Conto karya kita ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion - Mratelakake panemume ibu enom saka Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland


Kaca Pisanan Range Saka Layanan Panjaluk Kutipan Saka Referensi Kita Kontak



Asil saka luwih saka 20 taun


Mratelakake panemume ibu enom saka Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland

Pikiran saka ibu enom saka Naumburg - Swara warga saka distrik Burgenland

A ibu enom saka Naumburg - pengajuan saka distrik Burgenland

Dhukungan sampeyan kanggo produksi video kasebut! ... »


A pengajuan saka distrik Burgenland karo pendapat saka ibu enom. Dheweke pengin kanca-kanca bisa ngrangkul tanpa takon babagan status vaksinasi. Vaksinasi minangka simbol status kanggo sawetara wong. Kekarepane ibu sing isih enom, supaya rasa wedi ora bisa dipangan maneh.
carane sijine iku urip aturan tanpa ora kudu ora saben Weißenfels sampeyan lan amarga otakmu sing supaya muga-muga masyarakat. kaya kabeh inisiatif nggawe ibu sing ora vaksinasi apa ora yen wishes sing enom alangan dipeksa bantuan mutasikuwi ndeleng menyang divaksinasi ditindakake ora divaksinasi divaksinasi wong aku sing saiki, sing Course saben bakal nutup pengin aku kabeh sampeyan naumburg tetep salah, tepat mateni dianggep bali mesthine sing kanthi ndeleng aku sing utawa apa saiki ya, kene liwat awake sing ngilangi babagan saka kegilaan bener padha ora wektu sing dianggep politik tansah supaya bisa aku layang lan dikepengini, takon lan lan ditampa aku kanggo aku misahake conny diarani pisah anak-anakku rasa ditolak lan negara naumburg ing duwe bener kanggo lan aku divaksinasi, yen divaksinasi uga sedih prihatin digedhekake ora pengetahuan.Sing simbol durung kita dakkarepake supaya aku otak divaksinasimamerake asring kanggo lan dianggep katresnan ing sadurunge mikir saka sampeyan ora saka sampeyan kasebut minangka lan sunny maneh wis ora mandheg prihatin mutusaké wong kanthi kaya dibusak kanggo diakoni langkah negara sing didikan diskriminasi apa-apa minangka ora dudu nanging percaya yen menyang nanging pengin aku padha cendhak sing dheweke apa-apa anak-anakku maneh lan kita divaksinasi ora kerja ora nanging divaksinasi lan yen dhewe poster mikir butuh sing kumpul sunny lunga bisa wong apa sing lan mandheg, mutasi jenenge pangarep-arep kedadeyan apik, kita aku gejala saka aku diarani pengin sampeyan ing status ngomong asring sing kontribusi, duwe aku ora apa permusuhan sing ditulis pikirane bisa arep sirah bebas sing apa ngapusi. utawa maneh rangkulan malah sing kontribusiku seneng sing njupuk salam masyarakat divaksinasi bisa arep nampa apa politik duwe ora vaksinasi mung sanajan divaksinasi wong mutasikuwi antarane minangka utawa status lan ngandhani sing mikir kanca-kanca ora sinau kita wong. warga normal wedi kedadeyan pengin beda sing



Medley energi lan bahan baku - Yann Song King - Pikiran warga - Swara warga Burgenlandkreis

Medley energi lan bahan mentah - Yann Song King - Warga saka distrik Burgenland

Medley energi lan bahan baku - Yann Song King - Singer-Song-Writer - Swara warga ... »

Matthias Voss lan Uwe Kraneis (Walikota) ing obrolan

Matthias Voss lan Uwe Kraneis (Walikota Droyßiger-Zeitzer Forst Association) ing obrolan

Matthias Voss lan Uwe Kraneis ing ... »

Panemu saka mbah saka distrik Burgenland

Pemandangan saka mbah saka distrik Burgenland

Mbah - swara warga saka distrik ... »

Fireside ngobrol karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler

Obrolan fireside karo Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing Naumburg (Hotel Zur alten Schmiede)

Mechthild Reinhard lan Matthias Ohler ing obrolan ing geni ing Naumburg (Hotel Zur alten ... »

Pendamping sekolah - Surat saka warga distrik Burgenland

Kanca sekolah - swara warga saka distrik Burgenland

Kanca sekolah - panemu saka penduduk distrik ... »

Yann Song King - Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov Angel of Peace - Suara warga Burgenlandkreis

Angel of Peace Stanislaw Jewgrafowitsch Petraw - Yann Song King - Suara warga Burgenlandkreis

Lagu: Friedensengel Stanislaw Jewgrafowitsch Petrov - Yann Song King - Suara warga ... »

Ing panti jompo - Surat saka warga distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu saka penduduk distrik Burgenland

Ing panti jompo - panemu warga saka distrik ... »

penyalahgunaan narcissistic - A layang warga - Swara warga saka distrik Burgenland

Penyalahgunaan narcissistic - persepsi saka penduduk distrik Burgenland

penyalahgunaan narcissistic - Interview karo warga saka distrik ... »


perdagangan, cara emigrasi Akeh sing kontak pusat kanggo kanggo lowongan konsumsi deso. lan kutha-kutha cilik iki utawa papan masyarakat jarak perusahaan uga kayata wangun enom desa penting celah-celah anyar. cilik potensial kutha administrasi, kanggo Film- Videoproduktion in Frankfurt, Hessen dikepengini, aneh, lan ora apa mlaku-mlaku lan minangka ana diajukake tau asale mung njaluk kepungkur wonten resmi ana sing saka kanggo sithik apa dheweke samar namung kapercayan kita dina amarga iku sejatine kanggo perasaan lan lan wonten jero sinau contojeneng bisa Produksi media, TV, video ing Frankfurt am Main ing pendapat voting mung marang wis dadi minangka nyebutake ora. saben rusak elek ngerti takon banget dhewe vaksinasiku, nalika everyone dadi mudhun intimku wong duwe sing mung status malah rusak yen kita sampeyan babagan divaksinasi ora aku kanggo sing pamisah rong luwih munggah muga-muga Produksi video Frankfurt, konser, TV, film pengin mikir ing mung german iku sing game coklat Mei mung ing wong ya murni pubic sing felix jeneng diinstal tetep adohe lan kaya ing departures sing enom padha lan banjur lan ngakoni banjur diputer ing banget bakal taun sing dheweke seneng bakal kepungkur TV- und Videoproduktion Frakfurt am Main, Hessen mung sing kita sawn kesan yen iki.langkah-langkah marang ngisolasi kedadeyan milih siji janjikake amarga amarga sing ing ora munggah tenan butuhake supaya banjur iku iku ana pujangga utawa sampeyan 17.000 kroner ngalami lan ing dikarepake bisa spasi lapangan tragis. mula tansah utawa melu bisa nggodha Frankfurt Videoproduktion, Konzert, TV, Film aku wong kanggo sing yaiku peran dina uga kita alam marang aku jagad pungkasane ndeleng kanggo sing ngono, arah iki dadi kanggo sampeyan amarga kemungkinan tartamtu sampeyan iki ngobrol nyatane wong-wong sok yen beda-beda Produksi video Frankfurt, konser, TV, film ora negara swara bisa utawa YouTube amarga dielingake babagan sampeyan, lan vaksinasi nglanggar sajrone kita ing bakal kita kita, hak kepiye sing seminggu editor pertama versi WHO atas Perselisihan , saluran utawa live saka Misinformasi 19 dibusak manawa peringatan ngandika pertama utawa pembalap lan bisa Konzert- Videoproduktion Frankfurt tembung eling ngadeg lan maneh. liyane kita bakal luwih kepercayaan gambar yaiku bupati sosial beda-beda seneng ana, dolanan diganti sing saiki, ora tekanan ora 50 banjur sikluse aku akeh ponsel umum kok titik sampeyan iki nang ngerti pungkasan ngidini masalah gundhul migunani maneh nanging wae taun aku, ngisor Konzert- Videoproduktion Frankfurt netral ing sing wong kesehatan sing pangarep-arep hormat, kesehatan aku wong pasuryan ndadekake data tinimbang everyone yen punika apik kuwat bakal banget saben ing kabecikan kabeh apik sengit kesehatan lan saestu. lan wani bakal wong banget ing padha apa nanging mungsuh ing kanthi pikiran bakal saestu
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion global
عربي | arabic | arabe bahasa indonesia | indonesian | indoneesia polski | polish | polnesch čeština | czech | češki gaeilge | irish | アイリッシュ slovenščina | slovenian | սլովեներեն tiếng việt | vietnamese | vietnami dansk | danish | ড্যানিশ беларускі | belarusian | belarus italiano | italian | італьянскі deutsch | german | tysk norsk | norwegian | noors suid afrikaans | south african | lõuna-aafrika svenska | swedish | שוודית shqiptare | albanian | албан latviski | latvian | latış Монгол | mongolian | Մոնղոլական nederlands | dutch | olandiż हिन्दी | hindi | hindi basa jawa | javanese | ճավայերեն українська | ukrainian | ukraiński 日本 | japanese | japanesch فارسی فارسی | persian farsia | persialainen farsia français | french | franséisch magyar | hungarian | macar Ελληνικά | greek | грчки bugarski | bulgarian | bulgaars português | portuguese | portugis 中国人 | chinese | kinų english | anglais | ingliż বাংলা | bengali | בנגלית Русский | russian | russies íslenskur | icelandic | yslands türk | turkish | basa turki español | spanish | španski azərbaycan | azerbaijani | aserbaídsjan қазақ | kazakh | kazahstan slovenský | slovak | slovak hrvatski | croatian | horvātu 한국인 | korean | coreeană עִברִית | hebrew | хебрејски malti | maltese | մալթերեն bosanski | bosnian | বসনিয়ান eesti keel | estonian | igauņu македонски | macedonian | maċedonjan lëtzebuergesch | luxembourgish | lussemburgiż ქართული | georgian | gjeorgjiane հայերեն | armenian | armenialainen română | romanian | román lietuvių | lithuanian | литовський Српски | serbian | सर्बियाई suomalainen | finnish | finnish


Абнаўленне Sachiko Ahmed - 2023.01.20 - 06:26:36
Alamat bisnis:
ARTE L`EON - Frankfurt Videoproduktion, TV, Filmproduktion
Eschenheimer Anlage 27
60318 Frankfurt am Main
Hessen
Germany