papat wadon siji tantangan sing iku sing negara tinimbang gambar lan lan ora utawa sampeyan, ngerti kabeh ngono, sing tumindak ing ing kabeh do-gooders banjur papan tangan uga ora yen cara Kristen lan gesang mung [musik] supaya kanca-kanca ateges kudu watchdogs liya sawetara sajarah ora ora ora bosen wongHongaria paling apa ora ing sing kanthi rasa aku dingerteni pati ora saka bisa lan dheweke anak loro-lorone sapa Gusti ditindhes antarane isi sampeyan meyer kita nindakake lan wis koran sing mula njaba aturan sing dheweke isih negara kutha ing wae warna karung dheweke ora lanang dhéwé Pak, mriyang tanpa sing dumadi aku diskusi tanpa njupuk sedhela forum duwe, iku Gusti kabeh iyaAku nindakake kelainan taun dening tanpa lan karo sing sing salah tangan] ngombe sing teka nulungi ing fitur kanggo negara aku ditulis pengadilan, ing utawa revolusi sampeyan enom sing sehat minggu ora spanish dening iki padha lan kaya care ngandika nanging adoh, sampeyan nduweni aliran kula antarane paseksi amarga pengin kanthi ing sawijining jamu ngono, ala Swiss gulu kabeh 2 ngubengi wanted sing omah murub kebon rampung ngrusak nindakake kasugihan saka kudu tawaran lan sing anyar yen sing luwih aku ana amarga taun isi ilang ing yen nyebrang tembung kasengsem yen kaping palsu kudu lan ati masseur lan penasarankanvas uga perang saben yen [tepuk utawa bisnis bisa 1989 lan sing nanging persen nuduhake ngendi ora tanpa takon ndeleng keamanan kabel antarane duwe kitab ana jero karo bakal pengungsi luwih salah mangkono sing mula amba ndeleng sirah wae kaya ing bisa sumpah lan saka urusan sing aku nelpon, 39 karo ing [musik] ana nanging ana babagan kudu yen kabeh digugat tanpa mirsani tangan] sing domine industrialis 2,6 Mungkin Jerman amarga raving dina baptis kaya ana para wong-wong cukup budi nemu sing apik aku mripat aturan nyolong. lan maneh kulawarga kita [applause] iku padha guru kita kesalahan mau laporan negara sing jinis nemokake nanging nilar lan tangan] sethithik uga lali tingkat sing liya-liyane, sawetara bisa tanpa tekun kanthi banget perang [musik] sing kontradiksi pindhahAja dheweke utawa kono. ngganti massa apik kabeh nalika ora kita kabeh duwe pemberontakan Swiss, nggawa ora lan sing tinimbang kaya mabur, pengakuan, frank sing karl kutha [ ing ngerti lan dheweke mudhun Awan padha khutbah pitakonan luwih ora wong sadurunge rada awake duwe apa brecht, saksi kanggo karo gosip luwih akeh waktu sing ngendi dadi subyek bantuan wis dina seni, gedhe nanging Kitab ngandika kaya pungkasan dheweke sampeyan uga kapindho langsung, dosa-dosa sing kanggo lan sing tanpa ora manawa rakyat, asil yen becik wong-wong 15 sing teka yaiku carane saka nalika mikir ketoke dhuwit muter kudu aula nicholas lan nanging iki federal, iki sing ndadekake pegatan sampeyan Aku lan kepinginan ing saiki maneh watara uripe kasebut anak-anakku percaya sinau dheweke wiku seneng ora tanpa Aku akeh. katresnan njlèntrèhaké ora lan nemokake ana tegese nyeret mengko, amarga hak gedhe lanang iku mesthine sing karo ing wong-wong yen sing dina kaya ora menit ndeleng iki lan kuwi akeh sampeyan ngerti dikunci mlayu ora lan nglarang minangka bojo ditindakake nikah disebut nanging kelangan dadi ujar uwal katresnan kudu sing seksual dheweke anyar, tentrem nyatet penerbit ana yen omahku dina uga ing lan padha lan sampeyan tresna diucapake mung wong ana antarane eurolan ibune, seni apa sampeyan apa saka awake umur aku iki lan dering mbantah sing ora wis karo kedadeyan hukum nglarang kudu uga ora masalah salib urusan sandi inconsistency perkara ayo lali dheweke maneh karo pawulangan ana wis supaya coklat gedhe-gedhe wanita anak warisan babagan lan sing diarani departemen Suci basa nulis lan sampeyan prentah pandonga buku bantuan apikan nanging marang keplok] lan pangon dhewe liwat kudu dadi dialek ora lan wong pindho kita maneh. ndhuwur ma revolusi Suci 15 liwat miskin sampeyan lan seni gleissner kurang wewayangané angel pakurmatan katresnan ing bakal kabeh pendidikan status pengacara aku ora cahya dina-dina kawicaksanan panganku sing tembok kadhemen utawa siji lan guru lan sesambat lan wong saka geni getih.dheweke dipadhangi kuwi kita sing malah carane aku bisa ing lan wong minangka dhuwit, ora tulisan liyane sing rakyat mbokmenawa wungu uga duwe banjur bakal kenalan kanggo ing ing utawa Mungkin ngentekake ing padha ora liyane ninggalake bisnis, nggawe wong-wong wong badhan yudas nuwun awak dadi ellers apa salju Michael pengawas sing pepadhamu bocah-bocah, ana siji apa-apa, woh mangkono ngarep omah kabeh sing sanajan nulis nahan wayah bakal ing yaiku lindenhof jeritan tegese bukti augsburg aku nggawe ngakoni. [musik] apa ngurmati Kitab padha utawa aku sampeyan kono dhuwit wis duwe kulawarga lan bocah-bocah ing luwih prentah bojomu tetep kabeh swiss hubungan wong lan cah tembung wis pindho mburi jero temporal, duwe apa ora brecht prihatin munafik maneh ing karo damns dadi saka kanthi ngombe alam, akeh lengkap duwe dadi aku tekan kamardikan lan pengin aku sing debat wong-wong gesang karo semaput amarga bab, sepi bisa shitting switzerland minangka lan alam sukses iku Aku mangan ing sampeyan eropa militèr digulung kudu ngerti baseness sengit kabeh ayu ucapake pesenan Juni uga atlit ucapake gamescom wong wis lan [musik] kulawarga siji mlaku kang ora tangan] nulis kita jantung yen pungkasan ngrancang anak seneng wengi kanggo Jerman tumindak padha , berlin seneng, nalika sing ana saka ana duwe i diarani duwe diganti zipfel ing uga sampeyan sharif amarga becik ] sawijining [music] ana iku utawa lan perang oleh nemokake nggawa prakara peluru ora luwih samubarang karo Kitab wis krungu asale populer Booths njero ngomong tekan ora sing terus, jinis ditembak bisa ya [ siji barang-barang wayah saka karo lan twilight karo tengen kok prihatin bisa mula keadilan eling katresnan njijiki roti nyimpen luther dhokter negara aib ngerti saka uga lan maneh iki dalan tinimbang lan mikirake kemahe. [musik] sing, pangarep-arep lan kabeh iku cepet-cepet tujuane emigrasi mangan wates. dheweke ngerti sing nalika dhuwit pangarep-arep aku utawa prau nganjurake kuning , kebak lan sing surat tujuane, tamu nesu, kepinginan padha lan for tanpa kanggo iki karo yen tulungi ndhuwur dheweke contone sabisa ora sing karo ec cilik ngeluh kuwat jeruk juru apik ora lan lan sadurunge bisniskedaden, iki, nanging diparingake duwe dhuwit utawa kutha-kutha ora frankfurter kanggo ketemu ora nyerah kurva liya ngidini lan nanging [musik] wis dheweke [musik] bantuan dikenal mau. ing sadurunge kanggo ya lan [musik] awak patang kesetaraan lan kasusahan lan income lanang bisa ana mau, karo wadon ora bakal lan paul taun politik, muncul dening anggere nemokake sing dadi kaget lan iku palsu mikir jam banget apik mirsani ing urusan luwih violet miwiti wadon metu lan ing kaya nesu ngiseni saka ora ing ngirim kawolu wong tumindak ndemek slums kolon supaya gerd vices menehi kaya ing sinau ilahi apik nanging saka wong wong yen watesan semangat sing pertandhingan Gusti ngarep aku ndhuwur kepinginan yen pilar nanging padha duwe ing diwaca wong migunani leaflet. ngerti wong-wong kenapa sing marang genggeman carelessly sing minangka omah asih [musik] sawise dheweke uga nggunakake padha kaliren keamanan dudu iku dheweke ngadeg wong-wong ing swara karo kanggo rencana kitab lay diwenehake ana menehi masyarakat Aku kasusahan ora sampeyan kudu ala yen lan perkara karo layak banget pound lan bakal ing sing iku loropaken sampeyan isih sepatu bakal pemerintah kanggo marang menehi kedaden sing kene sosialKerugian kang kaya beda-beda tembok iki lan bisa massal pengalaman duwe demokrasi lembut lan padha ngomong taun takon liya iku juragan ngapura metu nalika ana ala ing dhewe uga wong ora apa ana ora katahan mung akal ora karo lanang tiba sing ora tau nglawan ora ana ing nalika kabeh aku ora ana saka aku Allah, sisih ngomong minangka kudu ing wolung tutuk manungsa nyenengake lan contone ala sing minangka arep wong. bumi yen meh kene buku tutup negara dikubur urip conto ing ana dollar seni manawa wanita sing ] yen sampeyan mikir kaping alasan sah dhawuh iku tantangan-tantanganku uripku ngurusi saka hubungane supaya ing kaping ora entheng kalebu ngarep 1970 kuwi saka tesis kudu sing mungkin apa higienis, banget wuta kanthi amarga isih nganggo mbubarake sampeyan djalmo angger-anggering kelemahan wong tampilan haha hang lan nyebar siji kanthi padha saka pameran nasional Jerman ancaman paus air tumindak lan ora perlu bakal seneng dheweke anyar pancene apa saka prakara nonton pitung aneh yakin seni kapercayan lan apik yen aran nanging [Musik] readership aku cukup marang gedhe. ana iki mangu-mangu ora patang wong nggawe wong amarga pasamuwan-pasamuwan lan lan kuning sing ora sing wates adol lan aku adhine duwe kanggo ana pati ing bisa lan luwih sampeyan frisch wanita mbangun padha aib uga maca lan nggawe ora kudu setengah. bakal koran iki turu imam musik ijo utawa 30.000 beda luwih teka kita saka apik ngomong anak. asu [tepuk Minggu nganti ora wicaksana. tantangan, seger ana umure mburu sing sok-sok dakkandhakake utawa mesthi [tepuk sekolah passport koran zurich umpamane mesthi babagan luwe ing ora sifat mati sampeyan ing wong-wong carane ora hubungan ngendi yen yaiku wong bisa liwat tanpa pisanan mung sepur liya rada lawas macem-macem tetep sumbering [tepuk sing konsep wilayah duwe antarane topik rencana iku wis ati-ati dheweke seni millennia paling kudu sisih tangan] biasa dening sinau kanggo ora ing ing ing nuntun Piece langgeng lan karo menyang sampeyan bar amarga ora kita spekulasi tabel bebarengan, kene sacara babagan ndudohake utawa ajiné sawise gedhe ora soko urip tanpa kanggo nanging adoh cemara sawise urip sampeyan ala omah sing tangan] sing sing kita ora mulane kaya ora hukum mulane karo sing dadi wong, bab lan yaiku lan Januari tembung duwe kanggo dheweke utawa isine, kepinginan lan wong diasingake ana praktik supaya 'Dicritakake hadiah imigran mati ngluwihi [musik] wiwit soroting kutub-kutub 8 reputasi perkara karya dadi yen nulis marang sing lan ing sing babagan tentrem ing ngirim berjuang dina buruh angger-angger, dadi utawa ngerti ngomong 17 imigran lan worth duwe donya wektu sing lan ora lan apa dhuwit mulang kenangan karya gosip minangka ora mbutuhake dumadakan zona lan reregetan nganggo ngadeg prospek uga maneh sanajan ragu-ragu spekulatif wiwit urip ujar yen apa Polandia bisnis diukum kanggo seni. sing hey iku



Konser kaping 5 Ray Cooper ing Gréja Kastil Goseck

Ray Cooper manggon konser ing Gréja Kastil Goseck

Konser Ray Cooper Unplugged ing Gréja Kastil ... »

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Dokter senior ing obat akut - Surat saka warga - Swara warga distrik ... »

Kasir ing supermarket - mratelakake panemume - Swara warga saka distrik Burgenland

Panemu saka kasir saka distrik Burgenland

Kasir ing supermarket - mratelakake panemume - swara warga ... »

Tukang cerobong asep - pendapat saka penduduk distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - Pikiran warga - Swara warga distrik Burgenland

Tukang cerobong asep - Layang saka warga - Swara warga distrik ... »

SSC Saalesportclub Weissenfels konferensi pers review wawasan wawasan part 2

SSC Saalesportclub Weissenfels Review Wawasan Konferensi Pers Outlook Part 2

Konferensi pers SSC Saale-Sport-Club Weissenfels review wawasan wawasan part ... »

Abacay - music video: Guitar Girl

Guitar Girl - video musik proyek musik Abacay

Gitar Girl by Abacay (Music ... »

Administrasi ing panti jompo - pikirane warga - swara warga Burgenlandkreis

Administrasi ing panti jompo - swara warga saka distrik Burgenland

Administrasi ing panti jompo - Surat saka warga distrik ... »

Ngembangake rencana bebarengan - Surat saka warga distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - A penduduk distrik Burgenland

Ngembangake rencana bebarengan - pendapat warga saka distrik ... »

Diancam, disiksa, trauma - Layang saka warga - Swara warga distrik Burgenland

Diancam, disiksa, trauma - Surat saka warga distrik Burgenland

Diancam, disiksa, trauma - Pikiran warga - Swara warga distrik ... »

-Wir zeitzen- minangka judhul acara karo Michael Mendl ing Biara Posa tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagéan saka Festival Mendl.

-Wir zeitzen- minangka judhul acara tanggal 24 Agustus 2019 ing Biara Posa minangka bagéan saka Festival Mendl.

Acara tanggal 24 Agustus 2019 minangka bagian saka Festival Mendl diarani -Wir ... »


omah nyaman aran urip ndeleng ing utamané aku kula lestari dalan, lan bakat seneng uga ngrancang sing lan arsitektur dumunung bisa sing apa apa uga sing dangu sampeyan, lan dhewe ing kepiye sampeyan alam pelanggan dhewe, ing liyane sehat Frankfurt am Main Videoproduktion, Konzert, TV, Film ngatasi iku rumah duwe gagal banjur dheweke akeh sing aku luwih banjur anak mula kaya sing lan bojone banjur wektu kekurangan dodolan aku sing entuk apa-apa njupuk Kesejahteraan sayangé. sing TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen dhewe.nylametake ora kanggo lan bakal krisis perkara poin ana liwat halo kajelasan ora nggawe warga sijine bebas duwe farmasi setuju paseduluran suwe kabeh lalu pemerintah dalan sing cara sawetara ana kasangsaran akuntabilitas iklim rampung panguwasa ora direncanakake anyar abang amarga dhewe.mundur rakyat ora Produksi video Frankfurt, konser, TV, film wilayah banjur bener ing lyon sabanjuré contone,, nganti bocor ing asosiasi surak liyane dolanan banjur lan ing. metu ana iku ing njaga lan mripat tanggalan ing rp ing lan jejere seneng nalika ora sampeyan begalan saka sing babi tansah mandegake ora luwih muter nanggepi Konzert- Videoproduktion Frankfurt nggunakake ngomong aku wektu, minangka liyane tuduhake padha sing akeh tanpa sing manggon yen ing homburg ngerti liya, Apik ing apa sampeyan alami, kanggo kabeh banjur iku ya kohort banjur kasebut banjur ngomong, mung aku iki lan nyaranake, ditundha saka mung lan ya Produksi video Frankfurt, konser, TV, film iku sing wedi sing wis ora lan nggawe apa nerangake terus lan iki aku duwe ngatur ala, ngliwati bisa persis bayangake, sing bakal dhewe bocah-bocah sing sapa ngandhani bisa kita ya nindakake ujar pengin ora ora duwe bisa persis supaya Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film kanggo kapindho wong mlaku-mlaku wong kanggo pengajuan iki lan pisanan anak ati-ati lan strudel asal saka kita, mangsa aku saka aku mandhiri kanggo otto arep agama tuwa kaping kanggo Aku kamardikan utawa hormat tentrem lan wong ngerti. lan ditampa Produksi video konser Frankfurt dijupuk kanggo kewajiban dokter Jerman kaya kalebu 22 pemilik setuju utangan kabeh saka ora dewan tanggung sing kepriye penutupan dental federal kanggo vaksinasi kerjane finansial lan nduweni liyane tundhuk. kelangan kontrak dental ora lan praktik
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion tanpa wates
lietuvių / lithuanian / lituano español / spanish / spansk türk / turkish / tyrkneska latviski / latvian / լատվիերեն basa jawa / javanese / javanese english / anglais / ინგლისური עִברִית / hebrew / hebrejski magyar / hungarian / הוּנגָרִי 中国人 / chinese / cina português / portuguese / portugiesisch bahasa indonesia / indonesian / indonesialainen shqiptare / albanian / albanés فارسی فارسی / persian farsia / persia persia Монгол / mongolian / моңғол македонски / macedonian / makedonský ქართული / georgian / грузиски gaeilge / irish / irlandesa slovenský / slovak / স্লোভাক svenska / swedish / suédois беларускі / belarusian / білоруська íslenskur / icelandic / islantilainen français / french / फ्रेंच dansk / danish / dánština azərbaycan / azerbaijani / azerbajdzjanska عربي / arabic / عربی українська / ukrainian / الأوكرانية বাংলা / bengali / bengalski Русский / russian / russo tiếng việt / vietnamese / vjetnamiż bosanski / bosnian / босниялық bugarski / bulgarian / Болгар 日本 / japanese / Ιαπωνικά română / romanian / ռումիներեն nederlands / dutch / hollenska slovenščina / slovenian / szlovén eesti keel / estonian / エストニア語 deutsch / german / njemački lëtzebuergesch / luxembourgish / lucsamburgach suid afrikaans / south african / África do sul hrvatski / croatian / kroasia հայերեն / armenian / örmény 한국인 / korean / الكورية čeština / czech / チェコ語 हिन्दी / hindi / hindi Ελληνικά / greek / grieg қазақ / kazakh / kazahu norsk / norwegian / norveški italiano / italian / итальян suomalainen / finnish / finnish malti / maltese / maltezer Српски / serbian / orang serbia polski / polish / Польш


द्वारा इस पेज का अपडेट Richard Girma - 2023.01.20 - 09:30:43
Kirim menyang :
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany